- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
FUZE Code Studio: nagyon kíváncsi vagyok rá, mániám, hogy a gyerekeknek kódolást kell tanulniuk,,,
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, a Seasons of heavenről lehet tudni valamit, pl, hogy mikor jelenik meg?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
[Ixub]
tag
Várható felhozatal az elkövetkezendő évre.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz mirci18 #5086 üzenetére
Szerintem nagyon fasza lesz. Ez a sapkás móka rengeteg lehetőséget ad mind a fejlesztőknek, mind a majdani játékosoknak. Alig várom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mirci18
addikt
Összeségében.
Nyilván egy újabb 2d-s játékot nem akartak.
Annó 3d-ben a Super Mario Galaxy érdekes és nagyon munka volt.
Ez számomra első olvasatra és videó nézegetésre olyan mint egy Super Mario Sunshine.
Ami annó Gamecubeon eléggé megosztóra sikeredett.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
Srácok kinek mi a véleménye az új Super Mario játékról.
Most láttam egy 17 perces gameplay.
Vegyesek az érzéseim.
Elsősorban annyira nem jön be ez az új stílus.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
fogtunder
nagyúr
válasz koncsik #5081 üzenetére
azért az ingyentől messze van, 109-ért van új Switch, azt az izét meg be lehet szerezni 5-ért apróról. ha Zelda, vagy MK8 lenne mellé, akkor már jó volna.
MM meg ha nem a honlapján akcióz, hanem lokálisan boltban, akkor nekem kb. esélytelen belefutni, szóval olyan, mintha nem is lenne...
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
MODERÁTOR
Most az Auchan újságban láttam Switch+ S 1 2 játékot 115k-ért (kb. a játék van ingyen)
Egyébként tényleg biztos lehet jó MM akciót kifogni, én türelmetlen voltam a limited SW Batllefront PS4-nél, pedig megúszhattam volna az ÁFÁ-t, ha 1 napot várok.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Vebber
tag
Most 5,10,15%-os kuponokat osztogattak, mindenre érvényes volt. Ezt megőlőzően volt 20 % százalék is.
Tavaly volt olyan, hogy alapból talán 10%, és minden piros ruhadarabonként +1. Maximalizálva volt persze, az elérhető kedvezmény.
Tehát jelentős kedvezmények szoktak lenni. -
Vebber
tag
válasz Sirandrish #5065 üzenetére
Tiéd volt az utolsó szó.
-
bakter24
őstag
Sok mindenre kell rájönni, ez igaz, de ez inkább előny szerintem. Direkt nem nézek spoileres videókat, egy pár gameplyat láttam, de csak az elejéből. Se recepteket, se térkép dolgokat nem nézek, inkább kísérletezem, nem annyira nehezek a dolgok, eddig kb 1-2 shrine-t adtam fel. Mikor játszom vele, mindig van egy quest vagy valami, amivel haladok, kicsit tudatosan szöszmötölősen játszom, de így is simán élvezhető, 60 óránál tartok, és még messze a vége. Nekem sem volt semmi Zelda kapcsolatom előtte, csak tudtam, hogy van ilyen játék. Egyedül a dodge/parry dologra nem éreztem rá, így a harcoknál vannak gondjaim, de betudom a koromnak
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Sirandrish
Topikgazda
Akcióra nem, de a használt piacot érdemes nézegetni, mert gyakran kerül fel eladó példány.
Példának okáért...
Ebből még picit alkudsz és egész korrekt lesz.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Blaise
veterán
Köszi mindenkinek!
Igazából youtube videókat nézegettem, és úgy tetszett meg a játék, bejön az open world dolog, elolvastam Sirandrish tesztjét is, de kicsit félek,amit a videókban láttam, hogy kevés az iránymutatás, sok dologra rá kell jönni önállóan, és mászkálni össze-vissza
Nézegettem, hogy az árak nem mentek le a megjelenés óta, sőt nem is nagyon van már Zelda vagy Mario Kart bundle a boltokban a szürke színű verzióból, a használt piac se pörög...Szerintetek érdemes valami akcióra várni?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ahogy az előttem szólóak is írták, simán élvezhető.
Van ugyan egy (mára már kicsit keszekusza) timeline, de nincs annyira szoros összefüggés hogy amiatt ne tudnál elmélyedni ebben..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
teljesen, nekem az első Zelda játékom és imádom. ha szereted a jó open world játékokat, akkor be fog jönni. nem úgy kell elképzelni a sorozatot, mint egymásra épülő részeket sztori szempontjából, eléggé elkülönülnek, vannak ismétlődő elemek, de nem kell ismerni hozzá a korábbi részeket egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Mennyire élvezhető a The Legend of Zelda. Breath of the Wild, hogyha még egyetlen Zelda játékkal se játszottam, nem ismerem az alapsztorit, csak néhány youtube videó alapján megtetszett?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz ViharVadász #5067 üzenetére
Akkor mit mondjak én, nagy rocker létemre már vagy 30szor meghallgattam ezt
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #5066 üzenetére
A videótól balra lévő srác konkrétan lefagyott már a videó látványától is, nem kellett oda még a dinoszaurusz se. Azért a Mario még mindig képes a felnőttekből (belőlem aztán végképp) kihozni a gyermeki lelkesedést.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Sirandrish
Topikgazda
Mekkora poén ahogy felnőttek, gyermeki mosollyal az arcukon, csillogó szemekkel őrjöngenek a képernyők előtt....Mariotól
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt nem értem hogy neked miért jó az ha mindenkivel szembe mész? Ettől nagynak és erősnek érzed magad? Többen, és többször kértünk már, de te csakazértis a " de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok," dumát lököd megállás nélkül.
Nem komálom az Xboxot mert nincs rá exkluzív tartalom. Mit gondolsz? Odamegyek és kardoskodok a gép ellen? Nem! Miért tenném? Van akinek az kell, vegye meg, játsszon és örüljön. Ez kéne itt is, és ez is van amíg néhány hetente fel nem bukkansz például te. De ugyanezt elmondhatom az iPhone-ról is. Rettentően túlárazottnak tartom, de nem megyek az alma topikokba meggyőzni az embereket, hogy adjátok el...drága és sz*r is..
Mindenki tisztában van vele hogy nem egy erőmű a Switch, ezerszer ki lett már tárgyalva.
Mindenki tisztában van vele hogy főleg az elején voltak gondok, ez is ezerszer ki lett tárgyalva.De (javarészt biztosan) felnőtt emberek vagyunk, és el tudjuk dönteni hogy megér-e nekünk ennyit vagy annyit. Ha betéved egy olyan ember aki még nem döntött, az meg fogja látni a negatív (néhol jogos) véleményedet, akkor is ha itt és most abbahagyod, és nem játszod a rendszer ellenségét.
Soha senkit nem korlátoztunk abban hogy elmondja a véleményét, de ami sok az sok.Nem hiszem hogy engem vagy Koncsikot vagy bármelyik más felhasználót látod napi vagy heti szinten leírni hogy oh micsoda gép, vegyen mindenki 5t mert hibátlan.Viszont sajnálatos módon, te és néhány másik illető valamiért abban lelik örömüket hogy gyakran adnak hangot a negatív véleményüknek, és még mindig nem értem hogy miért. Persze más lenne a helyzet ha új infók miatt szidnátok a cuccot, de nyilván a már megjelenés előtt tudható dolgokon lovagoltok a végtelenségig..
Nyilván sosem fogom megérteni, és ez az én hibám..
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz koncsik #5063 üzenetére
Olvasd már vissza csak az utolsó oldalakat, és nézd meg hány személyes írás volt -nem velem szemben-, ha valaki negatív véleménnyel volt.
Ez pedig így megy a megjelenés óta. Linkeld ide, mikor én kezdtem személyeskedni bárkivel. Nem fogod megtenni mert nincs ilyen.
Ez a véleményem, bocs. Nem más témáról írtam soha, hanem mindig a témában. Ha pedig megszólítanak, engedtessék már meg nekem is, és mindenki másnak, hogy reagáljon rá. A gép mellett kardoskodók is mindig ugyanazt írják.
Az viszont mindig állandó itt, hogy azokkal szemben megy a piszkálódás, akik negatív véleményt írnak.
Nem sokat írok ide, de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok, ami megint csak személyeskedés. Épp írta itt valaki -asszem- tegnap, hogy lehetőség van szűrni a felhasználók írásait. Tedd azt ha úgy látod jónak.
Ha vissza olvasol ott is személyeskedve Koho 1, 2, 3, és társai környezetében.András:
Az én írásaimat biztos nem olvasod nap mint nap, mert hetekig hozzá sem szólok.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kedves Vebber.
Nem akartam ezt megírni, de megteszem.
Fenntartva a tévedés jogát úgy érzem, hogy valahányszor feltűnsz és elmondod a véleményed (ugyanazt), mindig személyeskedésbe és off vitába változik az itt folyó beszélgetés. Véleményeddel nem vagy egyedül, mások is elmondják hasonló benyomásaikat, mégsem történik ez.
Nagyon kérlek, hogy különösen többszörös (mindenkinek szóló) kérés után már ne itt folytasd tovább, hanem privát üzenetet küld, akinek szeretnél. Én nem vagyok a Switch-ről alkotott véleményeden túl másra kiváncsi. KÖSZÖNÖM.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Mégis milyen Hype megy részemről?
Szerintem én nem jövök ide nap mint nap elkezdeni ecsetelni hogy huu de mekkora király ez a cucc...
Viszont idejövök nap mint nap, és minden áldott nap a ti fröcsögéseteket kell olvasni, ami ne haragudj, de akkor is unalmas.
Nem is azzal van a baj hogy negatív véleménnyel vagy a termékről...ilyen mindig van, de még a tulajoknak próbálod megmagyarázni hogy nem úgy van az. Ahogy te eldöntötted hogy neked nem kell, úgy mi is had döntsük már el hogy nekünk jó-e vagy sem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
Zárjuk le itt az offtopic hozzászólásokat és a személyeskedést. Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #5050 üzenetére
Én szintén úgy gondolom, hogy te is hangot adtál már nem egyszer a véleményednek. Én egyszer nem írtam neked, hogy tarsd meg, mert elég. Pedig nekem sem szimpatikus a hype részedről, mint akinek érdeke fűződik állandóan dícsérgetni. Hadd lássák már akik ide tévednek, hogy nem fenékig tejfel.
Ne utasítgass kérlek.Másrészt tévedésben vagy. Pénzt adtam érte, mégis beruháztam, mert jó akciók szoktak lenni /pl. a korábban felemlegetett MM.-ban./, és azt gondoltam, majd hosszútávon jó lesz (egyéb okok miatt), így saját tapasztalatom is van, mert mielőtt visszavittem a hibái miatt kipróbáltam A-Z-ig.
-
KOHO
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy kapják be de ez az Arms is egyre jobban tetszik
Persze mivel nem vagyok nagy online játékos, így nekem tuti hamar kifulladna...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Egészen konkrétan PONT nem rád céloztam, ha nagyon érdekel.
Viszont a te negatív hullámaid is unalmasak már...csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.Sose értettem miért jó ilyeneken lovagolni.
Elmondtad a félelmeidet, a véleményedet, megértettük, felfogtuk, de nem kel nap mint nap felhozni amikor bárki be meri írni hogy örül a gépének..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
-
KOHO
senior tag
válasz Sirandrish #5052 üzenetére
Tudtam, hogy rám célzol, de gondoltam nem árt tiszta vizet önteni a pohárba, nekem van gépem szóval költöttem rá.
-
fogtunder
nagyúr
te kérted pár hsz-szel feljebb, hogy ne a szavakon lovagoljunk, lehet tartani kellene magadat hozzá. egyben kérném a gyerekem minősítését kihagyni a témából, hisz nem ismered.
az igaz, hogy egy gyerek nem képes felmérni egy konzol ár/érték arányát, kész szerencse, hogy vannak szülei, akik ezt meg tudják tenni helyette, és megbeszélni vele jobb esetben. és attól, hogy az előző konzolnak célcsoportja voltál, nem biztos, hogy ennek is az vagy. nekem volt X360 és PS3 is, mégse vettem PS4-et és XO-t sem, mert úgy éreztem, hogy nem éri meg nekem. és nem mentem ám oda a fórumokra elmondani, hogy mekkora fostaliga mindkettő. 3 hónapos a konzol, a Nintendo kissé el is siette a launchot, nincsenek rá nagyon játékok, ez van, majd lesznek, vagy várni kell, vagy elengedni a dolgot.
arról meg, hogy mégis hogyan kellene tízszer ilyen erős hordozható hardvert készíteni, továbbra sem sikerült értelmeset mondani, úgyhogy a TG kollegákra való tekintettel én zártam ezt a párbeszédet.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én meg a komát...nah?
Mellesleg tudod, akinek nem inge....
Valamiért csak magadra vetted...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KOHO
senior tag
válasz Sirandrish #5050 üzenetére
Ezt a ,,társaid"-at kikérem magamnak koma! Egyébként nekem van Switchrm, szóval pénzt költöttem rá.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Úgy gondolom hogy hangot adtál és adhattál a véleményednek, mondandódnak. Most már viszont örülnék ha kicsit lecsillapodnál te is és a "társaid" is, akik ugyan pénzt nem adnak a cuccért, de az észt azt megállás nélkül osszák.
Megértettük hogy nektek kevés amit a Nintendo jelenleg kínál...gyenge a hw, játék nincs, és cserébe még rohadt drága is.
Elmondtátok...nem egyszer, és sajnos nem is kétszer. Lépjünk tovább!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vebber
tag
válasz fogtunder #5036 üzenetére
A te gyermeked lehet, hogy "rinyál", az enyém viszont biztosan csupán kér. Lehet bármire nemet mondani, csak nem biztos, hogy érdemes ezzel elintézni.
Ő viszont még nem tudja felmérni, hogy mi az ár/érték arány egy terméknél.A WiiU kedvenc a saját játékokkal, és multi címekkel együtt. A Mario Kart mellett, a WiiU NFS, vagy akár a Wii-s NFS, mert ugye a Wii U-n az is fut. Sok multi cím nem jelent meg a U-ra, de azért van miből válogatni.
Így azt hiszem, hogy mégis csak célcsoport lennénk -
Peat;)
veterán
A nintendo olyan marketinget folytatott ami szerintem neked nem jött át, nem tudom miért, mert elég egyértelmű. Van ilyen, de ettől nem feltétlenül a termék hibás. A játékosok el vannak kényeztetve most, van bivalyerős kézi konzol a switch termékben és vannak asztali konzolok ahol a ps4-et most potom áron meg lehet kapni. Aki a mai viszonyok közepette fanyalog jelenleg annak nem is lehet megfelelő terméket készíteni véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
Mi párommal toljuk a Snipperclipset és tegnap óta az Arms-t, aztán majd sorban a Splatoon2-t...
De volt már, hogy Mario Kart-ot is nyomtuk együtt.
Már be is jelentette, hogy neki a Skyrim mindenképp kell"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
[Ixub]
tag
Kisfiam most lesz 7 éves lányom 3. Tökéletes választás nekik a Switch. A nagy már tud Mario Kartozni meg Minecraftozni a kicsi nézi. A Zeldát meg kérni szokták, hogy játsszam. Addig ők moziznak aranyosan odahozzák a kisszéküket és kérnek almát, kekszet. Jó családi program. 5-6 év a kifutási ideje a konzolnak. Addigra a nagynak jöhet valami aktuális komolyabb a kicsi meg épp megkaphatja az Switchet amit, hogy ne legyen vita én kaptam.
-
aya
addikt
Nintendo alapbol gyerekkonzol. Csak még nem nöttünk ki belöle.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz fogtunder #5036 üzenetére
Lányom simán elvan a már nem támogatott disney infinityvel meg a goat simulatorral. És mellette zeldázik hobby mászkálás szinten ( és közben töri a fegyvereimet ) divat játékokkal nem játszik. Kocka mint az apja
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
fogtunder
nagyúr
az még véletlenül sem jutott gondolom eszedbe, hogy neked nem igazán jött át, hogy mi volt a Nintendo célja a konzollal? érdemes lenne visszanézni a launch videókat, a nagy részük meglepő módon nem a dokkban mutatja a készüléket. erősebb hardvert mindenbe lehet rakni, csak meséld már el, hogy hogyan hűtötték volna le és táplálják meg árammal úgy, hogy ne legyen 3 kiló. ha asztali konzol élményt akarsz, még egy napig 65K a PS4 Slim 500GB.
ez a gyerek rinyál érte indok meg talán a legszarabb, amit valaha hallottam. egyrészt ha az övé, akkor téged miért zavar, hogy nem tudsz rajta mivel játszani? másrészt lehet ám a gyereknek nemet is mondani, én is szülő vagyok és nem veszek meg a gyereknek mindent, amit éppen megkíván, de én sem kaptam meg sok mindent, amit nagyon szerettem volna. így működik a világ, mégsem érzem úgy, hogy szegényes volt a gyerekkorom, mert nem volt PS-em anno.
a bennem lakó gyerekkel is pont eleget kellett visszatartani a Switchtől, mert én sem voltam biztos benne, hogy ez megéri nekem. még mindig nem vagyok benne biztos, hogy hosszabb távon megtartom, de ettől függetlenül nem beszélek össze akkora baromságokat, hogy nem fejlett a hardver. képes vagyok tudomásul venni, hogy lehet mégsem vagyok célcsoport és továbbállni, élni a döntéseim következményével.I hate morning people. And mornings. And People.
-
MODERÁTOR
Az igazság a 11/9-ről pedig az, hogy nem MS FS-en, hanem Pilotwings-en készültek fel rá.
És most még megfelelő félvezető elemeket sem akarnak találni. Pedig aki keres... lehet, hogy csak keresni akarnak, jó sokat. Pénzt én is szeretnék, de nem kellett senkinek a konzol ötletem.GTA Mario az Grand Theft Auto Mario? Na ez tuti ötlet, erre vevő lennék, tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
Valami nem csupán attól elavult, hogy az adott lapkából "fejlett" van benne. Attól még lehet alkalmatlan arra a feladatra amire szánták, és az idő haladtával egyre gyengébb lesz az alternatívákhoz képest.
A számológépemben sem Z80 dübörög már, de attól, hogy "fejlett" processzor van benne, mégis csak egy egyszerű számológép marad.A nintendo, ha akart volna, talál olyan félvezető elemeket, amiből erősebb alapot tud építeni, legalább a TV-n való használathoz, amivel a más gyártók gépeire megjelenő játékokat is kielégítően futtatni tudná, vagy akár a saját Zeldáját akadozás mentesen. Mellette pedig, még mindig nem kézi konzol elsősorban.
-
Vebber
tag
válasz fogtunder #5023 üzenetére
Pl. azért, mert rákényszerül, ha a gyerek rágja a fülét, hogy nagyon szeretné az új GTA Mariot, ami más nintendo eszközön sem elérhető. Nincs alternatíva,ha nem kér a hordozhatóságból, helyette inkább erősebb hardvernek örülne. Ha már megveszi a gépet, akkor ne kelljen mellé másik is, ha a Zeldába, Marioba beleun egy időre.
-
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #5029 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz unrealnoise #5015 üzenetére
Ha még szerinted is elmehet 60M a switchbol akkor miért lenne rossz ez a megoldás? Mert neked nem tetszik?
Nyilván nem te vagy a célközönség...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ViharVadász
őstag
válasz fogtunder #5023 üzenetére
Aki picikét jártasabb a játékok világában, pontosabban fogalmazva a konzolok világában, az gondolom már tapasztalhatta, hogy a Nintendo-n inkább a 1st party címek vannak jelen, a külsősök ritkábban de vannak. Ezért csodálom, hogy vannak akik így is morognak emiatt (tisztelet a kivételnek ).
(#5024) koncsik: Csak azért írtam, ha úgy van töröljétek, mert az eleje eléggé más témába illett, a másik része meg a konkurencia apróbb "jeleit" is tartalmazta. „A kifejezetten személyeskedő hozzászólásokat szoktuk törölni, remélem más is így látja.” - remekül végzitek ezt a törlést, ezzel semmi bajom nincs nekem."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
fogtunder
nagyúr
rossz híreim vannak, ha megnézed a Wii-re kiadott játékok toplistáját IGN-en, 9 pont felett kb. az Okami, a No More Heroes és a Guitar Hero 5 van, ami nem virtual console és WiiWare játék, hanem teljes értékű és nem 1st party.
-
Peat;)
veterán
Kategória alatt a kézikonzolt értem. Nem írtál példát. Ha már valami elavult van nála jelentősen jobb. Írj egyet, ami hordozható és igazolja hogy ez a hardware elavult. Mert senki nem érti mire gondolsz.
A kategóriájában a nintendo utoljára a gamecube konzollal választott ennyire fejlett technológiát a piacon elérhető megoldásokból mint most. Ha a sony kiadna egy új vitát az se tudna erősebb lenni. Ezért várom a példákat, mert a jelek arra utalnak hogy a jövőből jöttél hozzánk vagy keveresz valamit.
-
MODERÁTOR
válasz fogtunder #5001 üzenetére
okés köszi, nem figyeltem fel erre
bocs vebber
(#5021) ViharVadász: Miért pont ezt? A kifejezetten személyeskedő hozzászólásokat szoktuk törölni, remélem más is így látja.MÁS:
Szerintem (tehát nem kötelező elfogadni) az vesz Switch-et (ha lehet, a "kapcsoló"-t mellőzzük, csakúgy mint a "játékállomás" és az "xdoboz" kifejezéseket, de természetesen ez sem kötelező, csak nekem fáj - egy kicsit), szóval az vesz ilyen konzolt, akinek tetszik és összegyűjti rá a pénzt.
Pl. nekem sincs X-Box One-om, pedig tetszik, de erre már nem akarok költeni, pedig elég súlyos eset vagyok, nem is olvasom a topic-ot. De ha még ráadásul nem is tetszik valami, akkor biztos nem megyek oda időnként elmondani azt, hogy az egy mekkora sz@r, még ha ez is a véleményem. Persze nem vagyunk egyformák.
Uff, én beszéltem, akinek nem inge, ne vegye magára[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ViharVadász #5021 üzenetére
én tényleg csak azt nem értem, hogy ha valakinek nem lényeg a hordozhatóság, illetve ha nem azért veszi, hogy 1st party címekkel játsszon rajta, akkor minek veszi meg ezt a konzolt.
-
n000rbi
senior tag
válasz ViharVadász #5021 üzenetére
-
ViharVadász
őstag
Ha előfizettél, van lehetőséged a felhasználót teljesen tiltani, szóval nem látod a kommentjeit. Nem tiltottam egyébként senkit se , csak már unom (bocsánat), hogy sokszor megy a savazás a konzol miatt, hogy így meg úgy miért rossz ez a konzol. Nem a technikai paraméterek miatt veszek egy konzolt, nem is az ára miatt, hanem mert a kedvenc játékaim erre jelennek meg, multiplatform játékokra meg ott az Xbox vagy PlayStation konzol. Tény, én is örülnék neki ha kijönne Switch-re is az Assassin's Creed játék meg még sok más népszerű AAA játék külsős kiadóktól, de ezen most morgással nem tudunk mit csinálni, csak magunkat, és akár másokat is idegesíthetünk vele. Ha zavarja a topikgazdát, nyugodtan törölje ezt a kommentet.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
n000rbi
senior tag
válasz ViharVadász #5018 üzenetére
Érik nálam is
-
KOHO
senior tag
válasz ViharVadász #5018 üzenetére
Le lehet tiltani a bizonyos felhasználóktól származó kommenteket? (Gyanítom ezt sem látod)
-
fogtunder
nagyúr
a Sony-MS páros jelentős ideig veszteséggel árusítja a hardvert, majd a bejövő licenszdíjakból és az Online szolgáltatás bevételeiből fedezi ezt a veszteséget.
a nintendo meg kihoz egy launchnál nullszaldós és hamar nyeresgéssé váló hardvert és megtartja a saját IP-it, amik eladják az adott gépet, és nem kell licenszdíjakat fizetnie, de biztos ők a hülyék, hogy ezzel szarakodnak.
-
n000rbi
senior tag
Hopp egy harmadik KOHO
-
unrealnoise
senior tag
Továbbra sem értem a Nintendo-t. Ott tartunk, hogy lesz egy konzolja, amire jóformán csak a saját játékait tudja eladni.
Ezzel egy gond van. Saját konzolt azért gyártanak vállalatok, hogy az azokon értékesített rengeteg multiplat címen lévő X százalékos hasznot, mindig levegyék.
A Nintendora kutya nem csinál igazi multiplat címet. (Max indie-k...), ergo nem is tud nagyon kit lehúzni pénzzel a platform jogán.
Konklúzió: Ezer milliószor jobban járna, ha hagyná a fenébe a konzolgyártást. Lehet elmegy 40-60 millió majd a Switchből. (Minden attól függ, mennyi és milyen exkluzívok lesznek rá...), de le merem fogadni ha a Nintendo bejelentené, hogy jön minden cím PS4, PC-re, X1-re, akkor olyat robbanna az árfolyama, hogy olyat még nem láttunk... Rohannék Marioért, Zeldáért, Mario Kartért PS4-re...
A játékgyártáshoz értenek. Nem értem miért nem azzal foglalkoznak...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
fogtunder
nagyúr
de mégis mi a lópikulát vártál? hogy a Nintendo (pontosabban az nVidia a Nintendo kedvéért) hirtelen ugrott 10-15 évet előre a félvezető gyártásban és bele tudnak rakni egy PS4-et egy akkora házba, normálisan lehűtve, ami a mostaninak a tizenhatoda?
nem értelme nincs mutogatni, nem létezik ilyen. ez a hardver egyáltalán nem elavult, a koncepciónak vannak korlátai, de ezeket nem látni vagy ostobaság, vagy naivitás. aki akár minimálisan is utána olvasott, az tudhatta előre, hogy mire számítson, megvenni meg nem kötelező.
bőven van miért ekézni a Switch kapcsán a Nintendot, pl az Online rendszere, hogy 2017-ben kódokat kell küldözgetni a másiknak, hogy friend listre vedd, vagy a Virtual Consol hiánya, vagy az elsietett launchból adódó gyér felhozatal, de a hardver szerintem nem tartozik ezek közé. az, hogy gyengébb, mint a Sony/MS aktuális gépe sosem volt meghatározó tényező abban, hogy egy Nintendo konzol sikeres lesz-e és lesznek-e rá jó játékok, a WiiU is azért volt bukás, mert az alapkoncepció vacak volt, de szerintem már akkor is a Switchet akarták volna megcsinálni, csak még nem tudták.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
LOL, újabb KOHO van a csoportban
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #5009 üzenetére
ezeket tervezem majd megvenni:
ARMS
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Metroid: Samus Returns (3DS)
Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions (3DS)
Super Mario Odyssey
Fire Emblem Warrios + 3DS kiadás
Rocket League - ez még kérdőjel, mert PC-n is megvan
Xenoblade Chronicles 2
Kirby
YoshiMetroid Prime 4
Pokemon RPG - ez nem biztos, de van rá esélyés persze jó lenne egy-két szebb amiibo is. A mostaniak igen minőségiek, mint pl. Daruk - használni nem nagyon szoktam, szóval nálam max. ez számít
Nem akarom összeszámolni mennyi lesz, bízom az aprós eladásokban
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Vebber
tag
Ne a szavakon lovagolj, hanem a lényeget nézd meg.
Szerinted ha kis országunk fórumain ezek feltűnnek, és egyre többen le is írják, sőt túl is adtak, vagy már hirdetik az eszközt, akkor ez a világ más részein egész másképp van, és ott a problémák senkinek nem szúrnak szemet?
-
Sirandrish
Topikgazda
Még szerencse mert sokan elég érdekesen látják a dolgokat...
-
ayo
veterán
milyen szavazásról beszélsz? az simán egy social stat, hogy miről beszéltek a legtöbben (értsd trending). Pontosan látszik, hogy világszerte a Nintendo is az élmezőnyben van és hogy nem ez a kis ország kis fóruma a mérvadó.
(#5009) Sirandrish: az hogy te vagy én mit gondolunk szintén nem lesz mérvadó, nekem pl. AC meh, de mint látható 1. helyen van, tehát szereti a nép, ezt el kell fogadni. Persze másoknak 20. bőrlehúzás és fúj UBI, viszont ezt nézve valamit mégis tudnak
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
Vebber
tag
Ez a lista kb. semmit nem ér. Jól prezentálja a Metroid 2. helye. Abból amit mutattak kb. semmi nem derül ki, ami alapján egyáltalán véleményt lehetne alkotni róla.
Viszont arra valószínűleg lehet következtetni, mely réteg szavazott.Azt olvastam, hogy 2020-ban jelenik majd meg. Már ez a dátum is olyan, ami alapján bármit kijelenteni, fantazmagória.
Meg merném tenni komolyabb tétnek, hogy ha valóban ennyit kell rá várni, az már másik konzolra fog megjelenni.Fogtündér:
Értelme sincs mutogatni. Hiába van ez, hasemmire nemkevésre való.
Az ilyen mindenhez értünk, mindent tudunk az aminek a vége az, hogy valójábban semmit az előbbiekből.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Ekkora TDP-ből mutass már másik SoC-t ami jelentősen erősebb, mint az, ami a Switchben van. Vagy jelentősen fejlettebb Arm és GPU magokat, mint amit használnak benne. Ha találsz ilyet, akkor majd lehet arról beszélni, hogy milyen elavult a hw.
-
Vebber
tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz koncsik #5000 üzenetére
csak mondom, hogy az irányelvek változtak, ha a téma nem kapcsolódik szorosan ahhoz, amire redetileg válaszolt, akkor nyugodtan mehet két hozzászólásba, pont a threadek visszakövethetősége miatt
azzal egyébként egyetértek, hogy itt többeknek nem nagyon állt össze fejben, hogy ez a konzol nem a PS4 és az XO alternatívája. kár várni a többször erősebb hardvereket fullra kihajtó játékok 1:1 portjait, ezen a gépen más játékokat fogunk játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok