Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Vebber #5006 üzenetére

    de mégis mi a lópikulát vártál? hogy a Nintendo (pontosabban az nVidia a Nintendo kedvéért) hirtelen ugrott 10-15 évet előre a félvezető gyártásban és bele tudnak rakni egy PS4-et egy akkora házba, normálisan lehűtve, ami a mostaninak a tizenhatoda?

    nem értelme nincs mutogatni, nem létezik ilyen. ez a hardver egyáltalán nem elavult, a koncepciónak vannak korlátai, de ezeket nem látni vagy ostobaság, vagy naivitás. aki akár minimálisan is utána olvasott, az tudhatta előre, hogy mire számítson, megvenni meg nem kötelező.

    bőven van miért ekézni a Switch kapcsán a Nintendot, pl az Online rendszere, hogy 2017-ben kódokat kell küldözgetni a másiknak, hogy friend listre vedd, vagy a Virtual Consol hiánya, vagy az elsietett launchból adódó gyér felhozatal, de a hardver szerintem nem tartozik ezek közé. az, hogy gyengébb, mint a Sony/MS aktuális gépe sosem volt meghatározó tényező abban, hogy egy Nintendo konzol sikeres lesz-e és lesznek-e rá jó játékok, a WiiU is azért volt bukás, mert az alapkoncepció vacak volt, de szerintem már akkor is a Switchet akarták volna megcsinálni, csak még nem tudták.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák