Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Vicc, amúgy ez a sok probléma a géppel. Az enyémen konkrétan minden kijött, amire panaszkodtak: kilógó kijelző, bal oldali joycon kapcsolat eldobás, játék közben nem reagál stb..., jobb oldali joycon nem tölt. Mi jöhet még?
-
Mr Bond 007
őstag
Ez alapján mehet vissza gariba.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Legújabb bug (vagy Nintendo feature): nem töltődik a joycon. Egész éjjel töltőn volt, géppel együtt, reggel bekapcsolom, ugyanúgy low battery... Napok óta ezt csinálja. Dokkolóban sem tölti... Valaki valami okosat tud mondani?
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Deluxe
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
az enhanced port-okat jelölik ezzel, ha jól tudom...
mi nem a mi esetünkben:
DX (album), a 2013 album by Friendzone
D-Generation X, a former professional wrestling stable
Design Exchange, a museum of design in Toronto
Deus Ex, a series of video games
Deus Ex (video game), the first game in the series
Danish Air Transport (IATA code)
DX Group, a British mail courier and logistics company
Dynex Capital Inc, listed on the New York Stock Exchange, ticker symbol DX
Sunray DX Oil Company, a former American petroleum company, now part of Sunoco
Diagnosis, Dx or Dx in medical shorthand
DX molecule or motif, in DNA nanotechnology
Digital radiography, in the DICOM standard
Computing and telecommunications[edit]
Dx an abbreviation used in relation to DOCSIS
DirectX, an application programming interface collection
Double word eXternal, in the context of 386DX and 486DX CPUs
DX encoding, a standard marking for 35 mm and APS film cartridges
DXing, in amateur radio
DX register, a 16-bit general-purpose X86 processor register
Albatros D.X, a 1918 German prototype single-seat fighter biplane
Bavarian D X, an 1890 German saturated steam locomotive model
DX, a class of locomotives of the London and North Western Railway
Fokker D.X, a 1918 Dutch fighter aircraft
New Zealand DX class locomotive, operated by KiwiRail
dx, in calculus, a differential in Leibniz's notation of a variable x
Direct exchange geothermal heat pump, an energy efficiency technology
Nikon DX format, a sensor/lens format for Nikon cameras
Yamaha DX Series, FM synthesizers produced by Yamaha Corporation
510, in Roman numerals
Delta Chi, a social fraternity
Deluxe (disambiguation)
Dx (digraph), in linguistics
U.S. Dollar Index, abbreviated USDX -
Adam_Shepard
addikt
Mi ez a DX amugy egy csomo jatek címeben?
-
woros
őstag
Szomorúan olvasom e sorokat, de biztos van rá megoldás. A második világ végén érkezik peach (boss-ra) addig azt hiszem csak mario/rabbid luigi/rabbid peach van, meg talán már rabbid mario (őt nem használtam). Na velük simán le lehet managelni a harcokat. Én mindig a legfullosabb fegyvereket adtam a kezükbe, na ebben nagy szerepe volt a pixel/steampunk packnek, mert pénzt kb. nem is költöttem a 3. világig. Tehát ami fontos és átnézendő:
- legfullosabb fegyverek megléte
- mario/rabbid luigi/rabbid peach kombó (amíg nincs rendes peach)
- skillek!! ez nagyon fontos. Rabbid luigi kb. halhatatlan az életerő elszívó képességgel és ha ellenségen rajta van akkor ha pl. mario meglövi az ellent, akkor ő is gyógyul.
- fedezékek erős használata
- minden mozgásból eredő sebzés max. kihasználása (ha helyet változtatsz, rúgj fel minél több ellenfélt)
- ismerni az ellenfél gyenge pontját, mit tud stb, hány mezőt tud lépni majd, visszaüt-e ha megütöd stb.Nagyjából ennyi, de azt garantálom, hogy a 4. világ közepe-vége már elég durva, de a 3. se kutya azért.

Az ultimate challengekről meg ne is beszéljünk.
-
boost
veterán
Adnék egy gyors MarioRabbids-es nem objektív beszámolót, ha megengeditek.
Kb 3 hete pénteken vettem meg a játékot (becseréltem régi címeket), és az első hétvégén kapásból el is jutottam a második világ végéig ( 4 világ van, világonként 10x2 pálya átlagban). Aztán másnap a második vége úgy benehezedett, hogy már flusztrált. Vagy 3 órát töltöttem el egy pályán, újra meg újra játszva, easy módban. Ki is hagytam két hetet. És rájöttem, hogy én itt legszívesebben abba is hagynám. Azóta egy-egy pályát, pl ma is megcsináltam (3-3-nál tartok), de igazából nem vonz, hogy újra játszak vele.
- Maga az XCOMos játékmenetet nagyon szeretem, de így 2 világ után már sok újat nem tud mutatni.
- Sztori lényegébe nincs
- Nekem túl nehéz lett, és nem akarok 2-3 órát egy pályán újra meg újra harcolni azért, hogy ne easy módban (másfélszeres életerő, minden harc előtt életerőfeltöltés, stb) játszam, így marad az easy mód, ami elég lelombozó.Én anno az XCOMot is a felénél hagytam abba, szerintem erre is ez vár. Ha megjelenik a Mario akkor becserélem arra vagy a Xenora.
Ennek ellenére örülük, hogy megjelent, és hogy megvettem, játszottam vele. Csak nekem ez most ennyi volt.
-
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére

de lehet, hogy csak kód lesz a dobozban... -
Dwayne Hicks
tag
Syberia 3 megjelenik kártyán, vagy csak letöltős lesz?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én Switch Tablet töltőjével töltöm és jó munkát végez, Zelda alatt is adott neki annyi áramot, hogy töltődött és nem merült (lassan) tovább.
-
Blaise
veterán
Stardew Valley-t ki fogja venni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én egy Huawei Mate 9 töltőfejet és a Pro controller kábelét használom, gyorsan tölt, de ha nem lett volna itthon ez, akkor szerintem veszek egy gyárit én is.
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én vettem egy gyári töltőt, nagyon jól működik a Switchel.
A táskámban van állandóan. -
Adam_Shepard
addikt
Mit tudnátok ajánlani második-utazós töltőnek?
-
boost
veterán
Pedig már pont meg akartam venni a Golf Story-t. Valaki megvette / végigjátszotta már?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
A zelda.
-
fogtunder
nagyúr
remélem sokan veszik dobozosan a Mariot, nincs kedvem az új árát kifizetni érte, gondoljatok a jövőmre

-
Dwayne Hicks
tag
Ha valaki esetleg Splatoon 2-ből kiművelte már magát... 😀
A fegyverem online gyakások közben felment 5.0 szintre... ma meg láttam, hogy csak 4.0 szintű. Ez mitől lehet, és mi a lényege a szintnek?
A másik... néha csata közben tudok csinálni egy nagy pusztító ugrást a jobb joycon irány joyával. Ez hogy jön össze?😀Ha valaki esetleg Zeldázik is és Splatoonozik is handle módban... mik a tapasztalatok, melyik meríti jobban a gépet?
-
TomBennet
tag
Új Switch vásárlását tervezem és mindenképpen venni fogok hozzá Mario Odysseyt ami miatt kézenfekvő lenne a Mario Odyssey bundle. Azonban ahogy látom a játék letöltőkód formában lesz a dobozban és a hordtáska sincs az európai bundle-ben úgy mint az amerikai verzióban. (Az egyetlen előny a bundleben a piros joycon
)
Így lehet, hogy jobban megéri egy szimpla gépet venni és dobozosan hozzá a játékot? (ami később eladható, szemben a letöltőkóddal) -
fogtunder
nagyúr
válasz
martin0094
üzenetére
sajnos csak úgy lehet rajta videót nézni, ha ráülsz egy tablettel a kezedben

a Stardew Valley amúgy várós, csak az idegesít kissé, hogy most vehetem meg ezt is másodszor...
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Megjött a "barátság". Közös csapatot ki kéne próbálni.
Azt nem tudod, hogy a fegyverem szintje mi alapján változik? -
boost
veterán
Stardew Valleyról valami friss hír?
-
ldave
félisten
válasz
martin0094
üzenetére
Egyelőre nem lehet. A Netflix állítása szerint nekik már rég kész az alkalmazásuk a gépre, a Nintendo-ra várnak már jó ideje, hogy bekapcsolhassák.
-
martin0094
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg lehet rajta valahogy filmet nézni vagy esetleg YouTubeozni? Vagy ne is álmodjak ilyenről sose?
-
RangerFox
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Azért a Vita is gyorsan merül, ha közben meg van nyitva egy játék. De stand by üzemmódban tényleg toppon van.
-
SzDavid99
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Jelenleg egyedül csinálom a blogot, így sajnos időm és anyagi keretem sincs arra, hogy minden játéról tesztet írjak, úgyhogy sajnos a közeljövőben nem hiszem, hogy lesz FIFA teszt az oldalon.

De ha itt van valaki, aki a legtöbb megjelenő játékkal szokott játszani és hobbiból szívesen írna róluk élménybeszámolókat, akkor szívesen felveszem őt tesztelőnek.

-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
SW-3696-5795-9869
Este splatoonozom, kipróbálnám helyi játékosokkal... valaki még esetleg? -
xboxfreak
tag
Megvan valakinek a fifa 18? Ha igen akkor milyen ? ... megéri a 17k-t ... ?
-
ldave
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Jaja, ég és föld a Vita és a 3DS között standy energia menedzsment.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azt én is kikapcsolom teljesen, mert gyorsan lemerül. Eddig konkrétan a vitám hozta a szuper szintet az egy héttel standy modeban
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én a 3DS-sel jártam ugyanígy nemrég, lemerült az is mint a huzat

-
bakter24
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Annyiból hasznos volt, hogy nem gondoltam, hogy ennyivel gyorsabban merül, azt hittem, egy idő után hibernál, mint a PC-k, hogy a ramot kiírja belső membe, és sleep mode.
-
Adam_Shepard
addikt
Na, közben visszakapcsoltam és meglett a ludas. Elnézést mindenkitől így utólag is. Igaz, hogy kiléptem a menube, de nem zártam be a játékot

Légyszíves töröljétek . Nme szükséges a felesleges ingerkeltés.
max annyi a tanulság, ami mehet az összefoglalóbva, hogy így is gyorsabban merül.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Erre gondoltam 😊 [link]
-
Bazsi1987
őstag
Nintendoblogon lesz fifa teszt majd?😊
-
Adam_Shepard
addikt
Arra van amugy valami megoldas hogy miutan levettem a dokkolorol ne meruljon be 10-15%ot kb 20 perc alatt?
-
KOHO
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is nyomom a Splatoon2-t

-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én Splatoonozok, de csak online tapasztalatom van, ami nagyon pozitív. Míg Street Fighter 2-nél állandóan rommávernek
, itt egyből jönnek a sikerek. Szép, izgalmas, nincs akadás, és tetszik a hangulata.
Az árát kicsit drágáltam, úgyh. külföldön vettem meg, így 13800 Ft körül jött ki. -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
a 8 éves fiam level 20-as, on a killer spree
- de utol fogom érni 
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem játszunk a Switch-csel, csak dumálunk róla.
Bejelöltelek én is téged, ha már nem fértem be a kazalba

-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy bejelöltem innen egy kazal embert. nem szoktátok nézni a jelölést?
-
aya
addikt
Barátlistából lehet hogy feltűnt pár embernek hogy megvettem a monster hunter xx -et switchre. Rohadt jó és hangulatos lett, 16.00 után szinte csak angolul játszanak, japán szerver nem laggol.
Nem volt egyszerű megvenni digitálisan amazonról, de akit érdekel most 5400 jen akciósan.
Emailban jön a kód, japán profillal ellöttem, angol profillal használom, de így is japán maradt.... -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Csak egy procontroller-em van Splatoon2 színekben

-
bakter24
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Elsőt is végigjátszottam PC-n, a második rész sokkal hosszabb, és változatosabb a környezet, több a gyüjtögetni való, meg a fejlesztési rendszer is tetszik, hogy szabadon variálhatók. Megéri az árát, főleg, hogy végigjátszom én, és még van 2 gyerek, akik idővel belenőnek, ha a konzol bírja addig

-
Adam_Shepard
addikt
Megvette valaki (es hasznalja is) a zold lila joyconokat? Ha igen le tudná fényképezni a kék pirossal együtt?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én innen vennék sapkát, ha nem lenne. Szerencsére a gyerekek kapták, én nem hordhatom.
-
bakter24
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem mindenki, én pl ütöm az érceket a SteamWorld Dig 2-ben, mint egy szófogadó kistörp. Valaki kérdezte korábban a játékidőt, nekem 12 és fél óra alatt lett meg a vége, de nincs még kimaxolva, csak kb 30-40% lehet a gyüjtögetős része, a fejlesztések meg kb 80%-on.
-
Sirandrish
Topikgazda
Gyerekek még mindig ez a téma?
Ha sapka kell, rendeljétek meg a konzolokszervizétől...ahogy én tettem (bár tök véletlen, de ők hívtak elsőnek telefonon így ők maradtak), és felejtsétek már el a többi marhaságot.
Komolyan ettől a hülyeségtől nem tudunk elszakadni 2 napja?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
nintencs
üzenetére
Tételezzük fel, te egy hasonló gazdasági szervezet vagy. Leszerződsz egy nagy hardver gyártóval, hogy leszel a hivatalos szervíz partnere, ők pedig a garanciális javítások költségét utólag térítik neked. Van egy hiba, amit a gyártó nem ismer el, mint garanciális körbe tartozó hibát.
Innentől fogva mit csinálsz, ha a vásárló behoz egy ilyen hibával megáldott eszközt?Mármint azon kívül, hogy hangzatos kifejezéseket szúrsz be a mondandódba, amik nem tükrözik a valóságot.
-
válasz
nintencs
üzenetére
A stílusát nem szeretném senkinek meghatározni, nyugodtan válaszolj, ahogy tetszik. Nem kötelező követni mások példáját. Részemről nincs akadálya az ilyen fajta "jelbeszédnek", de egymás sértegetését jobban szeretném, ha privátban intézné mindenki, ezért törlöm az ilyen hozzászólásokat.
Én nagyon pozitív tapasztalatokkal bírok mind eladás, mind szervíz esetén a Gamepark-kal kapcsolatban, ezért az erről folyó vitába nem szeretnék beleszólni igazán, elfogultság miatt.
Köszönöm a segítséged az összefüggés kapcsán, megerősítetted vele az én tapasztalataimat, én más következtetésre jutottam, de ez legyen az én bajom.
Minden esetet, tapasztalatot érdemes itt leírni és abból ki-ki levonja a megfelelő tanulságot, de az ellenkező véleményeket is el kell fogadni.
További kellemesebb fórumozást mindenkinek.
. -
nintencs
csendes tag
válasz
koncsik
üzenetére
Persze szívesen segítek azonnal, ahogy a szabályzatba ütköző részleteket mint gazda törölted.
Vagy ellenkező esetben, segíts kérlek információval, ha maradnak, akkor ugye ebben a stílusban reagálhatok? Gondolok itt pl.: f*** vagy
Persze majd használok ugyanúgy más jeleket is, hogy éppen kiírva ne legyen, de azért elég konkrét legyen.Nem látod az összefüggést... Ugyanaz a gazdasági szervezet, ha egy termék eladásánál így jár el, hogyan teszi szervizelés esetén??
Kicsit visszaolvasva, jól értelmeztem, hogy mostanában kiálló kijelzős gép tulaját elhajtották, és maga kellett megbarkácsolja? -
Úgy általában a mai korábbi hozzászólásokkal kapcsolatban, ilyen-olyan stílusban, de már megjelent, amit magam is hozzáfűztem volna a témához, és még:
- a KSZ ajándék sapka nem hivatalos Nintendo termék, remélem nem ér senkit csalódás ezzel kapcsolatban
- nem látom az összefüggést egy szervíz minősítése és az előrendelői ajándékok nem részletezése között (ezt talán mások is írták), de köszönöm, hogy ez utóbbi feltárásra került, így mindenki elkerülheti ezt a csapdát@ nintencs:
- "ha írok valakinek választ, akkor amíg az enyém az utolsó hozzászólás, nem tudok más kommentjére sem válaszolni, ami akár tök más téma. Akkor sem tudok írni, ha a szerkesztési idő már lejárt. Hogy van ez?" - erre nem tudom, mi lehet a magyarázat sajnos.
- "Ilyen esetek miatt írtam, hogy gép vásárlásnál is inkább Media Markt." - kérlek segíts, melyik hozzászólásodban írtad ezt, mielőtt alaptalanul felmerülne annak gyanúja, hogy több regisztrációval szólsz a témához, köszönöm -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Vasárnap zárva vannak, nem elég, hogy nem adnak sapkát.

-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Elfelejtettem...
Megkérdezem, elnézést. 
-
tajner10
tag
Koncsik ha már switches hír kell akkor a skyrim csak 14.3GB-t fog foglalni.
-
Egy napig nem nézek ide és máris ungabunga? Lerakom aludni a gyerekeket, aztán rendesen elolvasom a mai értekezést, amit gyors áttekintés alapján kompletten offtopic-nak láttam, de még megpróbálok valami Switch-csel kapcsolatosat is találni később...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kutyamutya
üzenetére
De ha abból volt sok, akkor miért nem ezt írtad? Én, ha egy ilyet látok, akkor rendelés előtt megkérdezem, hogy mi az ajándék, és ha nem az, amit szeretnék, akkor onnan rendelem meg, ahol adják azt is hozzá. És nem kezdem el a boltot kutyázni, és megtévesztésről beszélni.
-
kutyamutya
csendes tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Nem ismerem. Téged sem. Nincs is szándékomban megismerkedni egyiktekkel sem, a hozzászólásaitok alapján nem lennénk barátok.

Ha jól emlékszem többszöri levélváltásról beszélt a srác, aminek során nem kapott információt a kérdésére.
És nem is annyira az ő problémájára reagáltam, hiszen nem érdekel hogy kap-e sapkát szerencsétlen vagy nem. De a 'fogd be a pofád, hiszen még te kapsz ajándékot' jellegű hozzászólásból volt sok ( >=1).
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kutyamutya
üzenetére
Ti haverok vagytok, vagy csak ugyanaz a dealeretek?
Senki nem akart átverni senkit, az ajándék nem volt konkretizálva, fel kell emelni a telefont és rákérdezni rendelés előtt, az emberekkel való kapcsolatteremtés csodákra képes.
A megrendelést meg simán lehet, hogy a készlet alapján igazolja vissza a webshop automatán, neki aztán írhat az ember kívánságlistát, mert nem a Mikulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A táskámban van állandóan.

)