- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #7132 üzenetére
Igen, valahogy sejtettem, Marth is FE-es karakter, nem de?
-
RangerFox
veterán
Uhh, nekem ez az Ike amiibo figura nagyon tetszik. Szerintem beszerválok egyet, igaz, azt sem tudom melyik játékban szerepel.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6872 üzenetére
4,5Gb a játék Ps4-en, ennyire tárhely szűkében van a Basic kiszerelés? Mennyit foglal a rendszer?
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6869 üzenetére
Egy játék fejlesztésénél gebasz volt, mert a Premium gépekre normálisan át tudták portolni, de a Basic gépekre meg nem, és megnőtt a fejlesztési idő, ezért késve jelent (vagy jelenik) meg a játék. Asszem ldave írta az egyik hozzászólásában.
UPDATE # Erről lenne szó. -
RangerFox
veterán
válasz
adalbert1 #6750 üzenetére
Az AC4 simán megér annyit, habár egy kicsit túlzásba vitték a hajózós részeket. WiiU-n hallottam Frame problémákról is. A Child of Light nagyon jó, csak a vége felé nagyon lelapul a sztori, a játékmenet meg monotonná válik, pedig szeretem a körökre osztott harcokat...
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6497 üzenetére
A nintendo hülye lett volna kihagyni egy ilyen bundle-t...
-
RangerFox
veterán
Ez az új zelda érdekesnek tűnik... A harcrendszer nem tűnik rossznak, csak nem bánnám , ha lennének benne nehezebb ellenfelek, illetve szívesen megnéztem volna egy közelharci jelenetet, ahol a kardot meg a pajzsot s használja, de a lovaglás nagyon tetszik, csak ahogy elnézem sok benne az üresjárat...
-
RangerFox
veterán
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6039 üzenetére
Köszönöm jó tanácsaidat, elfogadom őket.
A piszkálódás nem zavar, de kezdett unalmassá válni, ezért is írtam...
Nézd, mosolyszünet van köztem és a barátnőm között, tanulnom kell,van egyéb problémám is, valamilyen formában érthető a negatív hozzáállásom. De gondolom neked is van jobb dolgod, mint hogy nekem jó tanácsokat osztogass .
Nézd hányszor próbáltam jobb témákra terelni a beszélgetést? (Fólia, amiibo figura, PONT stb.) Mint utólag kiderült, havernak volt a kártyáján levásárolható pont, ezért emlékeztem kevesebbre a TLoU-val kapcsolatban.
Pihenjünk mára (és nem csak mára) egy kicsit, jó? (Mindenkinek címezve!) -
RangerFox
veterán
válasz
Mister_X #6034 üzenetére
Nem a WiiU topic-ról volt szó, csak mivel tudom hogy ezt is, meg a 3ds topicot is olvasod, nem akartam két helyre leírni ugyanazt....
A szintlépést meg nem értem.
#6037.: Ennél volt már nagyobb lehúzás. Vagy max jönnek az amiibo 2.0, amik már több játékhoz is el tudnak menteni adatot, és nem sárga cölöpökön állnak. -
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #6030 üzenetére
Igazság szerint Feri mindenkinek írt, többek között neked is, nem csak nekem.
És tudom. Mellesleg ne úgy beszélj rólam, mint aki pár napja jött ide és szétoffolta a topicot, már korábban is itt voltam.
ON: Ezek az amiibo-k folytatódni fognak azután is, hogy az összes játszható karaktert a Smash Bros-ból és a Hyrule Warriorsból kiadták figurában? Úgy értem lesznek más N-es figurák is? Milyen játékok vannak bejelentve N konzolra (3DS/U), amik támogatni fogják a bábukat?
-
RangerFox
veterán
válasz
Gebriel #6026 üzenetére
Csak a gif-ért!!
Most magadat cáfoltad meg, a CoD az élen nyitott az eladások tekintetében. És ennyi az off-ból!
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6007 üzenetére
Na azért tisztázzunk valamit! Nem én indítottam el. Valaki felhozta a PC-t, hogy össze lehet dobni 160k körül egy gépet vagy mi. (Nem nézem vissza a hsz-eket, nem is érdekel.) Én csak arra reagáltam. (Itt megjegyezném, hogy egy kicsit megkésve.)
A monitoros dolgot nem annak szántam.
Engem például zavar, hogy valaki többször (minimum 10-szer) leírja, hogy milyen konzolja van. De még azt is, hogy milyen kiadásban vette. A fórumozók kb. 75%-a már az első adandó alkalommal megtudta ezt a tényt, sokan gratuláltak is neki. De ő azért minden alkalmat kihasznált, hogy ezt újra és újra közölje velünk. Nem szükséges, egy hetedikestől elnézem, ha ezt csinálja az új Iphone-ával, de legyünk már egy kicsivel érettebbek! És ez szerintem utalhat némi érzelmi kötődésre... Ugyanez vonatkozik MisterX-re is, nem kell minden alkalommal leírni, vagy tudatni velünk, hogy milyen jampi vagy, hogy japán 3DS-ed van és hogy te már játszhatsz ezzel meg azzal a japán exkluzív játékkal. Nem szükséges, tájékoztattál már párszor erről minket..
Amúgy nincs bajom veletek, de azért szerintem ez már túlzás. (Főleg úgy, hogy legtöbbször átugortam az ilyen jellegű kommentjeiteket..)
Kicsit szemétkedsz velem, hiszen akkor és most is kiforgatod a szavaimat. Úgy mint konzol, mint hardver, tény hogy jobb a Vita, nem is állítottam mást se akkor se most. A előző "elemzésem" (ez de jó kimondani)
nem volt nagy szám, tudod ezt a témát is két féle szemszögből meg lehet közelíteni. Ez a kedvesebbik oldalról volt megközelítve, ráadásul elég objektíven... De nyugi, készül a másik verzió is.És igen, ugyanez vonatkozik a WiiU-ra is. (És nem hinném, hogy sokkal több tapasztalatod lenne a Vitával kapcsolatban, mint nekem.. (Sőt, szerintem nincsen túl sok tapasztalatod... Egyáltalán nincsen.) De erre majd kitérek a kövi blogomban.
Gábriel (vagyki): Az Exo Suit-ok hoztak újítást a játékba, főleg a multi téren. És nem tudom melyik Mario játék volt olyan látványos, mint amikor a CoD-ban lerombolódik (jó magyarosan!) a Golden Gate-híd... De kár is rád fecsérelnem az időmet, látszik hogy csak videókat néztél a játékról...
-
RangerFox
veterán
Még jó hogy kértem, hogy ne személyeskedésnek fogják fel.
Egy olyan kreatív játék mint a Mario Galaxy? Tearaway, LBP Ps Vita, soroljam?
MisteX meg leírta, hogy milyen játékok is vannak Xbox-ra, vagy éppen Ps-re. Alulírom, hogy az N játékait közre fogja valami báj, amitől nem is tudom, beleszeretsz a játékba, de azért nem kell túlbecsülni ezeket a játékokat. Mondjuk a Super Mario U nem sokat változott az elődjéhez képest (ja de most már HD) ahogy a 3DS-es NSMB2 se, ott max a Coin Rush funkcióval újítottak. A DKCR-hez képest sem változott sokat a Tropical Freeze, de a Mario Kart 8 sem. Jó, vannak új pályák, és ugyanolyan szórakoztató, mint eddig, de kevés az új power up, és az alapkoncepció maradt a régi. Ezek sem bődületes újítások, akkor mégis mit vártok a többi játéktól? Ott van a Fifa, már-már tökéletesre csiszolt játékmenete van, a labdakezelés már így is túlfejlett, megfelelő beállításokkal pedig tényleg realisztikus. A mostani CoD például tudott újítani, látszik hogy nem játszottatok vele, csak hasraütésre mondtatok valamit. AZ AC és évről-évre tud újat motatni, új korszak, kisebb újítások stb.
Attól hogy nem vagyok elvakult Nintendo fan, és rávilágítok a WiiU gyengeségeire, attól miért lennék rossz ember? Objektívebben is látom a dolgokat, nem mondom azt hogy a Box-ra minden játék jó, a WiiU-ra meg csak szarok jönnek, te viszont drága horkovy topic társ, ezt állítod fordítva. Bizonyára valamilyen érzelmi kötődésed lehet a konzolhoz, ami teljesen normális, de kérlek, néha azért gyere ki a Nintendo ködből, és figyeld meg, hogy a konkurens konzolokra nem csak CoD és Fifa van. -
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24 #5971 üzenetére
A Sony meg az MS nem a 40-dik Mario-t adják ki, ezt jó lenne nem elfelejteni...
Értek én mindent, csak egy valamit nem... Miért lennék befásult?
Nincsen Xbox One-om, így nem is vagyok MS fan. Nincsen WiiU-m, de van 3DS-em, így nem vagyok a Nintendo ellen sem. Van Vitám, de a Sony megutáltatta magát a szememben. Többre tartom a az Xbox One-t, hiszen szinte minden műfajból, ami megjelenik WiiU-ra, 3DS-en is tiszteletét teszi. (3D Mario, SMah Bros. 2D Mario, Kirby, Mario Kart, Yoshi, Donkey Kong stb). Amíg WiiU-ra nem jelennek meg multiplatform játékok, addig a szememben nem ér fel a konkurens konzolokhoz, hiába van rengeteg jó exkluzív címe az N-nek.
Talán jobban is járok, ha másik topicot keresek, ott legalább nincsenek tonhal zabáló egészséges életmódot folytató emberek, illetve olyan emberek, akik minden adandó alkalommal leírják, hogy milyen Mario&Luigi Premium Pack-uk van, illetve nem sírnak a Fatal Frame miatt, illetve a játékhiány miatt. (És ez nem személyeskedésnek szánom, senki ne vegye magára, csupán irónikusan fogalmaztam.)
További jó szórakozást! -
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #5968 üzenetére
Ez nem sokat segít, de Day One edition... Most nem fogok vitába szállni, emlékszem rá hogy ennyibe került, haver Ps4-re együtt vettük meg megjelenés napján. Ha hiszel hiszel, ha nem, akkor nem. Azt meg megnézném, hogy a boltokba, amikkel összehasonlítja az árakat beleveszi-e a konzolvilágot ez az "erre specializálódott oldal"...
-
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24 #5959 üzenetére
Hát mégsem emlékezhetsz olyan jól, több cikkben is megemlítik, hogy nem teljes áron jött ki... És nem kéne hamis vádakat állítani a konkurens konzollal szemben, amíg ezt folytatod, természetesen reagálok a komijaidra... Vagy ha tényleg neked lenne igazad (ami kizárt, mert ez tény hogy 13k volt az ára), akkor linkeljél már egy oldalt, ahol annyiba került...
Válasz: cirip-cirip -.- -
RangerFox
veterán
-
RangerFox
veterán
válasz
horkovy24 #5943 üzenetére
1.: Nincs Xbox One-om.
2.: És tisztázzunk valamit! Ez nem Ps4, ez Xbox. A konkurens konzollal szemben az Xbox-ra van értékelhető játék (Ps4-re nagyon max. az inFamous).
3.: Azért járok ide, mert van N konzolom (3DS), és az N-es híreket, infókat itt is megosztják a fórumozók.
MisterX-nek meg igaza van, ha Ps4-re kijön egy felújított játék, akkor az sz*r, semmirevaló, hiszen már egyszer lehetett vele játszani, de ha a csodálatos WiiU-ra kijön egy HD kiadás, vagy Virtual Console címek, akkor azzal nincsen semmi probléma? Érdekes... És a Halo Master Chief Edition korántsem az a lehúzás szagú alkotás, csak hogy a másik oldalról is mondjak egy játékot..
De ez még koránt sem Xbox vagy Ps4 topic, te hoztad fel megint a konkurens konzolokat... És ez már túl sok off erre a hétvégére, pihenjünk egy kicsit! -
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #5925 üzenetére
Arról volt szó hogy mennyivel drágább egy PC mint egy konzol. Most az, hogy a te véleményedre reagáltam, az egy másik dolog, a lényeg átjött. PONT
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #5908 üzenetére
Azért számoljunk bele min. 30k-t egy monitorba, majd még minimum 12k-t bill-re +egérre (és akkor még az alátétről, hangfelszerelésről nem is beszéltem..) Aztán nem tudom hogy milyen konfigra gondoltál, de szívesen meglesném mondjuk privátban, kíváncsi vagyok rá...
MisterX: Azért az Xbox One-t ne nevezzük egy lapon az U-val... Az én szememben százszor többet ér, mint az U... Meg amúgy is, a Smash Bros. nem épp az a "húdegyönyörű" játék... -
RangerFox
veterán
Na azért álljon meg a hadi menet, egy PC minimum kétszer drágább mint egy Xbox One vagy egy Ps4.. Számoljuk csak bele a perifériák és a monitor árát is (Nem, a PC-nek a monitorra dugva a helye, nem a TV-re kötve.) Az már más kérdés, hogy ezt az árkülönbözetet kb 2 éven belül visszahozza a PC, a játékok árain.
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #5759 üzenetére
Azzigen, nem tudom milyen fanatikus gyűjtő lehet az, aki annyiért megveszi...
-
RangerFox
veterán
Hol lehet a WiiU-hoz komponens átalakítót venni?
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5056 üzenetére
Optimista szoktam lenni, de szerintem 2018-ban már nem jön játék WiiU-ra.
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #4892 üzenetére
Aha, noti, TV nyomtató, spongyabobos gofrisütő, kutyasíp meg minden anyámkínja.
-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász #4884 üzenetére
Mert úgy is megy.
A Ubisoft már nem foglalkozik a WiiU-val, ezt is csak azért adják ki mert beleöltek pénzt.. Még hogy 7 játék el van készülve WiiU-ra, csak nem adják ki? Nonszensz, marketingduma az egész...
Andrish: Keress privátban! -
RangerFox
veterán
Ma voltam a debreceni MM-ben, íme az ottani akciók:
WiiU fólia meg törlőkendő (acsessories set vagy mi) 900Ft
WiiU Fit Meter 1300Ft
WiiU Assassin's Creed 3 3490Ft
WiiU Rabbits Land 3490Ft
WiiU Dance Central 2014 3490Ft
Street Fighter IV, Mario Tennis Open, Amcsi kapcsi, THOR meg new art academy 3DS-re 3490Ft
Wii mini 17k, 19k egy játékkal. -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4734 üzenetére
Sajnos nem tudom nézni, majd meséljetek... A Fantasy Life egy kicsit jobban izgat, de az ugye 3DS játék.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4734 üzenetére
Sajnos nem tudom nézni, majd meséljetek... A Fantasy Life egy kicsit jobban izgat, de az ugye
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4732 üzenetére
Fantasy Life, Captain Toad érdekel
-
RangerFox
veterán
A Gameshopban előrendelhető a Bayo 2 limitált kiadása!!!
Látom beelőztetek. -
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #4603 üzenetére
A múlt hónapban az összes PsP-s játék 1000Ft volt, kiárusítás volt, gondolom. Vettem 5-öt, eladtam dupla haszonnal. De volt olyan, hogy 5k-ért árultak töltő nélküli akkus fényképezőt 32Gb SD kártyával. Mondanom sem kell, már a kártya megért annyit.
Ki kell fogni az ilyeneket, én nem sűrjen járok arra, mindig csak véletlenül találtam rá ezekre.
-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász #4599 üzenetére
Én is dísznek vennék itthonra néhányat, de max. 3-4k-t adnék értük. A Tacskó áruházban a sérült dobozú Skylanders figurákat 200Ft-ért (!) osztogatták, vettem belőlük hetet. Nem használom őket, de jól mutatnak a polcon.
-
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #4549 üzenetére
Persze, a Nintendo berkein belül van egy 3DS-em, és van egy Vita is itthon. 3DS-re kizárólag exkluzív címeket vásárolok, pár havonta egyet. Vitára meg párezer forintos leértékelteket Store-ról. Ezen felül néha SNES emu-zok, bepótolom rajta a régi Zelda LttP-t és a DKCR-eket.
-
RangerFox
veterán
válasz
SlayerSub #4538 üzenetére
Akkor én nagyon egészségesen étkezem, ugyanezt kajálom minden áldott nap. Az a napi 1 szendvics meg nem árt, pulykafelvágottal. Gabriel, 300 forintért vegyél nekem 1Kg kenyérrel és 7 szelet felvágottal arányos tonhalat.. Meg vidd el a munkahelyedre, és egyél.
ON topic
ldave: Nincs U konzolom, csak az N-es hírekért járok ide néha-néha, szóval a Zelda helyett a sarokba állok, és elszégyellem magamat! -
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #4488 üzenetére
Csak ott van a futáros mizéria, hogy reggel 8-tól este 6-ig dolgozol, hétre érsz haza és akkor már nem szállítanak. Aztán vannak olyanok hogy otthon vagy, mondja hogy 12 körül ott lesz, ott ülsz fél 12-től 2-ig, majd rád csörög hogy bocs, majd négykor jön. Az a sok idegeskedés, várakozás meg minden... Azért nem olyan jó az az online rendelés.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3877 üzenetére
Ebbe azért belekötnék, Amerikában a legjobban fogyó konzol volt, főleg a Borderlands 2 és a Slim Vita megjelenése miatt. Fordulóponton van a Vita, ha továbbra is fogyni fog a konzol, a Sony átgondolja a helyzetet, különösen úgy, hogy a Ps4 eladásai megcsappantak...
-
RangerFox
veterán
Nem volt már Wii U Pro Controller. Csak ezek: WiiUtab dokkoló 3k-ért, fólia+törlőkendő+toll 1,6k-ért és volt 2 akciós játék SP Blacklist 7k, Rabbids Land 5k.
-
RangerFox
veterán
Ha valakit esetleg érdekel: Debreceni MM akciók Wii U:
Pro Controller: 6k
Képernyővédő fólia: 1,5k
Screen Protector szett ( vagy mi): 2k
+ Volt pár lertékelt játék (AC3 6k, Sp Blacklist 6,5k, Zelda WW 7k) Az utóbbiból csak egy maradt, azt be is szereztem, eladtam kis haszonnal.
Meg pár 3DS és Ps3 kiegészítők voltak jó áron, meg kormány. -
RangerFox
veterán
válasz
#20844032 #2697 üzenetére
És akkor most had kérdezzek valamit: Mi értelme megváltoztatni azt, ami eddig bevált? Van egy tökéletesre csiszolt játékmenetű arcade autómóka, amelyet mindig megtömnek kellő új és minőségi tartalommal, és még a grafikán is szépítenek. Az irányítás, illetve az egyéb újítások csupán bónuszok. Kérdem én, mit vársz ettől a játéktól?
-
RangerFox
veterán
válasz
tariattila #2437 üzenetére
Hát itt Debrecenben még mindig tart a Nintendo kiegészítők leárazása, 3DS, Wii és Wii U kiegészítők vannak leárazva, ott láttam a Wii U Controllert ennyiért.
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #2426 üzenetére
Ez nagyon OFF, de: Engem ezért egy hétre kitiltottak a Vita topicból, és figyelmeztetést kaptam érte..
-
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2248 üzenetére
Na az sem rossz ár, viszont februárban hasonló áron adtak a Basic pakk mellé egy SM3DW-t. Ha így folytatják, meg elcsabulok.
-
RangerFox
veterán
A Gameshop-ban a Premium 32 Gb Nintendo Land Wii U Pack olcsóbb, mint a sima Basic Pack játék nélkül. LOL Amúgy nem olyan rossz árban vannak a pakkok, nem is tudtam hogy árcsökkentést hajt végre a Nintendo..
-
RangerFox
veterán
válasz
Devil198909 #2230 üzenetére
Miért nem mész el egy fénymásoló üzletbe, és nyomtattatod ki az angol borítót? Ott méretre igazítják a lapot, fénylő lapra dolgoznak és ugyanolyan méretben, mint amilyen a wii u játéktok nagysága. Pár száz forint, nem több, és utána el tudod adni korrekt áron!
-
RangerFox
veterán
válasz
Devil198909 #2205 üzenetére
Elég mohó egy ember.... Jól döntöttél hogy nem adtad el a gépet!
-
RangerFox
veterán
Mivel már úgyis összegyűltünk mi Vita tulajok, szerintem szedjük össze a PSN ID-ket. Így tudnánk chatelni PSN-en és megnézhetnénk egymás trófeáiot meg multizhatnánk ugye. Az enyém: grimlockblade111 És a tiétek?
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #1756 üzenetére
Én is látom az e-mail-emben.
-
RangerFox
veterán
Amúgy ma az MM-ben kipróbáltam a Wii Ut. A Super Mario 3D World demo-jával játszottam. Hát halljátok, annyira belemerültem a játékba, hogy 2 órán át csak játszottam és játszottam, és észre sem vettem, hogy a hátam mögött vagy 20 ember figyeli hogy hogy játszok és hogy mikor kerülhetnek már sorra. Nagyon élvezetes és szórakoztató játék lett, nagyszerű időtöltés. Ha asztali konzol vásárlásán törném a fejem, biztos hogy a WiiU lenne az első helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SQL kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest