Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Persze megértelek! Nekem is furcsa lenne úgymond egy vadidegenhez átmenni játszani.
Viszont az ajánlatom áll ha esetleg meggondolnád magad. Még a végén haverok is lennénk. Mi a haverokkal amúgy is szoktunk ilyet csinálni hogy felmegyünk egymáshoz gépezni persze az más tészta mert alapból is ismerjük egymást a haverokkal.
Én már sajna lemaradtam a first print editin-ről mert mire észbe kaptam hogy mi is van addigra egy darab nem volt belőle így nekem csak a special edition maradt ami tartalmazza az első és második részt lemezesen.
-
horkovy24
senior tag
Értelek! Szerintem én akkor elég durván fan vagyok mert én úgy gondolom ezekből sosem elég!
Azzal sem lenne gondom ha fél évente jönne egy újabb Mario játék ha mindegyik ilyen szuper minőségü lenne mint például a Galaxy!
Egyébként láttam már itt az aprón olyan hírdetést hogy kölcsönözne az emberke Wii U-t de nem igazán jött neki össze. Amin egyébként nem is csodálkozok. Értem én hogy te a komplett árát odaadnád letétbe de ezek akkor is olyan dolgok hogy jobb szereti az ember ha magánál tudja.
Egyébként ha akarod nálam nyugodtan végigtolhatod majd ha akarod!
-
boost
veterán
válasz
horkovy24 #5387 üzenetére
èn értem, de én úgy érzem, hogy már kimárióztam magam 3DS-en a Super Mario Bros2-vel, meg a Land3DS-el. (meg még jópár márióval, de te is ezt a két sorozatot hoztad fel)
A srác még kicsi, jövo"re már talán tolhatunk egy Mario-t, vagy azután, akkor majd úgyis cserélek.
A bayonetta érdekelne, szívesen vennék kölcsönbe egy WiiU-t erre az egy játékra, de ilyen megoldás sajnos nincs. Senki sem ad kölcsön gépet, pedig még letétbe is adnám az árát.
-
horkovy24
senior tag
Egyébként még a PS4 témáról annyit hogy a pár hozzászólással fentebb írta a kolléga hogy a Wii U árából már PS4-et is vehetett volna az teljesen igaz. Íme a hírdetés és bontatlan új gépről beszélünk!
http://hardverapro.hu/apro/uj_bontatlan_playstation_4_500gb_1
-
horkovy24
senior tag
Szerintem azért ha már Wii U-ban gondolkozol a jövőben akkor a Super Mario 3D World is meg ér egy misét mert van benne kihívás nem is kevés. Meg aztán a New Super Mario Bros U sem utolsó hiába oldalnézetes Mario játék. Nekem megvannak mert ha Nintendo-ról van szó azon belül is a Wii U-ról ezek a játékok szerintem kötelező darabok.
-
horkovy24
senior tag
válasz
ViharVadász #5376 üzenetére
Hát igen sajnos van ilyen ezeknek viszont nem engedném meg hogy játékokat teszteljenek mert nem normálisak. Az én meglátásom az hogy ez a Bayonetta 2 szerintem 80 pont alatti értékelést nem igazán érdemelne meg a stíluson belül. Pedig még nem is toltam végig csak a demót. Viszont ha engem kérdeztek a demó alapján már rásütnék egy 90 vagy afeletti értékelést. Pedig rám még azt sem lehet mondani hogy Bayonetta fan vagyok mert én még az első részt sem játszottam végig csak belekóstoltam.
-
boost
veterán
Első látásra nem is lenne ez rossz biznisz, de nekem nem kell ez a sok cókmók.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #5372 üzenetére
"I know what you're thinking, 'cause right now I'm thinking the same thing. Actually, I've been thinking it ever since I got here..." (Cypher)
-
boost
veterán
Én már hírdetem a PS4emet.... most XBOra cserélnék, de aztán jövőre XBO-ról WiiU-ra. Kb mikor jön az új Zelda.
-
horkovy24
senior tag
Nem lepődtem meg! Újabb gyöngyszem a láthatáron!
Na ilyen értékelési pontokkal rendelkező játékokra vágynak a PS4 tulajok is de hát ezt most nem fogják megkapni
. De mivel nem kívánok nekik sem rosszat remélem előbb utóbb ők is kapnak majd valami értékelhetőt is. Mondjuk a 80 pont alatti értékeléseket erősen lehúzásnak érzem és azok el is mehetnek .....................-ba! Mert azt aláírom hogy nem jöhet be mindenkinek ez a stílus viszont azért még nem kell lehúzni valamit.
-
mlinus
őstag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Hiba a Mátrixban
-
horkovy24
senior tag
válasz
koncsik #5368 üzenetére
Valóban jól jártál.
Én is gondolkoztam először egy gép használtan való beszerzésén csak nekem ezzel rossz tapasztalataim vannak így ezért maradtam inkább az új gépezetnél. Meg szeretem ha valamit (elektronikai cuccok
) én veszek használatba először mert egy új kütyünek más az illata is.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #5366 üzenetére
Én magam is 80 ezer forintért vettem a Mario and Luigi Premium pakk gépemet de ha a játékokat meg az egyéb kiegészítőket is hozzáadom amiket már összevásárolgattam akkor bőven túl vagyok már egy PS4 bundle árán. De egyébként igazad van a PS4 árából már a Wii U-hoz vesz az ember jó pár játékot is. Egyébként a kolléga szerintem úgy gondolta hogy lecsengetett 80 ezer forintot a gépért meg lehet vett még hozzá 1-2 játékot vagy kiegészítőt és annyiból már bőven elhozhatta volna a PS4-et is. Én is így vagyok vele mert ha azt a 80 ezret leraktam akkor az a plusz 30-40 ezer forint már nem annyira számít. Igazad van valóban Nintendo-s cím már a Bayonetta de én élvonalas címekre gondoltam (Mario,Donkey Kong) és valóban egy PS4 is képes volna lejátszani de nem fogja
mert exlusive és valamiért az ilyen minőségi játékok nagyon elkerülik azt a konzolt erő ide vagy oda.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
omikron23 #5363 üzenetére
Ha 80.000Ft-ért látsz újonnan PS4-et, vegyél nekem is legalább kettőt
Én azt számoltam ki anno, hogy egy Wii U öt system sellerrel hoz ki egy PS4-et minden egyéb nélkül (Wii U Mario Kart 8 bundle, +Wind Waker HD, +Bayonetta 2, +Monster Hunter 3 Ultimate, +Hyrule Warriors).
@horkovy24: a Bayonetta immáron Nintendo-s cím *muhahaw*
Amúgy is elég egy videó róla a teljes élvezethez, amit egy PS4 is lejátszik akár
-
-
horkovy24
senior tag
válasz
omikron23 #5363 üzenetére
Szia! Gratulálok a géphez és kívánom hogy sok örömödet leld benne!
A játékokban a Wii U-n biztos nem fogsz csalódni. Amit a PS4 tulajok nem mondhatnak el mert egyfolytában panaszkodnak. Most jön a Bayonetta 1-2. Tervezed a beszerzését? Vagy először a Nimtendo-s címeket szerzed be?
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete vásároltam Wii U Mario Kart 8 pack-ot... Korábban volt Wii-m, de ég és föld a két konzol. Sajnos nem a legolcsóbb, a vételárból már PS4-et is vehettem volna, de a Nintendo-s játékoknak mindig megvolt az a varázsa, amit én a többiből mindig hiányoltam. Nem bántam meg, hogy a U-t választottam...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #5360 üzenetére
Nem hype-olták, rendes sztorit kapott a KZ2, mind játékmenetileg, mind grafikailag kiemelkedő volt a maga kategóriájában, a multi is ütött. KZ3 sztorija lehet gyengébb lett, de az is távol áll az "unalmas" kategóriától.
-
Sirandrish
legenda
válasz
energy4ever #5357 üzenetére
A PS3as KZ is?
Nálam az kimaradt de a PS2es részhez volt szerencsém és azt én is meguntam a vége előtt.
Mondjuk a PSP-s sem kötött le sokáig, de az ugye pötylit más volt.Viszont a PS3as KZ(2?)-ről sok jót olvastam anno...vagy csak Hypeolták?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mi az, hogy a Killzone unalmas?!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Persze ez rendben is van. Viszont én a PS4-ről beszéltem nem pedig a PS3-ról mert azok a címek amiket felsoroltál EGYELŐRE csak arra vannak. Az én személyes véleményem az hogy nagyon rá fognak cseszni ezekkel a dolgokkal mert nagyon átverik az embereket a játékokkal kapcsolatban. Nyugodtan nézz meg egy fórumot a PS4-el kapcsolatban most per pillanat a Driveclub miatt habzik az emberek szája mert annyira rossz lett. Most már azért egyre többet olvasom azt is az emberektől hogy megbánták a gép megvásárlását és hogy inkább Wii U-t kellett volna vennie mert lehet hogy kevés cím van bár még így is több mint ezeken de a Wii U féle játékok legalább minőségiek.
-
energy4ever
addikt
válasz
horkovy24 #5356 üzenetére
A Killzone valoban unalmas. De azert a sonynak is voltak jo huzocimei: Ratchet and clank(ennek volt vagy 15-20resze is), Jack and Daxter, The Last of Us, God of War. Szerintem csak pont rosz cimeket fogtal ki.
Enis megvettem a wii u-t, meg a zombi U-t. Azt remeltem, hogy jo lesz majd, de nem az. Megse iteltem el az U-t, es ha majd lesz penzem veszek ra meg jatekokat. -
horkovy24
senior tag
válasz
Gebriel #5342 üzenetére
Egyébként ámen a Wii U-al kapcsolatos mondókádra. Nekem ugyanez a véleményem mint neked és nem a levegőbe beszélek mert havernál végigtoltam PS4-en a killzone shadow fall-t meg a hű de nagynak beharangozott knack-et is és igazából grafikán kívül nekem egyik játék sem jött be és untam is őket. Amit a Sony meg azóta művel a PS4-el az valami vicc mert égnek a fórumok most ez miatt a driveclub miatt is mert nagyon nem azt kapták a rajongók amit vártak.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5353 üzenetére
A kapitalizmus.
Túl jó helyzetbe van a Sony, és szarik a játékosokra. Ez az én véleményem.
-
válasz
Szalontahó #5351 üzenetére
Haragról szó sem volt !
Nekem is kimaradt a SNES és a wii közötti korszak, főleg PC-n játszottam, amig volt időm.
A többi +1. -
Szalontahó
tag
válasz
koncsik #5349 üzenetére
Ne haragudj! Nem akartalak leugatni. Elkelt volna egy-két szmájli a mondókámba és akkor nem tűnt volna olyan nyersnek.
Nálam most a Nintendo újdonságként hat, mert utoljára SuperNintendo-m volt tőlük. Haveroknál viszont sokat ment az N64 és a GC, no meg a Wii. Egyszóval, nem ismeretlen számomra a nagy N.
Nagyon igazad van abban, hogy Mario és a Nintendo "világa", egyszerűen jó. Ezért is tértem meg.Számomra hiányzik a mostani multiplatform játékokból a JÁTÉKélmény, amit a Nintendo a Wii U-val alapból nyújt az only címeivel.
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR #5343 üzenetére
Helló, én komoly Sony rajongó vagyok, de most cserélnék PS4-et XBO.ra. Elegen van a Sonyból. PEdig PS2-to"l kezdve minden volt.
-
válasz
Szalontahó #5346 üzenetére
Nem is a működésére gondoltam, hanem a világitó fagyi kinézetre. Nem bántó szándékkal mondok szubjektiv véleményt
A linkelt játék tényleg meggyőző, már nem emlékszem, mit láttam annak idején.
Én mindig a 3 gyerekemhez is mérem a játékokat, biztos minden konzolon találnék klasszat, a nintendo hozza számunkra az elvártakat a legkevesebb keresgéléssel, megbizhatóan. Apa meg örül ha jön egy Bayonetta (illetve örülne FF5-nek) és gondolkozik, hogyan magyarázzon családbarát szellemet ezekbe
Dehát Mario mindent visz, még a Smash Brawl-t is megrendeltem ma, de amiibo nélkül, reményeim szerint azt sikerül 13 USD szinten megoldani, november 21.-én megjelenik sógoroméknál, anyósom december elején jön haza. Az Amazon.com meg csak gazdagodik. -
Gebriel
veterán
válasz
PS4, a Metal Gear Solid 5 miatt.
-
Szalontahó
tag
válasz
koncsik #5345 üzenetére
Nemtudom mit próbáltál move-al, de hogy nevetséges az erõs túlzás. Ehhez képest a motion plus is kõbalta. A laggos kinectrõl nem is beszélve.
[A move precízitásának bizonyítéka ez a játék.]
Az, hogy a csávó keta, nem a játék hibája. Késõbbi szinteken millimétereket kell piszkálni a külömbözõ anyagú, súlyú, felületû elemeket. -
válasz
Wii és xbox van még, mást nem. (Meg DSiXL) Esetleg a következő Nintendot. Régebbi Playstation nem volt, de játszottam vele, nevetséges volt a Move. Ezzel együtt a PS4-et próbálnám ki.
-
Szalontahó
tag
válasz
Én PS4-et vennék. Erősebb hardware és jobb exclusive-ok. Ez persze erősen szubjektív.
-
Na működik pro kontroller el is classic irányítási módban ofc.
Ahogy nézem ez nem 30 fps hanem 60 játék alatt tutira mert ilyet folyamatosságot meg nem ereztem talán csak a mk8 alatt.
A dolog hátülőtője, hogy ha csak egy pillanatra is beesek akkor azonnal észrevenni bar szerencsére ilyen alig van.Kicsit off de ti mit vennetek Wii U melle XO vagy PS4 ?
A mind a kettőt mint válasz nem ér. -
Gebriel
veterán
Egyébként egyre jobban az a meggyőződésem, hogy a Wii U-t nagyon jól eltalálták.
Elsőnek, nem jönnek rá tucatjával a játékok. Így pénztárca kímélő.Persze azért pár címet még elbírna.
Ami pedig jön az 99% nagyon jó eredményekkel és véleménnyel.
Amit még észre vettem, hogy a Wii U tulajok szeretik a gépüket és ami hozzá megjelent játékokat is, konkurens gépeknél.. hát mint a szolgáltatást PS+, LIVE, mint a megjelent játékokat is folyamatosan szidják.
Mert nem azt kapják amit vártak. A nintendo ebbe nagyon élen jár. Pontosan az jön amit a user vár.
Én legalábbis így látom.#5334
horkovy24
Egyenlőre pl a foci csapatok szoktak állni az eredménnyel.
„jelenleg még” úgy írjuk, hogy „egyelőre”. -
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #5338 üzenetére
ezüst, ezüst , arany elsőre
Aztán még 1x nekifutottam, na akkor láttam két stone-t
Damage leveszi a bónusz pontokat.
Meg kipróbáltam a bal kezes beállitást ( D kiosztás ) na hát az nem volt túl jó ötlet.
-
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #5336 üzenetére
Piszok jó játék lesz, már a demoból kiderült, nem mintha nem tudtam volna ezt már mióta kiderült hogy jön wiiu-ra
-
Bayonetta 2 nagyon jó csak rövid a demo
Pro kontrollerel persze nem tudtam kipróbálni mert nullara merült be se kapcsolt
Pedig kb 2 hónapja töltöttem újra utoljára de pont most kell. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Gebriel #5331 üzenetére
Japán Amazonon húztam fel a szemöldököm, hogy még a letöltőkódok is drágábbak, mint a lemezes példányok (mindkettőnél az alapárt figyelembe véve), eShopra nem látok rá, de alsó hangon egy árban kellene lenniük.
Itthon rosszabb, mivel UK profil esetén £, egyéb EU-s esetén meg € a valuta és minden esetben drágább, mint idehaza a lemezes verzió.
-
horkovy24
senior tag
Egyébként rájöttem srácok hogy nem is igazából az volt a bajom hogy nem jön a Fatal Frame EGYENLŐRE a Wii U-ra.
Hanem az hogy jöjjön már egyáltalán valami és most mivel egyre közelebb van a Bayonetta megjelenés és egy pofás kis demót is kaptunk egy csapásra minden gondom elmúlt és minden happy!
-
Gebriel
veterán
Eshopos játékok az olcsóbbak vagy a lemezesek?
-
horkovy24
senior tag
válasz
SzDavid99 #5326 üzenetére
Mivel Dr.F.E.R.I. kolléga válaszolt már pár kérdésedre azokat kihagyom.
Természetesen tudsz több profilt is létrehozni a gépen de a játékokban is tudsz több mentést is csinálni akár. A Wii U teljes mértékben kompatibilis minden Wii játékkal tehát az összessel tudsz játszani rajta és az összes Wii-s kiegészítőt is támogatja. Java rész támogatják a játékok az Off Tv módot. Azt pontosan nem tudom megmondani neked hogy hány méter a hatótávolság de én kényelmesen tudok a gamepaden játszani a szomszéd szobában is vagy a Wc-n is és nem szakad meg a jel.Persze ez gondolom nagyban függ a falaktól is mert például a betonfalak nagyon árnyékolnak egy panel lakásban mondjuk.
-
SzDavid99
tag
A napokban felmerült bennem pár kérdés a Wii U-val kapcsolatban, mivel egyre jobban gondolkozok rajta, hogy ez lesz a következő konzolom, bár még nagyon messze vagyok egy új gép vásárlásától. (Nemrég szereztem be egy 2DS-t, és nagyon megkedveltem a Nintendo-t)
- Itt is lehet több profilt létrehozni, mint például Xbox 360-on, vagy úgy működik a dolog mint 3DS-en, hogy a játékokban lehet több mentést csinálni?
- A gép kompatibilis az összes Wii-játékkal, ugye?
- Úgy olvastam, hogy GamePad-en is lehet játszani a játékokat, ha valaki TV-t szeretne nézni. Milyen közel kell ehhez lenni a géphez? Hány játék támogatja ezt a funkciót?Nagyjából ennyi lenne.
-
Gebriel
veterán
Mario vs Angry Birds kicsit másképp.
-
horkovy24
senior tag
-
-
mlinus
őstag
bayonetta 2 elődrendelve.nagyon jó volt a demó
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #5308 üzenetére
Az amúgy PSN-en megvehető (és annak is rohadt jó a zenéje), nem hiszem, hogy PS1 játékok egyhamar jönnének Virtual Console-ra
-
ldave
félisten
Klasszikus Castlevania rajongóknak jó hír, miszerint a Capcom hozza majd VC-re a három GBA részt: a Circle of the Moon-t, a Harmony of Dissonance-t és az Aria of Sorrow-t. Amcsiknál jövő héten jön, remélem EU-ba is megérkeznek majd. (Emulátorom játszogattam ezekkel régen, jó kis 2D akciójátékok, fantasztikus zenével.)
-
horkovy24
senior tag
Nekem valahogy eleinte egy ilyen DLC-nek érződött a Super Mario 3D World-höz ami valamilyen szinten még mindig érződik mert ügye alapból abból ragadták ki ezt a játékot meg sok ellenfél ugyanolyan ebben meg hát a zenék is nagyrészt. De ettől a ,,hosszabb" videótól egy kicsit más lett a meglátásom. Mindennek ellenére nagyon aranyosnak tűnik a játék és kellően nehéznek is és már látok fantáziát a dologban. Várjuk a további részleteket és persze a megjelenést. Első napos vétel ez is. A fene vigye el Nintendo nagyon értetek a coinok begyűjtéséhez a zsebemből!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #5304 üzenetére
Tuti hogy nagy durranás lesz. Kis logika, de pont nem megterhelő és a végtelenségig jópofa..imádni való
Szerintem a lóvé dolog már marad..Luigi is leszipkázza mindenhonnan a porszívóval a coinokat -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish #5302 üzenetére
Ezt várom én is, egy ígéretes franchise első darabjává is válhat akár. Csak ezt a pénzhajhászós témát hanyagolhatnák Iwatáék, állandóan magukból indulnak ki.
Mi a fenét kezd egyáltalán két gomba egy halom arannyal?
-
Sirandrish
legenda
-
ldave
félisten
Új Captain Toad videó, friss, ropogós: [link] Benne kedvenc gombalányunk, Toadette
Akit úgy látszik elrabolnak és szegény kapitánynak kell majd megmenteni!
Gondolom coop-ban ezek szerint játszható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Konzol Screenshot
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest