Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Általában fel vannak tüntetve , ha kódos "Code in Box". De speciel ezekből amik le vannak akciózva én még nem láttam "kódos , dobozos" kiadást. Keress rá egy Final Fantasy IX-re vagy egy a Little Nightmare-ekre , na azok pld azt hiszem pont letöltőkódosak.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem pont ez a bajom vele, gyűlölöm az adósságot, szerencsére életemben nem voltam még adósságba, a hitel meg végképp ördögtől való. Pont ezért nem szeretem ezt a részét és pont ezért ragad magával a játék, hogy ezen minnél hamarabb tovább jussak
30z.Samu: Nekem most olyan 80-90 óra körül lett a vége, de úgy, hogy már játszottam másik acc-al másik konzolon, így tudtam mit hogy kell, és nem foglalkoztam a szigettel meg sallangokkal, csak hogy kipörgessem a "sztorit". Ha még adok a szigetre, meg össze szedem a szezonális cuccokat, simán nekem is belepörgött volna 120-130 óra.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
DM-Fan
nagyúr
El kell keserítselek: a legtöbb Switch cím cartridge-en megvéve is baromi sokat telepít SD-kártyára. Most néztem: az általad említett Mortal Kombat 11 Ultimate (az épp a napokban telepített 1.026-os patch-et is beleszámítva) kerek 26 GB-ot foglal az SD-kártyán úgy, hogy én anno megvettem fizikai kiadásban. Ja, ráadásul ebben semmi DLC nincs benne, ez csak az alapjáték, pedig ha valamihez, ehhez aztán van DLC dögivel! Ergo ha csak a géped beépített tárhelyét használnád SD-kártya nélkül, akkor jelenleg már el sem indulna.
Csak néhány gyors példa az általam cartridge-en megvett címek alapján:
- Mortal Kombat 11 - 26 GB
- Bioshock Infinite - 17.4 GB
- Bioshock Remastered - 7.1 GB
- Bioshock 2 Remastered - 5.5 GB
- Doom (2016) - 8.3 GB
- Diablo III: Eternal Collection - 1.5 GB
- Zelda: BOTW - 947 MB
- Super Mario Odyssey - 386 MB
- Yoshi's Crafted World - 307 MB
- Super Mario 3D All-Stars - 172 MB
- Paper Mario - The Origami King 29 MB
- Metro 2033 Redux - 0 MB
- Metro Last Light Redux - 0 MB
- New Super Mario Bros. U Deluxe - 0 MBSzóval az látható, hogy bizony-bizony egyes third-party címek bizony szeretnek terpeszkedni az SD-kártyán is, nem csak a cartridge-en. De mondjuk érdekes, hogy a Nintendo exkluzívok (amelyek grafikailag egyébként szintén nem gyengék) meg szinte semmit nem foglalnak. Vagy ott van a Metro is, ami szintén elég erőforrás-igényes dolog és mégsem telepít egy megabájtot sem.
Emellett igen sok mindent veszek digitálisan is a durva akciók miatt, illetve ugye vannak címek, amelyek eleve csak digitálisan kaphatók.
Digitális vételek között is van egy-két szép sütemény:
- Resident Evil Revelations 2 - 23.6 GB
- Alien: Isolation: 17.8 GB
- Resident Evil Revelations -12 GB
- Fortnite 11.6 GB
- Outlast 2 - 10.1 GB
- Grid Autosport 9.4 GB
- Doom 3 - 8.8 GB (szerintem PC-n nem volt ennyi, illetve a Doom 2016 cartridge-ről futtatva nem telepít ennyit)Azt hiszem ezek után nem kell csodálkozni azon, hogy tavaly év végén már kénytelen voltam 512 GB-os kártyát tenni a gépbe, de nincsenek illúzióim: szerintem még idén kinövöm ezt is. Persze meg lehet kérdezni, hogy miért nem törlök címeket és telepítek azok helyére újakat. A válaszom prózai: csak!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest