Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Xenoblade 3-at én is mindenképp szeretném beszerezni. De előtte az Astral Chain-t is, az is hasonló stílus.
Viszont most az elsődleges kiszemeltem a Mario Odyssey. Aztán meglátjuk. Elég jelentős összeget terveztem szeptemberben játékok beszerzésére fordítani, de ez lehet némileg változni fog. Lehet csak 2, max 3 játék lesz most. És hát a lista hosszú, amiket ki akarok próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Sony Ps5 konzol slim
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish