Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz mirci18 #46596 üzenetére
Nem Switch-en játszottunk vele. De meg. A legkomplettebb Lego Star Wars játék. Ötletes, tartalmas (nagyon). És kb hibátlan. Egyedül annyi, hogy ez gyerekeknek van, szóval könnyű.
Fiam Xbox-ra vette meg, szóval ott játszunk vele. De ha van esetleg Xbox-od, ne vedd meg, mert nemsoká bekerül GamePass-ba.
Mai napig játszik vele a fiam. Mert véletlenül felülírta a közel 100%-os mentést. Szóval kezdhette újra.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Parson #46457 üzenetére
Azt a nagyszülőt én nem látom magam előtt aki ezzel a játékkal ugrabugrál. De gyerekeknek jó cucc. Lehet fejleszteni a karaktert, vannak boss-ok, és haladsz pályáról-pályára.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Parson #46455 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a játék része csak a körítés. Rendben van, de ez inkább fitnessz játék még mindig. Újdonság így megcsinálva, az a lényeg. És egyébként nagyon sikeres is ahhoz képest, hogy mozgásra késztet.
Ha csak azért vennéd meg, hogy legkönnyebb fokozaton a játék részét játszd, akkor szerintem felesleges. Inkább a mozgás legyen a motiváció, ahhoz kapsz egy jópofa körítést.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Kazuma989 #46083 üzenetére
A Nyxi tok lenne a tuti, amibe belefér. ldave kérdezte múltkor, hogy tervez e valaki rendelni arról az oldalról. Talán ez lenne a célszerű, ha többen rendelnétek, hátha úgy olcsóbban kijöttök.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem, "user" a felhasználó. User\user\ miatt. Az egy Nintendo almappa valóban. Dehogy mitől, ezt nem tudom én sem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Kazuma989 #45632 üzenetére
Szerintem ez a legnagyobb baj vele, hogy a kijelző síkjából kilóg felfele. Hülyén néz ki nagyon, és valószínűleg nem olyan kényelmes ez így.
-
.LnB
titán
válasz koncsik #45618 üzenetére
Persze mehet, ezért is írtam meg, hogy ha valakit érdekel, az megtalálja majd itt, a lapcsaládon belül.
-
.LnB
titán
Igen, ezek határozottan nem fényes műanyagok. De a cikkben lévő képeken szerintem ez jól látszik.
-
.LnB
titán
Kikerült végre a NYXI bemutatóm Logout-ra. [link] Beletelt egy kis időbe.
-
.LnB
titán
Én olyan értesüléseket kaptam, (sőt tanácsot is adtam funkcióra) hogy teljesen meg lesz újítva. De ez lehet, hogy már két éve volt, nem is emlékszem már pontosan.
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #45578 üzenetére
Nem tiltott.
-
.LnB
titán
válasz Lamond #45575 üzenetére
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-et játszottuk fiammal, szerintem frankó játék. És úgy tudom nincs fizikai kiadása.
Viszont mi nem a Switch-es verziót próbáltuk, ezt azért megjegyzem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #45573 üzenetére
Egy idő után már régen se írtam főoldalra, pont ezért. Aztán sok idő eltelt, gondoltam gyorsultak a dolgok, ezért írtam megint oda. De kár volt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Több mint egy hónapja küldtem be a logoutra a Nyxi-s írást. Soha többet nem írok főoldalra. Régen is sokat kellett várni, de nem ennyit..
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #45531 üzenetére
Azon gondolkodtam már. De áron játékban van egybe. És azt mondják, hogy abból csak a Galaxy az, ami említésre érdemes. Ezért azt még nem szereztem be.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #45529 üzenetére
Hallottam. Nagy reményeket is fűzök hozzá. De az is elég, ha egy jól eső kis fun kikapcsolódás lesz. Megvan a 3D World + Fury is. Viszont szerintem nem egymás után fogom őket végigjátszani. Az sok lenne Mario-ból is. De majd meglátom. Elvileg az Odyssey jó hosszú.
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #45527 üzenetére
Kell is valami jó játék, mert a Link's Awakening és az Astral Chain nem olyan könnyen csúsztak le. Szóval következhet a Mario Odyssey.
-
.LnB
titán
A végére értem ennek is 16 óra alatt. Vegyes érzelmekkel fejeztem be, de azért inkább pozitív, mint negatív a végítélet.
Kezdem a pozitívumokkal. A grafika szerintem nagyon frankó. Nem semmi, hogy mit kihoztak a masinából. És mindezt nem poligonszámmal, és felbontással érték el, hanem stílussal. A karakterek jól néznek ki, és a főbb karakterek változatosak is. A táj már kevésbé ütős, ott érezni a hardver limitációit. De elég szépen oldották meg azt is, mert annyira nem unalmas, és önismétlő. Leszámítva egy-két helyszínt.
Érdekes, hogy a játék minimálisan open-world. Nem teljesen lineáris. Azért nagy dolgokra nem kell gondolni. Van pár bejárható terület. Ott pedig tárgyakat keresgélhetünk, vagy mellékküldetéseket találhatunk, teljesíthetünk. Mivel mi vagyunk a rend őrei, segíthetünk az NPC-k ügyes-bajos dolgaiban. Ezek nem túl ötletes feladatok nagyrészt, ezért egy idő után én figyelmen kívül is hagytam őket.
A játék kezdetén van lehetőségünk karaktert választani. Egy testvérpár valamelyik tagját irányíthatjuk. Férfi és nő közül választhatunk (Itt még mertek merészek lenni a fejlesztők, és létező nemeket használtak ) Másrészt karakterünk fizimiskáját is alakíthatjuk. Csakúgy a játék során is, amikor ruhadarabokat, felszereléseket szerzünk meg hozzájuk.Pozitívumok közé sorolom a történetet is. De nem teljesen nyugodt szívvel. Mert egy Takahisa Taura játéktól én többet várnék. Az is igaz, hogy én a Nier: Automata-t veszem sztenderdnek, nem a Bayonetta-t. Ami tetszik benne az a plot. Érdekes világ, érdekes konfligtussal. A disztópikus emberiség harca, az asztrál, interdimenzionális lények ellen.
Ezek a lények azok, amelyeket befogva, a Neuron csoport tagjai, fel tudják venni a versenyt az emberiség megmentése érdekében. Ezek a lények a légiók. A játék során több típust is alkalmunk lesz megszerezni. Mindegyik egyedi képességgel van ellátva. Amik kihasználására rá is leszünk utalva. Visszatérve a történetre, az alapok jók. Viszont igencsak egysíkú, és kiszámítható a sztori. Apróbb fordulatok megtalálhatóak benne, de egyik sem olyan elszállt ötlet, mint amit egy ilyen játéktól (vagy Japán játéktól) elvárnék. Szerencsére az egyik félelmem Pici spoiler következik Túl hamar kitalálható, hogy ki lesz a főgonosz.: az "apa" visszatérése elmaradt. Elég sokáig féltem tőle, hogy oda fog kifutni a történet. Ütős jelenetek azért vannak, de azok sem egetrengetőek. Pont elegek rá, hogy kiemeljék a játékot, az egysíkúságból. Mert egy idő után, szerintem egysíkúvá válik a játék. Kevés a változatosság. Hogy aztán az utolsó két chapterben ismét beinduljon. Van pár érdekes adalék a chapterekben. Főleg a nyomozós részek. Amik kicsit feldobják a dolgokat. Viszont a lopakodós pályák számomra nagyon erőltetettnek hatottak. Főleg amikor a vége fele is kénytelenek vagyunk egy ilyenen túltenni magunkat.
Engem kifejezetten zavart a néma hős. Ebben az esetben nem értem, hogy miért volt ez jó. Tudom, hogy sok játékban van. Nem is szokott zavarni. De itt sokszor a rendezés is olyan, hogy bámulja a kamera a főhősünket, aki némán, makkanás nélkül néz. És a karakterek arca nem olyan részletes, hogy érzelmeket lehessen róluk leolvasni.
Szintén nem voltam oda a zenékért. Hamar unalmassá váltak. És a "logikai" feladványokért. Amik megtörték az akciót. Egy hack and slash játékba egyébként sem várnék ilyen feladatokat. Főleg nem ilyen egyszerűeket. Valahogy az egész gameplay nem annyira kiforrott, átgondolt, mint a Nier: Automata esetében. Van mindenből egy kicsi. Csak minek? Jó lett volna ez csak egy sima "kaszabolós" játéknak is. És szerintem senki nem vonta volna kérdőre a játékot, hogy fejtörők, nyomozás, lopakodás miért nem volt benne..Viszont ami nagyon kikészített, az az irányítás! Alapból nem egyszerű két karaktert külön irányítani. De azokkal nem is volt baj. Viszont az ügyességi, platformokra ugrálós részek, vagy az egyik légióval kivitelezhető "lovaglás", na azoknál a hajamat téptem. És erre jön rá, hogy a kamerakezelés is tud ám érdekes dolgokat művelni. A legutolsó bossfight-nál többször előfordult, hogy nem láttam semmit.
Mindezek ellenére, nem volt rossz. Csak valahogy nem éreztem koherens egésznek, és nem annyira magával ragadó. Igaz, azt is meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok nagy hack and slash rajongó. Devil May Cry, és a Bayonetta sem az én játékaim. Leginkább azt nem szeretem bennük, hogy egy adott szobába belépve, akkor lehet tovább haladni, ha a megadott számú ellenfelet legyőztük. És ez szerintem nagyon olcsó játékmechanika. Ez viszont az Astral Chain-ben nem zavart. Nem olyan erőltetett, mint egy DMC esetében.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz penge111 #45504 üzenetére
Game Pass-ba jönnek szerencsére. És igen a P4-ről hallottam, hogy azt jobbnak tartják.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Átpörgettem az összefoglalót, de nem láttam benne.
A Switch gond nélkül használható TWS fülessel?
-
.LnB
titán
Dokkolva én is Pro kontrollert használom. De rajta vannak a Nyxi-k amikor ott van a dokkolóba. Jó, hogy neked van 800 fajta joyconod hozzá.
Én látom, mert ott van a tévé mellett, aztán ma reggel keltem fel, megint világítottak.
-
.LnB
titán
Jaja, én láttam már. Nekem nem kellett, mert még sose mozdult ki a konzol a lakásból.
Tényleg, akartalak kérdezni. A Nyxi-n a ledek neked is világítanak (ha jól vettem észre, random) dokkolt állapotban? Mármint úgy, hogy alvó módban van a konzol.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz gyantaszuz #45344 üzenetére
Ez meg 10%-os: NINTENDOGAMES
De nem ezen fog múlni. Kupon kóddal kicsúszol pont az ingyenes szállításból. Ha csak kontrollert veszel. Szóval nem vagy előrébb velük.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Zsírkrétamen #45327 üzenetére
Split-tel és Nyxi-vel nem fér bele a gyári tartókba az fix. Viszont 21300ft a Nyxi: [link] Hordozó táskával 33 ezer: [link]
Nehéz megmondani, hogy megéri e. Ha csak a 21 ezret nézem, és a többi custom megoldáshoz hasonlítom, akkor megéri. Mert ez tudja a legtöbbet. De a legolcsóbb még mindig az, ha veszel egy gyárit hozzá.Egy hónapja megírtam a Nyxi bemutatót a Logout-ra, de még mindig nem tették ki.
-
.LnB
titán
válasz taki01 #45288 üzenetére
Aztabüdös... LA Dodgers, pont a legnagyobb csoportrivális... Én: [kép]
Iszonyat erős idén a Dodgers. Már-már undin erősek. Simán World Series-t fognak idén játszani szerintem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz taki01 #45282 üzenetére
Igen, az MLB (és az NBA 2K sorozat), azok sokkal minőségibb sportjátékok mint a Fifa, NHL széria. Mondjuk én tuti nem Switch-en játszanám őket. Mert más konzolokon, még szebbek.
Az irányítás meg azért jó, mert több séma közül lehet választani. Ráadásul szituáció függően. Ez szerintem nagyon jó dolok a The Show esetében.Infó: Azért The Show a játék címe, mert a valóságban is így hivatkoznak a ligára, még maguk a játékosok is. Vannak az alsóbb (minor) ligák (AA, AAA stb stb sok van), ahol nevelkednek a majdani MLB játékosok. És nekik az az álmuk, hogy eljussanak a legmagasabb ligába, vagyis a The Show-ba. Szóval ez Amerikában egy szleng az MLB-re.
Kikkel játszol?
-
.LnB
titán
Írjátok a Xenoblade Chronicles 3 végigjátszási időket, és rendesen félek attól a játéktól. Még az a játék nincs meg, van is még mit végigjátszanom előtte, viszont érdekel nagyon. De félek, mert mostanában mintha alig kötnének le játékok. Játszom az Astral Chain-t is, az csak 20 órá körül van. Nem is rossz. Mégis lassan haladok vele. A 8. File-t kezdtem el szombaton, és nem mondanám, hogy letehetetlen játék.
Na most 80-90órán át, én mit fogok csinálni a XC3-mal..az talány. Eddig a Persona 5 volt a leghosszabb Single Player játékom. Remélem majd ez is nagyon magába szippant.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz sting2 #45257 üzenetére
Na igen, az cink. Sajnos annyira én sem vagyok tapasztalt, hogy megérheti e papírok nélkül venni. Ugye a joycon driftelés jellemző.. Az miatt én is papírosat néznék inkább.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz taki01 #45247 üzenetére
Még valami. Eszembe jutott, és most direkt megkerestem, hogy azon a bizonyos torrent oldalon, fent van az első pár MLB meccs, amit a Sport TV magyarul közvetített. Ott a srácok (kommentátorok) végig segítettek a kezdő nézőknek a szabályok magyarázásában. Igaz, hogy 2020. 07-ben történt ez. De tanulni, tuti szuper lenne azokat megnézni.
Legkönnyebben úgy találjátok meg, hogy Sorozatok/HD HUN/ -> "mlb".„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz sting2 #45245 üzenetére
A Super Mario 3D World-öt azt hajtottam én is egy ideig. Pontosabban arra vártam a legtovább, mire tudtam egyet venni. De ahogy nézem, most van HA-n eladó.
-
.LnB
titán
válasz taki01 #45247 üzenetére
A baseball szabályok nem nehezek. Cseppet sem. Főleg nem úgy, mint az NFL szabályzat. A baseball szabályok azért idegenek sokaknak, mert egyetlen másik sporthoz sem hasonlít. Ezért fura sokaknak. Már a védekező, támadó dolog is az. Itt az ütő csapat támad, a dobó csapat védekezik. És ez inningenként változik...
Itt egy jó oktató anyag: [link] (ennek három része van.)
Ezt kombinálva azzal, ha játszol is vele, pofon egyszerű lesz megtanulni a dolgot.
Ami talán elsőre nehéz lehet a játékban, az a védekezés. És, hogy hova dobd a labdát ha futó van a bázison. De erre majd rájössz. Ez se nehéz, csak itt már gondolkodni kell azért, és ismerni a szabályokat, hogy ki-mikor megy és mehet a következő bázisra. Gondolok itt az ilyen védő játékokra: [link]Szóval, nem kell félni! A baseball cseppet sem nehéz, csak európai nézőnek szokatlan.
Bármi kérdés van, segítek.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Azta de felcseszett ez az Astral Chain a Beast Legion irányításával... Ezt, hogy gondolhatták?! Egyébként se egy leányálom a játék irányítása, de amikor megülöm ezt a Beast-et, a hajamat téptem..
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz szpal17 #45192 üzenetére
Tényleg rég volt. És én sem akciósan vettem (rosszul emlékeztem). Most néztem az emailjeim között, hogy 14€-ért vettem, a múlthónapban. Annyit azért megér ha valakit elkap. Engem annyira nem kapott végül.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz DevilAqua #45155 üzenetére
Hello!
Én ebben a hónapban rengeteget bújtam a Hardverapró-t. És láttam is, hogy különleges játékokat keresel. De most már tudom a hátterét is, hogy a borítók miatt.
Azt hiszem Grath gyűjteményével meg is lett válaszolva a kérdésed. Jómagam nem tudnék dönteni. Nem tudom melyik a legszebb.
(Nekem itthon, a sajátjaim közül a Cyberpunk 2077 a kedvencem. Alap, és a fémtok is jól néz ki szerintem)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Eléggé hektikus az eShop böngészése konzolon. Főleg, hogy ha scrollolok lefele, nincs olyan gyors a hw, hogy betöltse a következő sornyi játékot.
Így inkább PC-n, böngészőbe nézelődök.
Ajánlom figyelmetekbe az art of rally-t. Én Xbox-on játszottam vele, és egy nagyon jó game.
Amin még megakadt a szemem, és olvasgattam róla, az az unMetal. Hideo Kojima Metal Gear játékának, egy (elvileg) igényes paródiája.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #45138 üzenetére
Hu, én most megnéztem a trailer-t. Meg nem tudom mondani, hogy ez micsoda. Nem miss click volt neked ez a whislist?
Nekem is jelzett a Katana Zero. Gondolkodok rajta. A Huntdown még mindig nem akciós, pedig azon nem gondolkodnék.
-
.LnB
titán
válasz tboldi #45131 üzenetére
160-180k-ért, és teljes visszafele kompatibilitással, felőlem jöhet most karácsonykor is. Hiába vettem én is nemrég az OLED-et.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #45118 üzenetére
Tegnap pont felbukkant egy eladó, normál árú, bontatlan XC3 előrendelői extrákkal.. Nagyon gondolkodtam, de kibírtam, hogy ne vegyem meg (azóta el is kelt). Van otthon 5 játék, amit előbb végig kellene játszani.
Kicsit elszomorít ez a kijelentésed, hogy kellene hozzá az első két rész. Mert az első Def edition-on azért már látszik az idő vas foga, minden tekintetben. Ráadásul rengeteg idő is lenne nekem egymás után lenyomni a három részt. Vélhetően Xenoblade túladagolásom is lenne. Szóval én nagyon valószínű, hogy csak a harmadikat fogom végigjátszani.
-
.LnB
titán
válasz consono #45106 üzenetére
Persze játssza végig mindenki. De itt azért van pár komolyabb fight, ami szívás lehet 30fps-sel.
-
.LnB
titán
Benne van még GP-ben az Octopath Traveler. Ezt lehet Xbox-on fogom inkább játszani.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Norb79 #45090 üzenetére
Ejj, azért 60fps-sel jobban esik a szememnek. Még ha nem is számít annyira egy körökre osztott játéknál.
Majd ha végigjátszottam azokat a játékokat, amik most megvannak. Akkor ennek kellene nekiállni. Néztem, hogy 60-70óra a gameplay, nem rövid.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az Octopath Traveler 2 az kapcsolatban lesz az első résszel? Nem játszottam az elsővel sem, azért kérdezem. Folytatódik, vagy összefügg majd a sztori?
Milyen sokat dob vizuálisan a 2. részen, hogy sokkal látványosabban mozognak a felhők árnyékai a földön. Nézegettem az első részből gameplay-t, ott ennyire nem volt látható.
-
.LnB
titán
Zelda: Link's Awakening speedrun.
[link] 10perc után a csirkés trükk?! omg! És az csak a kezdet. Ebben aztán vannak csodák...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #45049 üzenetére
Gondoltam én, hogy a sok Zelda játékkal eltöltött idő segítene. Én általában azt gondolom magamról, hogy megvan egy bizonyos mértékű játékintelligenciám. Ami elég sokszor segít. Viszont ennél a Link's Awakening-nél kell Zelda tapasztalat is. Ami meg nekem eddig kimaradt. Pár játék után, biztos hamarabb látni az összefüggéseket.
Elég nagy a különbség, az olyan kalandjátékok mint az Uncharted, ami még azt is kiemeli, hogy hova ugorj, melyik kapaszkodón kell felmászni, és ez között, ami teljesen magára hagy.Alapvetően szeretek új stílusokat kipróbálni, mert a tapasztalat amit szerzek velük, később majd kamatozik. Csak ez most meglepett. De ez is egyfajta tapasztalat így is.
-
.LnB
titán
válasz penge111 #45070 üzenetére
Nekem a Half-Life-hoz se ártott volna valami leírás régen. Mert én hetekig (de tényleg) voltam elakadva azért, mert az elején ment az a vonat. Én minden áron azt hittem, hogy ki kell belőle ugrani. Még a játékot is újratelepítettem miatta, gondoltam bug, hogy nem áll meg, biztos mert nem eredeti a játék. Aztán egyszer csak véletlenül otthagytam a játékot, és mire visszamentem a szobába láttam, hogy megált a mágnesvonat, én meg tudok menni minden fele. De mindeközben többször töröltem le, mondván hogy ez egy sz*r. Inkább más játékokkal játszottam helyette. És nem értettem, hogy miért írta a PCGURU, hogy az egy forradalmi játék. Szóval én már 1999-ben is TrainSim-mel játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Úgy néz ki, hogy sikerült vennem Super Mario 3D World + Bowser's Fury-t. Így most meg is van minden amit akartam, egy jó időre.
Hétvégén belelestem a Super Mario Maker 2 sztoriba. Ötletesek a pályák, tetszett. Néhol nagyon nosztalgikus.
És az Astral Chain-be is belekezdtem. Annak már az elején látszik, hogy az az én játékom lesz. Jónak tűnik. Ezt fogom most végigjátszani.[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Ma jelenik meg a Return to Monkey Island. Kíváncsi leszek a kritikákra.
-
.LnB
titán
válasz gabeunit #45034 üzenetére
Fogyasztó védelmet emlegetted?
Akkor legalább sikerült. Jó játékot! És Boldog születésnapot![ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz gabeunit #45023 üzenetére
Gyökerek. Én tuti felhívattam volna a főnöküket. Bár a PlayIt is ha jól tudom, már valami NymER-es biznisz. Na de ezt hagyjuk is.
Hát akkor eladod HA-n. Valamennyit buksz rajta, meg szerintem azt annyira nem is veszik, de más nincs.
Én mondjuk visszamennék kicsit eréjesebb hangnemben.
Ha meg személyes vásárlás volt, és tényleg arra is van hivatalos rendelet. Akkor megemlíteném nekik a fogyasztóvédelmet, az általában hatásos.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz gabeunit #45020 üzenetére
Netes rendelést elvileg kötelesek visszavenni. Ha személyesen vette, akkor nem tudom.. De szemetek, az tuti. Most miből állna másik játékra cserélni? Az a lényeg, hogy bontatlan legyen.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #45012 üzenetére
Egyébként én azt hittem, majd kapok tőletek, hogy hú de gáz. Meg ilyenek. Erre kiderül, hogy mindenki így nyomta végig. Mondjuk ldave-ben még bízok, ő kétlem, hogy youtube-ozott volna.
-
.LnB
titán
válasz koncsik #45010 üzenetére
Na de a játék lényeget dobjuk így a kukába! Én szarul érzem magam miatta.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
The Legend of Zelda: Link's Awakening
Ezt nem írom meg rendes élménybeszámolónak. Csak írok róla egy kis véleményt, pár gondolatot.
A játék nagyon cukin néz ki, jól áll neki ez a stílus. Első látásra elnyerte a tetszésemet. Már az elején, szabadjára enged minket a játék. Viszont elég szűk keretek közé vagyunk zárva a képességeink/itemeink hiánya miatt. Ott még szépen boldogultam. Az első kettő, vagy három hangszer megszerzése után viszont elkezd szerintem a játék annyira kinyílni, és bonyolódni, hogy már láttam lelki szemeim előtt, ahogy hónapokig ezen a szigeten ragadok, mint Link. Ez volt életem második Zelda játéka. A BotW volt az első. Abban imádtam a szabadságot, és flottul végig is tudtam játszani saját kútfőből. És itt gyanús is lett nekem, hogy valószínűleg ez a szabadság nem a BotW újdonsága volt. Hanem ez a Zelda védjegye ugye? A régi játékok is mind-mind ilyenek? Nincs nagyon semmi, ami fogná a játékos kezét. Be kell tanulni a szereplőket, emlékezni kell, hogy ki-kicsoda, kinek mi kell, ki miben tud segíteni. De még így is tele van a játék rejtélyekkel. Eldugott dolgokkal. Amiket tényleg csak akkor találsz meg, ha teljesen átszellemülsz egy régi vágású kalandjátékossá, és úgy játszod a játékot.
És itt vert rendesen arcon a játék, hogy én ehhez kismiska vagyok. Hiába tartom azt magamról, hogy láttam én már sok mindent, kipróbáltam magam sok stílusban. Ez az régi vágású játékmenet, számomra ismeretlen terep. Mert úgy kezdődött, hogy egyszer elakadtam. Na gyors megnézem Youtube-on. De csak ezt, hogy haladhassak tovább. Aztán csak megnézem még ezt is... És oda jutottam, hogy szinte YT alapján játszottam végig.Kereshetnék mentségeket, először én is úgy gondoltam, hogy csak azért nézem meg YT-on, mert kölcsön van, és szeretném időben visszaadni. De ez önámítás lenne. Mert amiket csinálni kell néhány helyen, szerintem hónapokig nem jöttem volna rá. Ha meg igen, akkor meg az lett volna, hogy hónapokig szenvedek egyetlen játékkal, ami a végtelenségig frusztrál. Mármint nem a játék, hanem a tehetetlenségem.
Tele volt olyan fejtörőkkel, labirintusokkal, sorrendekkel a játék, amik láttán csak szörnyülködtem.. Kíváncsi lennék, hogy ki az, aki ezekre saját kútfőből rájön.. Kiemelnék egy példát, Eagle's Tower-ben például a négy tartó oszlop kiütése.. omg.. Arra viszont büszke voltam, hogy a tojás útvonalát tudtam, hogy hol keressem, mert a játék elején felfigyeltem arra a bizonyos könyvre, és értettem is azt a fejtörőt. Az nagyon poénos is volt.
Egyébként ha nem kölcsön lenne, és nem siettem volna. Akkor szerintem sose játszom végig. Mert a narratíva hiánya, számomra nagyon hiányzott volna. Nekem kell valami ami behúz egy játékba. Nem tudok az nélkül belemerülni. És itt narratíva, hát van, de iszonyat minimális. Ez szinte a papír alapú RPG-k képzelőerejét kívánja, hogy bele tudd élni magad.
Teljes mértékben megértem, hogy ez egy Remake, és feltételezem, hogy ez a stílus a Zeldák védjegye, de ma már ehhez a játékosok szerintem iszonyatosan el vannak kényelmesedve. A mai játékok sokkal egyszerűbben elérik, hogy teljes legyen az immerzió. És már lusták vagyunk erőt venni magunkon, és mi belemerülni a játékba. Sajnos ez nekem nem ment, és nem haragszom a játékra, de baromi rosszul esik, hogy szembesít ezzel. Így véleményezni sem merem. Felteszem a kezeimet, és megadom magam, a The Legend of Zelda: Link's Awakening győzött.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Már jegelve van, szóval talán írhatok róla.
Tegnap HA-n felbukkant Zelda Botw és Animal Crossing 10k/db áron. És volt még mellettük egy Pokemon Brilliant Diamond is, a hármat el lehetett hozni 25k-ba.
Nekem egyikre se lett volna szükségem, de nagyon gondolkodtam. Mák, amikor ilyen áron ki lehet fogni ilyen játékokat.
Akartam is írni ide, de sajna tilos.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sasáék beszélnek a Nintendo Switch játékok eladásairól: [link]
Láttuk a táblázatot, mi is meglepődtük, csak hátha érdekel valakit a reakciójuk.
Egyébként engem a Ring Fit Andventure száma lepett meg legjobban. 14,5 millió..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz taki01 #44963 üzenetére
Gyors meg is néztem, hogy nálam van e ez a lenyomás gond. De szerencsére nincs.
Azt majd még bele is írom, amit te is írtál korábban, hogy az anyaghasználat azért nem prémium. Mert így azt nem írtam bele, csak, hogy milyen a felülete meg ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Simán lehet majd ide linkelni. Ha jónak találjátok összefoglalóba is akár. Ide az egészet betenni, az elég sok lenne. Bár, talán képek nélkül nem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jaja, nektek van nagy tapasztalatotok. Tényleg, lehet átküldöm majd neked egy olvasásra (ok?). Aztán lehet, hogy mehet is ki, mert gondolom nálatok sem volt vele gond. Gondoltam biztosra megyek, de így felesleges is tartós tesztre várnom.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz koncsik #44954 üzenetére
Nyxi-t írom épp Logout-ra, címlaposra. Én nem láttam róla még magyar bemutatót. Viszont nem tudom mikor lesz publikus, mert nyüstölni kellene is még, hátha előjön valami. És akkor beleírom, vagy módosítom az eddig leírtat. Ráadásul kérdés, hogy mennyi időn belül megy át a modikon is. Szerintem hétvégén elküldöm, aztán majd átrágják.
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #44941 üzenetére
Első nekifutásra nekem a New Super Mario Bros. U Deluxe, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe játékok voltak. A Zelda után viszont úgy éreztem, hogy láttam mindent.
Fiamat egy ideig a Mario Kart kötötte le, na meg azzal játszottunk hárman is. De szépen visszaült a PS4 elé akkoriban. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor eladom a Switch-et.
De most más a helyzet. Most nem tervezem eladni. Fillérekért vettem, és a másik két konzol amúgy sem foglalkoztat annyira. Erre pedig van pár ígéretesnek tűnő cím, amiket be fogok pótolni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Luigi's Mansion 3
Egy kis villám beszámoló az első igazi Nintendo exkluzív játék végig játszásáról, mióta ismét van Switch-em. Mondhatjuk azt is, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild után, a második sztori alapú Switch exkluzív játékom volt ez.
Valószínűleg sokan ismerik a címben szereplő játékot, ugyanis lassan 3 éve jelent meg. Sok jót hallottam róla én is korábban, és egyáltalán nem kellett csalódnom. Egy igazi jópofa, kis hangulatbomba. Ezt is várom a Nintendo exkluzív címektől.
Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a Switch hardvere nem túl acélos, három éve sem volt, amikor a játék megjelent. Szerintem még is nagyon pofásan néz ki a grafika. Nyilván nincsenek csilli-villi effektek, viszont az art megoldások nagyon szép stílust adnak a játéknak.
A játékmenet nagyon kellemes. Bár érezhetően a kisebb korosztályoknak is szól. Szóval komoly nehézséget egy bizonyos kor felett, nem tud a játékos elég állítani. Nem is feltétlenül baj ez. Az egész játékot jól esik végig játszani. Ami nekem 12,5 órámba telt.
A játék története röviden, hogy Luigi és barátai meghívást kapnak egy szállodába, vakációzni. Az első éjjel után viszont barátai eltűnnek, a szálloda pedig inkább tűnik egy kísértet háznak. Mi feladatunk szintről szintre felderíteni a helyet, és kiszabadítani barátainkat.
Minden szint külön témát kapott, és általában külön boss-t is. Mindkettő elem nagyon ötletes végig. És van néhány emlékezetes, ötletes bossfight. A játék végére viszont volt, hogy ellaposodtak ezek a bossfight mechanikák. A legkomplexebb szerintem az utolsó előtti harc.
Viszont a stúdiós, és a dínós pályát/harcot külön kiemelném! Imádtam őket. De a játék tele van olyan megoldásokkal, ötletekkel, amiktől a játékosok (akinek nincs Switch-e) és a játékkészítők már rég elszoktak. Nagyon sokszor kaptam azon magam, hogy egy egy ötlet mennyire tetszett. És eszembe juttatta, hogy mennyire elszoktam ezektől, mennyire hiányzik ez ma a "nagy" AAA címekből. Ma már egy AAA cím, általában egy ötleten alapszik, és abból "megél". Ez a játék viszont tele van ilyennel.Sztori módon kívül, van még ScareScraper és Screampark játékmód. Előbbi több fős multiplayert takar. Ahol többedmagunkkal kell, előre kiválasztott számú emeletet teljesíteni. Utóbbi, Screampark játékmód, pedig minijátékokat tartalmaz. Ezek között van léghoki szerű, ügyességi hajókázás ésatöbbi..
Technikai oldalról szinte teljesen elégedett voltam. Hangok terén számomra fura volt a szinkron teljes hiánya. Vagyis az nem, de helyette ez a gagyogás... Ezt elsőre nagyon furcsálltam. Ami viszont végig zavart, az az irányítás. A célzás. Én még most se tudom megmondani, hogy Luigi irányítása milyen nézőpontból történik. Az ő nézőpontjából fordulok e például balra, vagy az én szemszögemből, ami nekem bal. Persze amikor játszottam, akkor úgy ahogy ment (komolyabban nem hátráltatott). De esküszöm nem egyszer nem azt csinálta, mint amire én gondoltam. Lehet, hogy az én hibám az egész, de már nevettem magamon emiatt.
Ezt a kis apróságot leszámítva, nagyon jól szórakoztam. Ezekért a kreatív megoldásokért, ötletekért tartom nagyon sokra én a Nintendo-t.
-
.LnB
titán
Dragon Quest Treasures TGS Trailer (dec. 9.)
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Egyébként sem aktuális még.
Holnap ha megjön az utlsó játék is, majd teszek be képet ide. Elég jól sikerült a beszerzés. A Super Mario 3D World + Bowser's Fury-n kívül, sikerült kb mindent beszereznem így első körben, amit akartam. Elleszek egy ideig.Ma végzek majd a Luigi's Mansion 3-mal. 1,5 óra maradt belőle.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
röviden: Soha.
bővebben: van 3 konzol, nehogymár... (Nincs is tabletünk)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Megjött végre a Nyxi kontroller!
Nem kellett nekem sem vámot fizetnem rá szerencsére. 15 nap. (Kaptam már meg express szállítás nélkül is ennyi időn belül csomagot Kínából)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44896 üzenetére
Ajj már...
1. azt hittem Switch exkluzív(ezért nem is néztem)
2. handled-ben akartam játszani.
Nem baj, most betáraztam jó időre Switch játékokból, remélem lesz akciós addig, míg sorra kerülne, vagy találok HA-n jó árért.
Nem akarom nagy TV-n játszani, ez nekem annyira passzolna a handled módhoz.Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge játékkal is így jártam múltkor. De azt nyomjuk is SX-en a fiammal.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz gabeunit #44879 üzenetére
Nekem is ez volt az első. És nagyrészt csak pislogtam. Nem tudom, hogy mi micsoda. Ezért mély nyomot nem is hagyott bennem. De a Octopath Traveler 2 nagyon tetszett. Be fogom szerezni az elsőt.
A Zelda meg természetes. Biztos jó lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Áhh értem. Jól van, ennek örülök. A többi engem nem hatott meg. Bár azt láttam, hogy farmos alapú lesz vagy egy tucat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44821 üzenetére
Egyszer majd ki akarok próbálni egy jobb fajta Pokemon játékot Switch-en. Mert semmi tapasztalatom velük, de még várat magára a dolog. Vannak előrébb való címek szerencsére.
Ezt a Splatoon-t se néztem még meg, hogy mi. Valami festékes dolog van benne, annyit talán tudok róla. De nagyot megy ahogy látom a híreket. Majd egyszer az is sorra kerül biztos.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44818 üzenetére
A szocializálódásra irányuló tervüket dicsérem. Ettől függetlenül ez egy kicsinyes trükk, hogy például valaki megvegye mindkét kiadást nem?
-
.LnB
titán
Nem a listához tartozik szorosan, csak itt is látom...
A Pokemon játékoknak miért van mindig két neve? Vagy kiadása? A mostaniaknál is látom, hogy sok ilyen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Na most már morcos vagyok 8.-a óta halott a Nyxi expess rendelés trackinje.
Elég jól haladok a Luigi's Mansion 3-mal. Mivel kölcsön kaptam, egy kedves fórumtársunktól, szeretném mihamarabb vissza is adni. Ma következik a 12. floor. A játék levett a lábamról, nagyon élvezem.
-
.LnB
titán
World of Anterra (Kickstarter)
Ez elég komoly kis játéknak hangzik.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Mario Maker 2-vel kapcsolatban lenne két apró kérdésem.
A közösség által készített pályák elérhetők Nintendo Online előfizetés nélkül?
A korábbi játékok pályái elérhetőek benne, más játékosok által elkészítve? Vagy a Nintendo nem engedi az ilyen remake mapokat?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #44776 üzenetére
Szerintem inkább azért nem viszik, mert réteg cucc. Egy Mario-t bármikor eladsz. A JRPG nem casual stílus. És ahogy én eddig leszűrtem, elég kicsi az a Switch felhasználói réteg itthon, akik a casual játékosok felett vannak. Főleg azok, akik szeretik a JRPG-t.
-
.LnB
titán
Ez a Luigi's Mansion 3 ez nagyon cukker cucc!
És rögtön azt mondom, ez ennél szebb Switch játék nem is kell. Marha jól néz ki. Nameg nagyon ötletes is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- Napelem
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest