- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
-
-
-
-
-
sgfool
tag
Nem valószínű, hogy a lite modell valaha is kap dokkolási funkciót, azzal elveszne a sajátossága. Viszont annyit lehet "trükközni" vele, ha olykor jó lenne tv-n is. Ha okos tv van, akkor egy mobilt, vagy egy tabletet oda tenni a litehoz, kamerát elindítani. A tablet/mobil képet pedig kiküldeni tv-re és akkor ott van nagyban a lite. Ha nem olyan jellegű tv van, akkor van a google chromecast, ami egy tv okosító eszköz. Be kell dugni tv/monitor hdmi portjába és onnantól úgy funkcionál mint egy okos tv. Nem egy elegáns megoldás, de így meglehet oldani, hogy a lite kijelzőjén lévő dolgokat megjelenítsük nagyobb felületen.
-
Rage47
veterán
Ha megtehetném, én is OLED-et és Lite-ot használnék párhuzamosan
, mert a Lite mégis jobb kézben tartva, és pl. egy Mario Maker 2-höz vagy Animal Crossinghoz teljesen jó a Lite. De még a Zelda Botw-t is Lite-on játszottam végig tavaly. Nekem az volt a "kapudrog" az OLED-hez
Arra is fel kell készülni, hogy gariztatni kell majd előbb-utóbb a joycon drift miatt.
-
DM-Fan
nagyúr
"Nagyon foglalkoztat a gondolat az OLED-re váltáson csak nem tudom megértheti e a felárat a sima V2höz képest. 40-50e Ft rá kéne dobni a V2es eladás után kb."
Ez nem kérdés: vastagon megéri! Én V1-et használtam közel 4 évig, nem adtam el, megvan mai napig, de a megjelenés napján, október 8-án hazahoztam az OLED-et, amit még nyáron rendeltem elő. Minden forintját megérte, a V1-re azóta gyakorlatilag nem esik jól ránézni se! Nálam 95%-ban handheld a felhasználás módja, épp ezért olyan szintű előrelépést hozott a nagyobb méretű és durván jobb minőségű kijelző, amit elmondani is nehéz! Az már csak bónusz, hogy maga az OLED-modell ráadásul egy nehezebb, jóval minőségibb anyaghasználatú, masszívabb darab (a joy-con-ok se lötyögnek, mint a V1/V2 modelleken, a teljes készülék-szélességű és fémből készült kickstand is brutálisan masszívabb és sokkal használhatóbb lett a fokozatmentes állítási lehetőséggel), aminek az üzemideje is látványosan javult a korábbi modellekéhez képest, továbbá a hangja is jobban pozicionált, sokkal jobb a sztereó színpadképe is. Szóval szerintem - a fentieket figyelembe véve - nem igazán kérdés a dolog. A probléma inkább a jelenleg is fennálló készlethiánnyal van - aki két-három hónapja lemaradt róla, annak necces lehet a beszerzés.
-
Scarletiel
őstag
Szia,
Nekem volt V2 régebben, most OLED-et használok és szerintem ha hosszútávra tervezed a használatát én váltanék, ha nincs anyagi akadálya. Handheld módban végre egy tökéletes képet kapok, nagyobb a kijelző (mert keskenyebb a káva) Akku idő remek, a kickstand-et régen sose használtam itt viszont szinte majdnem minden este amíg nem érkezik meg a második dock a monitorhoz. Számomra ez a tökéletes verzió, nyílván ha lenne ez csak 2x erősebb típusban akkor azt venném
Összességében nekem megérte, de sokan mondják, hogy V2-t nem váltanának le Oledre csak ezek miatt. -
ooooobi
senior tag
Èn V1 után vettem oledet, meg vagyok vele elégedve de az igazat megvalva ugyan így élveztem a régivel is játékokat mint ezzel. Dockedben csak 15%ot vagyok a nintendo statisztikája szerint, így meggyöztem magam kell a kicsit jobb kijelzö, 50nél lehet még mindig a régit nyúznám.
-
Szabi®
addikt
Én a Donkey Kong Tropical Freeze, Zelda, Breath of the Wild, esetleg Bioshock-ot írnám.
Sajnos egyik játék sem kimondottan a Switché, csak portok, és a Nintendo elég mostohán kezeli a saját konzoljára megjelenő címeket, sőt talán a saját konzolját is, ugyanis itt Virtual Console sincs, és visszafelé kompatibilitás se. Én is meglepődtem, ilyenekre majd figyelj azért. -
Scarletiel
őstag
Bayonetta 1
Bayonetta 2
Bayonetta 3???Viccet félretéve, nem sok játékom volt annak idején, így csak most merülök bele igazán, de amik tetszettek:
Mario Odyssey
Fire Emblem Three Houses
Astral ChainJelen pillanatban nyomom a Xenoblade Chronicles definitive edition-t és az is hajmeresztően jó. Kicsit sok a mellék küldetés, de azt leszámítva zajlik benne az élet rendesen.
-
HIrtelen ÖF-ból, hátha van valami használható
Hogyan javíthatunk a Switch letöltési sebességén? Thanx to SityiSXT
- A szokásos wifis jótanácsok itt is állnak, azaz ha lehet, minél kevesebb fal legyen a router és az eszköz között, illetve minél jobb rálátása legyen a két eszköznek egymásra.
- Emellett nem baj, ha nem megy torrent vagy más, nagy sávszélesség-zabáló program/szolgáltatás a belső hálózaton.
- Ha a router támogatja, használd az 5 GHz-es sávot (a 2,4 GHz-es sajnos mára a sűrűbben lakott helyeken túlzsúfolt lett). Cserébe a hatótáv csökkenhet. A csatorna szélességét is érdemes lehet megnövelni (2,4 GHz-en 40Hz-re, 5 GHz-en pedig 80 Hz-re), főleg akkor, ha sok eszközünk lóg a wifin (sok = 4-5-nél több).
- Ezen kívül érdemes az Internet szolgáltató DNS kiszolgálója helyett a Cloudflare-ét vagy a Google-ét használni, ezt ha a routeren állítjuk be, az egész hálózatunk képes belőle profitálni - az IP címek pedig: 1.1.1.1 és 1.0.0.1 (Cloudflare) vagy 8.8.8.8 és 8.8.4.4 (Google).
- Ha nem akarunk küzdeni a port forwardinggal és a DMZ-vel, akkor egyszerűen kapcsoljuk be a routeren a UPnP szolgáltatást. Igaz, ez kevésbé biztonságos, hiszen így bármi portot fog tudni nyitni a belső hálózatról, de kényelmesebb és egyszerűbb, mint kézzel küzdeni (magánvélemény: aki nem járkál erkölcstelen és/vagy illegális területen, annak nem sok félnivalója van így se).
- djozsi kiegészítése: a beállítás célja, hogy a NAT Type-unk A legyen, ami a tesztelésnél látszik
- Specifikusan a Switchen az adott wifi hálózat beállításainál az MTU értéket érdemes az alapértelmezett 1400-ról 1500-ra emelni.
- Játék, illetve használat közben szándékosan limitálva van a letöltés sebessége, nehogy az élménybe bekavarjon (egyes játékoknál akár teljesen meg is állíthatja a letöltést). Alvó módban a dokkolón lehet a leggyorsabb letöltésre számítani (pláne, ha minden játék szépen be van zárva, és nem csak "pihentetve").
- Ha nagyon rossz a wifi jel, a dokkoló kezeli az USB-s Ethernet adaptereket, így kábellel is ki tud menni a gép az Internetre.
A fentiek hatását a Switch Internet beállítási részénél tudod tesztelni ellenőrizve, mennyit és hogy sikerült javítani. -
Ellenőrizd le, hogy jól vannak-e a kábelek bedugva. Ha oké, megpróbálhatod áramtalanítani a dokkolót, majd fél perc múlva visszadugni az áramcsatlakozót. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Egyébként tölti a dokkoló a konzolt?
ill.
Ha handheld mode-ban power off-fal kapcsolod ki és úgy dokkolod, akkor csak 1 pillanatra villan fel a zöld lámpa - legalábbis ha fel van töltve a konzol... mindjárt megnézem, mit jelez a zöldike... megvan: szóval ez csak a TV mode-ot jelzi, ha nincs bekapcsolva a TV, bedokkoláskor csak villan, ha be van kapcsolva a TV, akkor világít. Nem töltést mutat. Azt esetleg a konzol kilogó képernyő részén lehet látni (nem nagyon szoktam nézegetni, el van dugva a dokkoló).
Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Steam Deck Oled 1Tb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest