Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nézegetem az ilyen 1-5 eurós csodákat, azért talán van köztük pár, ami érdekes lehet, ezek többségét nem ismerem, csak Steam-en keresve olvastam a PC-s verzióról értékeléseket:
Aspire: Ina's Tale
Smoke And Sacrifice
FAR: Lone Sails - ezt játszottam még PS4-em, jó kaland, puzzle játék
The Inner World
The Gardens Between
Children of Zodiarcs - ezt szintén ismerem PS-ről, jó taktikai játék, kockadobás RNG-vel
Bad North
Runbow - ez WiiU-n volt meg, lokál multiban poén
Broken Age - ezt Vitán játszottam, kétszereplős point&click kalandjáték
Mekorama
Creaks - PS-en játszottam, 2D-s logikai kalandjáték, remekEgyelőre ennyi, 50 oldal átlapozása után Ezek többsége akár Gold pontból is beleférhet, ha már vásároltál pár drágább játékot korábban.
A Slime draws near! Command?
-
morfondőr
őstag
válasz megyerips #54993 üzenetére
Egy profilt kell létre hozni a konzolon beüzemelésnél, utána az alsó sorban ott lesz egy eShop ikon, arra rámész és bal oldalon alul: redeem code. Itt beírod a kódot és letölti a játékot. A játék az adott profilhoz lesz kapcsolva onnantól, máshol többet nem lehet felhasználni a kódot.
vargalex: ha jól tudom csak a konzolon lévő eShopban tudsz vásárolni, webes felületen nem.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
vargalex
félisten
válasz Tigerclaw #54985 üzenetére
Nálunk még nincs beüzemelve a switch (meg sem érkezett). Tudok webes felületen vásárolni játékokat? Regisztráltam egy magyar régiós fiókot. Jól tettem, vagy más régió kellene?
Rákeresve neten az általad írj játékokra látok USD-ben árakat, de amint bejelentkezek és azt mondja, hogy váltsak régiót, nem is találja ezeket.
Hogy működik ez a switch esetén?Alex
-
megyerips
újonc
Sziasztok!
Előre is elnézést a buta kérdésért, de egy kis segítségre lenne szükségem.
Kislányomnak karácsonyra vettem egy Switch Lite készüléket és egy másik webshopból rendeltem hozzá 2 játékot.
Az egyik játék dobozában benne volt az az sd kártya szerűség, de a másikban csak egy papír volt, benne valami kóddal..
Elmagyarázná valaki, hogy ez utóbbit hogyan tudom rávarázsolni a konzolra?
A konzollal is lehet internetre csatlakozni vagy nem értem.. .elnézést de még sosem használtam ilyen konzol, pontosabban semmilyet..
Előre is nagyon köszi a segítséget!!! -
nagyúr
A 7" OLED kijelzővel viszont nagyon elégedett vagyok. Tökéletes méret a kezemben, nem bánom hogy váltottam Switch Lite-ról.
Amúgy TV-re kötve szerintem nem ment összesen 5 órát a gép nálam.
-
consono
nagyúr
válasz Rigormortiis #54989 üzenetére
Én ezt még finomítanám: Switchen mindennek jobban áll a kis kijelzős handheld mód.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
mark!
őstag
elkezdtem a xenobladet, első pár óra alapján eddig tetszik. persona 5 royalnak álltam még neki, be is szippantott, így belenyomtam egy 5 órát tegnap este
>
-
nagyúr
Belekezdtem ma a nagy kalandba, Zelda TOTK Egy 3.5 óra játék után egyenlőre azt mondom hogy tetszik, olyan "de jó újra itt" érzés kapott el, ismerős a közeg nyilván, deaz új mechanikák kellően érdekesek. Kíváncsi vagyok ha kinyílik a világ milyen lesz, ez a rész szerintem érezhetően jobban fogja a kezed az első órákban. Persze biztos, hogy van akinek emiatt kevésbé tetszik.
Handheld játszom OLED-en, itt gyönyörű. Kíváncsiságból rádugtam tv-re, nem tudtam olyan messze menni hogy élvezhető legyen Nagyon csúnya 4K tv-n szegény.
Illetve az fps-el azért néha vannak gondok, be-be esik ilyen 20 alá is akár. Istenem de kár, hogy nincs legalább 1080p 60fps, szerintem nagyon sokat adna az élményhez
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Rigormortiis #54966 üzenetére
Én amúgy eleve low-end konzolként kezelem a Switch-et és kifejezetten próbálom kiszemezgetni azokat a játékokat, amikben a grafika annak ellenére szép, harmonikus, hogy nem igényel erős GPU-t. Sőt nem is akarok nagy vasról portolt AAA játékokat venni Switch-re, mert élményben sokkal kevesebbet kapnék switch-en.
Tegnapi vásárlások, jellemzően 80-90%-os akcióban:
FAR: Lone Sails
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch™
Ni no Kuni™ II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition
Minute of Islands
Arise: A Simple Story - Definitive Edition
WindboundLett volna több is csak valamiért ennyi vásárlás után elutasította a további tranzakciókat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
echterion
nagyúr
válasz Peaceliker #54981 üzenetére
Köszi.
A Nintendo-nak is van valami hasonló előfizus rendszere, mint a gamepass vagy a ps extra?******
-
echterion
nagyúr
-
morfondőr
őstag
válasz Rigormortiis #54967 üzenetére
Egy Metroid Prime-ot azért még mellé tennék, nekem elképesztően pozitív élmény volt úgy, hogy előtte semmilyen Metroiddal sem találkoztam még!
-
horkovy34
junior tag
Na jó a jó asszony a háznál! Ugyan azthiszi nem vettem èszre ( pedig de! ) ès megrendelte nekem a Hogwarts Legacy-t! Legalább már nem kell nekem beszerezni. Hogy azt megvette nekem lehet mèg meglepem magam egy Red Dead Redemptionnal is. Így belefèr a büdzsèbe.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
nagyúr
semmi mario?
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #54963 üzenetére
Pokemon Swordot vettem 1 honapja, nem tetszett (5-6 óra után), tegnap adtam el Ft-ra pontosan ugyanannyiert Ezt a reszet szeretem a switchnek.
-
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Switch vásárláson gondolkodom, oled verzión elsősorban. Érdemes lehet használtan venni, esetleg már kisker gari nélkül? Mennyire szeretned ezek a gépek halódni? Sajna full nulla a tudásom még a témában, de karácsonyig meg szeretném venni a gépet mindenképp (ajándék lenne) és van a neten olyan, ami érdekelhet, de már nincs rá gari. Egyáltalán megéri az oled a felárat?
Meg láttam mindenféle cfw-s gépet, ezek gondolom tört masinák lehetnek (mint anno a ps3-ak), az ilyenek nem mehetnek netre, ugye? Mert akkor ilyeneket nem is nézek.[ Szerkesztve ]
-
tag
-
JanR
addikt
Szép gyűjtemény
-
g@bo
nagyúr
nekem több van....
egy pro kontroller még jó lenne.
-
Rigormortiis
veterán
Szerintem végeztem a játékvásárlással Nem érzem, hogy bármi hiányozni, plusz az 512-es kártya is tele.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz DevilAqua #54962 üzenetére
Nem biztos hogy hosszabb távon jól járnak ezzel az árazási politikával a Switch 2-nél. A Switch kvázi légüres térbe érkezett és sok minden megengedhettek maguknak, de ha lesz Switch 2, tehát maradnak ennél a koncepciónál, könnyen visszafelé sülhet el a dolog, tekintve hogy a handheld "konzolok" reneszánsza zajlik épp.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Szabi®
addikt
válasz DevilAqua #54962 üzenetére
Haver a nagyon szükséges switch címeket használtba szerezte meg, nem akart egy 7 éves zelda Botw-ért 20 ezret adni, sztem jobb stratégia azoknak akik most kezdenek switchezni, mivel a használt piac telített, és bármit meglehet jóval reálisabb áron szerezni, mint pl a cartridge-ek bolti ára, vagy a store-os árakhoz képest. Egy használt játék az élvezetből meg semmit nem vesz el. Nekem volt olyan mákom hogy unott számomra nem tetsző játékokat cseréltem el egy Origami Kingre.
-
tag
válasz Tigerclaw #54960 üzenetére
Pár hete volt akcióban a Zelda Botw, Luigis Mansion 3 és az Odyssey és Mario Kart 8 is. 39.99-be kerültek.
Tudom nem egy 20 euró de tényleg ritkán lehet ezeket egyáltalán leárazva látni
Az a probléma, hogy mikor nézed az aktuális eladási toplistákat akkor ezek közül mindig szerepel rajta valamelyik.
Bevallom én se áraznám le őket ha viszik mint a cukrot. A Nintendo is csak egy cég ami profitorientált. Nem is kicsit.
Nézd meg a 6.5 éve megjelent játékokat a mai napig fizikálisan lehet kapni újként és még mindig 20.000 felett van az új áruk, mert a Nintendo nem enged belőle. Üzleti szempontból jól csinálják, játékos szempontból meg elég tré
Én tavaly örültem, hogy találtam olyan eldugott helyet a neten ahol 15-ért megvehettem a Zelda Botw digitális kódot és annak is örültem
A másik két nagyon konzolon nézd meg az exklúzív címeket. Pl God of War. Oké még csak 5 éves, de lehet kapni viszont 3990 és 4990 Ft között van az ára.
[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
_Balee_
aktív tag
Valaki végigtolta már a Gothic 1-et switchen? Akinek esetleg folyamatban van, figyeljen arra, hogy a játék vége felé, ha túl sok tárgyat szed össze az ember lefagy a játék és nem is lehet visszatölteni az állást. Én is így jártam, szerencsére volt egy kicsit korábbi mentésem, így sikeresen be tudtam fejezni. Hogy mennyi a túl sok tárgy azt sajnos nem tudom, szerintem attól fagyott ki, hogy túl sok fegyver volt nálam. Mindenesetre érdemes mindig régebbi mentést is hagyni.
Ezt és pár kisebb bugot leszámítva, még ma is fantasztikus RPG, az egyik legjobb a műfajban és a port is nagyon jó lett, végre normálisan irányítható (a PC-s verzió katasztrófa volt ilyen szempontból), kapott egy normálisan kezelhető inventory-t és kicsit a grafika is szebb, élesebb. Lassam kezdem a 2. részt, ami még az elődjénél is jobb, komplexebb, hangulatosabb játék.
Ilyen lett a karim a végére:
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Tigerclaw
nagyúr
A régi top Switch játékokat soha sem akciózzák? Tudom az online membership esetén van 100 eurós voucher ami beváltható a legtöbb ilyen játékra, és úgy 70/60 euro helyett 50 euro a játék, de nekem az egész amolyan kamu black friday-nak tűnik, tekintve hogy milyen régi játékokról van szó. Van amelyik 6.5 éve jelent meg a konzol indulásával és továbbra is 70 euro, mint egy friss top AAA játék.
-
senior tag
válasz Rigormortiis #54952 üzenetére
Én ugyan csak PC-n próbáltam a "felújított" verziót, de azt nagyon nem tudom ajánlani.
Valamiért nagyon nem ment jól a játék (nagy gépigény), a rendőrség és másik bandákkal való balhét nem lehetett lezárni, hanem addig ment amíg meg nem haltál, és a Genki is bugos volt.
Ha lenne refund, akkor azt mondanám, hogy próbáld ki, de szerintem inkább hagyd meg a SR3-at régi szép élménynek. -
l.skywalker
félisten
Dementium free HD update [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz redwhite78 #54939 üzenetére
Egy normális microSD kártyát vegyél bele mindenképpen, mondjuk egy legalább 128 vagy 256GB-os méretűt, azokra már elég sok játék ráfér majd, és nem egy egetrengetően nagy összegbe kerülnek.
Nekem mondjuk most egy 512GB-os Samsung EVO microSD van benne, de előtte egy 256GB-os volt, csak az már kezdett nagyon megtelleni így lecseréltem.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Szerintem érdemes egy memória kártya is. Nem akkora összeg.
Családi szórakozáshoz jó játék még a 1 2 Switch is. Ebben faék egyszerű játékok vannak, de nagyon könnyű irányítani, csapatokat is lehet csinálni, szóval jópofa dolog. YouTubeon van róla videó.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Szabi®
addikt
válasz Rigormortiis #54952 üzenetére
Annyit megér, nem mai darab, a 13 év vastagon látszik rajta, már retro cucc, de el lehet kínlódni benne.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz elder troll #54945 üzenetére
Azt mondja a gugli, hogy a Retroarch-ban játék közben az L3-at lenyomva lehet a képernyőkiosztást valahol állítgatni, meg az optionsban is van egy screen layout menü. Elég erős amúgy a Citrához a Switch? Droidos tableten nekem csak jóval erősebben ment normálisan.
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
Én lehet, hogy benevezek most a 4 eurós Saints Row 3-ba. A maga idejében imádtam, és a tesztek szerint nem lett rossz a Switch port. Csak már lassan tele az 512es kártya.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz redwhite78 #54944 üzenetére
Rocket league ingyenes, talan nintendo online kell hozza. Diablo, Borderlands talan olcsobb storeban, a tobbit en kartyasan vennem.
-
pitiless
senior tag
Nálam kicsit spécibb a helyzet a gyerekek miatt (8-6-4-2), de én is nem túl rég vettem egy Switchet.
HW:
- alapgép
- plusz egy pár joycon
- pro controller
- Venom hordozótáska (egyik nagyszülő vidéken, 300 km kb.)Játékok amit eddig megvettem:
- Sports (dobozos, combra erősíthető joycon tartóval)
- Super Mario Party (sok apróbb játék van benne, 80+, meg társasok)
- Asphalt 9 (ingyenes, de egy idő után elég nehéz haladni)
- Need For Speed Hot Pursuit Remastered
- Cars (a két fiú Verdák rajongó)És ma jött hírlevél, hogy van még leárazás...
-
g@bo
nagyúr
válasz Rigormortiis #54946 üzenetére
"így ezeket érdemesebb kártyásan venni."
szinte mindent érdemes, az 5-10 eurós kacatokat kivéve.
jobb a dobozt csókolgatni ölelgetni eladni... -
consono
nagyúr
válasz elder troll #54945 üzenetére
A Deck erősebb, ami jól tud jönni az emulátoroknál.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Rigormortiis
veterán
válasz redwhite78 #54944 üzenetére
A klasszikus Nintendós játékok jól tartják az árukat és eshopban is csak kb 30 százalék akciót szoktak kapni, így ezeket érdemesebb kártyásan venni.
-
elder troll
őstag
Oled mellé impulzusvásároltam egy V2 CFW-t. Mivel elvileg már lehet kérdezni ezzel kapcsolatban is, így az a kérdés merült fel, hogy 3DS címeket lehet tolni rajta nem egérmoziban? Idáig csak olyan videókat találtam, ahol a kijelző közepére rakott két kicsi ablakot.
Amúgy nekem jobban bejön pár nap után a kártyás verzió, de ha lehet rajta retrózni, akkor megtartom a kimaradt szériák bepótlására.
Vagy a steam deck jobb erre a célra? Kb egy árban vannak, és alapvetően switch-en megvettem mindent kártyás verzióban, ami érdekelt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz redwhite78 #54941 üzenetére
"focis, autóversenyes"
Ezt a kettőt ötvözve rögtön ott az ingyenes Rocket League
"szerepjáték"
Angol hogy megy? Zelda-t amúgy tudom ajánlani, breath of the wild-ot és a tears of the kingdom-ot is. Xenoblade-hez szerintem még kicsi.
"családi együttjátszós"
Teljesség idénye nélkül: Diablo 3, Borderlands 2-3, Mario 3D World, Mario Wonder, MarioKart 8, Super Smash Brothers -
rakkimcer
tag
válasz redwhite78 #54941 üzenetére
oled akkor éri meg leginkább, ha kézben sokat használod, ha dokkolóban lesz leginkább, akkor elég a V2 verzió is
-
redwhite78
aktív tag
válasz tboy93 #54940 üzenetére
Köszi. Mást akkor tényleg nem is érdemes venni?
Indulásként milyen játékokat javasoltok? focis, autóversenyes, szerepjáték, illetve ilyen családi együttjátszós kategóriák érdekelnek elsősorban. (Gyerek 10 éves, de időnként a lassan 18 éves gyerekkel is játszanék együtt vmit)
Illetve felmerült bennem, hogy a sima switch és az OLED switch közötti felár megéri? MErt ahogy nézem csak a képernyő és a kicsit nagyobb tárhely a különbség. Mi a véleményetek?
never go full retard
-
nagyúr
Legalább egy Nintendo féle tok + tempered glass kombot vennék hozzá, 8000 körül van az alza.hu-n.
-
redwhite78
aktív tag
Sziasztok!
Épp egy N Switch Oled rendelés előtt állok.
Szeretném megkérdezni, hogy az alapgépen kívül milyen egyéb kiegészítőket érdemes/hasznos megvenni már most? Nem akarom, hogy a fa alatt kibontva fussunk bele valami szűk keresztmetszetbe.
(micro sd, töltő, pótaku, kormány, bármi, amit érdemes lesz úgyis...)Illetve játékot érdemes dobozost venni, vagy majd Nintendo Accauntot regisztrálni és úgy?
Köszi
never go full retard
-
consono
nagyúr
Megjött ma a GuliKit Hall szenzoros joystick a Switchhez Kíváncsi leszek a különbségre! Mondjuk most csak a bal Joyconban cserélek, a másik szépen működik...
-
morfondőr
őstag
válasz MrHurricane9 #54930 üzenetére
Már hogyne lenne 3,5-ös jack rajta:
A dokkolón nincs, de dokkolva is működik az audiokimenet: redditiRiver:
A fizetésnél kell választani, hogy gold pontokat felhasználsz. Az árból kifizetsz annyit, amennyit akarsz gold ponttal, a többit bankkártyával.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz TrishtanAG #54932 üzenetére
Sziasztok!
A játékok után a gold pontokat, hogyan lehet jóváiratni? Melyik részre kell mozogjak az eShopban?
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #54923 üzenetére
Lesznek megható pillanatok a sztorijában, de szerintem hangulatban és történetben a leggyengébb epizód lett, hogy aztán a sztori DLC-je mindent is földbe döngöljön utána. Szintekkel jobb, mint az alapjáték.
www.adventuregames.hu
-
scyllafren
senior tag
válasz MrHurricane9 #54930 üzenetére
USB-s nem 100%, hogy megy, tesztelni kell.
Switch már megy Bluetooth-al is, nekem van egy Galaxy Bud Pro 2-m, hibatlanul adja a hangot. -
MrHurricane9
csendes tag
Sziasztok!
Egy sima fullhd monitor van itthon, kép oké hogy HDMIn keresztül megy, de nincs 3.5 jack rajta. Ps5-höz van egy USB hangkártyám amit csak bedugok a PS5 vagy a PC hátulján és úgy van hang a hangszórón. Ez működik a dokkolt Switch oled modellen is, vagy az nem támogatja az USB hangkártyát? Switch vásárlás előtt állok, ezt szeretném még tudni (TV nem opció, valamint másik monitort nem szeretnék venni csak emiatt). -
Peaceliker
addikt
én próbáltam nintendos húzó címeket megszeretni, de nem sikerült (botw az egyedüli ami be tudott rántani), így szinte csak olyat toltam rajta, ami PC-n is van.
Szerintem jó lett rá a diablok, titan quest, hades és children of morta. Ez utóbbi kettő így kontrollerrel még jobb, mint billentyűzettel. Én PC gamer voltam mindig, sosem játszottam korábban kontrollerrel"Oh my Goa'uld!"
-
scyllafren
senior tag
válasz scyllafren #54801 üzenetére
Palia kisebb doccenesekkel ma kijott Switchre, es meglepoen jol fut. Sracok jo munkat vegeztek a porttal.
Switch Trailer
Meghivo -
penge111
addikt
Bayonetta 1,2,3
Xenoblade1,2,3
Pikmin 3,4
Metroid Dread
Metroid Prime Remastered
Astral Chain
Luigi's Mansion 3
Donkey Kong Tropical Freeze
Kirby and the Forgotten Lands, Return Dreamland Deluxe
Mario and Rabbids Kingdom Battle, Sparks of Hope
Fire Emblems: Three Houses, Engage
Shin Megami Tensei V.
Pokemon Legends: Arceus
Octopath Traveler
Mariokból van pár egyikkel se lősz mellé, akárcsak a Zeldákkal.
Yoshi's Crafted World
Capitan Toad Treasure TrackerÉn régen csak mosolyogtam a Nintendon, mit esznek a Marión, meg a sok gyerekesen kinéző játékokon. Kipróbáltam 7 hónapja. Azóta rég eladtam a Ps 5-öm, egyelőre nem is hiányzik. Rengeteg innováció van szinte minden exclusive játékban, sok egyszerű, de cserébe nagyon szórakoztató, fülig érő szájjal ülök le játszani mindig.
MÁS: 44 éves fejjel most vittem végig a Kirby Return Dreamland játékot, annyira hihetetlenül jó játék. Pedig képek, videók alapján nem jön le ez. A grafikája valami parádé, gyönyörű. Én ugyan egyedül vittem végig, de ezt a játékot ajánlom minden kisgyerekes családnak. Egyrészt van benne coop, másrészt nagyon könnyű, van benne külön bármikor játszható 10 mini játék, amik baromi jó party játékok, eye candy az egész. A történet egyszerűen indul, de olyan fordulat volt benne, hogy csak pislogtam. Zene szuper. Ha végigvisszük, akkor kapunk egy jó 2-3 órás újabb zseniális fejezetet. Aki szeret gyűjtögetni az is megtalálja itt a számítását. 15 óra alatt végeztem a játékkal, csodálatos volt, és még rengeteg tennivaló maradt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
mark!
őstag
eddig teljesen nintendo mentes életet éltem, zelda/mario szérián kívül mibe érdemes belekezdeni? nyitott vagyok szinte bármire, bár arpg/roguelike téren mozgok nagyon otthonosan
>
-
Rigormortiis
veterán
Beletettem pár órát a XC3-ba. A játékmenet sokat csiszolódott, a karakterfejlesztés, harcrendszer, küldetéskezelés és térkép is élhetőbb. A karaktereket és sztorit szokni kell, főleg az ilyen téren zseniális második rész után.
-
nagyúr
Meglepodtem, de iden tobbet porgott a switch mint a ps5. (299 vs 286 óra)
-
ooooobi
senior tag
Én év elején vettem Stem Decket, ez eléggé visszavetette a switch gaminget.
Inkább ott próbáltam kicsit utolérni magam.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
taki01
őstag
Nekem nem volt sok idő játszani az idén.
-
Micsurin
nagyúr
válasz adalbert1 #54916 üzenetére
2 év? Zsír nekem az egy rémlett.
Annyira nem lehetetlen én tipikusan ilyen 2-6 euró közti indie címekre szoktam elverni. Tök jó mindig van valami pár napos apróság félévente évente kb. De pl a Quest Hunterst is így vettük párommal és az marha sokat pörgött.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
adalbert1
veterán
válasz Micsurin #54915 üzenetére
Európában a megjelénstől számítva 2 évig van lehetőséged gold pointokat igényelni a fizikai játékok után (más régiókban tényleg 1 év), és a már megkapott gold pointok 12 hónapon belül lejárnak, ha nem használod fel őket.
Én régebben szorgosan váltogattam be őket, de mivel egy 60 eurós játék után kapsz 60 centnyi gold pointot, értelmes discountot összeszedni belőle elég nehéz (igaz kicsit olcsósítani az amúgy is leárazott indie címeket elég jól lehet vele). -
Micsurin
nagyúr
Futtatható persze. Annyi van 1 játékra 1 fiókra lehet csak megkérni a pontokat. Használt játék esetén pl Te már nem fogsz pontot gyűjteni ha valamelyik előző tulaj beváltotta.
A pont csak a játék eredeti megjelenésétől számítva 1 éven belül váltható be utána nem jár senkinek.
--
edit.: azt is vedd figyelembe a pont elévül, ha jól rémlik a megszerzésétől számítva 1 éved van felhasználni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Én most vettem észre, hogy a fizikális játékok után is lehet ezeket az arany érméket igényelni.
Most 1 kérdés felmerült bennem. Ha ezt igénylem, akkor utána a játék másik gépen futtatható lesz még? Szóval nem köti hozzá az én masinámhoz? Csak mert cserélgetek játékokat és nem akarom, hogy ilyen miatt ne tudjak egy "kazettát" továbbadni, vagy cserélni.
Online csak annyit találtam, hogy ezeket az arany érméket a nintendo shopban 1x lehet igényelni 1 játék esetén. Ha jól értem, akkor maga a fizikális kártya még játszható lesz másik gépen is, csak ezeket a coinokat nem lehet kérni később?
Köszike!
-
morfondőr
őstag
Nekem sem sikerült túl sokat játszani idén, és nálam csak a Nintendo pörög:
-
David888
tag
válasz vargalex #54906 üzenetére
Én vettem onnan "felbontott" jelzéssel Pro Controllert, ami azt jelentené, hogy szó szerint csak felbontott. Ehhez képest egy bubis csomagban, csupaszon küldték meg a kontit USB-C kábel nélkül. Persze a saját költségemen küldjem vissza vidékről, ha nem tetszik
Úgy hogy csak óvatosan ezekkel az "újszerű" és ''felbontott" Alzás termékekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Ez sem volt egy sűrű év...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
cactuar
aktív tag
Ilyen volt az idei évem
-
morfondőr
őstag
válasz Rigormortiis #54907 üzenetére
Nekem annyira nem tetszett a Torna, mint az alapjáték, viszont technikailag elég sokat javítottak rajta, sajnos ez nem került vissza az eredetibe.
-
Rage47
veterán
válasz Rigormortiis #54907 üzenetére
be kell majd szereznem. az xb3 dlc-je nem tetszett amúgy összességében
-
Rigormortiis
veterán
Végigment a XC2 Torna "kiegészítője". Kb 30 óra volt, ami azért nem kis szó egy expanziótól, plusz a season pass azért jópár dolgot ad az alapjátékhoz is.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Alzában van most egy újszerű Nintendo Switch - Neon Red&Blue + Switch Sports + 3M NSO 21 hónap garival 88530 Ft-ért. Érdemesebb inkább ezt venni, mint apróról? Tudom, Oled lenne inkább jobb, de ér 40-50000 Ft-al többet úgy, hogy ahhoz nincs játék és NSO (ez mondjuk nem tudom, hogy mit ad)? Persze nem tudom, hogy ha az eredeti tulaj felhasználta a játék licenszét és az NSO-t, akkor azt az Alza pótolja-e. De gyanítom, mivel úgy hirdetik, illetne...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #54903 üzenetére
nagyon várom a Svicces verziót is...ja nem
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Bencus88 #54902 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak azt pont felesbe vettük Koncsik cimborámmal
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #54892 üzenetére
Igen azért ez egy óriási cÍm, nem véletlenül remasterelik ennyiszer, mert van rá igény.
Én nagyon sokallom jelenleg az 1-ért az árat, majd ha lesz egy baráti ár lehet nekifutok újra az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest