- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
A 3-at én is szeretem, de az egyik legnagyobb probléma vele, hogy kb. a játék 1/3-ától az olasz maffia pikkelni fog rád és emiatt a rendőr/mentő/tűzoltó/taxi küldiket csak a sztori legelején ideális megcsinálni, utána full szopó, mert a maffia előkapja az M4-es gépfegyvert (ami rohadt OP) és másodpercek alatt felrobbantja a kocsidat.
-
Hulladék a 99%-a az ilyen mekis menuknek. Nálunk szatyor szamra van otthon ilyen cucc, na nem azert mert mekibe jarunk, hanem nagymuter dolgozik ott es a maradek kifutott cuccokat hozza szazaval haza a gyerekeknek. Az egyetlen valamire értékelhető dolog benne a mesekonyv.
-
markknight
veterán
Már az utolsó hét van a legtöbb étteremben, szóval nem lesz könnyű beszerezni őket. De h beírod, hogy happy meal 2024 mario kart, akkor kapsz releváns infót hozzá, itthon nem divat már kirakni őket, sőt egyes éttermekben nem is volt. Szerencsére nekem sikerült begyűjtenem mind a 10-et
-
TrishtanAG
senior tag
Nemrég írtam, hogy megrendeltem a Gamesir G8 Plus Bluetooth változatot, ami nem kicsi egy jószág
Pénteken meg is jött, így két napig nyomkodtam.
Pro: kifejezetten korrekt az anyaghasználat, miután beletettem a Switchet, sokkal stabilabb volt, mint ahogy a Joycon szokott lenni rajta. Mintha csak ráöntötték volna.
Méreteiben majdnem egy DualSense szintjén van, a kialakítása is hasonló a két oldalon lévő fogantyúval, és a gombjai is jó minőségűek (a hátsó ravaszok nem mikrókapcsolós izék, mint a kistestvérnél, hanem rendes minőségi ravaszok).
Van benne rezgés, ami marha erős, bár nem olyan kifinomult, mint egy Joyconé. Poén, hogy felcserélhető a A-B-Y-X kiosztás, így lehet switches, meg boxos kialakítás is. Szintén van többféle analóg kar, hosszabb meg rövidebb és homorú meg domború végű is.
Az analógok elvileg sose fognak driftelni a kialakításuk miatt.
Kontra: a súlya. Komoly mérési módszerek után (fogtam a különféle controllereket, és emelgettem őket), arra jutottam, hogy érzésre olyan másfélszer akkora lehet a súlya, mint egy DualSense-nek, valahol egy boxos Elite controller szintjén van, plusz még megy bele maga a konzol is, ami után azért már súlyzónak is elmegy
(a Joycon hozzáképest olyan pihekönnyű, hogy elrepül).
Ez a bazi erős rezgőmotor miatt, a minőségi anyaghasználat és a röpke 1000mAh-es akkumulátora miatt lehet.Két kézzel fogva amúgy ez nem olyan nagy gond, de sokat játszom JRPG-ékkel, azoknál meg a rengeteg dumánál már reflexszerűen fél kézzel szoktam fogni a konzolt, hogy az A-t nyomkodva okézzam le őket. Hát, ennél ez nem fog menni
Alapvetően inkáb Pro controllernek lehet kiváló TV-n játszva, a konzolt csak markos erős férfiembereknek ajánlom a leginkább, hogy beletegyék
-
Moby
veterán
>hogy ez lehet az új ló páncél.
Ez soha nem volt új. A játékot soha nem veszed meg, akkor sem, ha fizikai adathordozón van, csak a használati jogát, amit bármikor visszavonhat a jogtulajdonos, és ellehetetlenítheti a használatát (vagy végső soron beperelhet, ha a tiltása ellenére mégis használod). Nyilván offline, fizikai adathordozónál erre nem igazán van technikai lehetőség, de arra igen, hogy az adott platform akár egy frissítés keretében megtagadja a fizikai adathordozó használatát, ha a jogtulajodons a pltformholdertől ezt kéri. Ilyen a gyakorlatban is van ma is, ahol nem tehnikai akadálya van a játék futtatásának, hanem jogi, és a gép visszautasítja a játék lejátszását fizikai adathordozóról is (Robinson: The Journey PS5-ön), -
penge111
addikt
-
kicsako
őstag
Fire Emblem széria
Pokemon széria
Xenoblade, bár az nem körökre osztott, de nem is kell kapkodni.
Bravely Default
Chained Echoes
Octopath Traveler
Triangle Strategy
South park játékok(Stick of truth + fractured Butthole)
Valkyria ChroniclesÍgy jár az ember ha csak az első bekezdést olvassa, azért nézz rájuk hátha tetszik valamelyik
Talán ami a midnight sunhoz hasonlít leginkább az a Fire Emblem.
-
adalbert1
veterán
Érdekes, böngészőben nézve a uk oldalon szoktam vásárolni (itt ugyan fontban vannak az árak, de az accountom magyar lokációja miatt átváltja euróra mikor rámegyek egy játékra). Ott látható a complete edition, viszont ha rámegyek, azt írja, hogy nem megvásárolható:
This content is not available to purchase in the country associated with your Nintendo Account, or the country associated with your Nintendo Network ID in the case of Wii U or Nintendo 3DS family systems.
Viszont ha a Switchen nézem az eshopot, ott nem dob ilyen hibaüzenetet... -
-
-
Rage47
veterán
Igen, ebbe a hibába én is kicsit belefutottam a Botw-nál. A közepétől már kb. rájöttem, hogy úgy kell játszani, mintha figyelemzavaros lennél és minden lekötne, ami az utadba kerül. Na, a Totk-ot már így játszottam végig és sokkal jobb élmény volt
Nyugisan, össze-vissza menve, épp, amihez kedvem volt, aztán valahogy a végére értem.
-
-
Rony949
őstag
- The Legend of Zelda (NSO-n játszható)
- The Adventure of Link (NSO-n játszható)
- A Link to the Past (NSO-n játszható)
- Link's Awakening RÉGI (NSO-n játszható)
- Ocarina of Time (NSO-n játszható)
- Majora's Mask (NSO-n játszható)
- Oracle of Seasons és Oracle of Ages (NSO-n játszható)
- The Wind Waker (csak GameCube-on és Wii U-n játszható)
- The Minish Cap (NSO-n játszható)
- Twilight Princess (csak GameCube-on, Wii-n és Wii U-n játszható)
- Phantom Hourglass (csak DS-en játszható)
- Spirit Tracks (csak DS-en játszható)
- Skyward Sword (Switch-en játszható)
- A Link Between Worlds (csak 3DS-en játszható)Szóval a régiek közül a Wind Waker, a Twilight Princess, a Phantom Hourglass, a Spirit Tracks és az A Link Between Worlds nincs Switch-en semmilyen formában.
Remélem az új konzol idején ezeket is elhozzák majd a modernebb gépre.
-
braseel
tag
NSO-n sok korábbi klasszikust megtalálsz. Az a kérdés, hogy a te szemednek, aki nem játszottál velük, ezek a játékok hogyan öregedtek. Egy SNES vagy egy GBA art style szép lehet. Az N64 kérdéses. Nekem a GBC is az. Egy 3DS lehet ilyen szempontból jobb eszköz lenne bizonyos játékokra.
-
-
30z.Samu
titán
Nálam is ez volt, elsőre csalódás, másodjára hatalmas élmény. Bár voltak benne számomra érdekes dolgok, de összességében nagyon tetszett. De még mindig az Ocarina of Time a #1.
Tears of the Kingdom-mal még nem játszottam és szerintem nyárnál előbb esélytelen is, tekintve a mostani játékra szánt heti átlag 3-4 órát.
-
lanszelot
addikt
Én egy extra gagyi capture card-ot vettem. [link]
Obs-el tökéletesen rögzít.
Egy régi laptoppal vettem fel, és reccenés nélkül tolta a fhd 60Hz-t.
Switch nem tud 4k-t, tehát feleslegesnek éreztem a felskálázást.Annyi, nekem obs-en ki kellett kapcsolni a laptop hangjait, mert alapból azt is rögzítette.
Videónál megadtam a capture és a kamear képet, hangnál meg csak a capture és a mikrofon -t hagytam bekapcsolva. -
Szabi®
addikt
Van bizony, a német cenzúra sokkal erősebb, mint bármelyik más európai országban. (sőt a világon is egyedülálló) Több játékban is át kellett alakítani assets-eket, textúrákat, hogy németbe is megjelenhessen a játék. A leghíresebb a Wolfenstein összes része, hitlert is kigyomlálták, a szvasztikák is eltűntek, gyakorlatilag egy teljesen más hangulatú játék jött létre. Általában kerülik a német kiadásokat, pont ezért, az erőszakosabb játékok pl. mindig sújtva vannak. Olcsóbbak is a német kiadások ezekből, pont ezért. Az erőszak (gore) is csökkentve van, vér, testrész szakadások sokszor ki vannak gyomlálva. A németek egyébként eléggé fel vannak ezek miatt háborodva, úgyhogy több csoport is petíciókkal próbálják gyengíteni a szankciókat.
Pár példa. :
-
-
30z.Samu
titán
Én Switch-en múlthéten betegszabi alatt elkezdtem a könyvtárban böngészni. Beleakadtam egy Castle of Heart nevű játékba, ami az Amigás Lion Heart-ra emlékeztet valamiért, lehet azért mert kb ugyanaz a szint.
A másik pedig a Spirit of North, az a rókás játék. Hát...én szeretem az ilyen jellegű játékokat, de ez annyira monoton lett a felére, hogy elképesztő. Ráadásul technikailag is elég hadilábon áll, szóval Chapter 5-re határoztam el azt hogy én ezt szépen befejezem és majd egyszer megnézem Tecsőn hogy hova megyünk a kis rókával.
-
perge666
veterán
Nekem is Lite van,többen felhozzák hátránynak a kisebb kijelzőt a többihez képest,de nekem ígyis elég nagynak tűnik.
Volt PS Vitám meg PSP-m,azokra tudom mondani hogy kisebbek de erre nem.
Többi kérdésedre nem reagálok már többen megtették,csak a méretben akartam véleményt nyílvánítani.
Van akinek ez a jó,van akinek az. -
Szia! Én is lite-al ugrottam be a switch családba és teljesen elégedett vagyok vele. Rendes switchel szemben talán még a gyengebb akku es a rezges hianya ami felhozhato. TV-re kötni sehogy sem lehet. Handheldkent kezelve szerintem baromi jo kis konzol, egyben van, kenyelmes a hasznalata. Egy par ezer Ft-os venom atlatszo tokot vegyetek hozza, a gripek nagyon sokat jelentenek kenyelemben.
-
consono
nagyúr
Még ha működne is: a dokk meg a plusz kontrollerekkel már a rendes Switch áránál van... Persze kisebb, könnyebb a Lite, de tudni kell a határait. Én mai eszemmel lehet, hogy azt vennék már, mert 80%-ban handheld megy a Switch itthon, csak a Ring Fit meg néha a Kart van kitéve TV-re...
-
-
Baltazár123
őstag
Néha lehet kapni olyan csomagot, mint a mario party volt, hogy program + joy con 28-29e pénzért. Sajnos arról én lecsúsztam, mert rossz helyen rendeltem meg és bár visszejelezték, hogy ok, de aztán lehet, hogy havernak adták oda inkább és törölték a megrendelésemet. Ja meg felhívott az eladó és pofátlanul rám akarta sózni a programot + joyconokat teljes áron. Megmondtam neki, hogy hova mehet.
Használtan lehet venni néha, de ki kell próbálni, mert az első verziók nagyon szervízigényesek voltak és természetesen általában olyanokat árulnak használtan.
Én azt csináltam végül, hogy sok gépet árulnak plusz joyconnal. Írtam több eladónak, hogy eladna-e külön 2 joycont és volt aki belement. 13e volt így a kettő de nagyon alaposan kipróbáltam. Vigyél gépet, ha használtat veszel.
eBAY.de-en lehet kapni 10-12e forint körül (30-35EUR + posta) hamisítványokat. Keress rá ott, hogy joy-con, de elég beszédes, hogy nulla darab értékelés volt akkoriban róluk. Én nem mertem velük kísérletezni, főleg, hogy használt eredetit nem sokkal drágábban lehet venni. -
adalbert1
veterán
Ez alapján úgy tűnik, hogy működik külön account-tal is ugyanazon a gépen.
hj79: ha a local multi számít és a 'nagygépesebb' játékok, akkor szerintem Switchet vegyél, ha a könnyebb hordozhatóság, és az olcsóbb játékok, akkor 3DS-t. Nekem mióta megvan a Switchem viszonylag keveset játszottam 3DS-sel, de annak ellenére, hogy arra már viszonylag kevés játék fog jönni, van egy rakás korábban megjelent jó játék. Esetleg vegyél egy Switch-et, és olcsón egy használt 2DS-t, amit utána minimális bukóval el tudsz adni, és akkor kipróbálhatod mind a kettőt
-
djozsi
senior tag
Railshooter a Gal*gun 2 jut eszembe, de eléggé nem az én világom az a cucc...
Guitar Hero alatt mit értesz? Mert ha egyszerűen ritmusjátékot, akkor abból van több jó is a gépre, a Deemo, Thumper mindenképp kiemelendő, de említést érdemel még a Voez, Crypt of the NecroDancer, esetleg a Super Beat Sports.
A most megjelent Super Mario Partyban van egy külön ritmusjáték-mód is, elég mókás, talán olyan 8-10 minijátékot tartalmaz.
És persze kicsit távolabbi rokon, de a Just Dance is ide sorolható. -
ayo
veterán
365games, amazon uk oldalakat ajánlom, 365-nél mondjuk US kiadást már tudsz venni, ami szintén jó EU gépen és nem kell várni. Hogy itthon lesz-e egyáltalán (sztem nem) és hogy mikor jön az EU kiadás, az egyelőre még kérdés, mert csak annyit mondtak az US dátum bejelentésekor, hogy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest