Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Karácsonykor engednek belőle 10%ot....vagy adnak hozzá majd egy 1-2 Switchet.

-
Ganz-[HUN]
addikt
Hali
KB mikorra várható price drop? Gondolom ez is olyan kérdés, mikor lesz III. vh.
-
Madwe
nagyúr
válasz
fogtunder
üzenetére
Vannak érdekes trófeák, amik az amúgy megszokott játékmeneten is tudnak variálni, olyan feltételeket támasztanak eléd. Azokat szeretem, de a szedj össze minden x meg y dolgot s csinálj meg mindent hardon azt én sem
ettől függetlenül jó ha van, mert néha tényleg vannak érdekesek 
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, tudom ignorálni, de ez a metódus, hogy kvázi répát tartanak az orrom elé, hogy ha még tovább játszok vele, akkor megkapom egyszerűen nem tetszik.
Ha jó egy játék, akkor nem kellenek a kis cukorkák, hogy tovább játszak vele, s Zeldában se azért farmolom a shrine-okat, mert tudom, hogy kapok a végén valamit, hanem mert élvezem. Szóval szerintem kontra produktív, nem pontokat kell osztogatni, hanem jó játékot csinálni ami rávesz, hogy a minimálisnál többet rakjak bele.
Tudom, hogy ezzel kisebbségi véleményen vagyok, de ez van.
-
-
Nagy (nem Nintendo) címeket én nem várnék, a Zelda kétségkívűl nagyon bejött nem fanboy-oknak is. Ha megmondod, milyen stílust keresel, megpróbálunk segíteni

hopp kitaláltad a kérdésem:
Rime biztosan jön, de pl. én is azzal játszok a PS4-en a másik topicgizdával, mert nem volt kedvünk várni, mire kijön Switch-re
Last Guardian, ha jól emlékszem PS4 exclusive, a Shadow of Colossus ugyanaz csapat, gondolom a remake is az lesz (e3-on talán volt is)
Nier Automata Xbox-ra sem jelent meg, PS4/PC, ha jól tudom... -
-
belan
addikt
Hello a zeldán kívül van meg valami értelmes játék Nintendora ?
-
KozyP
csendes tag
Sziasztok,
Újdonsült Switch tulajdonos vagyok, egyelőre csak a Zelda van meg.
Viszont tervezek multis játékokat vásárolni a jövőben, közös játék céljából várok friend ID-kat.Arms, MarioKart8 eddig biztos beszerzős, ha van valami javaslatotok szívesen veszem

-
ldave
félisten
Az Odyssey belső tere:

Különféle tárgyakkal lehet berendezni majd,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dragon Ball Xenoverse 2 tech adatok:
"Dragon Ball Xenoverse 2 for Switch will be 1600x900 in TV mode, 1280x720 in other modes. 1 on 1 battles will be 60fps, otherwise 30fps."
-
adalbert1
veterán
Az angol tudás megvan (hacsak nem csak az abban az időszakban használt szavakkal és kifejezésekkel van tele, amik mára már kikoptak a köznyelvből), az viszont már inkább gond lenne, ha esetleg 2 hétre félre kerül, akkor már elvesztem a fonalat (a Fallout 3-mal is így jártam anno, kb. 65 óra alatt egy rakás mellékküldetést és a fő story vonalat végigvittem, viszont még volt pár félbehagyott mellékküldetés, illetve a kiegészítők, de mire pár hónap múlva újra leültem elé, már nem igazán emlékeztem, hogy ki-kivel van a storyban
)fogtunder: én már az első résszel is elégedett lennék (tényleg, a másodikban van valami nagyobb előrelépés az egyhez képest?), azt pl. Vitára is kiadták, igaz állítólag nem lett túl jó port.
-
ayo
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Sajnos nagyon összetett egy-egy feladat és kemény angol tudás is kell hozzá. Tipikusan inkább az a játék, amit ha abbahagysz és folytatod, akkor újra át kell nézni mindent, hogy akkor pontosan hol is tartottál. 3-4 mission után már nagyon nagy kavarok jönnek. Én bírtam, de ez inkább szűk körnek tetszett, mint hogy óriási eladásokat produkáljon

-
adalbert1
veterán
Nekem kb. 5 éve megvan az L.A. Noire, de még fél óránál többet szerintem nem játszottam vele - azért örülnék egy Switch változatnak, mert azt könnyen magammal vihetném bárhova, és ez tipikusan olyan játéknak tűnik, amivel lehet akár egy fél órát is csak játszani, és utána megint félretenni pár órára.
Emellett én még egy X-comnak is örülnék (oké, a Rabbids-os Mario játék olyan lesz, de nekem a Mario játékok hangulata inkább a platformereknél tetszik), egy Civilization-nek, vagy valami más jó körökre osztott stratégiának (pl. Heroes of Might and Magic 2 - igaz ennek annyi esélye van, hogy kijöjjön, mint hogy a lottó ötöst megnyerjem - habár lottó szelvényt legalább veszek néha -), esetleg egy nem J RPG-nek (pl. anno a Fallout 1-2-t nagyon kedveltem). -
ayo
veterán
LA Noire inkább 6 éves játék ráadásul nem ment annyira jól, a fejlesztők le is húzták a rolót. egyébként nem rossz játék, de amire te gondolsz az a GTA V és nem az LA Noire

Ja és ingyen is volt már vagy GOTY-ban 5 euró, szóval nagyon játékszűznek kell lennie valakinek, hogy ezt ha véletlen kiadják, akkor megvegye 18k-ért

-
Sirandrish
Topikgazda
Rosszul fogalmaztam. A Switch célközönségének java nem LA Noire féle játékokra vágyik.
Akik olyanra vágynak, nem Switchet vesznek...
Azt viszont tökre nem vágom ha neked a Mario és a többi hasonló cucc csak bohóckodás, akkor minek vettél Switchet? Értem én hogy a Zelda fasza volt, meg hogy majd a Fifa is kell, de szerintem te nagyon mellélőttél azzal a 150K-s kiadással ha ilyesfajta vágyaid vannak mint az LA Noire

Ezzel nem azt mondom hogy Switchre nem lesznek ilyesmik..legyenek is!
De te tipikusan olyan embernek tűnsz nekem, aki egy PS4en sokkal jobban járt volna/járna.. -
aya
addikt
Azért megjegyzem a monster hunter cross X ami generations néven kint van 3ds-re, a Double Cross XX csak japán verzióban van kint, és abból várjuk az európai verziót
Ha így vesszük akkor nem is remake. Meg ugye márciusban jött ki japánban, ez nem igazán remake, max átírat. -
KOHO
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért mikre van kitalálva? Hol van az megírva, hogy csak a Mario féle bohóckodások jöhetnek rá?
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért ldave hsz-ét javasolnám olvasásra.
Ehhez még hozzáteszem hogy a Switch nem épp ilyen játékokra van kitalálva szerintem, akkor azért az a "vinnék mint a cukrot" kifejezés enyhén túlzónak hat
Engem nem zavarna ha jönne (bár nem venném meg), de messze nem egy system seller cucc
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Remélem nem csak pletyka. Valljuk be azért, hogy nem egy rossz játékról van szó, vinnék, mint a cukrot.
-
-
KOHO
senior tag
Gyerekek, ha ezzel a játékkal nem adnának el még 50 millió Switchet, akkor semmivel. L.A. Noire Remastered kiadás jöhet Switchre. Na ez már AAA játék lenne a javából! Hajrá Rockstar!!!!
-
aya
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Reméltem hogy jön hozzá egy switches is, de egyenlőre sajnos ez kimarad

Azért remény hal... a japán / angol verziók között egy év is el szokott telni mire lokalizálják.
-
aya
addikt
Akumázsó drákulá, ennyi

A japán demot azért majd lekapom augusztus végén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Monster Hunter World Gameplay (potato minőség, de a lényeg talán látható)
-
ldave
félisten
A léghajó neve lesz a The Odyssey:

-
Felment az uj fw, WiFi jobbnak tunik.
Akkuval eddig semi problema nem volt, remelem ezzel semi lesz
-
bakter24
őstag
-
ayo
veterán
válasz
n000rbi
üzenetére
gondolom más értékekkel számol, hogy szebb legyen. Nekem se volt mindig maxon, de tökéletesen ment.
egyébként meg a többi részével se volt még gondom, se joy-con sync problem, se rossz akku idő jelzés...bár gondolom nekem biztos tökéletes verziót adtak, mert megérdemlem

-
Madwe
nagyúr
-
n000rbi
senior tag
Ahogy korábban írtam, nekem egyszer fordult elő ilyen, egy full lemerítés és újra feltöltés megoldotta. Hozzáteszem, hogy azóta kiderült, hogy a géphez kapott töltő hibás volt (épp várom az újat), de én vettem utazáshoz egy másik töltőt külön, azzal nem fordult elő semmi ilyesmi. Nem 100%, de még az is lehet, hogy a töltő a ludas...
-
n000rbi
senior tag
Itt a 3.0.0-ás Switch-update (a legutolsó dolognak sokan fognak örülni)
Improvements Included in Version 3.0.0
Added the following system functionalityRegister a channel to receive News for specific games
- To register, head to News > Find Channels
Add friends from your Nintendo 3DS and Wii U Friend Lists
- To add friends, head to your My Page on the top left of the Home Menu > Friend Suggestions
Receive notifications when your Friends go online
- To turn this ON/OFF, head to System Settings > Notifications > Friend Notifications
Find paired controllers within communication range by activating the vibration feature
- To search, head to Controllers > Find Controllers
Change the user icon order on the Home Menu
- To change order, head to System Settings > Users > Change Order
Select from 6 new Splatoon 2 characters for user icon
- To edit your user icon, head to your My Page on the top left of the Home Menu > Profile
Change the system volume from the Quick Settings
- To access Quick Settings, hold down the HOME Button
Lower the maximum volume for headphone or speakers connected to the audio jack
- To lower the max headphone volume, head to System Settings > System > Lower Max Headphone Volume
* This settings will be ON when Parental Controls are enabled
Change display colors to Invert Colors or Grayscale
- To use this feature, head to System Settings > System > Change Display Colors
Use the Nintendo Switch Pro Controller via wired communication by connecting the USB charging cable
- To enable, head to System Settings > Controllers and Sensors > Pro Controller Wired Communication
* The NFC touchpoint on the Pro Controller will be disabled while the controller is using wired communication.
Update connected controllers
- To update, head to System Settings > Controllers and Sensors > Update Controllers
Added a feature that suggests deletion of software data if there is insufficient space when downloading other software
- To use this feature, head to System Settings > Data Management > Quick Archive
* User save data is not deletedGeneral system stability improvements to enhance the user's experience, including:
Resolved an issue that caused game software updates to fail and prevented the software from starting
Improvements to prevent unintended HDMI input change with certain TVs while the console is docked in Sleep Mode -
ayo
veterán
dede van, az is jó pl.
(#5104) koncsik: ha neten beírod, nagyon jókat lehet találni: coding for kids és egyéb szavakkal. most már több éve kint menő ez és tele van ingyenes kurzusokkal a net.
ja teljesen véletlen a játéknaplón van egy nagyon jó kis kezdő cucc
ez játék és egyben programozás is. kezdésnek szerintem tökéletes. -
tajner10
tag
válasz
tajner10
üzenetére
Már nem lehet szerkeszteni az elöző hozzászólásomat

Dragon ball xenoverse 2 megjelenési dátuma
-
tajner10
tag
Lehet tudni hogy pontosan mikor jelenik meg a Dragon Ball Xenoverse 2 vagy valami bejelentése,hogy dlckkel együtt vagy azok nélkűl jelenik meg?
Lehet hogy fog jönni a Dragon ball fighterZ ha lessz elég érdeklődés a játék iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Formula-1
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás! +3 hónap Gamepass
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ettől függetlenül jó ha van, mert néha tényleg vannak érdekesek