- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Komplikato #61785 üzenetére
A CDKeys oldalról már vettem Switch játékot kód formájában, magamnak is, ajándékba is másnak, eddig nem volt gondom. De csak ilyen 1-3 ezer Ft-os kategóriában, drágábbat még nem.
-
válasz
Komplikato #61785 üzenetére
Az első lépés mindenképpen egy Nintendo Account készítése. A többi utána eléggé adja magát. A Nintendo.com akciói USA-ra vonatkoznak, a pletyka szerint az akciók július 2. felében érnek Europába.
-
Komplikato
veterán
Hello.
Teljesen tájékozatlan vagyok Nintendo Switch ügyileg, de egy családtag beszerzett ilyen eszközt magának. És itt jön az én dilemmám. Gondoltam nézek digitálisan letölthető játékokat neki, hiszen tesztelni kell majd az SD kártyát, de olyasmit vennék amit nem csak bottal piszkálna.
Megtaláltam a hivatalos Nintendo oldalt, de ha beállítom a régiót, akkor átdob egy NEKEM nem biztató magyar webshopba. Na itt pont az fogadott, mint 50 másik ilyen shopban, a tartalmak 99%-hoz oda van írva: elfogyott. Ja meg persze nincsenek a vicces akciós termékek, amik hetedikéig le vannak értékelve a nagy N oldalán.
Van bármi lehetőségem, hogy onnan az online store-ból vásároljak?
Kell ehhez egy Nintendo account? Mert nyilván lesz csinálva egy, de biztos lehet ajándékba venni játékot másképpen is, nem? -
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61783 üzenetére
Nagyon kivancsi lennek ra, de desikalt patchet nem kapott “csak” annyi hogy stabil lett az fps. De az uj bejelentett resz vegkepp nagyon tetszetos(age of calamity elotti resz meg atomstabil 60fps lett ugyebar patch nelkul) 🙈🤣
-
Rigormortiis
veterán
Belecsaptam a Hyrule Warriors Age of Calamitybe. Pár óra után teljesen jó, mondjuk én a ps2-ps3 érában sokat dinasty warrioroztam.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #61777 üzenetére
Köszi
de valami olcsóbb megoldást keresek 1 játék miatt amit lehet megun egy hét alatt.
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Kislányom kapott tőlem egy v2-est. Most kitalálta Among Us-ozni szeretne. Csak a gyakorló pályák mennek rajta, multi hiányában. Mi lenne a megoldás valaki családi csomagjába becsatlakozni vagy van valami minimális díjú éves N előfizetés csomag?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
koncsik #61774 üzenetére
Igazán nincs mit
Annyi még, hogy több elágazás van a sztoriban és elsőre biztosan nem a true endinget fogod kioldani, úgy pedig vakarni fogod a fejed a folytatásnál. A végén mondja is, hogy a flow chart alapján bizonyos részeken menj végig újra, de megéri. Az elején egy egyszerű gyilkossági nyomozásnak indul, de egy nagyon komoly hard scifi lesz belőle, hasonló volt a helyzet a stúdió korábbi játékainál a Zero Time-oknál.
-
válasz
Rigormortiis #61773 üzenetére
Elsőnek a demoját végigjátszottam. Bejön, köszi az ajánlást még1x.
-
jcrk
aktív tag
válasz
Rigormortiis #61760 üzenetére
Az én lányom 9. Ő azt mondta rá, hogy menő. Csak van már minden kiegészítője.
-
válasz
Rigormortiis #61716 üzenetére
Meg is jött a leárazás, sajnos a Steam-en (július 10.-ig), duruzsolnak eShop-ban Summer Sale-t, vajon benne lesz?
3. rész megrendelve, remélem tényleg bejön
-
Tim82
félisten
válasz
Nincs lányom.
-
Rony949
őstag
válasz
Rigormortiis #61762 üzenetére
Most pedig össze tehetjük két kezünket ha a Nintendo talál egy kompetens csapatot a folytatáshoz. Az első rész állítólag elvárásokon felül teljesített eladás téren, szóval a motiváció ott van.
-
válasz
Rigormortiis #61762 üzenetére
En a zenejet is szerettem nagyon.
-
válasz
A kislányomnak lesz
(még neki se mertem bevállalni, már 13 elmúlt) -
Rigormortiis
veterán
Végére értem az Astral Chainnak. Nagyon jó volt összességében főleg a harcrendszer.
-
taki01
őstag
Kint vagyok Angliába. Sikerült vegyek egy Pokemon Violet-t 40£-ért az ASDA-ba.
-
jcrk
aktív tag
-
Tim82
félisten
Ha érdekes lehet valakinek, PCX-nél eléggé akciós a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Rigormortiis #61749 üzenetére
Már kétszer végigtoltam azt is. Attól hogy nem bontottam ki digitálisan azért behúztam akcióban. Az még jobb is történetileg meg mindenhogy SZÁMOMRA mint a Maiden of Black Water.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Rigormortiis #61740 üzenetére
Ez a játék sorozat számomra a best a műfajon belül a Silent Hill mellett. Ezt a Maiden of Black Watert én is raktam a gyüjteményem közé a Mask of the Lunar Eclipse-el együtt( még ki sem bontottam
). Azt sajnálom hogy az első részt meg a Crimson Butterfly-t nem portolták felujítva Switchre.
Pedig a Crimson Butterfly-nak volt még egy felujított Wii portja is. Nagyon reménykedtem pedig hogy kiadják még ezeket is Switchre.
Jó játékot hozzá
-
lanszelot
addikt
Hello,
Mario Kart 8 deluxe -ban folyamatosan balra húz az autóm. Nem kicsit.
Miért?
Nem joycon probléma, mert bementem calibration-ba és úgy áll közepén mint a cövek.Ja: azt tudtam, hogy a konzolt és a dock -ot lehet updatelni, de most jöttem rá, hogy a joycon-okat is
-
válasz
Csodalatramelto hogy te miket vagy kepes talalni
-
csaba951
veterán
válasz
Ennek van angol címe is?
-
Rigormortiis
veterán
Csak beugrott még valami
-
lazac_
tag
válasz
sasa134 #61733 üzenetére
A joycon tetején lévő SL+SR egyszerre történő megnyomásával lehet aktiválni a külön-külön joycon módot, lásd pl. a Mario Party Superstars esetén, vagy a főmenü-Controller-Change grip/order alatt. Nekünk a Jamboree van meg, ott van olyan minigame, ahová nem elég egy joycon, de azért szólni szokott előre.
-
sasa134
addikt
válasz
TrishtanAG #61734 üzenetére
Local co-ophoz?
-
sasa134
addikt
sziasztok, láma kérdés level 1000, de új vagyok Switchben. Vettem a srácaimnak egy v2-t, a gyári 2db joy-connal. Ehhez vettem még egy pár (azaz 2 db ) utángyártott joy-cont, meg 4 gyári strapet,hogy 4en tudjunk (feleség, én, 2 gyerek) néha mario party-zni. A gép menüjében látja mind a 4 joy-cont, de ha a mario party-t elindítom, és kiválasztom, hogy offline 4 játékos legyen, akkor 2 párként látja őket a játék, nem pedig 4 külön joy-conként. Pedig ha 4en akarunk mozgásérzékelős minigame-ekkel játszani, akkor az kellene. Mi a megoldás, hogy mindenki kezében 1-1 joy-connal 4en tudjunk együtt játszani? köszi
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61731 üzenetére
Az teljes dobbenet bolt, hogy 17en irtak 2 oran belul kb
-
penge111
addikt
Itt hagyok egy kis listát neked, nekem ezek az indie játékok vannak a listámon:
Eastern Exorcist
Convergence
SteamWorld Heist II
Tails of Iron 2
Ender Magnolia
Nine Sols
Songs of Conquest
Monster Train 2
Darkest Dungeon II
FANTASIAN Neo Dimension
Bo: Path of The Teal Lotus
Bloomtown: A Different Story
Trinity Trigger
Astral Ascent
Afterimage
Tales of Kenzera: Zau
Berserk Boy
Fuga 2
Bug Fables
Vernal Edge
Tunic
Have a Nice Death
Monster Boy and the Cursed Kingdom
Batora: Lost Haven
Cult of Lamb
Deaths Gambit Afterlife
Lost Epic
9 years of Shadows
Nobody Save the World
Skul: The Hero Slayer
Sword of Vargant
The Mageseeker a League of Legends Story -
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis #61726 üzenetére
Switch2-n javaslom nagyon-nagyon
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #61714 üzenetére
Mondjuk egy Echoes of Wisdomra is lecsapok majd még, annyira mondjátok, hogy jó
-
válasz
Rigormortiis #61723 üzenetére
(1.-re várnék akciót eShop-ban, 2-3 fizikai elérhető)
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #61721 üzenetére
Most két roguelite-ba kezdtem bele, a tekiset asszonnyal pörgetjük, a másikba nincs coop. Mindkettő nagyon tetszik, ha végzek velük majd írok bővebben. Az Eternal Die nagyon ütős!
A két cím:
Lost in Random: The Eternal Die
Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate -
válasz
Sorrendben kell játszani őket? Van összefüggés a sztoriban?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Jinx L. Joke #61720 üzenetére
A Ravenswatch és a Neva nálam is ugrottak figyelésre
Hasonló játékokat ajánlana még valaki?
-
penge111
addikt
Néhány játékot végigvittem az elmúlt hetekben. Az első próbálkozásom a Triangle Strategy volt, ezt egyelőre félre toltam, kb. 15 órám van benne idáig, kb a játék feléig jutottam. Ez egy Final Fantasy Tacticshoz hasonló srpg. Nagyon lassan indul be a játék, rengeteg párbeszéd van benne. Nekem most ez kicsit így túl sok volt. Nagyon kizökentett, hogy megcsinálok egy pályát és kapok egy jó 20-30 perces dialógusokkal teli átvezetőt. Még itt az elején engem a sztori se tudott annyira berántani, de még folytatni fogom, mert pont azon a részen fejeztem be ahol kezdene érdekessé válni a történet…
Szóval nyár van, ilyen kor kicsit kiégek a hosszabb játékoktól, hiszen más dolgokon van ilyenkor a prioritás, ezért rövidebb címeket keresek.
Az első ilyen „rövid” címem a Ravenswatch volt. kb 12 óra alatt sikerült elsőre befejezni. A műfaj roguelike, mégpedig a Curse of Dead Gods alkotóitól, ami szintén egy jó kis cím. Nagyon érdekes a játékmenet. A játék három nagyobb területen játszódik. Minden egyes területet 18 percünk van felfedezni, ugyanis mikor lejár az idő akkor elteleportálódunk az adott terület főbossához. Tehát a cél, hogy ezen idő alatt minél okosabban, gyorsabban derítsük fel az adott térképet, és minél ügyesebben fejlesszük ezen röpke idő alatt a karakterünket. Lesz is mit felfedezni ezekbe a pályákba rengeteg dolgot zsúfoltak, amelyik mind azt a célt szolgálja, hogy fejlődjünk, pénzt keressünk karakterünk fejlesztésére. Az egész világ nagyon ízléses darkos grafikával van megáldva, jók a szörnyek, bossok kidolgozása, fluid az irányítás. A játék legnagyobb erőssége a karakterek, akikkel belevághatunk a kalandba, összesen kilenchez lesz majd szerencsénk. És ezek a karakterek egytől egyik zseniálisak. Minden egyes próbával, szintlépéssel egyre többet tudunk meg majd róluk. Lesz itt piroska, aki vérfakassá tud válni, a furulyájával patkányokat irányító hős, a Wukongból ismerős majomherceg, a fagyos hókirálynő stb… Óriási hibának tartom azonban, hogy a játékba nem raktak csak online multit, local coop nincs. Online biztos jobb lehet, mert látszik, hogy az egyes karakterek zseniálisan működnének együtt. Így számomra elegendő volt egy végigjátszás, mert azért a játék egy idő után unalmassá válik, de maguk a karakterek változatossága, maxolása másokat akár 100+ órára is leköthet.
Következő játékom a The Plucky Squire volt. 10-12 óra. Ez már-már Nintendo szint. Egy rendkívül kreatív, színes, ötletes játék. Stílusát tekintve kaland, platformer és logikai egyszerre. Elsősorban gyerekeknek készült, de azért sok logikai rész megoldásához gyakran lesz igény szülői segítségre. A játék egy mese könyv lapjain fog zajlani, bizonyos részeknél ki kell majd lépnünk a könyvből a valódi világba, mert ott lesz a tovább jutáshoz szükséges eszköz. Ami óriási probléma, hogy nagyon gyengén muzsikál a játék switchen, különösen amikor kilépünk a könyv lapjairól, az fps durván be tud esni. De annyira jó, újszerű volt számomra ez a játék, hogy nem zavart annyira ez. Hősünknek lesz két kísérője, akiket néha nekünk kell majd irányítani. Lesz itt mindenféle jóság Bubble Bubble szerű, bokszolós, dobolós stb. minjáték. Rengeteg logikai játék, ahol a könyv szavait kell egyik helyről a másikra pakolgatni, hogy megoldjuk a továbbjutást. A könyvet később lesz módunk majd fizikálisan is mozgatni, ezáltal tovább bővíteni a rejtvények megoldásának lehetőségeit. Az a jó ebben a játékban, hogy sosem ül le, mindig van valami újdonság. Technikailag egy katasztrófa, de a játékmenet annyira jó, hogy szemet tudtam hunyni felette. Aki teheti más platformon próbálja ki, mert nagy élmény!
Utolsó játékom egy 4 órás kis cím volt, a Neva című alkotás. Ezt ajánlom mindenki figyelmébe, mert ez egy igazi gyöngyszem. A zene, a játék képi világa, a szimbolikája, mondanivalója egyszerűen zseniális. Olyan gyönyörű, hogy lemászik a TV és az Oled kijelzőről egyaránt. A történet egy harcos nőről és hűséges „farkas” szerű állatáról fog szólni. Meló után nagyon chill érzést adott, de lesznek azért később benne platformer, és harci elemek is bőven. Egy rendkívül szép, érzelmekkel teli, szívszorongató utazásra invitál a játék. Inkább művészet, mint játék, mestermű! Többféle mondanivalóval, értelmezéssel, igazi kincs. -
válasz
Kösziii
-
válasz
Rigormortiis #61714 üzenetére
Uuh, ennek nagyon jó zenéje van YT video alapján... egyáltalán nem ismerem, rákeresek majd eShopban...
Ez a második?Az első nincs fizikálisan? Szerk.: Ja de, kicsit drágán 60k fölött...
-
Rigormortiis
veterán
Ki-mit tervez még beszerezni a masinára? Én igazából már csak a No sleep for Kaname Date-t. Az első két ai somnium játék zseniális volt, nem is kétség. Van még jó pár elmaradásom, ami végig kéne játszani és szerencsére idén semmi nem jön S2re, ami érdekel.
-
aujjobba
addikt
A huzocimek elerhetoek magyar nyelven?
Peldaul mario odyssey.
A gyerekek nem tudnak egyelore angolul, nem ertik az utasitasokat, lehetosegeket amit feliratoz (vegigjatszast nezunk most youtube-on, nincs gep egyelore, csak tervben). -
lanszelot
addikt
-
Qwery
tag
válasz
lanszelot #61709 üzenetére
Anno én is vettem egy dock-ot, amire esküdözött a tag, hogy szuperremek, sosevoltmégilyenjó. Aztán nem adott képet. Kiderült, hogy ferde benne a type-C csatlakozó, és meg is van nyomorodva. Hatalmas szerencsém volt, hogy nem tette tönkre a konzolom csatlakozóját. A tag ezután eltűnt, nem válaszolt. Alis pótalkatrésszel javítottam a dockot, a tag pedig (legalábbis a profilja) tiltásra került a PH-n. Kb 3000 Ft-os alkatrész miatt. Szóval a lényeg: esküdözés nem jelent semmit. Ki kell próbálni egy másik Switch-csel is.
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #61708 üzenetére
Nos, a régi NS dock-omat sikerült életre kelteni.
Csak power adaptert dugtam bele (eredeti)
NS -en system settings -> system (legalul) -> update dock
Kiírta tegyem be a dock-ba
Betettem, és kb 10 percre benne hagytam
Kivettem, és ki volt írva, hogy updatelve lett.
NS-t power gombot hosszan nyomva -> pover off
Dock ba bedugtam a hdmi-t
A kikapcsolt NS -t betettem a dock-ba.
Vártam kb 1 percet, és megnyomtam a power gombot és lett kép a tv-n
JupiiiiUgyanezt megcsináltam azzal amit most vettem, de nem jártam sikerrel.
Mindegy van egy eredeti dock-om, ez a lényeg. -
lanszelot
addikt
Hello,
Egy fura helyzet adódott.
Anno itt írtam hogy az eredeti NS dock nem ad hdmi jelet.
Vettem egy 3rd party dock-ot, az tökéletesen működik.
Azt írtatok vmi chip kuka lett az eredeti NS dock-omba.
Most vettem egy eredeti dock-ot, és annak sincs hdmi képe.
Az is csak tölt.
Akitől vettem esküszik hogy kipróbálta és tökéletesen működik.
Ez hogy van?
Van valami opció, vagy kapcsoló ahol ki lehet kapcsolni hogy az eredeti dock csak töltsön?
Mert ugye az eredeti NS dock -on firmware is van , a 3rd party-n meg nincs. -
JanR
addikt
válasz
NeoExDeath #61703 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem igaz, szerintem. Mert oké, hogy a sötét részek elég zavarók a kijelző miatt, de a 2 nagy Zelda játék esetében egészen más a játékélmény 60 fps-el, mint ha egy teljesen másik játékot játszanál. Persze a játék ugyan az, de ahogy fut az valami fenomenális.
-
NeoExDeath
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Nagyjából megerősítettetek a gondolataimban. Az OLED tényleg egy elképesztő kijelző, este kertben ToTK-t játszani különleges élmény vele. Arra én is számítok hogy pár év múlva lesz egy OLED-es SW2 lehet tényleg érdemes azt megvárni.
400+ órát tettem bele a ToTK-ba és még mindig nem láttam a végét a játéknak
Szóval amúgy sem állnék neki hirtelen újra SW2-n a 60FPS nem adna annyit nekem szerintem, főleg az OLED-hez hasonlítva, szerencsére sosem voltam elégedetlen azzal ahogy ez a játék fut a korábbi generáción.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest