- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
nem eltörlik (most még) fizikai kártyákat, hanem lesz ilyen a digitálisnál, ami family groupban megosztani akár barátok között is elég durván jó deal.....(nyilvan ha illető kilép családból bukta lesz)
Én inkább pozitívnak mint negatívnak tartom. Nintendo táborban rengeteg gyűjtő van fizikai példányokkal, Switch2 is kezelni fogja Switch1 kártyákat is és a kettőnek is lesznek fizikai játékai.Ennyire most még én nem aggódnék, pláne hogy emiatt ne vegyek Switch2-t
-
playmore
tag
Voltak statisztikák az elmúlt években, hogy már a Switchre is keményen csökken a fizikai játékok aránya, a többi platform meg ugye sehol sem van. Abban reménykedtek elemzők, hogy majd a Switch 2 megfordíthatja - vagy legalábbis tarthatja - a trendet, de így elég kétséges. Ha sok felhasználó lesz akkor nem akkora gond, de mindenképpen egy lefelé mutató spirál a fizikai.
Ezzel lényegében kilőnék az egyik nagy előnyét a fizikainak, a kölcsön adást. Utána már csak az eladás lehetősége van ami azért akciókkal ugyancsak megtörhető. Catherine Full Bodyt akcióban vehettem volna Shopból $10ért, fizikaiba viszont (mondjuk bontatlanul) $40 volt (az eredeti Shopos ára). Szóval nagyobb, sose leárazott címeket ez nem igazán érint, de az összes többi szerintem erősen érintett lesz hosszú távon. Meglátjuk. -
Micsurin
nagyúr
Futtatható persze. Annyi van 1 játékra 1 fiókra lehet csak megkérni a pontokat. Használt játék esetén pl Te már nem fogsz pontot gyűjteni ha valamelyik előző tulaj beváltotta.
A pont csak a játék eredeti megjelenésétől számítva 1 éven belül váltható be utána nem jár senkinek.
--
edit.: azt is vedd figyelembe a pont elévül, ha jól rémlik a megszerzésétől számítva 1 éved van felhasználni.
-
Dettó ugyanez.
Szerintem a Botw volt a tökéletes Zelda. Pont annyit adott amennyit kellett, tisztességesen 25-30 óra alatt kijátszható.
Totk meg egy égi szint, földi szint meg föld alatti
26 új funkcióval. Ami tök jó de nem akarom leérni az életem egy-egy feladat alatt. Meg építgetni órákig.Amúgy a Botw képességekkel egy új map lett volna személy szerint nekem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation Portal
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest