Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Kipróbáltam a pokémon unite-t... hát amennyit fejlődött ez megjelenés óta, lehet játékot sem kell majd vennem
-
MODERÁTOR
Another Code? - játszott valaki vele wii-n?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
válasz horkovy34 #55496 üzenetére
Össze sem lehet hasonlítani a Paper Mario-t a Yoshi-val, teljesen más játékok, de mindkettő zseniális! A Paper Mario egy nagyon jópofa kalandjáték, kellemes sztorival, változatos helyszínekkel és elképesztően jó zenékkel. A körökre osztott harc nem az erőssége, de túl lehet rajta lendülni, nem az van a játék középpontjában. A Yoshi pedig egy nagyon hangulatos kis platformer szintén változatos helyszínekkel és nagyon jó zenékkel, de én azt inkább a gyerekeknek hagytam, mert nem túl nehéz. Ha klasszikus platformert keresel ami könnyű és hangulatos, akkor jó a Yoshi, de ha szereted a kalandokat és a sztorit a játékban, akkor inkább a Paper Mario.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
penge111
addikt
50+ óra alatt a végére értem a Fire Emblem: Three Houses srpg játéknak. Ugye ez csak egy töredéke a történetnek, mert még 3× kellene végig vinni, hogy minden szemszögből lássuk, és megértsük. Részemről ez youtube alapján lesz, mert nincs kedvem 3× az első 20 órát ismét végignézni, ugyanis kb a játék feléig bármelyik házat választjuk ugyan az lesz. Megmondom az őszintét el voltam a játékkal, de nekem csalódás volt, mindenütt ódákat zengenek róla nem igazán értem miért, egy FF Tactics, Jeanne d'Arc, Disgaea 1,2, 5 nyomába sem ér. Valahogy számomra a játék nem találta meg az egyensúlyt a harcok és a vizuális novella körítés között. Rengeteg párbeszéd van, amelyből megismerhetjük a karaktereket (40+), de ezek számomra nagyon sekélyesek voltak, ugyanakkor nagyon kevés harc van, ami a legnehezebb fokozaton is elég könnyűnek éreztem. Ha nem harcolunk, akkor az akadémián töltjük a játékidő jelentős részét, aminek a célja, a Persona játékokhoz hasonlóan, hogy a kapcsolatunkat ápoljuk a csaptunk, vagy más házak karaktereivel. Ezáltal képességeik fejlődnek. Az akadémián rengeteg dolgot lehet csinálni, közös főzés, teázás, szauna, kórus, mini bajnokságon indulni, horgászni, oktatni stb. Ez számomra eleinte izgalmas volt, de a végére nagyon untam és inkább rutinná vált. Az akadémián kapunk küldiket is, de ezek mindengyike végtelen unalmas, hozd ide, keresd meg stb. Ha nincs kedvünk az Akadémián ezekkel foglalkozni, akkor az adott napon lehet harcolni, így fejleszteni a csapatunk tagjainak, képességeit. Harcokkal a legnagyobb gondom, hogy a végső pár harcot leszámítva nem igazán jelentet kihívást. Nagyon kevés csatatér van, szinte mindegyiken ugyan azt kell csinálni. A story nagyon lassan indul be, nálam kb. a 20. órától kezdtek beindulni az események, végül egy érzelmes, fordulatos történetet kaptam, ami rengeteg dolgot nem mutatt be, ezért is motivál, hogy minden házzal játszuk végig újra. A zene, hangefektek jók voltak. Személy szerint a story miatt vittem végig a játékot, de mint srpg, mint vizuális novella max egy közepes alkotás nálam... Ahogy olvasom a Fire Emblem Engage lesz majd az én játékom, mert ott a harc, tsktika dominál, majd egyszer sorra kerül
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
horkovy34
junior tag
Üdv srácok! Gondolkozom két játék között és a véleményeteket kérném! Az egyik a Paper Mario Origami King a másik meg a Yoshi's Crafted World. Nem sürgős a beszerzésük mert jelenleg is tolom a Hogwarts Legacy-t és iszonyat mennyiségű feladat van benne és nem hittem hogy ilyet fogok írni, de talán már egy kicsit túl sok is. Utána gondoltam egy kis levezető játéknak ami azért összetételében kicsit egyszerűbb és nem ennyire komplex mint a Hogwarts. Videók alapján egyelőre a Crafted World a befutó mert az Origami King-nél ezek a körökre osztott boss fightok nem annyira jönnek be bár a hangulat és a képivilág nagyon ott van. A Red Dead Redemptionnal meg nem is igazán nyomultam azóta. Úgy vagyok vele hogy majd egyszer nagyon uborka szezonban Addig el van a polcon. A Hogwarts után biztos nem arra fogok vágyni pláne hogy az is egy viszonylag elég időrabló játék.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
-
30z.Samu
félisten
válasz kicsako #55492 üzenetére
Pároméknál a nappaliban volt egy 1X éves TV 720p-s felbontással, az akkoriban jónak számító panellal... ezen toltuk néha közösen a Mario Kartot vagy a Mario Party-t. Na már most én áthoztam a 4K-s TV-met, ami nem egy Oled, de azért ordít a különbség minden téren. Elindítottam a játékot, erre párom benyögte hogy Ő nem lát különbséget...mondom WHAT???
Sic Parvis Magna
-
-
kicsako
őstag
Megjött a kicsike Szép hófehér OLED változat. A kijelző nagyon szép, de 55"ös OLED 4k TV-n azért eléggé pixeles a főmenü Már töltöm a Fire Emblem Three Housest, remélhetőleg egy fokkal jobb lesz játék közben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nylontacsko
senior tag
válasz rakkimcer #55477 üzenetére
Nekem is van "gagyi" kontrollerem, minden tud, csak az aksi gyenge.
...és meg is érkeztünk
Hiszek abban, hogy nem véletlenül vannak gyári kiegészítők.
Elsősorban azokat használom, pont az említett okok miatt.
De ahogy írtam, le is rendeltem.
Meglátjuk..."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
kicsako
őstag
válasz tboy93 #55479 üzenetére
Semmihez sem használtam soha SD kártyát, szóval nincs itthon elfekvőben Nekem valószínűleg egy 256gb-os elég lenne.
Ezt néztem ki, ócsó és jónak is tűnik -
g@bo
nagyúr
-
kicsako
őstag
Esetleg még abban tudnátok segíteni, hogy mi most azt ajánlott SD kártya switchez?
-
rakkimcer
tag
válasz nylontacsko #55476 üzenetére
Attól hogy ilyen "olcsó", nektek bejöhet.
Nekem is van "gagyi" kontrollerem, minden tud, csak az aksi gyenge.
Sőt nintendo gyárit nem is vettem, ráadásul nem is tervezem -
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #55474 üzenetére
Handy Mandy (Store) - régi westernekben hívták így a kurtizán mellékszereplőket... bocs.
Én is vettem valami átlátszó ilyesmit az alzától, de még nem kellett kibontanom
Van ilyen márkájú kisállatetető is (Roffie-röfi?).
Komolyabban: amennyibe kerül, kb. arra számíts. Adatai (?) alapján nehéz róla bármit mondani, értékelései nem segítenek... nehéz véleményezni. Hátha valaki már belefutott ilyenbe. (érdekes, nekem kb. -1000 Ft az ára, Handy Mandy ez is)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Szabad ilyet, vagy inkább felejtős."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
kicsako
őstag
válasz Balazs_ #55468 üzenetére
Összefoglaló alapján az OLED változaton van fólia, így amiatt nem aggódom. Mint írtam 99%ban dokkolóban lesz, és esténként tv-n fogok játszani ágyból.
Anno volt Switchem még a Pokemon Sword/Shield miatt(3hónapig, pokemon után el is adtam), abból az időszakból maradt egy digitális FE Three houses+DLC-m, és tesómnak is volt Nintendoja, már írtam neki hogy adja meg az accját, volt pár digitális játéka Szóval 2-3 hónapig biztosan megleszek új játékok nélkül, de az épp akciós Mario+rabbid is érdekesnek tűnik, 14eurót biztosan megér látva hogy 30-40óra játékidő van benne. -
Balazs_
senior tag
válasz kicsako #55466 üzenetére
Én mindenképp vennék rá fóliát, nehogy a dokkoló megkarcolja.
Játékkódot én csak hivatalos forrásból (pl. Amazon) vennék.
Azt vedd figyelembe, hogy a kártyás játékokat elég jó áron lehet eladni, Zelda BotW újonnan 20eFt körül van, használatan meg 14eFt. -
morfondőr
őstag
válasz kicsako #55466 üzenetére
Üdv!
- Nem lesz baja, ha dokkolóban használod.
- Vannak szezonális akciók, de valami mindig akciós, a Dekudeals oldalt érdemes nézni, wishlistre tenni a kívánt játékot és kapsz értesítést, ha akciós lesz.
- Ha jól tudom 8BitDo adapterrel megoldható, de nem biztos, hogy úgy fog működni ahogy kell. Nintendo Pro Controller viszont nagyon jó minőségű és kényelmes is.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Most rendeltem tkomnál egy Nintendo Oled-et, érdeklődnék hogy mire kell odafigyelnem majd? Az összefoglalót átolvastam, bár iszonyat hosszú szóval csak átfutottam a nagy részét
- 99%ban dokkolva lesz használva, esti ágyból játszós programnak vettem. Lesz baja ha 0-24 dokkolón van?
- Milyen gyakran vannak akciók? Érdemes valahonnan játékkódot venni inkább? Nem tervezek fizikálisan játékot venni, csak digitális jöhet szóba.
- Van rá mód esetleg, hogy Xbox kontrollert kössek a gépre? Régen mintha találtam volna róla cikket de most csak külső eszközökről olvastam.Köszönöm!
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!
Valaki megvásárolta a The House of the Dead: Remake-t?Tényleg annyira borzalmas mozgás érzékelős irányitás?Tesztek alapján kérdezem, bár azóta már javíthattak rajta.Köszi a segítséget. -
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz Szabi® #55458 üzenetére
Lehet a korral jár vagy nem tudom, de többször volt olyan játék, aminél én is megbántam hogy eladtam mert szívesen játszanék vele. Illetve mostanában a Steam Deck-re gondolok úgy, hogy bánom hogy eladtam. Megtarthattam volna és gondolkodom is hogy veszek másikat, csak lehet nem Steam Deck-et, hanem Ally-t vagy Go-t.
Sic Parvis Magna
-
Szabi®
addikt
válasz morfondőr #55457 üzenetére
Az Origami King nekem is, sztem nagyon kreatív és szép játék volt, egyedi hangulattal/látvánnyal. Már bánom hogy eladtam . . . És most hogy írod, tényleg nem látni hivatalos boltokban, még kb használtan sem. Ha valahol látod sztem vedd meg, mert később majd ezzel fognak üzérkedni.
-
morfondőr
őstag
válasz Szabi® #55456 üzenetére
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Azt mondják rá, hogy az egyik legjobb Paper Mario, nekem az Origami King nagyon tetszett, most azt lehet olvasni, hogy abba hagyták a gyártását, gondolkodom hogy újra megvegyem-e?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Minek ide nagykonzol? Inkább vettem egy még kisebbet!
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #55452 üzenetére
Kapott, volt egy DS-re készült rész is.
A Slime draws near! Command?
-
tag
Nincs Expansion előfizetésem, ezért kérdezem, hogy bármelyik Pokémonos GameBoy jàték esetleg elérhető?
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz koncsik #55449 üzenetére
Ilyeneket nem lehet kérni/megszavaztatni valahol? Én személy szerint a N64-es Star Wars: Shadows of the Empire-nek örülnék nagyon
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #55448 üzenetére
Two classic Game Boy Advance role-playing games are coming to the Nintendo Switch next week: 2001’s Golden Sun and 2002’s Golden Sun: The Lost Age. The games will either be available on January 17th according to this tweet or the 16th according to this press release (presumably this confusion is timezone-related, and we’ve followed up with Nintendo for clarification). But regardless of the exact date, they’ll be available as part of a Nintendo Switch Online + Expansion Pack subscription.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Elvileg emailben mindenki megkapja (link-kekkel):
Here’s how 2024 is shaping up on Nintendo Switch!
Egy 2024 wallpaper is letölthető.
-
Norb79
őstag
Na mindenesetre valóban kell az a switch2, mert a gyenge gépen nincs mivel játszani!
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ooooobi
senior tag
válasz Balazs_ #55437 üzenetére
A kérdést magát annyira nem értem, most az eus accountal váltasz simán régiót uk-ba és ott megveszed a családi onlinet? Vagy az eus accal csatlakozol egy uk, familyba? De egyébként mindegy is, régióváltáskor is meg bármilyen más régiós családba csatlakozva se változik semmi. A megvásárolt játékok ugyan úgy letölthetöek maradnak.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
30z.Samu
félisten
-
KOHO
senior tag
válasz 30z.Samu #55394 üzenetére
Novemberben bevásároltam, vettem egy Lenovo Legion Go-t, engem teljesen magával ragadott. Vannak kompromisszumok, leginkább az akkumulátor idő, illetve ügyeskedni kell a grafikai beállításokkal, de engem megvettek kilóra. Azért pedig külön hatalmas pacsi a Lenovo-nak, hogy ajándék hordozó táskát adtak a gép mellé, tehát nem kell külön megvásárolni hozzá.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Balazs_
senior tag
NSO témában kellene tanács, hátha valaki találkozott már ezzel:
Van pár beaktivált játék egy EU accounton. Ha az belekerülne egy UK családi csomagba, akkor a játékokkal lehetne multizni gond nélkül? Illetve nem lenne gond az újra letöltéssel?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Norb79 #55433 üzenetére
"Egy színű piros háttér előtt. Igen, pont így."
Hjaaaj hát azt úgy szeretemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tag
Próbálta más is az új Prince demóját?
Ránézésre sima 60FPS, egy kis antialiasing hiányzik róla, de nincs gond a látvánnyal.
Második nehézségi fokozaton néztem, ez a default, de a harcok nem egyszerűek, viszont elég látványosak.
Gameplay egyébként tiszta Metroid. De így belegondolva, már a legelső, '89-es Prince is hasonló volt.Plusz "poén", be lehet állítani perzsa nyelvet szinkronnak, át is tettem arra.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #55432 üzenetére
Egy színű piros háttér előtt. Igen, pont így.
/szerk: első switch videó mennyivel a kiadás előtt volt? 5 hónap? nem vagyunk még 5 hónappal szeptember előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Egy kínos videón ahol egy ázsiai fószer áll mint egy szög, és rezzenéstelen arccal beszél a kamerába?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #55429 üzenetére
Nintendo esetében az a megbízható forrás, amikor ők bejelentik az egészet
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Norb79 #55427 üzenetére
Szerintem akkor már mutatniuk kellett volna belőle valamit, de legyen úgy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak azért érdekel, mert ha megbízható a forrás, akkor benttartom a szabijaimat
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #55426 üzenetére
Konkrétan a press release-ből van az infó a CES-ről.
Live-Die-Respawn
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #55426 üzenetére
Ettől hemzseg most a net, hogy különböző leakek vannak és istenbizony jön a switch2 2024H2. Meglássuk. Utólag majd tök okosak leszünk ismét.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Norb79
őstag
válasz Rigormortiis #55421 üzenetére
Én is kimaxoltam vagy három szezonkarit rajta az egyik karantén alatt, imádtam, nagyon eltalálták a kontrolleres irányítást, és a port is jó minőségű.
-
Rigormortiis
veterán
Mostanában nagyon rákaptam a Diablo 3ra a kis gépen. A maga idejében sokat toltam más platformokon, de ez nagyon adja, szuper port! Kár, hogy nem bneten kommunikál, hanem egy külön, Switch-es hálózaton.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #55414 üzenetére
Switchet se hurcolom sehova, PC-m meg van...nem kell ilyan kaka cuccos, csak vicceltem
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #55410 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #55404 üzenetére
Banki belső hálozaton játszottunk (Duke Nukem, Command and Conquer...) Aztán kirúgták a házigazdát... (Nálunk a cégnél Diablo ment - kirugták az IT-st...)
Kézi PC-k: remélem az áruk is lejjebb megy, ahogy egyre több jelenik meg (majdnem vettem egy telekonyos kamatmentes részletes nagyobbik ROG Ally-t... szerencsére nem engedték)
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Sirandrish #55400 üzenetére
Istenkém, mi is évente 2-3 alkalommal tartottunk ilyet, nagyon jó volt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Szabi®
addikt
válasz morfondőr #55405 üzenetére
A Nintendo játékaiban ott a lélek, ezért ragadja sokszor úgy meg az embert egy-egy alkotás. Máriók, Donkey Kongok az ember retinájába beleégtek, és nem a ray tracing miatt, meg a széttesszelállt felületek miatt. Ez olyan mint a művészet, vannak igazi művészek, és vannak hétről hétre földből kinövő magukat művésznek nevező kortárs művészek. Csak előbbi munkáit soha nem felejti el az ember, utóbbi meg csinálhat ezer képet/szobrot, ha egyszerűen nincs meg az a plusz.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #55404 üzenetére
Én is résztvettem 1-2 legendás megmozduláson, amit azóta sem feledtem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Szabi® #55403 üzenetére
A 10 dekás VGA, meg a 20dekás alaplap nem is volt gáz...inkább a 19-21es CRT-k
-
morfondőr
őstag
válasz Szabi® #55398 üzenetére
Legyen igazatok!
Átérzem, amit írtál, épp most vettem át a lányomnak szülinapjára szánt AC-s Lite-ot. Hát ha lány lennék én is ezt akarnám, tényleg nagyon szép az összeállítás! Ezzel ez lesz a harmadik gép a családban, bár a v2-t eladtam az OLED után. Én nem voltam sosem Nintendo-s, gyerekként a sárgakazis NES klónokkal játszottam, de nem is volt akkor más. Viszont a Switch-el annyira beszippantottak, hogy teljesen fanboy lettem, pedig semmi másban nem voltam az. Van olyan játék amit újra megvettem csak azért hogy a polcomon maradhasson makulátlanul fóliásan, annyira tetszett (pl. Xenoblade 2), de a Zeldákat el sem adnám. Így 40 évesen is örülök az előrendelői ajándékoknak, a különböző kollektor-okról meg folyamatosan próbálom lebeszélni magam pedig nagyon tetszenek.Sirandrish: ejj de jók is voltak ezek, és még a crt monitorok nincsenek is a képen!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Imádtam ezt a korszakot, qrva jó lan partikat toltunk.
Sic Parvis Magna
-
Szabi®
addikt
Ez egy elég mocsok munka volt akkoriban, egy kis lanozás végett.
-
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
Mindenki bele akarja dugni a mocskos kis nyelvét ebbe a tortába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest