Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
-
válasz
A.tessz #6396 üzenetére
Sirandrish: van lába a rosszéletűnek, kíváncsi vagyok holnap mit kell ellenőrizni
Gameparkban (XVII.ker) ma vettem át a SuperSmashBros.-t, kérdeztem én is a GC controlleres bundle-t (mert itt szó volt róla), azt mondták "most megint van" - akkor ez is fogyós cucc lesz ezek szerint... -
mirci18
addikt
válasz
A.tessz #5935 üzenetére
Jó én befejeztem csak furcsa számomra hogy valaki olyan dologért ír kifogást amire van megoldás.
A bluetooth-os cuccokkal mi a bajod nekem az egerem és a billentyűm volt az és működött gond nélkül.Másik ha a pc-re nem kötsz semmit akkor hogy használod?
Ugyanúgy a konzolra is kötni kell dolgokat vica verza. -
mirci18
addikt
válasz
A.tessz #4550 üzenetére
Mindenki látja hogy a téma elkanyarodott.
De egy dolog biztos te sem örülnél hogyha a saját véleményedért mert vállalsz valamit hülyének néznének ugye?Egyébként rajtam nem múlik hogyha a fórumozók nem írnak irreális baromságokat. És a szegényebb réteget nem hülyézik le mert máshogy kéntelenek élni. Tudvalevő a dolgozó emberekből van több itthon aki a 150 000 ft-os átlagbér alatt keres mégsem becsülnek minket kellően.
-
horkovy24
senior tag
válasz
A.tessz #4365 üzenetére
Elnézést kérek a topic lakóktól mert senkit nem szeretnék megbántani! Csak maga a játék az én véleményem szerint akkora hulladék hogy egyszerűen nem is értem miért veszik meg. Magát a story módot kijátszottam benne és sajnos annyi kraft sincs játékban hogy az összes befejezését megnézzem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
A.tessz #3601 üzenetére
A Devil's Third-nek nekem a többjátékos része tűnik nagyon jópofának, van benne vagy tízféle játékmód, köztük poénosak is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
A.tessz #3601 üzenetére
Még egy (remélhetőleg nem tucatszar) "hardcore" lövölde. Kellenek az ilyenek is.
@ldave: nekem a Dead or Alive-ról a már a hősidőkben részletes fizikával megáldott mellek jutnak eszembe, nameg a Kasumi Blue Xbox Classic, amihez egy dakimakura is járt
Én úgy döntöttem, hogy Wii U-t fogok ősszel venni. Úgy ahogy meggyőzött a Microsoft press conference, hogy nekem Xbox One kell, csak sajnos egy Kinectless One árából kihozok egy Wii U Deluxe-ot öt (fóliás) exkluzív címmel (Mario Kart 8, Super Smash Bros., Bayonetta 2, Wind Waker HD, Hyrule Warriors) és akkor még játékom sincs hozzá. PS4-gyel ugyan az a dal. Tetszik a Destiny, a nyálamat csorgatom a Halo: Master Chief Collectionre, de a keretet így túllépik. Ha meg nem, akkor meg ott vagyok vele, hogy ennyiért valószínűleg letudtam volna egy jobb vásárt Nintendo fronton.
-
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #2161 üzenetére
Hát megmondom őszintén hogy igazad van már az 576-ba azt kellett volna tennem de hát én már csak ennyire hülye vagyok sajnos!Viszont a második próbálkozásnál a konzolvilágba már nekem is elszakadt a cérnám mert felhívom őket telefonon a srác azt mondja hogy ott profin felhelyezi nekem erre odamegyek az az egyetlen egy fóliájuk van és még az sem passzol rá!Ott benn a konzolvilágba is elmeséltem a csávónak hogy jártam a gyári szettel erre azt mondja hogy ne izguljak ez jó lesz erre tessék!Komolyan mondom ha nem velem történik ez én sem hinném el!Nem is azért a 4000 forintért vagyok mérges persze azért is egy picit hanem hogy tiszta baromnak éreztem már magam a konzolvilágban!Inkább odavágtam azt az 500 forintot az asztalra neki aztán eljöttem a francba mert azért ahhoz volt pofájuk hogy elkérjenek egy ilyen nevetséges összeget a selejt matricával való próbálkozásért!Gondolom ezt a nevetséges összeget is azért kérték el nehogy a bolt bukjon azon a selejt matricán!Hiába úgy látom hogy ma már minden a pénz körül forog az emberek a lelküket a becsületüket eljátszák csöves pár száz forintért!SZÉGYEN!
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #2158 üzenetére
Pedig ez így van nem viccelek!Itt lakom a Westend mellet és odamentem az 576-ba ott volt az első sikertelen próbálkozás!Utánna mentem a konzolvilágba ahol volt a második!Na ott már egyszerűen kiakadtam mert az hogy ez egyszer előfordul arra azt mondom hogy jól van mert gyártásnál ezeket is elhibázhatják na de kétszer is így megszívni!Az azért már durva!
-
Alba Game
tag
válasz
A.tessz #1968 üzenetére
Furi. Én a FIFA 13 -al voltam így nemrég (januárban). Konzol Stúdióban cseréltem be PS3 játékokra, használtan. Hazavittem, game start. Az introvideónál állandóan kifagyott. Lemez patika tiszta volt, a gép olvasófejét ellenőriztem, okés volt (értsd: az is tiszta). Ezredik próbálkozásra sem indúlt el.
Felhívtam őket, hogy mi van. Mondták, vigyem vissza, megnézik. persze -naná!- őnáluk a boltban simán és elsőre elindúlt. Gondolom, mindjárt gyanították, valami okoskodás van a sztoriban. Mondtam, nekem semmi más nem kell, csak egy másik ugyanilyen lemez. Nézték jobbról-ballról-mindenfelől, hol van eldugva a turpisság és nem akarták kicserélni. Mondtam nekik, van a polcon másik is belőle, had vigyem el annak a lemezét. a szériaszám is stimmelt (tehát nem akartam valami halandzsa nyelvű hulladékot kicseréltetni az ékes ánglisra, vagy effélék). Köbö fél óra helybentopi után nagynehezen kicserélték. Hazavittem, game start. És -rohadjon meg- elsőre indult.Project C.A.R.S. megjelenési dátum még nincs? Én azt a stuffot várom a leginkább. remélem nem lövik le azt is ( mert mondjuk a WatchDogs irányában is a remény hal meg utoljára...
)
-
Devil198909
tag
válasz
A.tessz #1783 üzenetére
Na pontosan nekem is ez volt a bajom a fekete Wii U-al hogy gyűjti a karcokat!Én is törölgettem a legfinomabb kendőkkel erre tényleg olyan volt a fényben mintha csiszolópapirral mentek volna át rajta!Viszont nekem hála istennek mindenem fehér színű amúgy is a led tv-m dvd lejátszóm szóval a fehér Wii U még jobban is passzol!Fekete gépet csak azért vettem mert 32Gb-os volt viszont utólag rájöttem hogy ez tök felesleges!
-
A.tessz
senior tag
válasz
A.tessz #1711 üzenetére
Akarom mondani : a megszokotthoz képest.
Nem tudok írni.... Wonderful 101 et valaki végigvitte ? Most akadtam el benne. Repülön vagyok egy tüzet kell eloltani , és valami tüzoltó tartály van velem szemben, neten írták hogy ki kell lőni, de semmi nem történik csak az emberkék berepülnek a tűzbe. -
válasz
A.tessz #1549 üzenetére
Ahh thx, hogy beírtad nem is néztem volna.
Meg jó h nem vettem meg a boltba a ZombiU -t
Es meg a lemezt sem fogja pörgetni.Illetve meg egy kérdésem lenne, hogy [link]ebben a hirdetésben szereplő remote+nunchuk ( Fehér-t) szeretnem megvenni. Ez jó lesz a wii U hoz is igaz? Csak mert 576 ba 20.000 -ert vesztegetik (sensor bar om az van) a pack ot és sajnáltam annyit kiadni érte.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
A.tessz #1175 üzenetére
Néztem is az angol amazonon, hogy alig pár csillagot adtak rá, mi lehet vele a baj. Viszont az idióták meg agyon dicsérik a ps4-es változatot, pedig ahhoz még gép sincs, amin lejátszhatnák...
Én már kinőttem ezekből a lövöldékből, de egy-két csillagnál azért biztosan jobb játék lehet, a Mesterlövész c. játékra és társaira adnék inkább ilyesmi osztályzatot.
-
Mister_X
nagyúr
Na, majd be is megyek megkérdezni, hogy ez nekem mennyi lenne. Nagyon kezdek a Nintendo felé csábulni, de nyáron PS4-re szeretnék spórolni.
@ldave: Metroid
Na, ha az jön, akkor lepetézek és eladom a PS-t (ideiglenesen, mert most pumpáltam fel az egyenlegem + Plus). Mondjuk 2-3 cím már van U-ra, ami nekem is megteszi. LEGO City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, ZombiU. Éés, ha lesz itt pár rendes fórumtag, akkor lehet kölcsönkérek/bérlek egy pár Wii-s játékot
Van egy olyan érzésem, hogy a nextgen Metroid - 3D Mario - Wind Waker HD hármas a PS4 rajtja közelében fog becsapódni. Hjaj. Sokat kell dolgoznom a nyáron...
-
ldave
félisten
+ Fecó:
Erről beszéltem, ez a valaki valami brutál Mario mester, nézzétek meg pár videóját. Agyhalál.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
MH3 Wii U-n biztos jó, már csak azért is, mert a 3ds-hez képest jóval több és fejlettebb kezelőszerve van, előbbin teljesen játszhatatlan volt a demója (mondjuk nekem így sem jön be annyira a stílus, de azt elismerem, hogy színvonalas játék). Mindenképp írj róluk, számomra sokkal többet érnek a valódi játékosok tapasztalatai, mint a fizetett tesztelők fröcsögése (tisztelet a kivételnek).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Tehát ha jól értem, a wiimote-ok működnének rendesen a táblakontroller mellett (ha minden igaz, négy is lehet), viszont a prokontroller teljesen esetleges, hogy melyiknél jó? Azt gondoltam eddig, hogy a játékok egységesen kapcsolódnak egy közös interfészhez, ami lekezeli az összes hivatalos hardvert. Ezek szerint nem így van, hanem a játékokba egyénileg kódolják be, hogy mit támogatnak... Érzel egyébként valami olyan előnyét a pro kontrollernek, amiért érdemes külön tartozékként beszerezni?
-
Mister_X
nagyúr
Na, az azért kicsit arrébb lesz
Amint megveszem, egy hónapig nem viszem haza
Utána spájzolok.
Ami tutira meglesz, az a ZombieU, de a Most Wanteden gondolkodok még, esetleg a Black Ops II-n. Attól függ, hogy árban és teljesítményben mekkora különbség lesz a PS3-as verzióhoz képest.
-
Elderath
addikt
De lehet. Ismerve a nintendo 3rd party múltját, az eddig bejelentett játékokat idei évre és a fejlesztők/kiadók nyilatkozatait...lehet. Nevetségesebbnél nevetségesebb kifogásokat adnak meg, hogy ez meg az a cím miért nem kap Wiiu portot. Nem látnak benne üzletet, továbbra is casual konzolnak tekintik és nem fognak belefektetni, főleg nem úgy, hogy nyakunkon a nextgen, ahol a fejlesztési költségek is eléggé megnőnek. Nem lesz másképp, mint a Wiinél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest