- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poén akart lenni. Elhiheted hogy ha valaki akkor én lef.som hogy felbontás meg fps. Szép a mario a ruhák cukik, az átváltozások ötletesek és minden másról elfeledkezem közben.
Igazából ki kéne kapcsolnom telón a netet mert néha hallom hogy csipog de elfelejtek válaszolni.. -
boost
veterán
válasz
koncsik #7295 üzenetére
Hát ha kimaradt teljesen, akkor azért érdekes, de az Switchen is. Én annó játszottam PS3-on, ahhoz képest nem volt egy nagy dobás.
Engem inkább az LA Noire érdekel valamennyire a novemberi AAAk közül. De azért is sajnálnék most kiadni annyi pénzt. Igazából még mindig több a játék, mint az idő. Majd ha kijátszottam a Mario-t, meg 150ccm-n kiaranyoztam a MarioKartot. Akkor meg már a Xeno2-t kéne, az igazán érdekel is.
-
Szóval nem egy must have? Olyan nagy izgalmat éreztem körülötte... talán az Elder Scrolls 1. vagy 2.-vel játszottam a múlt évezredben, mikor még volt PC-nk.
Lehet, hogy akkor megvárom, amíg Switch-re elolcsósodik, inkább arra vennék megtartandó vagy eladható fizikai formátumot...sőt biztos, X1S összehasonlító videóban a Switch színei sokkal kevésbé borúsak, vagy egyárnyalatúak...
-
boost
veterán
válasz
koncsik #7293 üzenetére
MarioKartnál sem használom, és ha lehet az Odysseynél sem. Utóbbinál eddig nem volt olyan hold, amit nem értem el máshogy. Állítólag van, de még nem 100%oltam. Majd akkor csapkodok. Addig marad a Pro Controller. Ha ketten játszunk a srácommal, ő is lecsap a pro kontrollerre. Lehet, ha lesz akcióban, befizetek még egyre.
Grafika a PS4-en sem agyeldobós. De nem is a grafikával van a gond, hanem a látvánnyal. Már nagyon látszik, hogy 5 éves játék. Fura a mozgás, darabos a berendezés.. Megöregedett, na.
-
Ti használnátok a Skyrim Switch változatánál a Motion control-t? Nekem még nem volt szerencsém hozzá semmilyen platformon, és gondolkozom, hogy eseteleg a PS4 verziót vegyem meg akciós áron (harmad, majdnem negyed ár) , a grafika biztos jobb a PS4-en...
-
boost
veterán
válasz
Kvelstadt #7290 üzenetére
Ne akarjunk már most új készüléket. Még alig jelent meg. Örüljünk neki, használjuk, és hagyjuk, hogy a játékok szórakoztassanak minket.
Közben egyre inkább sanszos, hogy kihagyom a novemberi AAA címeket (bár vmit illene venni, ha már portolták. Mondjuk egy LANoire), és megveszem a Xeno2-t. Nem fogom végigtolni, az tutti, de lesz benne egy 30-40 órám, annyi nekem pont elég, és pipa, hogy játszottam Monolith studió játékával. Aztán eladom.
Darth_Revan: spóroltak a kártya árán.
-
Darth_Revan
veterán
LA Noire Switch digitális verzió 29 GB méretű lesz, fizikai példány esetében is kell 14 gb-ot letölteni.
-
boost
veterán
Cat Quest, november 10. Könnyed RPG.
Itt a trailer: https://www.youtube.com/watch?v=W4n8mQIWdyE
Én veszem.
Valamint úgy néz ki, hogy a Night in the woods is jön Switchre.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
umbibumbi1 #7282 üzenetére
Nem ismerem a Nintendo hardware frissítési szokásait, de a közeljövőben elérhető nagyobb változásokat nem megkövetelő lehetőség igazából csak az X2-es Tegra lehetne (a Switch-ben egy erősen downclockolt X1-van), amely kb 30%-kal gyorsabb az elődnél valamivel alacsonyabb fogyasztás mellett.
Szóval annyival nem lenne erősebb, hogy például egy handheld FHD felbontást meghajtson vagy ilyesmi, esetleg 3 helyett 4,5 órát tudna a user Zeldázni aksiról (és laggmentessé válna a Korok-forest
).
-
boost
veterán
válasz
umbibumbi1 #7282 üzenetére
Mario Kartnál kipróbáltattam minden megoldást az irányításra, és a legjobban a klasszikus irányítás a pro kontrolleren jött be a hatáves fiamnak. Vicces az a döntögetős motion irányítás, de sose olyan pontos, mint karokkal. Ha azt hiányolod, akkor ne hiányold. Szerintem önmagában a Cars3 nem egy érdekes cím. Ha autós, akkor MK8D.
-
umbibumbi1
tag
én csak annyit fűznék ez e-shophoz meg az árakhoz,hogy azért kicsit durva árakkal operál.egyrészt vannak borzalmas játékoknak csúfolt akármik is benne.ha ilyennel akarok játszani akkor megveszem a nes minit.
a másik,hogy azért kicsit durva a syberia első részéért 30 euro.még ha csomagban adnák ennyiért a trilógiát akkor hallgatnék,de azért ez erős.bár lehet,hogy csak nem az európai átlagbér szól belőlem.az is tény,hogy baromira örülök a nagyobb címeknek hiába játszottam már velük pc-n.nagyon remélem,hogy a skyrim hozza majd azt az igazi motion sensor megoldást amire számítok.nem úgy mint a cars 3,amit sima arcade,semmi egyedi nincs benne,sem motion sensoros megoldás ha már van kormány meg adott a technika.
rohadnának meg.feleslegesen vettem meg a gyerekeknek,mert így nekik nem élmény.a doomra meg kíváncsi leszek,mert hardware-esen...majd meglátjuk bírja-e.kicsit olyan érzésem van,hogy mint most minden területen a világban (akár zene,akár film) most mindenről lerántanak még egy bőrt (megint) baromi drágán.ilyen a syberia,la noire,skyrim stb.gondolom nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
tény,hogy ami érdekel azt meg fogom venni (bár én igyekszem mindent sd cardon megvenni a helytakaréskosság miatt,meg tetszik is).amin nagyon pislogok az az amiibo-k ára még.most ezt a mario bundle ki is maradt.
ami még eszembe jutott,hogy nyugodt szívvel adhattak volna (főleg ennyiért) az nba-hez egy sd kártyát,mert ha jól tudom kell hozzá pluszban akkora helyet foglal.vagy esetleg adtak hozzá és csak én nem tudok róla?a jövőt tekintve meg arra leszek kíváncsi (mert összességében azért elégedett vagyok ezzel a switch választással),hogy adnak-e majd ki erősebb hardware-el másik konzolt és ha igen,akkor kompatibilisek lesznek-e.
-
woros
őstag
Tegnap este végre sikerült eljutnom a leges legutolsó királyságba, hogy megérte-e azt még nem tudom, mert még nem csináltam meg. Kis/közepes spoiler:
500 holdat kellett ehhez összesen ki grindelni, de meglett. Aki tudja mi az a Champion Road az hasonlóra számíthat, kivéve, hogy talán nem annyira nehéz, cserébe hosszabb + Peach amiibo FTW. -
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard #7274 üzenetére
A nem teljesen belsősök közül a leghíresebbek:
https://en.wikipedia.org/wiki/Retro_Studios
https://en.wikipedia.org/wiki/Monolith_SoftMetroid Prime, Xenoblade Chroniles, ilyenek készültek.
Meg persze vannak a belsős Nintendo studiók, pl a Nintendo EPD. Itt Zelda Botw, MarioKart és egyéb belsős címek.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #7276 üzenetére
Spoileres, majd meglatod az endgamenel.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #7272 üzenetére
Hogy tud elfogyni? Nem is gyűjtöm, összesen a második pályán járok de már 1500+ van, és 10et vesz el halálonként
-
-
Adam_Shepard
addikt
A Nintendonak van ilyen “ikonikus” fejlesztoi studioja, mint mondjuk a Sonynak a Liverpool/London/Japan?
-
válasz
Adam_Shepard #7272 üzenetére
Visszarak bonfire-hez.
Sirandrish.
Tegnap óta van meg, most még nagyon nagy élmény és tudtam hogy lesz ma időm játszani szünetben,s így nem.bírtam itthon hagyni. -
Adam_Shepard
addikt
ha elfogy a coinom és úgy halok meg, akkor perma game over? vagy nem ennyire szigoru az Odyssey?
-
boost
veterán
Pinball FX 3 - November 14 Switchre
-
bakter24
őstag
válasz
Sirandrish #7264 üzenetére
A nap kommentje
-
Megy repülő módba a joycon levéve a switchről.
Andris. Most van 2óra szünetem melóba. Szerinted mivel töltöm?
-
válasz
Sirandrish #7264 üzenetére
Tehát tetszik.
-
jkrisztian
aktív tag
Nehezen de végül elszàntam magam és megvettem a kék-piros verziót egy tok, egy Zelda és az új Mario társasàgàban. Remélem meghàlàlja majd.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah végre volt/van időm megnézni a Mariot...elmondanám a véleményem, de hülye leszek azzal tölteni az időmet amikor nyomhatom is
-
boost
veterán
válasz
Destin4tor #7262 üzenetére
Érdekes, hogy a fiatalok környezetébe beférkőzik a Switch, ez a WiiU-ra nem volt jellemező.
-
Destin4tor
tag
Xbox One s és iPad mellett nem látom értelmét de a fiam környezetébe beférkőzött a Switch és most persze ezzel nyaggat 😄
-
boost
veterán
De ott van mondjuk a Sine Mora Ex. Egyik kedvenc játékom a Sine Mora. Végigjátszottam PS Vitán, végigjátszottam Steamen is, laptopon, és amint bejelentették, zsongtam,h ogy lesz Switchre. De mivel 9000 forint a doboozs változat, ezért nem fogom megvenni. Túl sok. Nem hiszem, hogy hasonló árat fogok kapni érte. Nem ad annyit, mint egy új IP, pl egy MarioRabbids adott. Főleg, hogy harmadszorra venném meg. Ezért a köveetkezőt fogom csinálni: Nem veszem meg.
Majd rájönnek a kiadók, hogy 30€-t elkérni egy ilyen játékért nem normális dolog, ha más se fogja megvenni. Pedig ennyiért nem fogja. Rayman Legends dettó. -
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard #7255 üzenetére
Én nem értelek benneteket.
Ha valamit csak drágán tudsz csak megvenni, akkor azt más is tőled drágán veszi meg. Vagy adod 1-2 ezerrel olcsóbban, és akkor biztosan elkel. Ha valamit csak olcsón tudsz eladni, akkor azt te is olcsón vehetted volna meg, mert biztos találsz mást is, aki árulja.
nyílván ha elsőnapos dolgokat boltban megveszel teljes áron, pl egy nyitócímet, amit másik 2 millió ember, és utána csodálkozol, hogy két hét múlva egymillió árulja, akkor nyílván sokat buksz rajt. De egy Assasins Creed Originsen is, ha megveszd újonnan első nap (legdrágább opció), majd beadod boltba (legrosszabb), vagy megpróbálod legalább féláron eladni használtan.
Én 15ért vettem boltba használtan MarioRabbidset, 10ért eladtam tegnap úgy 10 perc alatt hardverarpón, hogy ahova és amikor mondtam a fickó eljött érte, és elégedett voltam. Nyílván olcsóbban vettem volna, ha magánszemélytől veszem + posta, és drágábban eladhattam volna, ha rendesen meghírdetem, jó áron, és várok pár napot, és elment volna 13ért minusz a posta fele mondjuk, de ennyit megért, hogy nem kell 10-12km-re kocsikáznom postára meg egyezkednem, vacakolnom vele.
Nekem megért 5ezret, hogy kijátszottam, challengek nagy részét megcsináltam, fiammal is bohóckodtunk kicsit. Kb 50 órám volt benne.
-
válasz
Adam_Shepard #7253 üzenetére
De csak ha le van véve a joycon ugye? Mer most kézibe fogom majd használni de nem veszem le a joyokat.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #7240 üzenetére
egy gba kazit most is el tudok adni, jó léért..
lemezen, de főleg shopban nintendóra ha, lehet.... semmit.
-
boost
veterán
Az a jó, hogy mindenki a pénztárcájával szavaz, hogy neki megér-e annyit, amennyi a játék, vagy sem. Nekem a Skyrim se éri meg, hogy mégegyszer megvegyem, ha nagyon akartam volna vele játszani, ott a PS4 mellett a lemez, betettem volna az elmúlt egy évben.Egyszer sem történt meg.
A novmberiből talán az L.A. Noire, amit majd megveszek, a decemberi Xeno2 meg elég erősen kérdéses. Én nem vagyok az a 140órát jRPG-ző srác, aki fejben tartja a teljes lore-t, és hogy ki mit említett hol, ami alapján kéne menni 40 óra múlva jobbra. Cserébe mindig is tetszett, hogy vannak arcok, akik így tolják. Decemberre inkább a Zelda DLC.
-
fityere
senior tag
válasz
Darth_Revan #7250 üzenetére
Semmi nincs, csak a játék. Collector Edition-hoz van, az meg nagyon drága.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7245 üzenetére
Köszi. Én biztos usa storeban fogom megvenni, jobban megéri.
-
Wifi-re van valami gyorskapcsoló? Nincs rá szükségem hogy olyan helyen jelet keressen ahol nincs wifi.
-
ayo
veterán
Steamen sokszor volt akcióban vagy Humble Bundle 1 dolláros pakkban vagy ahogy feljebb írták ingyen is osztogatnak hasonlóakat, Nintendo nem erről híres. PS-en mondjuk jók a havi ingyen játékok, az jó lenne majd Switch-en is...
Én ezeket mind Steamen veszem meg, mert vagy 1 dollár vagy ingyen adják stb. Nintendóra meg lehet jön, de nem biztos, ha meg jön, addigra megvan aprópénzért.És ha már Humble Bundle, most megint eléggé jó az 1 dolláros részleg: pl.: Oddworld New 'n' Tasty
-
KOHO
senior tag
A Rime áráról lehet tudni valamit? Mennyibe fog kb kerülni?
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard #7242 üzenetére
Flame in the woods. Steam: 14.99€ Nintendo Switch eshop: 14.99€
Meg nyílván az sem mindegy, hogy Steamen, azaz PCn tavaly február óta elérhető. Switch neki egy új platform, nyílván nem fog első nap akciózni.
-
boost
veterán
válasz
Adam_Shepard #7240 üzenetére
Ezt a felárazást nem értem. Arra gondolsz, hogy kevés az akció? Szerintem a 23ezres Last Guardian volt felárazva, igazából kiderült, hogy messze nem ér annyit.
Monopolyzni mi pont a héten kezdtünk el, fizikai változattal és egy hat éves gyerekkel. Gazdálkodj okosan után merőben más szemlélet.
-
Adam_Shepard
addikt
Hát sírás vagy sem, de eléggé durva, hogy egy indie cuccért is 6-12 e ftot kell fizetni. Nagyon régóta szemezek pl az Axiom Verge-el, de inkább megvárom kártyásan, feltéve ha 10 alatt marad.
Bizonyos tekintetben örülök, hogy így mesterségesen is fel van árazva a dolog, mert időtálló, de pl a másik véglet meg PS-en van, ahol megvettem mondjuk a Last Guardiant 23 e ftért és most 2 e ftért sem tudom eladni.
És igen.. most is, Doom, Rocket League, La Noire, Motoros cucc, Axiom Verge, Monopoly, és még lesz Xeno 2 is meg egy kazal Amiibo is
Nov- Dec 2 kiló
-
fityere
senior tag
válasz
koncsik #7237 üzenetére
Ha a garancia nem lenne régió függő,akkor mondanám, hogy Német MM vagy Osztrák MM BF-kor. Tavaly Német MM egy ps áráért pl kettöt kaptál. Osztrák MM két kontroller egy ps 200 eur volt. Xbox one + Tablet 200 eur és nem is gagyi tablett volt. Persze ha valaki Ausztriában vagy Németországban lakik akkor annak nagyon jó akciók várhatóak és ajánlott.
Persze ott van még az Amazon is. -
Minden Switch vásárlást tervező kollégának figyelmébe ajánlom, hogy BF (nov.24) alkalmával és azután gyorsan érdemes dönteni, mert a bukásként számon tartott wii U is elfogyott és/vagy drágán lehetett hozzájutni. Persze kérdés, hogy idén a multi-k (MM, Tesco, Auchan) mennyire fogják kínálatukban tartani, lehet, hogy lefedik az igényket, az ár a kérdés.
-
fityere
senior tag
válasz
jkrisztian #7229 üzenetére
Nálam lassan három hete van a switch, de én is azt gondolom második konzolnak vagy ha van jatekos pc-d akkor esetleg az mellé. Nagyon jó kis konzol én nagyon megszerettem föleg hogy hordozható. Szerintem egy Ps4 mellé tökéletes, egy Xbox helyet meg pláne
. Na nem akarom fikázni mert nem rossz konzol, de exkluzív játékokban elöbb utóbb még a nintendo is leiskolázza.(saját vélemény).
Játékok terén már most egész jó a felhozatal, persze sok az indie játék, de azok sem rosszak. Exkluziv cimek Mario, Zelda, Splatoon. Jön a Xenoblade 2. na meg pár játék bejelentve, de vannak multi cimek mint pl Doom, Skyrim, L.A Noire remastered amik ebben a hónapban jelennek meg.
Én Legend Of Zelda, és Mario Kart-al indultam, közben Stardew Valley, Kingdom New Lands játékokat vettem, ez utóbbival rengeteget játszom a Zelda melett. Xenoblade 2 megrendelve.
PS4-em háttérbe szorult egy picit, pedig ott vár egyiptom
Ha nincs nagy igény csilivil tripla A-s játékokra, na meg acsi vadászat sem érdekel a nagyobb péniszért akkor bátran ajánlom. Nem fogod megbánni. -
bakter24
őstag
válasz
Csatlakozom a két előttem lévőhöz, ugyanígy jártam. Előtte csak PC, másik konzolom nincs, induláskor mindjárt vettem is a Switchet, mert a koncepció, meg a 2-in-1 használat megvettek kilóra, azóta Steamen nem vettem semmit, pedig előtte az volt a fő pratformom
Pár napja láttam egy jónak tűnő játékot Steamen, és egyből megnéztem, van-e Switchre. (És volt
)
-
planbmokus
senior tag
válasz
Én a PC mellé másodlagos konzolnak vettem a 3DS-t, majd a Switch-et, aztán nagyon gyorsan elfelejtettem PC-n játszani...
Nekem személy szerint a 3DS és a Switch is jóval többet ad, mint az elmúlt 5 év teljes PC-s felhozatala... -
boost
veterán
válasz
Ha nincs konzolod, de játszani szeretnél, továbbra is a PS4-et ajánlom. A Slim PS4 olcsóbb, grafikailag erősebb, és biztosan több modern játék fog rá megjelenni.
Én úgy vettem, hogy a Switch inkább második konzol, és kézikonzolként fogom használni, mert sokat utazom, de lényegében azóta nem vettem PS4-re játékot, mióta megjelent.
Aminél van esély, hogy jön Switchre, inkább megvárom a Switch verziót, mert azt tévé nélkül is tudom játszani. Pl a Rime most jelenik meg. Tudtam, hogy lesz Switchre, megvártam a novembert.
Assasins Creed Origins meg Wolfeinstein 2 vásárlás ezért most szóba se jött, hisz most itt az új Mario.
Igaz, én nem játszok ki heti 3 játékot, és jól elvagyok havi eggyel, kb, és a 6 éves fiammal is jókat szoktunk játszani a Switchen. PS4 közelébe nem engedném, mert azon nincsenek vagy nagyon ritka a gyerekes játékok. Itt meg MarioKart 8 meg az új Mario-t nyugodtan tolhatja, vagy eggyütt. -
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Nagyon tervezem, hogy beruházok egy Switchre, de még mindig picit félek a vásárlástól. Mik az előjelek? Sok játék fog rá megjelenni? Nem örülnék neki ha megvenném és nem lennének rá játékok. Mi a véleményetek?
-
Na egy rövid vélemény. Tetszik a konzol tetszik a mario. Egy valami nagyon nemtetszik a konzolon. Az a kis támasztó láb. Az egy darab sz.r.
Lerektam úgy is mert itt mutogatni kellett lakótársaknak (4ből ketten azt mondták nekik ilyen kell!) és hanyat is b.szta magát az asztalon.
Az a mód mikor tv-n van a két joycon meg külön a kezeimbe, az a mocsoklusta mód. Ledobtam magam a fotelba, egyik kezem ölömbe másik karfán és úgy toltam és valami rohadtkényelmes vokt hogy nem.kell magamelőtt tartani a grip-es joy-t. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Darth_Revan #7225 üzenetére
csak handheld modeban. Dokkolva Sleep mode van.
-
zbundy
aktív tag
Nem akarok túl lámának tűnni, de a switchet csak alvó módba lehet tenni vagy van valahol kikapcsolási lehetőség is? Illetve mi az ajánlott?
-
planbmokus
senior tag
válasz
Sirandrish #7221 üzenetére
Köszi! Viszont!
-
válasz
Sirandrish #7219 üzenetére
Az az alap szines. Rózsaszín meg kék vagy mi.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
planbmokus #7220 üzenetére
Pénteken jött meg a Mario, pont amikor indultam melóba, másnap leültem volna megnézni, de a kutyám azt mondta hogy nem, szóval dobtam pár sapit, és azóta se próbáltam ki...majd holnap.
A lényeg hogy sz*r neked -
Na srácok, jó nehéz napom volt mert reggel óta fent vagyok és szabadnamop de szviccsem csak most egy órája jött meg zelda+mario kombóval.
-
válasz
Adam_Shepard #7212 üzenetére
-
Peat;)
veterán
Zeldában hol található a státusz, mennyi részét teljesítettem a játék különböző elemeinek? Egyszer belebotlottam, most sehogy nem találtam..köszi!
-
zbundy
aktív tag
Sziasztok! Új nintendo switch tulajdonos vagyok. Valahol meg lehet nézni, hogy mivel mennyit játszottunk? Mint ha láttam volna egy képet itt korábban ahol a felhasználó által játszott játékok idejét mutatta. Ha csak nem néztem be valamit.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #7199 üzenetére
Na azt vágom hogy a nintendónál nem így megy. Ha valami akkor annyi. Nincs mit tennni haegyszer kell.
-
KOHO
senior tag
válasz
Darth_Revan #7198 üzenetére
A DOOM teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem tetszik ez az arcade Quake koppintás (szubjektív vélemény, senki ne kössön bele).
A Skyrim sem érdekel egyáltalán. -
KOHO
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #7199 üzenetére
A lejjebb megy az ára alatt azt értettem, hogy használtan beszerezni XY-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest