Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Bocsi még egy kérdés. Megnéznétek nekem hogy a Sniper elite 4 itthoni accounttal megvehető-e a Nintendo store-ból letölthetően?
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56496 üzenetére
Ahhamm, ezt nem értettem mit kell.
Nekem ebből a kézenállásból ugrás második ugrása jött le.
Ezért írogattam , hogy az nem azKöszönöm szépen
Más: M vs DK - valaki túl van már a Main Boss-on?
Vki más is tolja a régi verziót?Main boss után az új Time challenge, nem egyenlő az eredeti time challenge vel. Sokkal, de sokkal nehezebb az eredeti játék. [ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz tboy93 #56485 üzenetére
Köszi. Úgy olvastam, a legutolsó Zeldával kapcsolatban, hogy nincs a sztoriban "követelmény" hogy legyen meg a korábbi rész is. Akkor magában is jó a legújabb, ha jól értem.
Szabi: látok egy átalakítót a PS5 dualsense-hez, ha olcsón találok a neten olyat akkor azt veszem szerintem, mert egy Ps5 kontrollerem pont van (még az apple tv-hez vettem).
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #56481 üzenetére
Max a Kiwami 1-et; a Zero és a Kiwami 2 az új engine-el készült már.
A 3-4-5 remastere ellenben szintán mennének, azok Ps3-as játékok kicsit nagyobb felbontással.[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56475 üzenetére
Nem értem ezt miért írkálod?
Már 3szor válaszoltam rá : nem , az ott a kézenállásos ugrás
Nem, vessző, az ott nem a szuper ugrás.
Kérlek nézd meg a spoiler link-et amit visszább megosztottam.
Az nincs sehol a Switch verziban.
Ha te meg találtad, kérlek dobj videót róla, mert nekem mind a 3 kérdőjel a w1-6 on a kézenállásból ugrás, dupla ugrással.
2szer is megnéztem. Nincs nekem ott szuper ugrás.. -
Szabi®
addikt
válasz lugosi #56483 üzenetére
Lehet régiókorlátozás, hisz usába más játékok is elérhetőek, viszont ehhez nem kell mást tenned, mint usa accountot csinálni.
A pro kontroller nem kötelező, de sztem konzolfronton az egyik legjobb kontroller, csak a ps5 dual sense előzi.
Zeldába nekem nagyon bejött a Pro konti, és sokkal tovább is bírja szuflával, de két évet játszottam joyconokkal is, azokkal sem volt gond, azért más minőség a kettő. -
nagyúr
-
nagyúr
válasz lugosi #56471 üzenetére
Ha 3 jatek kene, akkor nalam eddig a top 3:
- Zelda TOTK
- Mario Odyssey
- Astral ChainLite vs OLED:
Lite önmagában kisebb, kisebb kijelző, OLED-el osszevetve nagyon ergya kijelző minőségben. Nincs kickstand, macerasabb a multiplayer, nincs tv-re kötés, gyengebb hangszoro, kisebb tárhely.
-
Rigormortiis
veterán
Miért nincsenek Yakuza játékok a gépre? Azért a Kiwami 1-2-t és a Zero-t simán elvinné a gép. Vagy a Sega ennyire leszarja?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wlac
Ármester
Switchet szerintem az exkluzívok miatt érdemes venni. Vannak jól futó 3rd party játékok is, de sajnos rengeteg az olyan, ami nem annyira jól fut, hiába van tehát papíron az adott cím a gépen, kevésbé élvezetes, mint más platformon.
A gép másik nagy előnye, hogy fizikai kártyán is vannak a játékok, így ha hirtelen megszűnne a Store, vagy ellopják a fiókod, akkor is tudsz ugyanúgy játszani.Ha nem érdekelnek annyira a Switch exkluzív játékok, és nem akarsz a kártyákkal sem szórakozni, akkor elgondolkodnék a helyedben egy Steam Decken is, mert ugyanúgy handheld, de tévére is lehet kötni, viszont jobban futnak a játékok, és nem csak a Steames cuccaidat viszi.
Illetve elvileg egy év múlva jön a Switch 2, ha nem sürgős a vétel, akár azt is megvárhatod, mert állítólag(!) lesz visszafelé kompatibilitás.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Szabi®
addikt
válasz lugosi #56476 üzenetére
Arra azt írja valamiért, hogy (This content is not available to purchase on this website.) nem vásárolható meg, viszont ott van a felületen. Sajnos ezt nem értem én sem. Viszont nagyon sok jó, és régi címet visszakapsz, plusz az új részeiket is. Gameboy Advance játékok, Sima GameBoy játékok . . . Jelenleg a Switch egy nagyon-nagyon jó konzol, mert egyszerre ad újat is, és tartalmazza azt is, amiért a Nintendo gépeket mindig is szerették.
[ Szerkesztve ]
-
Linkh
tag
válasz lazac_ #56459 üzenetére
Emlékeztem rá,hogy valahol mutatta a játék,csak nem tudtam,hogy hol. Tegnap nézegettem is a pályákat,de véletlenül se találtam azt a kockát 7.világban meg már kezdi felbxszni az agyam a játék De egyébként tényleg belerakhatták volna azokat a kis animációkat,amik a gba verzióban vannak, kicsit többet adtak volna a játékhoz.
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Én személy szerint tuti nem vennék light -ot.
Az switch jobban teljesít dock-ban.
Erre nincs lehetőség light-al. Tehát mindent butított kapsz.Játékok : mit szeretsz? Nem lehet megmondani, hogy ez tuti szeretni fogod.
Én tuti nem 3rd party játékkal kezdenék.
Nintendo exclusive lenne mind a 3.
Látod, már itt eltér a gondolatmenetünk.
Amúgy a Zelda se tetszik mindenkinek.
Én ha 3at választanék magamnak, az a Zelda BotW, Super Mario 3D World, Mario vs Donkey Kong.
De mindenki mást fog írni, és ez így jó.3rd party játékokkal jól nézz utána hogy fut Switch -en.
Az hogy kidobták rá, az egy dolog.
Jó párral megszívtam. -
MODERÁTOR
Közben hogy legyen hasznos kontentem is, a Civilization VI 6 dollár az online store-ban.
-
Szabi®
addikt
Ugyanebben a dilemmában voltam sok-sok éve. Vedd meg, a saját címei olyan élményt adnak, hogy sokszor elő akarod még venni. Ps5-ről kerültem Switchre, azt már be sem kapcsoltam, Switchen meg vannak címek, amikhez mindig visszanyúlok. Már a Tony Hawk-ot is Switchen nyomom . ..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Őrlődök srácok rendesen a switch vásárláson. Igen/ne, melyiket igen/ne
Van most egy geforce now előfizetésem, néztem pár játékot, ami ingyenes, vagy megvan steam-en (nem sok, mert kb. 16 éve nincs játékra alkalmas pc-m).
Régebben évekig ps3-oztam, multiban online. Most kipróbáltam ezt geforce now-on és nem akarom újra. Jó kis single player játékokban akarok elmerülni.
Nézegettem az apple arcade kínálatot, azok nagyon egyszerű kis dolgok.Igazából azóta hiányzik a játék, hogy tönkrement a DS Lite-om (másik topikban beszéltük is). Azzal nagyon jól elvacakolgattam mostanában.
A geforce now gondolata tetszik, mert nem kell hardvert venni, nem kell egy újabb kütyüt pakolgatni a lakásban, tölteni stb. Viszont volt már nekem Google Stadiám, ahol egyszer csak úgy döntöttek, hogy sziasztok ennyi volt a cloud gaming, vége. Volt benne befejezetlen játékom, szerencsére vásárlásom minimálisan.
Ha van egy kézi vagy egyéb konzolom, azért csak tudok vele játszani akkor is, ha a nintendo megszűnik például (bár ugye nem valószínű). PS-t, xbox-ot nem vennék újra, azok egyike se alternatíva. Szóval ha vennék, akkor a switch jó lenne úgy érzem.
Szerintem nagyon sokat játszanék handheld módban. Látom aránylag kevés játék van ami nem fut Lite-on a handheld mód miatt, de más hátránya lenne?
Van egy PS5 kontrollerem, az csak adapterrel fog menni, ha jól látom?
Ha 3 játékot vennék hozzá kezdésnek, mi lenne az a 3? (Én egy Zeldára gondoltam, plusz két valamire, pl. a sniper elite 4, meg valami autós? Tudom ez a legjobb kérdés, de hátha van valami "kihagyhatatlan".)
szerk.: kicsit úgy hangzik visszaolvasva, hogy beszéljetek már rá, de ja, kb igen.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56465 üzenetére
Kérlek olvasd el közvetlenül a hozzászólásod felett.
Az a kézenállásból ugrás, az teljesen más.madkiller: a safari az egyik legrosszabb böngésző. Olyan mint az explorer. Rég leáldozott neki. Pláne a mobilos verzió.
Google chrome meg bug halmaz.Switch-en nézz frissítést a rendszerre. Ürítsd az elozményeket ott is. A store is egy butított böngésző. Valami beakadt.
[link][ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Megérheti Japánban vásárolni (személyesen) Switchet? Utána sok macera van a behozással?
-
vargalex
félisten
válasz lanszelot #56462 üzenetére
Ez a Mojang supportról szól... Nyilván már nem a Mojang, hanem a Microsoft a tulajdonos/support. Ezért is kellett Mojang fiókról Microsoftra migrálni. Maga a játék most is megvásárolható...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
lanszelot
addikt
válasz lazac_ #56459 üzenetére
Nem, nem.
Az nem az. Az a kézenállásból ugrás, dupla ugrással.
Az nem ugrik akkorát.
A guide ban sincs benne.Kérlek tekerj fel, ott a videó: SPOILER link -nél, azt nézd meg.
Arról van szó
És van még jó pár mechanika ami nincs se a kérdőjel, se a guide-ban .Más: tolja valaki a GBA verziót, vagy csak én?
-
lanszelot
addikt
válasz madkiller #56461 üzenetére
Hello, böngésző előzményeket töröld.
A hiba nálad van. Beragadt valami a bongészőben.
Pl valamelyik bővítmény kavar be.
Nem elég torolni a böngészőt, a teljes előzményt, cookie, history, mindent törölj és ne csak pár órára visszamenőleg, hanem mind.
Ha chrome-ot használsz, azt gyorsan felejtsd el.
Brave ajánlott. Tudsz chrome val szinkronizálni, bár nem ajánlom, hogy Chrome át adja a hibás cuccait.
Vagy ha nem chrome alapú akkor firefox az egyetlen lehetőség. -
madkiller
őstag
Sziasztok! Tegnapelőtt vettem egy oled verziót, első Nintendom. Elkezdtem a storeban vásárolni paypalról, majd néhány tétel után egyszercsak többet nem engedett venni. Megpróbáltam 3 különböző bankkártyával semmi eredmény. Letelt bőven 24 óra az első hiba óta és semmi. Kerestem a neten évek óta létező hiba. Nagyot csalódtam, hogy ezt évek alatt sem sikerült kijavítani. 2813-2470 gépről, böngészőből pedig 9001-2470 a hiba kód. Nem tudom miből élnek, ha nem engedik költeni a vásárlót. Tud valaki erre megoldást? Mielőtt valaki bedobja revoluttal is próbáltam. PayPal fiókot is töröltem, most újra nem tudom hozzáadni sem. Próbáltam úgyis nem mentem el a kártya adatokat.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
lazac_
tag
W1-6-ban szerepel a hátraszaltó kérdőjeles útmutató kockája, valóban. (Még csak ma kezdtem el játszani vele, onnan tudom... ) Meg egyébként van a menüben guide is az irányításhoz, ott fel van sorolva az összes mozgásféle.
Igazán lehetne amúgy automatikus pályaléptetés benne, ha még nincs megcsinálva a következő a sorban.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #56457 üzenetére
A karakterek receuitolhatoak lesznek Dlcs classok Uj aux battle Uj dlcs karakterek side storyja ami relicet ad
Hirtelen ennyi ugrik be[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
-
mirci18
addikt
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #56454 üzenetére
Hacsak nem tervezel egy újabb végigjátszást, akkor már most csináld meg a DLC-t. A DLC-s dolgokat csak azután kapod meg a main storyban, hogy végigvitted a DLC-t, és teljesen friss játékot kezdesz a fősztoriban.
-
Rigormortiis
veterán
Szörnyen behúzott a Fire Emblem Three Houses! A Hogwartsos rész is tetszik, de a harcok még mindig zseniálisak! Behúztam mellé a Season Passt is, de a sztori dlc-t, mivel teljesen különálló, majd a végén zúzom le.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
lanszelot
addikt
válasz mirci18 #56452 üzenetére
Én az unoka öcsémmel toltam pár éve. Napi szinten.
Eleinte én építettem.
Majd mondtam segítsen.
Olyan kacifántokat csinált
Mutattam hogy kell hazat, hogy legyen fala stb.
Majd bekapcsoltam a hard módot és kellett neki bújkálni a ház, és elkezdte építeni.
Mehettem bányászni gyémántot neki.
Onnantól vakond voltam.
Addig örülj míg felszínen vagy
Bele fog jönni, és hamar lepipál. -
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56450 üzenetére
Igen, ott a videó róla amit felvettem a régi M vs DK -bol . Spoiler link -be raktam.
De nem mutatta meg a játék.
És nagyon sok mindent nem mutat meg, míg az eredeti mind megmutatja. Ott a videó hogyan. -
l.skywalker
félisten
válasz lanszelot #56448 üzenetére
Azt az ugrást így tudod csinálni:
Egyik irányba futsz és amikor Mario felgyorsul akkor hirtelen a másik irányba fordulsz és nyomod az ugrástNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lanszelot
addikt
válasz mirci18 #56442 üzenetére
Minecraft -bol 3 felé van.
Java vérző, ami már nem támogatott.
Windows verzió ez ma a legelterjedtebb.
Pocket edition.
A java volt először. Az különbözik pár dologban a többitől.
Csak pc, semmi más.
Még a legelején volt bill egér irányítás, majd megkapta a kontrollert. Legfőbb ok amiért még ma is használják a modok, és az ingyenes dolgok.
A másik kettő szinte ugyanaz. A pocket az touch screen -re van főleg. És nincs (nem tudom tettek e már bele) VR mód benne.
De ma már mind a 3 controllerre van optimalizálva.
Tehát tuti nincs gond a kontroller irányítással.Én pl kontroller-es vagyok. Egér bill nem tudok játszani egyáltalán.
Pc-n van egy alkalmazásom ahol nincs kontroller lehetőség, az megoldja
Nagyon ritka a kontroller egér. Kimondottan sniper játékoknál tolom úgy. De billentyű soha.
Idő kell mire megszokja az ember de utána nem kell más. -
lanszelot
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Norb79 #56444 üzenetére
#56443TrishtanAG
Köszönöm a választ.
Akkor maradok ennél.#56444Norb79
Még csak pár napja vettem a fiamnak mivel Minecraft mánia van nála de tapasztalom a játéknál hogy fura az irányítása.
A fiamnak az építéssel van gondja.
Nem tud precízen építeni elemet eltörölni könnyen.
Nekem hellyel közzel megy de eléggé időigényes akár egy egyszerű ház felépítése kockákból.
A fiam nem mindíg tudja irányítani pontosan hogy az adott kockát hova rakja majd a játékban a szereplő.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TrishtanAG
senior tag
Ezek közül csak a legelső a "rendes" Minecraft, a másik kettő egy kiváló Diabló klón, meg valami akcióstratégia.
www.adventuregames.hu
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
[Az alábbi linken lévő] Minecraft játékok közt van különbség?
A fiamnak megvettem az elsőt a classsic Minecraftot.
Ahogy látom a pc-s játékból lett portolva.
Ami miatt az irányítás is egérért és billentyűért kiállt.
A többi konzolon is ennyire fapados az irányítás?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Rigormortiis
veterán
Fura, hogy a FE Three Houses mennyire meríti az akksit handheld módban. Pedig az online funkciók is ki vannak kapcsolva, az csak megdobja az amúgy is jelentős töltési időket.
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #56438 üzenetére
Ügyesebb voltál nálam, nekem WiiU-n 74 óra volt.
A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
Végére értem a Tokyo Mirage Sessions FE Encore-nak.
Kb 20 óránál abbahagytam pár hónapja, mert felhúzott az egyik dungeon, de szerencsére adtam neki még egy esélyt, és bő 40 óra játék után sikerült befejezni a sztorit.
Miért van az, hogy az eredetileg WiiU-ra készült játékol ennyire jól néznek ki és szépen is futnak Switchen? Ugyanez felmerült bennem a Bayonetta 2 esetében is.
Noha egész biztos nem így van, de ezt a játékot oledre készítették, annyira szép színekkel operál. Jól is néz ki, jó vele játszani, a harcrendszer zseniális, ami nem meglepő, elvégre az Atlus készítette (az SMT, Persona nyomdokain). Imádom egyébként, hogy a Ninendó külsősökkel is csináltat játékot a saját szériáikból!
Szóval a harc és alapból a játékmenet nagyon jó. A történetnek gyakorlatilag csak minimális köze van a FE univerzumhoz, ez nem is baj, viszont ezzel együtt is gyenge, de végülis az éneklésről szól a felütés, egy jpop iroda a központi hub, úgyhogy ezen nem kell meglepődni. A karakterek egy fokkal jobbak, de hangsúlyozom, engem a látvány és a játékmenet, hovatovább a harcok vettek le a lábamról.
Jó kis játék, na, de nem egy XC szint.
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56435 üzenetére
Nem, nem. Egy is számít! Nekem számít.
Semmiből nem tart beraknom spoiler -be.
Örülök, hogy írtad.
Lehet más is így érzi, csak nem írta.30z Samu: először is köszönöm szépen.
Az sajnos csak a kinézet, ami engem sosem érdekel.
A játék mechanika, és a felhasználói élmény inkább.
Amiket eddig írtam, az pl számomra fontos.Pl Switch -ben nincs " így működik a játék mechanikája"
Ami baj, mert eltér a megszokottól.
Pl itt a szuper ugrás amire sehogy se jöttem rá hogy kell:
SPOILER link [link]ilyen videók vannak az eredetiben minden pálya előtt, hogy tudd a mechanikát. Azzal az ugrással magasabbra ugrik mint a kézenállásból dupla ugrással. Van ahol fel kell ugrani valahova és úgy ugrani. Kézenállásos dupla ugrással nem oldja meg anélkül hogy felugranál, de ezzel simán felugrik.
Véletlen megcsináltam néha, és csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam
Vagy a régiben van fall damage, Switch verzióban nincs. Stb, de ezeket már irtam[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
30z.Samu
félisten
Mario vs Donkey Kong: Switch vs Game Boy Advance - An Excellent Remake!
Amúgy eskü megvan a feelingje az eredetinek is. Kár hogy nincs benne az online előfizuban.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56430 üzenetére
Bocsánat.
Nem gondoltam, hogy ez is spoiler.
Mivel csak a játék hosszáról beszéltem.
Legközelebb jobban figyelekEgy kérdés, a GBA és switch összehasonlítás is spoiler?
[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
válasz l.skywalker #56424 üzenetére
szintén, 6. világ utolsó pályája jön ma
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
-
lanszelot
addikt
Na most meglepi ért.
Ha letúrod a Final Boss-t, akkor kinyílik a Plus. De ez nem úgy plusz mint a többi játék. Ez teljesen új mechanika és a pályák átalakítva az új mechanikához, ami miatt olyan mintha teljesen új lenne az egész. És kinyílnak extra pályák is. Hmmmm... Ezek szerint a Final Boss valójában a játék fele. [ Módosította: koncsik ]
-
lanszelot
addikt
8ik világ után Final Boss.
Aki ezt a Final Boss pályát kitalálta annak egy hadsereg vonuljon át a golyóin.
A legelső Mario vs Donkey Kong NES -ra emlékeztető pálya.
Nem látod csak a pálya kis részét,
Felfele kell menni, és DK dobál rád mindent, ami random irányba indul és esik le. De nem látsz fel, tehát reménykedj, hogy ne arról essen amerre ugrálsz. Ja, hibázni nem lehet, mert időre megy.
Ha hibázol akkor az idő lejár.
Ezt mégis hogy gondolták?
Honnan tudjam mi folyik a képernyőn kívül?GBA verzióban még csak a 4ik világba vagyok, ott nem tudom van e ilyen nagy boss fight.
Bár az sokkal nehezebb, de 100szor jobb.
Minden egyes pálya előtt kis videóval bemutatja az új játék mechanikáka, hogy hogyan kell csinálni. Melyik billentyű kombinációval stb.
Így tudtam meg hogy lehet helyből extra nagyot ugrani. Nagyobbat mint bármi más kombinációval.
Ez az újban nincs, gyere rá....Nagyon tetszett az új is, imádom, de a GBA /régi/ jobb.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #56409 üzenetére
EZ pont tökéletes ide
-
kicsako
őstag
Érkezik a Biomutant is.
Megjelenés: Május 14 -
lanszelot
addikt
8 világ van, tehát a végén
Azóta meglett az egyik pálya, tehát még 1 van és a boss fight
Megy a mély torkos a végén.
8ik világ utolsó előtti 2ik része...phfff
Valahogy nem látom át hogy kellene .. -
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56398 üzenetére
Hello,
Hol tartasz a M vs DK -ban?
Én az utolsó világ utolsó 2 pályájaval szívok már jó ideje.
Egyiket nem tudom hogy kell, a másikat megcsinálni nem tudom
Az utolsó világ zenéje borzalom. Az előző zenéje is rossz volt, de ez egyenesen rettenet.
Érezni, hogy nem tartozik az eredeti játékhoz.Amúgy a Switch verzió sokkal, de sokkal könnyebb mint az eredeti. Az eredetiben csak az első világban tudtam össze szedni a csillagokat. Utána képtelen vagyok.
Eredetinél iszonyat gyorsan kell végig rohanni sérülés nélkül adott időn belül.
Switch verzióban ez egyáltalán nincs.
Szedd össze a csomagot és tuti megkapod a csillagot. -
draco31
veterán
válasz rakkimcer #56421 üzenetére
Az én mentésem 190 óránál jár, ez 7 év és a nyár 19. napja.
Majdnem 4 milla aranyam van ebben, szóval akkor már csak azt a frissítést várom, és elkezdek egy új kört.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Rigormortiis
veterán
válasz kicsako #56419 üzenetére
Hát ez ilyen De be fog indulni a sztori, én is csak a második rész árnyékában húztam kicsit a számat miatta. De itt legalább normális, kátványos átvetetőket kapunk, nem csak képeket, mint a legtöbb hasonszőrű játékban.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #56409 üzenetére
A folyamtos cinematic is kicsit fura nekem.. tegnap fél órán keresztül bossfight/cinematic volt, már mentem volna aludni
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #56416 üzenetére
Ami mondjuk gonosz dolog (és tipikus lazy megoldás) volt az SE-től, mert grafikailag azért szerényebb kissé. Nagygépen rossz volt ránézni szinte az alapváltozat után
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz 30z.Samu #56414 üzenetére
Ne csak szemezzetek, hanem merjetek továbblépni! A P5G-vel együtt toronymagasan a PS4 generáció legjobb jrpg-je és kiváló lett a Switch port is. Külön vicces, hogy utána ezt portolták vissza PS-re, Xboxra
[ Szerkesztve ]
-
tag
Stardew Valley kapcsán pár napja szóba került az új 1.6-os update, azóta Eric Barone a játék megjelenésének 8. évfordulájára be is jelentette a megjelenési dátumot a PC-s verzióhoz, ami március 19. lesz. Az előző nagyobb frissítésnél a konzolos és PC-s verzó között 2 hónap telt el, szerintem most is hasonló várható.
Nem szükséges, de javasolja majd új játék kezdését, én mondjuk nem fogom, kb. 80 óránál járok, nem érzem hogy sokat haladtam még sztorival . Nekem ez a második elkezdett játék, már switchen. Elsőt még steamen játszottam, 141 óránál jártam amikor abbahagytam azt, de bőven nem jártam még ott sem a végén.még a community épületet sem fejeztem be Steam-es hírnél írja még, hogy átlépte a 30 milliós eladást, ami gyakorlatilag egy egy emberes projektnél azért durva. ( ha jól tudom, a multiplayer kódolásában és az egyéb platformok portolásában vettek részt külsősők.)
-
30z.Samu
félisten
válasz Rigormortiis #56413 üzenetére
Dragon Quest-tel egy ideje nagyon szemezek, még a PS4-es időből.
Sic Parvis Magna
-
Rigormortiis
veterán
Akik szeretik a jrpg-ket és eddig valami napkitörés miatt esetleg kimaradtak volna: A Persona 5 Royal és a Dragon Quest XI is jó áron van az Alzánál!
-
rumkola
nagyúr
Euronicsban csak ma 109ezer az oled!
-
30z.Samu
félisten
-
senior tag
válasz l.skywalker #56404 üzenetére
Mea culpa!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest