- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Sziasztok!Úgy tűnik hogy most ebben a hónapban be tudok invesztálni egy 3DS XL-be egy játékkal mondjuk a Luigis Mansion Dark Moon-ra gondoltam mellé. Hiába a sok sok munka meghozta az eredményét
. A véleményeitekre lennék kíváncsi a géppel kapcsolatban mert az a helyzet hogy én még ilyet a kezemben sem fogtam csak videókat nézegettem róla!Nem újonnan szeretném megvásárolni szóval örülnék ha segítenétek hogy használtan azért szép állapotban mennyit is ér ez a gépezet mert nem szeretném ha hülyének néznének!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest