Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Nekem is csak akkor kényelmes, ha a két kezemben külön van mellettem a két joycon... Felpattintva sem az igazi, meg az adapterben sem, bár az jobb, mint amit előre vártam tőle. De a gyerekeknek nincs baja vele...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sirandrish
Topikgazda
Mondom..elsősorban csak BS-re vettem, és gyakorlatilag csak azt is tolom rajta.
Ha több időm lenne, akkor mondjuk tuti megnéznék mást isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #44396 üzenetére
Próbáltam már VR-t, HTC Vive-ot. Szerencsére nem fogott meg.
Jó zene az is!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
Topikgazda
Én mindig is kíváncsi voltam, és amúgy tényleg marhajó, de én is csak a Beat Saberrel játszom
A HL Alyxot ugyan elkezdtem, de még nem vittem végig, mert amikor épp van időm játszani, akkor inkább a BS-t tolom..
Annyi hogy én inkább ilyen zenékkel pakolom tele
Tudom, van még hova fejlődni, de nincs sok időmEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Kazuma989 #44381 üzenetére
Kézi módban én még mindig jobb megoldásnak tartom a 3rd party felcsatolható eszközöket. Persze azzal sem fog beleférni egy slim tokba, de szerintem sokkal kényelmesebb, mint a gyári joycon.
Nyilván csak abban az esetben használható, ha a játék nem követeli meg a gyári eszköz használatát. Drágább megoldás mint egy grip, de mérföldekkel jobb is, ha valakit nem zavar a már nagyobb méret.
Nekem igazából nem kényelmes a joycon. Csak ha a levegőben, lecsatolva kell vele variálni.
Illetve joycon -ra lehet még kapni külön szilikon tokot is, aminek domború a hátulja a kényelmesebb fogás érdekében. Nálam az vált még be. Nagyon vékony, slim tokba persze úgy sem fér bele, mert az analógokat nagyon hozzá fogja nyomni a tokhoz. Viszont azzal együtt be lehet tolni a dokkolóba.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #44393 üzenetére
Engem abszolút nem hat meg a VR. De az az egyetlen játék, ami nagyon tetszik. Főleg PC-n, ahol lehet beletenni zenéket. Telepakolnám dnb-vel [link] , szerintem sose unnám meg.
De egy játék miatt, ekkora beruházást... Nem tudok bevállalni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
Topikgazda
Egy időben én is "szenvedtem" vele rendesen
Menő kis játék..
Mára lecseréltem Oculus Quest 2-re meg Beat Saberre...a combomat ugyan nem nyírja ki, de izzadni ezzel sem nehézEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Guitar14
senior tag
válasz Kazuma989 #44389 üzenetére
Nekem van egy ilyenem OLEDhez. (v1 egyem van és alin nem volt nekem egyértelmű hogy csak ahhoz van)
Azóta vettem másik jys gripet amit még dokkolni is lehet.Volt hirdetve nekem itt hardveraprón az oled grip de nem ment el, ha érdekel írj rám.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Szerintem is baromi jó cucc a Ring Fit. Párom azt mondta csak akkor adhatom el az Xbox 360 -at (+ kinect), ha veszek neki.
Végül vettem neki, de a 360 pakkot sem adhattam el.
Nálam a Switch Sports is betalált. Bár nem egy összetett játék, de például a tenisszel is ki tudja magát fárasztani az ember. Legalábbis játék közben én nem tudok olyan nyugodtan kalimpálni, mint a videókban.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tegnap kipróbáltam a Ring Fit Adventure-t.
Az egy dolog, hogy az érzékelők/kontrollerek tök jól működnek. De maga a játék is ötletes.Viszont ami a legjobban meglepett, az az, hogy némi kalibrálás után, és nehézség kiválasztása után, ahol az intenzívet választottam (azért az extrémet nem mertem), úgy megizzasztott a játék, hogy folyt rólam a víz. Nem is ez a nagy cucc, hanem, hogy a feladatok pont úgy voltak kiosztva, hogy a végükre már épphogy maradt erőm. Mindig pont úgy voltak elosztva, hogy mondjuk az utolsó háromra, már tényleg a fogaimat össze kellett szorítani kb. Azért ebből látszik, hogy rendesen át van ez gondolva. Szerintem komoly szakemberek lehettek a háttérben, meg komoly tesztelés.
Végig játszottam az első három adventure pályát. Pont elég volt így elsőre.
És ezt úgy írom, hogy rendszeresen mozgok manapság.
Elég fittnek tartom magam. Mert elég sokat (amennyit időm engedi) bringázok. Átlag emberhez képest komolyabb távokat (50-100km), és emelkedőket. Ráadásul diétázok is. Nem vagyok elhízva, sose voltam, egy kis pocak van és annyi.Feltettem apróra a játékot. Mert a klasszikusabb Switch címeket akarom inkább játszani. De lehet, hogy még meggondolom magam. Télre ez jó lenne, amikor a bringát el kell tenni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KKaresz45
senior tag
válasz Kazuma989 #44381 üzenetére
Nekem Jys gripem van, egyszer már bedobtam ide, de le se sajnálták. Dokkolóba tenni ezzel sem lehet, viszont nagyon könnyű ki-be tenni a gépet (felülről kell belecsúsztatni amíg engedi). A merevítése szerintem teljesen megoldja a lötyögő Joy-Con problémát amit írtál és fogásra is jobb lesz tőle. Nem is túl drága.
-
addikt
válasz Scarletiel #44386 üzenetére
Biztos sokan meg fogják venni.
Csak kérdés az, hogy 100-200-300 óra, és a fenti vélemények után hány embernél tart ki a lelkesedés.
Tény, hogy nem én vagyok a célcsoport, tehát nem is az én véleményem fontos. Számomra kicsit olyan hatása volt, mintha korai béta tesztelő lennék egy olyan játéknál, ahol végül leállították az egész projektet.
Szerintem sokkal nagyobbat kell gurítaniuk, ha a következő részt el akarják adni...de lehet tévedek. Van egy tök jó alap, csak kellene mögé fejlesztés is.
-
Scarletiel
senior tag
Én tuti megveszem. Számomra kellemes játék volt és ki se maxoltam amit lehet. Később még ezt is szeretném elővenni, aztán kreatívkodni. Mondjuk a gyűjtögetés meg az hogy mindenhez napok kellenek számomra kicsit "munka" szagúvá varázsolja sajnos.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
válasz Rage47 #44382 üzenetére
Idézek egy régebbi hozzászólásomból...Viszont így jöttem rá arra is, hogy az Animal Crossing pont ezért nem tetszett. Minden bizbasznál ráközelít a kamera, jujj, nézd meg milyen bizbaszt találtam, távolodik a kamera. És ezt annyiszor, ahány bizbaszt szedsz fel. Agyhalál... Miért nem elég az, hogy csak egyszer, ha valami újat találsz, akkor csinálja ezt?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Scarletiel #44383 üzenetére
Van olyan játék, ami pár óra sztoriért is megéri. Mert mondjuk olyan minőségi tartalmat/élményt adott.
Csak kérdés, hogy aki beletett 100-200 órát az később meg fogja -e venni a következő részt.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Viszont ha azt nézzük és sokunk beletolt 100-200 órát boldogan, akkor megérte a 20k nem?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Kazuma989
tag
válasz KKaresz45 #44347 üzenetére
Van hozzá egy ilyenem, de úgy kell belefeszegetni az egészet, szóval nem szeretem.Dokkolóba nem lehet belerakni illetve a drága hordozható tokban sem fér bele :D
Ez az egész tok tiszta kapufa, kb egyszer használtam raktam is félre.Sima szilikon tokom van most csak a joykonokhoz.... :
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
Az Animal Crossing: New Horizons jókor jött ki. Pandémia első hullámának elején, igazi chill játék, ahol megfeledkezhettél a "mindmeghalunk" jellegű hírekről. Mivel nem nagyon volt jobb dolga az embereknek, social medián is ódákat zengtek a játékról, ment a turnip kereskedés, stb.
Az a gond a játékkal, hogy hamar kifullad, illetve szerintem velem együtt többen azt hitték, hogy tényleg lesz aktív support a játékban a fejlesztők oldaláról, de két nagyobb update után elfogyott a lelkesedés. Idén ugye semmi újdonság nem került bele, mert így is jól fogy...
Én most már csak alkalmanként veszem elő, de nekem is beleszaladt azért 300 óra a játékba, amikor még volt benne tartalom.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
draco31
veterán
válasz cactuar #44374 üzenetére
Én a Stardew-re csúsztam rá egy éve nagyon, másfél hónap alatt belement 160 óra :)
Január óta viszont kb el sem indítottam, nagyjából mindent megcsináltam benne, új mentést meg nincs kedvem kezdeni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sirandrish
Topikgazda
Nagyon rétegcucc szerintem. Én annak idején DS-re vettem meg, de nem fogott meg. Elvoltam vele, de sok izgalmat nem tartogat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
cactuar
aktív tag
Én sokat játszottam vele az első kb fél évben, 150+ órám belement. Úgye teljesen valós időben megy a játék: nyáron a játékban is nyár van, vasárnap a játékban is vasárnap, karácsonykor a játékban is karácsony, stb. A bogarakat / halakat csak az adott hónapokban lehet kifogni stb. Szóval ha valakit elkap, akkor hosszú időre le tudja kötni, ha mindent látni szeretne a játékban.
Szerintem az alapkoncepció nagyon rendben volt, csak az eventek és plusz tartalmak lassan jöttek, és elég bénák is voltak, aztán ráuntam egy idő után.Nekem az lenne az ideális játék, ha az Animal Crossing megkapná a Stardew Valley gazdálkodós rendszerét, és lehetne mindenféle növényeket termeszteni / állatokat tenyészteni, savanyúságot meg sajtot készíteni stb
-
addikt
Animal Crossing nekem nem jött be. Pedig az elején komolyan lelkes voltam.
Switch -nél érdemes amúgy fizikai példányokat vásárolni vagy használtan vagy boltból újat. Jól tartják az árukat és így nincs meg az a probléma, hogy egy csomó pénzt kidobsz az ablakon.
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #44371 üzenetére
Ezért is kérdeztem, hogy itt is rácsúsztatok e? Mert a videók alapján, én annyira nem értem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #44367 üzenetére
Azért most nem venném meg még egyszer. Van sok cím, amikkel még nem játszottam.
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Kazuma989 #44343 üzenetére
én Lite-ról váltottam nagyra (barátnőmnek sima Switch-e volt szóval tudtam mire számítsak), és még most is idegesít. a Skull & Co NeoGrip meg sajnos nem merevíti annyira ki, hogy ne hajlongjon. egy nagyobb Lite szerintem sokkal jobb lenne (OLED módra kicsinyített kávákkal).
#44351.LnB
Attól függ mit szeretnél tőle mik az elvárásaid. Eléggé céltalan játék, szóval ilyen TV nézős célra tökéletesen megfelel. Plusz eléggé random, hogy bekattan-e nálad és érted hogy miért szeretik az emberek, vagy szimplán marad az értetlenkedés, hogy ebben mi a pláne El lehet vele pötyögni egy darabig, de korábbi Animal Crossingokhoz képest viszonylag hamar kifullad (azért így is van benne bő 380 órám).Stardew Valley lehet jobban tetszene, ott kicsit több célja van a játéknak, kevésbé a díszítgetésről szól (de az meg 90 óra után kifulladt nálam, bár most költözés miatt nem lesz PC amin játszhatnék, szóval lehet azt is előszedjük majd coop játszásira)
f3rdzs0
-
.LnB
titán
-
cactuar
aktív tag
Még egy eszembe jutott: Captain Toad. Nagyon menő puzzle játék, remekül néz ki, a cukiság faktor kimaxolva benne
Rövid egy-egy pálya, majdnem ráfér a képernyőre az egész. Ha csak végig akarod játszani, úgy nem nagy kihívás, de ha össze is akarod gyűjteni az összes gyémántot, és plussz feladatot, úgy már nyújt egy kis kihívást.
Az első fejezetben még kb elsőre kimaxolsz minden pályát. A másodikban már kell több nekifutás is, de az se vészes. De a harmadik fejezetben, és a bónusz pályákon vakarhatod néha a fejed, hogy legyen meg minden
Nem is teljes áras játék, azt hiszem 40 euró akció nélkül. -
.LnB
titán
Köszi mindenki.
Nagyjából mindegyikről hallottam már.
Először szerintem ezeket a tipikus Nintendo játékokat fogom végigjárni, mint amik a Mario játékok.
Előbb el is felejtettem a Yoshi's Crafted World-öt. Kipróbáltam a demo-ját. Aranyos, és jó az art dizájn.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
válasz cactuar #44357 üzenetére
Egyetértek, az Odyssey szerintem az egyik legjobb játék a mai napig a Switchre és a Smash is szórakoztató. Kölkeim legalább is szeretik. Ami még érdekes lehet az Mario Kart, nálunk az maradt még olyan játék, amit elővesznek a kölkök és van, hogy hárman csapatjuk
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
cactuar
aktív tag
Ezek jó címek. Mario Odyssey kb kihagyhatatlan játék Nekem a Paper Mario nem jött be közülük. A boss harcok jók, de a sima harcok elég unalmasak egy idő után. Az art viszont csillagos ötös, nagyon jól néz ki.
A Metroid Dreadet én is ajánlom, nagyon jó a hangulat és a gameplay. A boss harcok kicsit nehezek, ki kell ismernie őket. De mindig van mentés a boss előtt, szóval lehet nyugodtan próbálkozni.
Ha tetszett a Zelda, akkor ott van még a Skyward Sword. Kicsit a BotW ellentéte: linearis, hangsúlyosabb a történet, komolyabb dungeonokkal, ez is nagyon jó rész lett.
Még ajánlanám a Smasht. Egyik legjobb multis cím, + party játéknak is remek, lehet többen is játszani.
Másik kedvenc multis játékom a Splatoon, ebből szeptemberben jön az új rész. Augusztus 27-en kipróbálhatod a demóját.Amúgy 30% akciót kapnak a Nintendo saját játékai. Nem olyan gyakoriak az akciók, mint a többi platformon, de azért a nyári akció, Halloween, téli vásár stb itt is megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Nálunk az Animal Crossing gyorsan kifulladt, a kislányom néha előveszi, de messze nem lett akkora mánia, mint amit a neten látok....
-
AfricaByToto
csendes tag
Nem tudom, hogy a Hollow Knight-tal játszottál-e, de szerintem annál pl. könnyebb. Van egy két szívós rész, de ha kicsit tápolod magad akkor azért meg lehet könnyíteni a játékot.
Én még a Fire Emblem Three Houses-t ajánlanám, ha a tactical RPG vonal érdekel, egy kis school simulatorral egybekötve.
-
Scarletiel
senior tag
Xenoblade Chronicles 1-2-3 ha szereted a JRPG-ket.
Octopath traveller meg Triangle Strategy is jók.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
válasz Phoen|x #44352 üzenetére
A Metroid-ról azt hallottam, hogy nagyon nehéz. Nem?
Zelda megvolt már természetesen, először azért vettem Switch-et, hogy azt végig tudjam játszani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez az Animal Crossing, ez nálatok is egy sokat játszott játék? Mert úgy hallottam, hogy óriásit ment/megy a Switch tulajok körében. Hétvégén nézegettem a játékokat, hogy miket kellene majd pótolni Switch-en. De én nem nagyon tettem fel a listámra ezt az Animal Crossing-ot.
A New Super Mario Bros. U Deluxe-et vettem meg kezdésnek. (Ez megvolt korábban is már, az első Switch-hez.) Az nekem a nosztalgiafaktor.
És amiket találtam, és "megkívántam":Astral Chain
Super Mario Odyssey
Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Paper Mario: The Origami King
The Legend of Zelda: Link’s AwakeningNagyjából ennyi elsőre. Ha esetleg van valami, amit ajánlotok, szívesen meghallgatom.
Pont most volt a Nintendo ex címekre is kis akció a store-ban. 15%-ot kapnak maximum ha jól tudom. Ezek az akciók mennyire gyakoriak (ha jól látom nem nagyon)? Mert kivárnám így őket, ha nem tudom máshogy megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz icemad #44339 üzenetére
Igen, csak nekem azzal van a bajom, hogy külön acc kell hozzá, ha jól értem, akkor switchen se látnám egyben a játékokat. Az eléggé zavarna.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
válasz Kazuma989 #44343 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy némi szigszalagot ragasztasz a Joy-Conra, illetve a sín belsejébe, ahogy én is tettem.
-
KKaresz45
senior tag
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!
Ti hozzátudtatok szokni könnyen , hogy hordozható módban kicsit mozog a joycon?Engem egyre jobban zavar. Le nem tudna válni mert az a kis pöcök tartja, de fel le is van mozgása, meg ha forgatjuk kicsit akkor Előtte Lite-om volt lehet azért vagyok ennyire kritikus.
[link] a jelenségről
[ Szerkesztve ]
-
-
Félreérted szerintem... Nintendonál pár kattintás a profilodban, hogy másik országba menj, nem kell vpn, nem kell új profil sem, és akárhányszor tudsz régiót váltani. Ez az egy dolog, amiben jobbak a konkurenciánál.
-
addikt
válasz icemad #44339 üzenetére
Persze, csak nem akarok több account -ot használni. Meg amúgy is, a lényeget úgyis kártyán veszem meg. Néha behúzok egy-két klasszikust digitálisan és annyi.
Nintendo -nál megéri fizikai példányt venni, ha van, illetve elérhető az adott játékból.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Én az ntdeals.net -et nézem a saját régióra, mert ott látom az elmúlt időszak akcióit, árait is. Ott nálam szintén euróban mutatja.
Az övék ugye a psdeals.net és az xbdeals.net is.
Elsősorban! ezt a 3 oldalt szoktam nézni, de én nem használok más régiós account -ot. Nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt átállítani.
Bár Xbox -on nem túl sűrűn használom, mert ott egyszerű átjárni a régiókon.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Köszi mindenki!
Akkor marad €-ban a Shop. Nem gáz, csak ma találtam egy oldalt, ahol nézegettem a shop árakat, és az huf-ban volt. Azért lepődtem meg, hogy a konzolon nem tudom átállítani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Ismét Switch tulajdonos lettem. Egy NAGYON rendes fórumtársunknak köszönhetően.
Most már OLED a masina.Olyan kérdésem lenne, hogy a shop-ban át lehet állítani a pénznemet fostallérra?
-
tag
Látom szóba került a Stardew Valley. Számomra az elmúlt évtized legjobb játéka. Tudom, hogy messze nem eredeti ötlet, sőt szinte egy klón, viszont nekem korábban ilyenhez nem volt szerencsém. Jelenleg is játszom Switchen, pc-n is már 100+ óra belement, de még messze nem láttam benne mindent. Igazából a Stardew “megunása” után kezdtem el keresni hasonló játékot és akkor jött szembe az Animal Crossing, ez kb pár héttel a New horizon megjelenése előtt volt, ami miatt végül is megvettem életem első konzolját, aztán bele is szaladt 1000 óra AC-be.( azóta 3DS is lett, ott meg szépen haladok a AC New Leaffel). Szóval jah, ajánlom a Stardew. Várom a fejlesztő srác következő játékát, ami ha minden igaz SV “univerzumokban” játszódik majd (Haunted Chocolatier)
-
30z.Samu
félisten
válasz mike1334 #44324 üzenetére
Nem még, de Steam-en feldobott kis millió "életszimulátort". Bátyám a Stardew Valley-val nyomja.
Mégis van egy kis spoiler, írtad hogy nem szereted az ilyen lista kihúzós dolgokat. Itt is megvan ez, bár itt ahogy elnéztem nem fogy el a tennivaló olyan értelemben, hogy mindig meg tudnak kérni valamire a lakók. Nekem ez speciel tetszik, mert az AC-ben a koncert után el lett engedve a kezed.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
Splatoon 3 demo augusztus 18-án lesz elérhető az eshopban. Nem tudom, hogy volt e már róla szó.
-
-
Scarletiel
senior tag
Tegnap megérkezett a Xenoblade Chronicles 3 és hát egyenlőre sajnálom, hogy nem waifu blade collector lesz egy jó történettel. Igaz még csak 5 órám van benne, meg volt az első nagyobb encounter de egyenlőre túl sok a kolbász kevés a waifu.
-
30z.Samu
félisten
Jövőhéten szerintem megírom a Hokko Life-ról a véleményem, de inkább blog formájában, mert több mindent szeretnék leírni összehasonlítva az Animal Crossing-al (már amire emlékszem) és az elég hosszú lesz ahhoz, hogy egy hsz-ben megírjam.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Kazuma989
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Norb79 #44309 üzenetére
Meg ingazából a v2 és az oled között, ha dokkolóban játszol, akkor nem is igazán van különbség, szóval egyik sem egy lifechanger változtatás volt.
Én pl. dokkolóból játszom, de nyaraláskor összeröffentünk a rokonsággal és jó volt a tini gyerekeknek, hogy volt nálam egy, esténként tudtunk partyzni. Mondjuk a BroForce jó lett volna oda, de az én gyerkőceim még kicsik hozzá - ~5,7 évesek.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Norb79
őstag
A Switch nem autó, hogy megveszed és mikor kihajtasz a boltból már buktál 30%ot.
Újat veszel és nem jön be, akkor is minimális bukóval tudod továbbadni, vagy veszel használtat és azt meg el is tudod adni annyiért, mint vetted.
Pont pár kommenttel feljebb volt téma mire kell figyelni használt modellnél, kb nulla rizikó venni egy switchet, ha nem tetszik eladni.De az a hivatalos álláspont, hogy még évekig nem jön új modell. De volt már kétszer ráncfelvarrás, és nem negyedelődtek a régebbi típusok árai. Hiánycikk, nem esik be a béka segge alá az értéke.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SolymossyBal #44302 üzenetére
A problémára a megoldást nem tudom, de milyen party móka?
-
morfondőr
őstag
válasz Kazuma989 #44301 üzenetére
Én töltöm Xiaomi töltővel, sőt játék közben is rádugom, semmi probléma nem jelentkezett. Vettem egy 20000-es Xiaomi power bankot is, ami tudja a switch gyári töltőjének a specifikációit is (15V 2.6A) és azzal is gyakran használom ill. töltöm. Viszont olvastam már rémhíreket, hogy nem tett jót neki nem gyári töltő, de az is lehet hogy ott maga a töltő volt hibás, zárlatos akármi.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
SolymossyBal
tag
eShop probléma
Sziasztok,
gyerekeknek szeretnék venni játékokat az eShop-ból. De valami nem kerek.
Van saját kontóm (UK eShop?) és gyerek-kontók (UK eShop).
A gyerekeknél feloldottam mindent is, hogy egyszerűbben vásárolhassam meg a pár leértékelt party mókát.
Első két játékot engedte a gépről vásárolni Revolut Virtuális egyszer használatos kártyával.
A harmadik játéknál hibát dob (9001-2470; This credit card cannot be used.)
Próbáltam az összes Revolut-os opciót (OneTime Virtual; Fix Virtual), a saját napi használatú bankkártyámat, de erre a hibára fut.
Próbáltam nem a gépről, hanem PC-ről az UK eShop-ból, de ugyanez a helyzet.
Próbáltam a pre-paid opciót és direktbe EUR kreditet venni a gyerekek kontójára, de szintén ez a hiba.
Írtam a support-nak, de általános bullshit jött válaszul, ami nem oldja meg a problémát.Van ötletetek, hogy hogyan tudok a gyerek-kontóra direktben vásárolni?
Köszi előre is!
-
Kazuma989
tag
Hali!
Switchet lehet tölteni telefon töltővel is?(redmi note 8t-hez kapott gyors töltő)
Nem tesz kárt az akuba ha nem a sajáttal töltöm?Max 1x kell töltenem,2 töltőt nem akarok magammal vinni, csak hordozhatóba használnám.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest