- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Tudom jól, azt nem értem hogy lehet "szórakoztató elektronikát" hitelre venni. Meg úgy overall a hitel mint maga már felnyomja bennem a pumpát... A vicc az hogy dolgozom banknak is. Sose vennék semmit hitelre, mert ha valamit nem tudok megvenni azt egyszerűen nem veszem meg... De ez csak én vagyok.
-
woros
őstag
Olvastam, meg láttam is, hogy van hozzá guide book és abból is van collector's... nem értettem és most sem értem, hogy egy könyv, ami csak guide, hogy kaphat ilyen titulust, de hát Amerika..
Azt is olvastam, hogy nincsenek nagyon oda érte, mert a PRIMA adja ki vagy csinálja aminek nincs jó híre, de mondjátok, ha nem igaz.
-
SzDavid99
tag
A flipperjátékairól híres magyar Zen Studios egy egész jó kis minigolf játékot rakott össze, ami egy pár héttel ezelőtt jelent meg Switch-re. Itt írtam róla egy tesztet is, ha valakit esetleg érdekel.
-
KOHO
senior tag
Van valami alternatív megoldás a joycon töltésre? Esetleg valami dokkoló vagy valami?
Közben meggugliztam és látom, hogy a grip-be rakott joyconokat usb-vel rá tudom dugni a dokkolóra és úgy is lehet tölteni. Megmondom őszintén, hogy én még nem vettem észre az usb nyílást a grip-en
innentől kezdve külön fogom tölteni a gépet meg a joyconokat.
-
fogtunder
nagyúr
ugyanakkor a Nintendo felelőssége is lenne bizonyos szinten, hogy megfelelő környezetet kreáljon a 3rd party fejlesztőknek.
az Airship Syndicate érdekes módon valahogy átírja a Battle Chaserst Switch-re, szóval valahogy csak megérheti ez az egész, ha az ember tényleg el akarja adni a játékát.
-
vhunor
őstag
és? tényleg nem unalmas ezen lovagolni? nincs semmi értelmesebb téma? a 3ds topikba legalább volt értelme benézni, de itt a megjelenés óta a fele hozzászólás arról szól, hogy semmire se elég a vas benne. kezd kurvára unalmas lenni, hogy az ember valami érdemi infóért néz be, és állandóan ez jön szembe.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A kínai azért (is) veri szarrá, mert ez - ahogy nézem - csak valami sima HD portja a 3DS verziónak. Ha az alapoktól csinálnának egy Switch-only verziót, valószínűleg az is köröket verne rá erre.
#4543: a Nintendo szemszögéből a MH játékosok nem új réteg, csak egyik zsebéből a másikba tenné át őket jó esetben. Új réteg az volna, akik az életben nem nintendóztak, mondjuk a hazai közönség zöme, akikről beszélgettetek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest