Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Gondom Hollandiában fogják vámkezelni, ahogy másoknak is. De ez senkinél nem járt már további költséggel. Valószínű most is hasonlóan lesz.
CactuS:
2000 -es évek elején kezdtem el kínázni, csak akkor még nagyobb volumenben. Ahhoz az időhöz képest minden ezerszer jobb.
Eleve az is nehézséget okozott akkoriban, hogy nem tudtunk egymással élőben kommunikálni. Mindig napokig kellett egyeztetni, mert minden kérdésre, pontosításra másnap jött a válasz.Pedig olyan tételekről volt szó, mint 20 ezer darab neszesszer vagy 40 ezer darab hamutartó. Mindegyik logózva.
-
.LnB
titán
Lehet, hogy benéztem, mert email-ben írták, hogy "Your package has arrived in the destination country."
Szóval ez jó jel. Csak ezt az után olvastam, hogy itt sírtam pár sort.
Remélem nem vámolják meg. Főleg ne a DHL, mert náluk az ügyintézés is +7k (legutóbbi tudomásom szerint).
Á nem írok nekik, nem szeretek reklamálni. Elég nekem ha itt írok, és megnyugszom .
Még ha ez semmire se jó. -
ρσгτσ
addikt
Utóbbi években sajnos az ilyen előfordul, ami nyilván téged nem vígasztal. Kínában random beragadnak a cuccok.
Volt ami 2 hét alatt megérkezett, volt ami meg közel 3 hónapig utazott. Függetlenül attól, hogy gyors szállítást kértem -e.
Esetleg rájuk lehet írni, hogy amúgy kérdezzenek már utána mi történik, mert nem ezért fizettél többet a gyorsabb szállítás miatt.
Jól lehet velük kommunikálni, én is beszéltem már velük korábban. Nálam mondjuk készlet problémák voltam, de nem is a kontrollerrel, hanem a táskával. Ezért kellett várnom pár napot, hogy végre elküldjék a csomagot.
-
.LnB
titán
válasz
Gumikés
üzenetére
Annyit még hozzáfűznék, hogy a Switch hardvere gyenge. Ha most van Playstation konzolotok. Akkor ne azt cseréljétek le Switch-re. Mert gyengébben fut egy Switch-en mindkét játék. Sőt joycon-nal Fortnite-ozni, nem is kellemes.
Szóval ha tehetitek, inkább mellé vegyétek. Vagy ha ezekkel játszik csak, akkor ne váltsatok. -
Gumikés
kezdő
Sziasztok,
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok:
A lányom szeretne egy nintendo switchet és a kérdésem az lenne, hogy tud PS barátokkal együtt játszani? - fortnite, Minecraft stb.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
.LnB
titán
Alapjáraton is türelmetlen vagyok a NYXI kontrollerek érkezése miatt. De ennek az express szállításnak, eddig értelmét nem látom. 30-án rendeltem (az ott már 31-e.), de a csomagom a tracking szerint, még mindig Kínában vár a repülőre.
És ha jól emlékszem, az express-hez 7-9nap volt írva. -
c0dered
csendes tag
Kingdom Come Deliverance-ról van valami hír? Tavaly júniusban böfögték be, hogy a Saber csinálja a portot, azóta mélységes kuss van.
-
cactuar
senior tag
-
Ma jelent meg Switchre is magyar Zen stúdió (Zen Pinball, Óperencia) új játéka, a Circus Electrique. Darkest Dungeon-szerű játék, a képek alapján elég sok apró szöveggel, kíváncsi vagyok handheld módban mennyire olvasható, játszható.
-
.LnB
titán
-
Guitar14
senior tag
válasz
penge111
üzenetére
Fú ez iszonyat jó game. Megszólalásig contra.
PC-n toltam sokat én nagyon ajánlom.
Egyetlen rossz tulajdonsága van: nagyon nehéz, tudom a contrák mind azok de ez még annál is nehezebb. Az első szintet is valami negyedjére sikerült épphogy végigvinnem míg a contrában simán eljutok a 3.-4. szintig simán. -
.LnB
titán
Ez a Paper Mario: The Origami King mennyire gyengusz? Említettétek már nekem, hogy nem a legjobb rész. De 10k-ért árulják aprón, ami meglepően alacsony a többi Mario címhez képest. Ebből arra gondolok, hogy tényleg gyenge játék lehet.
-
adalbert1
veterán
Igen, 75% környékére többször akciózták már. Szerintem nagyon jó, a klasszikus NES Contrát évi egyszer végigjátszom.
Amit kicsit sajnálok, hogy a DS-re készült Contra 4 kimaradt (igaz érthető okokból, ott ki volt használva mindkét képernyő rendesen).
Megvettem a TMNT Cowabunga Collection-t - hát, a Shredder's Revenge után kicsit kár volt, ahhoz képest nagyon érezni a régi játékok hiányosságait. Viszont végre egy új beat em up kollekció, amivel el lehet majd lenni egy darabig.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hát pedig minden bokorba benézek szinte minden csillogó szart felszedek, felfedezem a komplett mapot, mellékküldistől mindenestül mielőtt a fő küldetést csinálnám. Nekem így jött ki az eddigi 70 óra.
-
-
.LnB
titán
válasz
penge111
üzenetére
Hali!
Azt a Contra-t csak azért kérdeztem, hogy hátha van valami jó klón pár euróért. De 20€-t én nem adok azért a kollekcióért.
Kicsit más stílusok talán, de a Huntdown-t, és a Katana Zero-t nézegetem. Ha akciósak lesznek, megveszem őket.
Visszatértem, mert kaptam egy olyan ajánlatot, amiért nem tudtam otthagyni ezt a csomagot, amit vettem. Aztán el is kapott a dolog. Most kezdek el pótolni a hónapban. Elsősorban Mario játékokat tervezem.
Viszont akkora választék nincs szerintem mint a másik két konzolnál. Vannak persze jó, kiemelkedő címek. De én amit írtam listát, annyira nem hosszú szerintem.
PS5-ről meg váltani, garantált bukó. És azért PS5-re ha jönnek majd az ex címek, lehet, hogy hiányozni fog. Én ezért sem válok meg tőle. -
penge111
addikt
Szia, miért nem jó maga a collection? Contra Anniversary Collection, azt hiszem itt is ezen a címen fut
Látom ismét visszatértél a Switchhez. Én is azért néztem be most, mert kacérkodok a gondolattal, hogy eladom a Ps5-öt, és szétnézek ezen a platformon. Zeldák, Xenoblade-ek, talán a Mariók, Donkey Kong, itt létező jrpg-k miatt elgondolkodtam. Még beszerzem az Elden Ringet, meg megvárom mit alakit a GoW új része, aztán lehet dobbantok
-
-
.LnB
titán
Az eShop-ban van valami rendszer, hogy mikor szoktak leárazások lenni? Vagy teljesen véletlenszerű? psprices alapján nem látok rendszert a leárazásokban, idén júniusban volt egy nagyobb, ennyi derült ki számomra.
-
solti
senior tag
Rabbids Party of Legendset próbálta valaki? 6 éves kislányom ráizgult a demóra...vajon érdemes megvenni neki?
-
gabeunit
tag
Ha valaki gondolja a Lost Child 90%-os leértékelésen van 4,99ért.
Már szemezgettem vele, de úgy tűnik, hogy nem lett nagy dolog belőle.
-
.LnB
titán
OlliOlli World (Trailer: [link] )
Én ezt a játékot sok konzolon meg akartam már venni. De sokallottam az árát. Viszont Switch-en, handled-ben jó mókának gondoltam. Ezért 20€-s leárazáskor megvettem. Mindig is csíptem a gördeszkás játékokat, de ennek az első részével nem játszottam. A videók alapján viszont tetszett. Érdekes art dizájn, egyszerűnek tűnő gameplay, jó kikapcsolódásnak tűnt.
Most már nyüstölöm a játékot egy ideje, szép lassan, más játékok mellett. Tegnap lett kész az első sziget. Úgy, hogy minden pályán megcsinálok minden challange-et. Eddig nincs okom panaszra, a játék szépen fut 60fps (vagy ahhoz közeli értékkel). A felbontás pont jó. Kizárólag handled módban játszom, gyári joycon-okkal. Nekem a pici analógok miatt a trükkök kivitelezése, néha esetleges. Persze csak a bonyolultabbaké.
Ettől eltekintve viszont egy rossz szavam sincs a játékra. Én az alap játékot vettem meg, de van már hozzá egy DLC, és lesz majd még egy. A tartalom az alap kiadásban is bőséges.
Azt mondom, hogy a 20€-s ár se rossz érte. De alatta, 7-5 ezer forintért, már baromi jó vétel lesz. -
-
PHM
addikt
Ahhoz képest, hogy kopottas, azért a Mario 64 szvsz ma is játszható.
CRT TV-n játszottam vele anno, s bár már akkor sem volt álleejtős a grafika,
egész jól el lehetett vele szórakozni.
Egy szó, mint száz, ha nem zavar a kissé kopottas grafika, nyugodtan
tehetsz vele egy próbát. -
-
.LnB
titán
A Super Mario 3D All Stars-ról mi a véleményetek?
Hallottam olyat, hogy a három játékból, ma már igazából csak a Galaxy-t érdemes végigjátszani, mert a többi kopottas ma már, és érdemi felújítást sem kaptak ebben a verzióban.Én az Super Mario Odyssey és a Super Mario 3D World + Browsers fury megvételén gondolkodom inkább.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Switch valójában az új GBA csak most nincs GC

-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Grath azt írta nekem, hogy a Xeno részek sztorija nem függ össze. Most akkor mi az igazság?!
-
cactuar
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én a Te 130 órádat nem értem, hogy sikerült

Én így állok: 55 óra, 5. fejezet közepe/ vége 67-es szintű a csapatom, mindenkinek van 10 db lvl 10-es class-a.most lopakodtam be a börtönbe. Eddig minden mellék küldetést megcsináltam, kivéve 2 gyűjtögetőset, meg a városban van egy zárt ajtó mögött, oda még nem tudom hogy lehet bejutni.+Eunie és Lanz max szintje fel van oldva. -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Valahogy úgy érzem így pár mellékküldi után már, hogy nincs nekem erre szükségem. A térkép nem valami nagy segítség, a mellékküldik leírása szintén. A gyűjtögetősök a legrosszabbak. Ja és az útkeresés olykor működik, olykor nem, leginkább csak főküldiknél mutatja az irányt meg a sárga mellékküldiknél, fene érti. Na ezek után gondoltam, hogy haladok ahogy jónak érzem, megyek a sztorival. Így 40+ óra után engem már annyira nem köt le ez a stílus és a világa most. De szerintem így is van belőve a játék szintezése kb., mert ha 71-es lennék, akkor nagyon könnyű lenne most a game.
-
Adam_Shepard
addikt
Meg, mert a Xeno 3 sokkal nagyobbat üt, ha lement az előző 2 is.
Scarletiel & rage - Ti hogy vágtok át ilyen gyorsan rajta? 130 órám van benne és a ch 5 közepén vagyok
lvl 71.
Ez az Astral meg annyira hit&miss, hogy nem láttam még ilyen játékot. Van akinek az élete játéka, mert ÖEŐŐŐ Platinumgémsz van, aki meg látja, hogy olyan, mint egy házi feladat tőlük. -
-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Xenoblade 3-at én is mindenképp szeretném beszerezni. De előtte az Astral Chain-t is, az is hasonló stílus.
Viszont most az elsődleges kiszemeltem a Mario Odyssey. Aztán meglátjuk. Elég jelentős összeget terveztem szeptemberben játékok beszerzésére fordítani, de ez lehet némileg változni fog. Lehet csak 2, max 3 játék lesz most. És hát a lista hosszú, amiket ki akarok próbálni.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nocsak..megjelenik GBA-ra?

-
Aki21
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nincs mit. Én szeretem amúgy jó cucc. Laptophoz meg telefonhoz is tökéletesen működik. Mondjuk annyi, hogy ha jól emlékszem az ethernetport nem működik switchen de lehet csak rosszul emlékszem.
-
Kirby's Dream Buffet-et próbálta már valaki?
-
Aki21
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Hali. Én ezzel szoktam használni és működik. link
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Szeretném kiváltani a gyári dockot, mert szívás vele utazni és utálom ahogy kinéz

Tudtok nekem javasolni olyan USB-C HUB-ot ami működik a switch-csel? A gyári apple multiport adapter nem jó mellé sajnos, próbáltam, se kép se hang, még tölteni sem tölt.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Te azért kicsit magasabb szinten tolod.
Én csak addig csinálok mellékküldiket, amíg jólesik, meg a mapot sem akarom fullosan felfedezni, mert annyira azért nem éri meg, nincs túl sok tennivaló. Így a szintem olyan 5-tel több, mint amit a főküldi elvár, így pont van kihívás is azért a bossoknál, és esélyem is van ellenük. 
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
Én most vagyok Chapter 5 eleje/közepe táján szerintem, eddig minden létező mellékküldit amivel csak találkoztam megcsináltam (kivéve 3 olyat ami gondolom a játék végéig kísér majd, mert gyűjtögetős és több fázisú) Most van azthiszem 60 órám a játékban vagy 70. Eddig egyetlen dolog nem tetszik és az az
Amúgy a karaktereket imádom, az külön öröm, hogy nem csak a párosok beszélgetnek egymással, hanem mindenki mindenkivel foglalkozik a cutscenekben. A karaktereim nekem most 64-es szintűek, így normálon is az elmúlt 30 órát szerintem izzadás nélkül harcoltam le, még a nagy bossokat, narancs szörnyeket is. Talán most érzem azt, hogy kezd a környezet a szintemhez visszaigazodni, habár a fő küldetés szintje kanyarban sincs a valós szintemmel. Nekem ez kicsit mindig fájó pont volt a Xeno 1-2-3 alatt, hogy a területek ahová visz a főküldetés tele van alapjáraton nálad magasabb szinten lévő szörnyekkel, így igyekszek mindig mindent megcsinálni, meg trainingelni, hogy nyugodtabban közlekedhessek, felfedezhessek a mapokon, de cserébe ilyenkor átfordulok, hogy én leszek a "csúcsragadozó" és ha nem vagyok full béna akkor mindent is meg tudok ölni a térképen, kivéve a full OP lvl 100-as meg hasonló dögöket. Szóval ezen változtathatnának szerintem, de eddig full szerelem a játék.amit Chapter 5-ben kapsz, írányíthatatlan szar hajó, amivel közlekedni nem lehet, de a mapot csak azzal a szerencsétlen vacakkal tudod "gyorsan körbejárni, hála az OCD-m-nek minden map-nak 100%-ban kell látszódnia, így ez egy "remek" +10 óra lesz...
Illetve még egy dolgot sose fogok megérteni se itt se a 2-ben, hogy beletesznek fullos női karaktereket a játékba, örül a fejem mint még soha, hogy ezaz, waifu alert, vele fogok menni, harcolni stb, erre nem lehet irányítani, mert ő csak van mint egy AI, vagy éppen mint a 2-ben egy ether lánccal harcoltat mint egy kutyát... És azokkal akikkel igazán mennék és aprítanék azokkal nem mehetek... És itt a 3-ba is ez volt a fő bajom az elején, csak itt is mint az előző részekben sikeresen megkedveltették az irányítható karaktereket velem annyira, hogy csak kicsit fájjon a dolog.
Fogok majd egy Logout tesztet én is csinálni róla, habár tudom, hogy van 10 000 már a neten, de muszáj lesz kiadnom magamból a véleményemet ami azért 90% pozitív.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
XB3 Chapter 5 vége, 6 eleje omg milyen durva volt. Olyan 42 órám van benne egyelőre. Sokkal játszhatóbb, mint az előző 2 része szerintem. Végre értem a harcot YT videók nélkül
Mellékküldikből is többet csinálok, az előző két részben már a harcot is easy-re raktam a közepétől, annyira kiegyensúlyozatlan volt meg unalmas. Itt ilyet nem érzek. Nem gondoltam, hogy ennyi karakterrel megfelelő módon lehet foglalkozni, de csak sikerült nekik megoldani. Megyek is folytatom. -
Scarletiel
őstag
Hát valóban "annyira" nem fontos az fps, de azért igen szomorú lennék, ha azt a nyamvadt 30-at se tudná hozni stabilan
Nagyon várós részemről, ahogy a Splatoon 3 is a Bayonetta 3-al karöltve. Most nyomom a Xeno 3-at és úristen amennyire szkeptikus voltam az elején mikor megtudtam kik a fő karakterek, annyira nőtt a szívemhez szinte mind. 
-
.LnB
titán
Kevés szó esik mostanság játékokról, ezért megemlíteném, hogy mivel játszogatok manapság.
A Mini Motor Racing X (trailer)1,19€-ért vettem az eshop-ban. Szórakoztató kis cucc. És tartalmas. Én a Normál bajnokság (ahol nincsenek power up-ok) utolsó albajnokságát nyomom már (105 versenyes). Szerintem minden tekintetben teljesen rendben van ez a játék. Persze nem egy Forza, vagy Gran Tourismo, viszon aranyos, szórakoztató.
Van benne 4 fős local co-op is. Amit még nem próbáltunk ki, de hamarosan ki fogjuk (szerintem ha megjött a NYXI kontroller is akkor). Kíváncsi vagyok, hogy családi szinten mennyire jó mondjuk Mario Kart pótléknak. Mert az most nincs meg.
-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jogos, picit félreértettem amit írtál. Hát akkor sem tudom, hogy milyen lesz.

Szerintem nem lehet nagy gond. Annyira nem fontos talán az fps. Nem egy precíziós játékról beszélünk.
Én egyébként a Persona 4-et várom, mert az nekem eddig kimaradt, és sokan azt mondják, hogy az a legjobb rész. -
sgfool
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tavaly kiadták a persona 5 strikers-t switcre, ami ugyan nem 60 fps-el ment, de teljesen korrekt volt. Ahhoz képest a persona 5 royal "nyugisabb" úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz vele.
-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Arra meg milyen választ vársz?
Hát honnan tudjuk? Reménykedünk, más nincs. -
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szerintem annyira nem lehet komoly gépigénye. Ha a DooM jól fut Switch-en, akkor nem is lehet kérdés. A Persona 5 vizuális dizájnban erős, nem grafikában.
-
Scarletiel
őstag
Szerintetek a Persona 5, hogy fog futni Switch-en? Nem tudom ki portolja, illetve, hogy az a csapat mennyire jó munkát ad ki a kezéből. Szeretnék egy stabil 30fps-t és egy PS4 szintű grafikát látni. Bilibe lóg a kezem? Switchen inkább nyomnám végig hiába kezdtem el a sima P5-t PS4-en. Ott a kínai utángyártott kontrollerrel szenvedni nincs kedvem. Eredeti kontrollerre meg sajnálom a 14k-t kicsengetni. Switchen meg ott a pro kontrollerem…
-
dud998
őstag
Jövő hónapban jön végre egy normális busz szimulátor.
-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ez jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nintendo -val előbb el tudok képzelni egy hasonló együttműködést, mint például a Sony -val. Ettől függetlenül nem nagyon van rá reális esély, hogy érkezik valami hasonló.
Egy kisebb verzióban, kizárólag Xbox exkluzív címekkel elképzelhetető lenne. Főleg úgy, hogy már lassan okosórán is lehet futtatni.
Persze felhőből.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- Telefonjavítás, szerviz
- Hardcore café
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eleve az is nehézséget okozott akkoriban, hogy nem tudtunk egymással élőben kommunikálni. Mindig napokig kellett egyeztetni, mert minden kérdésre, pontosításra másnap jött a válasz.
- Oh, azok a régi jó Gearbestes idők...
És ha jól emlékszem, az express-hez 7-9nap volt írva.

koncsik