Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz koncsik #6397 üzenetére
Sziasztok, nem én linkeltem be a képet, de szerintem fél percnyi keresés után megtalálható Egyébként tényleg elhajtottak. De megoldottam otthon tegnap előtt. Elővettem egy tűt, pillanatragasztóban megmártogattam, majd a tű végét óvatosan végighúztam a kilógó részen, majd ujjal benyomtam, azóta nem lóg ki. Garivesztéssel nem jár, mert semmi nem látszik.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Adam_Shepard
addikt
Ezek az amcsi doboz képei, amúgy nem igazán kell gerjedni, mert ha átszámolod áfástól ugyan annyira jön ki majdnem, mintha hozzá vennéd a tokot.
Az eus direct streamben már a tok nélkülit mutogatják.
Amúgy barbár kérdés de nem lehet levágni, vagy eltávolítani a dokkoló elejét?
Vagy nincsen ilyen dokkoló ami mondjuk stand is egyben?
[ Szerkesztve ]
.
-
MODERÁTOR
A dobozképet már megmagyarázták Az amerikaik megint jobban jártak, ha jól emlékszem a Zeldának is volt olyan USA only limitált változata (Master edition?), amiben volt tok is, az európaiban sajnos nem
Itt van részletes termékleírás, ami csak a színben és a hozzáadott játékban tér el az összes többi Switch leírásától. Remélem segítségedre lesz.
A korábbi linknél egyébként egyik Switch verziónál sincs leírás, majd a nevedben is beszólok nekik Mentségükre hozom fel, hogy most álltak át új webes megjelenésre és még más hibák is vannak, minden javító szándékú megfigyelést örömmel vesznek.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz Sanyi.mTs #6393 üzenetére
A dokkoló ferde/megkarcolja a képernyőt - vigyázat, az egyenes is megkarcolhatja! - érdemes a filces betétet a dokkolóba ill. 0. percben üvegfóliát a képernyőre felrakni.
Video a ferde dokkolóról.
Hogyan NE karcoljuk meg a képernyőt video
Video a karcokrólItt a topic-ban KOHO tett fel képet az elálló display-ről, de őt elhajtották, ha jól emlékszem... BOCS, KOHO belinkelnéd hol a kép erről? KÖSZI
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sanyi.mTs
addikt
Még csak olvasgatom a forumot, nincs még switch-em. Addig is volna egy kérdésem. A gyári csomagban csak a dokkolóban lehet tölteni a kijelzőt?
1. Eláll a képernyő a készülék felületétől / A dokkoló ferde / A dokkoló megkarcolja a képernyőt
Lehetne ezeket a hibákat képpel illusztrálni? -
Vebber
tag
-
nintencs
csendes újonc
-
MODERÁTOR
válasz nintencs #6387 üzenetére
125k-ért találtam egyből bundle-t, de lehet, hogy van olcsóbban is.
A wiiU kontrollerek nem használhatóak a Switch-csel, alapesetben nem is kell, két ember tud játszani vele. Esetleg Pro Controller igény szerint Zelda típusú játékokhoz, itthon sem drágább, mint külföldön.[ Szerkesztve ]
-
nintencs
csendes újonc
Sziasztok!
Egy ideje követem a fórumot, mert kényszerűen kellene másod konzolnak egy switch a Wii U mellé, hogy néhány új játékhoz hozzá jussunk.
Egyenlőre a Mario Odessey ami érdekelne (rágja a gerkőc a fülem), és a hozzá tartozó bundle ami szimpatikus.
A boltoknál árat még nem írnak, de a megjelenés kapcsán hírként olvastam, hogy 150-160 ezer forint körül lesz az ára.
Ezt nagyon soknak tartom érte. Tudnátok erről valami biztosat mondani?Másik dolog, a már meglévő kontrollereket szeretnénk használni a switchez. Olvasom, hogy itt többen is rendeltek külföldről. Segítene valaki egy stick beszerzésében, ami szükséges?
-
KOHO
senior tag
válasz Darth_Revan #6384 üzenetére
Van esély rá, hogy Switchre is átportolják majd?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #6379 üzenetére
Nekem is van már egy bontatlan Splatoon2 pro kontroller tarcsiban...
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem a Neon verzió a mai napig a kedvencem. A fehár pro controller baba, de a fekete jobban passzol a PS4 és Xo fekete mellé
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SzDavid99
tag
A DOOM és a Rocket League is 720p-ben fog futni függetlenül attól, hogy handheld vagy TV módban van a konzol. [link]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
SzDavid99
tag
Lesz országos ARMS bajnokság értékes nyereményekkel (Mario Odyssey, Pro Controller, Joy-Con Pair, Nintendo Switch).
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jon az Inside Switch-re.
Live-Die-Respawn
-
LaciGSM
aktív tag
Nekem most a Mario+ Rabbids fut sokat! Először nem mozgatot, meg sem akartam venni, aztán mégis vettem egy Collectors edition-t mert jópofa benne a szobor! Gondoltam ha már megvan, kipróbálom! A felénél járok, szerintem zseniális! Zene nagyon jó, a játék ötletes, vicces, teljesen bele lehet merülni! Aki még nem játszotta, ajánlott kipróbálni
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
ayo
veterán
válasz adalbert1 #6366 üzenetére
Nem tudom az milyen lesz, de szerintem érdemes lesz kivárni a többiek véleményét, ha valakit érdekel ez a cím.
Steamworld Dig nekem i5.3 óra volt, de utána nem éreztem, hogy akarok vele tovább menni. Jó kis Humble Bundle játék volt
A mostani játék 2x annyiba kerül, szóval gondolom minden szempontból több lett mint elődje. Egyelőre +10 órákat mondanak sima végigjátszásra, de még kell neki szerintem pár nap, hogy korrekt időt kapjunk.http://jateknaplo.blog.hu
-
adalbert1
veterán
Ez Switch-en is ilyen? Ha már kiadok teljes árat egy játékért, akkor biztos nem akarnék mikro tranzakciókért is fizetni. Pont valamelyik nap nézegettem az e-shop-ban Switch-en, van egy az alapjátéknál majdnem 2-szer drágább kiadása is, de azt már nem sok kedvem volt megnézni, hogy mivel tud többet, mint az alap, egy kosaras játékért nem fizetnék 30k felett.
tajner10: én le is maradtam róla, hogy megjelent már a Steamworld Dig 2, az első részt nagyon szerettem 3DS-en, csak kicsit rövidnek tartottam (talán 6-8 óra alatt végig lehetett játszani) - a második rész is ilyen rövid lett?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Steamen nem nyert:
AAA price tag for a game that has more pay-to-win microtransactions than 99% of mobile games
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #6362 üzenetére
Hja..ő is nálam nyomkodta szét
Nem próbáltam még a vitát, de keskeny..jópár centivel keskenyebb mint a többi controller. Pont annyival hogy nekem már nem kényelmes. Az alacsony analógok sem a kedvenceim, de az a pár centi nekem nagyon hiányzik. És a mai napig nem értem hogy miért ekkorára csinálták....egy darab műanyag sz*r...2 forintba került volna kb ha 2 centivel szélesebb, és nincs vele gond....bár akkor lehet kevesebb pro controller fogyna..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #6361 üzenetére
Valami olyasmit mondott a Kvelstadt, hogy akkora a kontrollere, mint egy Vitának?
.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #6360 üzenetére
Sajna én nem tudok arról semmit. Idén nem lesz belőle semmi tán.
Vegyél hozzá egy pro controllert és akkor tuti hogy nem lesz problémád ...bár 99% hogy a gyárival sem lenne, de nekem pl az egyáltalán nem tetszik..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #6359 üzenetére
És erről a fizetős NIntendo "ps plusról" van valami hír, hogy mit takar? Ugye a DS-en levágják a social részét pár hét múlva. Itt mire lehet számítani? (továbbra sem ártana megnyomkodnom a gépet, de egyik boltban sem kapcsolják be)
.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #6357 üzenetére
Olyan még nincs, és a Zelda amúgy sz*r, csak sok maradt a polcon és segítek eladni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Adam_Shepard #6355 üzenetére
Mario + rabbids, sonic mania folytatásként. Mindkettőben van multi de nem coop.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #6356 üzenetére
olyan Super Mario mint a Wiin , ahol lehetett Mario & Green Marioként menni egyszerre?
Jó az a Zelda?
vérszívás [ Szerkesztve ]
.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #6355 üzenetére
Zelda, Mario Kart, Snipperclips, Arms, Splatoon 2...
-
Adam_Shepard
addikt
Milyen , olyan kötelező cím van, amit érdemes beszerezni a konzolra? Mit lehet ketten is (vagy többen) játszani?
.
-
tajner10
tag
Üdv valaki nem tudja hogy hól lehet Dragon Ball Xenoverse 2-t venni,mert egyik boltban sem találtam
Amúgy valaki játszik itt steamworld dig 2-vel,vagy csak egyedűl bányászok,akkor legalább enyém lessz az össze érc
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #6345 üzenetére
Én Xbox One-on játszottam végig, de tény, hogy elég gyors volt a játékmenete - anno, mikor még a Doom2 volt a sláger, sokkal nyugodtabban lehetett játszani (illetve, ha valami nagyobb tömegjelenet volt, az se volt ennyire gyors ).
Számomra amúgy ez az a játék, aminek örülök, hogy kiadják, mert nő a játék kínálat, és így hátha még többen fordulnak a konzol felé, de teljes áron biztos nem venném már meg Switchre. -
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #6349 üzenetére
Csak angolul van meg, azért nem került be eddig, mert a visszajelzések alapján a FW frissítés megoldja.
Köszönjük, hogy elolvastad! ( jutalmul beraktam magyarul )[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Összefoglalóban:
"6. Töltés ill. töltöttség kijelzés: A kütyü nem töltődik fel, alacsony töltöttséget mutat mindig vagy nem is mutatja a töltést. Elvileg ezt firmware frissítéssel már javították, de a Nintendo javasolt egy módszert, ami rengeteg időt vesz igénybe és addig javasolt ismételni amíg nem oldja meg a problémát."
Oda tudnátok írni hogy mi az a módszer? (vagy legalább egy linket ami oda visz)
Nem nekem kell, csak ha valaki elolvassa az összefoglalót akkor hiányérzete lesz.
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Jön az avabel online mmo, telefonos játék átirata, nem rossz kis játék, másfél éve nyomultam vele kicsit.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #6344 üzenetére
Nekem valószínűleg bejön a 30fps doom... a ps4-est azért adtam el fillérekért, mert már majdnem összetörtem a lemezt az idegtől. Mindig rohanáskésztetésem volt, ezért aztán soha nem emlékeztem merre mi van, amikor 1-2 nap szünettel játszottam. Szóval ha a Switch verzióban csak kézihajtányos tolókocsival gurulhatok hátramenetben, az se zavar.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Darth_Revan #6343 üzenetére
Nekem bőven elég a 30 FPS is, viszont a DOOMnál talán jogos az aggodalom mert oda kell a lendület, és a pörgés.
A Horizont a napokban platináztam, és azért az jóval lassabb játékmenettel rendelkezik mint egy DOOM. Bár szerintem singlere doszta elég a DOOMnál is...[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Megneztem az osszehasonlito videot nba2k18 kapcsan es van kulonbseg a ps4-hez kepest, de minimalis. A legszembetunobb kulonbseg az atvezetokben van.
Doom is eszmeletlenul nez ki es itt is csak olyan minimalis az elteres hogy egymas melle kell tenni a switch es ps4 verziot hogy latni lehessen.
Az meg ki a rossebbet erdekel hogy "csak" 30 fps? Horizon Zero Dawn is 30 fps akkor az is hulladek?
Teljesen jatszhato a 30 fps, ha ilyen grafika melle olyan jol optimalizaljak hogy a 30 fps a legnagyobb harcban is stabil legyen, akkor elegedett leszek. -
DonDennis
senior tag
Arról nincs hír, hogy dockolva a Doom-t lehet mozgásérzékelővel irányítani? Mert ez a konzolos fps a kis karokkal való irányítás sose volt a kedvencem, akkor már maradok az egész billentyűzet kombinációnál de egy ilyen kis mozgásérzékelős dolgot kipróbálnék.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
ayo
veterán
Van azért sok jó játék, aminek nem kell 60 FPS, egy Doom azért már necces. Én ezeket nem is erőltetném, mert teljesen változik a gameplay. Anno a Mortal Kombat 1 is kijött Game Boy-ra, mint hordozható játék, de hát minek Persze lehetett arra is mondani, hogy jobb mint a semmi, de az pl. nem volt jobb
"de mindenki tudta mit vesz": ja persze, mindenki ph szaki Aprón tele van használt gépekkel, szóval szerintem sokan csalódtak.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
AAA címek komoly kiadóktól egy Nintendo konzolon, ami ráadásul hibrid.
Szerintem ha 560p és ha csak 30fps akkor is inkább örüljünk egyelőre ennek, a HW olyan amilyen ezt tudjuk, jobb nem lesz. Az előző és hozzáteszem nem hordozható konzol generáció 720p-t tudott 24-30fpssel... Persze jó lett volna, ha erősebb a cumó, de mindenki tudta mit vesz, mikor megvette, és őszintén szólva nem is nagyon számíthattunk ezekre a játékokra sem, nem hogy 560p30fps-sel, de sehogy.Plusz amit az NBA2k18-ból kihozott a 2K Games az szerintem zseniális.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
ayo
veterán
játszható lesz, de Doomnál pont ez adja a lényegét, hogy futsz és nem sétálsz Na majd meglátjuk, ha rendes adatokat is kapunk... Én szerencsére PC-n toltam, meg Wolf2-t is azon szeretném, de sajnálom hogy akinek nincs lehetősége más gépen játszani, az csak így fogja tudni tolni.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
A Digital Foundry véletlenül idő előtt nyilvánossá tette, majd törölte is a Switch-es DOOM elemzésüket. A lényeg, hogy meglepően jó lesz a port, viszont a PS4-hez képest csak 30 fps, de ez az ára, hogy a látvány jelentős része megmaradjon.
A Slime draws near! Command?
-
viktorhmv
senior tag
Most kint tartózkodom Lisszabonban és gondoltam beruházok egyre. Hazafelé úton már játszhatnék vele :-) De akkor lehet inkább várok a vásárlással míg haza nem érünk...
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Mr Bond 007
őstag
Csak hogy legyen egy kis pozitívum a sok "Nem készítjük el switchre" jellegű bejelentések mellé: Square Enix nagyon szeretné kiadni a Final Fantasy XV-t switchre
Ez egy picit azt is jelezheti hogy kezdik komoly platformnak tekinteni a fejlesztők is.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Esetemben ez Portugáliát jelent. Ezek szerint az itteni gari nem jó Magyarországon? Illetve egyéb régió problémák lehetnek?
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Ha külföldön veszek (EU-n belül) Nintendo Switchet akkor probléma esetén Magyarországon belül érvényesíthető a garancia?
Köszi előre is a választ!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #6318 üzenetére
Mivel Nintendo játék, nálad tuti a polcon köt ki...nah de rajtad kívül?
-
MODERÁTOR
Szemészeti kérdéseket privátban beszéljük meg, törölgetek, elnézést ha részben szakmai hozzászólás is bekerül a tisztogatásba.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #6316 üzenetére
Szerinted?
-
Sirandrish
Topikgazda
A Pokken Tournament DX-et megveszi valaki? Vagy már mindenki kiélte magát a WiiU verzióban?
-
Mr Bond 007
őstag
Akárhogy is nézem, számomra nem olyan nagy a difi mint amennyire a gép teljesítménye alapján várnám. Mindenképpen elismerésre méltó az a minőség amit switchen elértek a fejlesztők.
És ahogy fentebb is írták, játék közben ezt a különbséget alig lehet észlelni, max akkor ha arra koncentrálunk. A frame rate már inkább szembe tűnhet ha máshol 60-at tud, de ha stabil, akkor a 30 fps-el sincs gond.[ Szerkesztve ]
-
magic2
tag
Én pár éve karácsony előtt akartam 8 GBs WiiU-t venni.
Már nem tudtam. A teljes árú gépet pedig drágának találtam.
Így a WiiU nekem kimaradt.Azt, hogy lesz e készlethiány Switch esetén nem tudom megtippelni. Ha lesz is engedmény nem hiszem, hogy 1-2 ezresnél nagyobb lenne.
-
magic2
tag
https://konzolbirodalom.hu/nintendo-switch/konzolok és https://www.konzolgame.hu/termek/nintendo-switch-neon-kek-es-piros/
Jelenleg ezen a két helyen a legolcsóbb a gép.A Splatoon 2 fizikailag a konzolvilag.hun és a konzolgame.hun olcsóbb. A konzolbirodalom.hun és a 576on egy ezressel drágább.
Digitálisan 5.5 GB. Szóval elfér.
Talán az orosz eshopból lehetne olcsón hozzájutni.Én is csak tervezgetem a gép megvételét.
-
DonDennis
senior tag
válasz Sirandrish #6296 üzenetére
A játékos arcát ilyen közelről a játék 2% látod...
Ez már inkább összehasonlítható mert innen látod a játékot a maradék 92%-ban. És ha szerinted a két kép között itt jelentős különbség van hát akkor legyen, mindenki máshogy látja és ítéli meg a dolgokat.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
ayo
veterán
Sport játékoknál azért számít az időzítés, de persze mindenhez hozzá lehet szokni, főleg ha stabil. Ennél még szerintem el fog menni a dolog, de kár hogy nincs 60 FPS mód kicsit bénább grafikával, azt szabadon választhatsz.
Egy Mortal Kombat X-nél vagy bármi komolyabb dolognál meg vagy 60 FPS vagy semmi. Zeldánál és egyéb dolognál meg simán emészthető, ahogy téged se zavart a legtöbb játéknál, csak stabil legyen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest