Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz markknight #45899 üzenetére
Nem lehet valamilyen felbontás vagy RGB range beállítási probléma? Nekem is Samsung -ra van kötve, bár én elég ritkán használom dokkolva, de akkor nincs vele semmi gond. Így abban nem tudok pontosan segíteni, hogy mi okozhatja. Neten meg millió fajta hibát sorolnak, ami hasonló megjelenítési hibákat eredményez.
Pl. Switch Sports -szal vagy Force Unleashed -del azért többet szoktam játszani, mint 15 perc. Ezek ugye tipikusan dokkolós játékok.
Nem tudom melyik típus. Nincs rá valamilyen beállítási tipp YouTube -on? Lehet valamilyen beállítás okozza a problémát.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz markknight #45897 üzenetére
Nálam ilyen nincsen, én passzolok.
Rákeresve: Samsung TVd van?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
markknight
veterán
Az miért lehet, hogy 15 percenként kb 1 másodpercre fekete lesz a képernyő? Utána megint jó, de ilyeneket random csinál.
-
markknight
veterán
Köszi mindenki!
Stílus az mindegy, sokáig tartson meg legyen jópofa a története, világa.
Leszedtem az Apexet meg az Overwatchot, de olyan volt mint képzeltem, játszhatatlan. Mondjuk ezt nem is azért vettem, meguntam a ryujinxes játszásokat. Ilyen Doom meg Control.. kizárt, hogy ezen játsszam, főleg ilyen tizen ezrekért 80%-os resolution scale mellett
Fura, hogy a két ravasz igazából gomb meg ez az A-B csere is megőrjít egyelőre, szokni kell
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz markknight #45890 üzenetére
Ha mar Bayonetta, akkor az Astral Chaint se hagyd ki.
De a Nintendo exkluzivok kb mind kivetel nelkul jok. A multiplatform cimeket viszont keruld mint a pestisest, hacsak nincs olyan fetised, hogy szeretsz szarul optimalizalt cimekert +60 szazalekos felarat fizetni, csak azert, mert “hordozhato”PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
félisten
Rengeteg játék van, ami ajánlott, kérdés, hogy milyen stílusban keresgélsz? A Zelda Breath of the Wild és a Mario Odyssey induláshoz tökéletes páros.
A Slime draws near! Command?
-
Rage47
veterán
Super Mario Odyssey
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Luigi’s Mansion 3
Mario Kart 8
Mario and Rabbids 1-2
Xenoblade 1-3
Kirby and the Forgotten Land
Metroid Dread[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz markknight #45889 üzenetére
Siker, nem tudom mi lehetett, de TV-re kötve beindult. Beléptem én is a sorba egy V2-tes Switch-csel.
Nálam a Bayonetta 3 volt a húzócím, emulátorozni nem volt nagyon arcom, pedig szépen futott a gépemen. Zeldán kívül tudtok pár gemet mondani? Mit érdemes pótolni? Még a 3DS érában volt ilyen konzolom, azóta sok víz lefolyt a dunán.
-
markknight
veterán
Vettem használtan egy switchrt de villog a dock egyfolytában. Mit lehet tenni?
-
Scarletiel
senior tag
válasz sgfool #45885 üzenetére
A játékmenet és a harc nekem is úgy jött le, hogy epic. Csak nekem ez a környezet/látott ellenségtípusok, meg full kizoomolás nem jön be és elvesz az élményből. Nincs meg videók alapján a hype érzésem, hogy nekem ez fixen kell.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
válasz icemad #45886 üzenetére
Itt ez nem igaz szerintem, mert, ha egy Xenoblade Chronicles 3-ban ellátok Kubáig és körülöttem mindenhol van növényzet és távolban sem zavaróan üres semmi, akkor a Bayonetta 3-ban a nagyobb területű zárt részeken is elvárnám ugyanezt, hisz akkor nem a gép a kevés, hanem vagy a kód nem jó, vagy a motor, vagy nincs optimalizálva. Itt a fejlesztés ment félre nem a gép a kevés hozzá. "mert mindenki tudja mit vesz, mik a limitációi a gépnek és ez megéri-e a vásárlónak." rész meg itt is igaz mert, nekem ez így nem éri meg, nem fogom megvenni, de a játékot nem, nem magát a konzolt.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
válasz Scarletiel #45884 üzenetére
viszont ezt sem lehet a Nintendo-nak csak úgy felhozni, mert mindenki tudja mit vesz, mik a limitációi a gépnek és ez megéri-e a vásárlónak.
Látod, mára eljutottunk oda, hogy az exkluzív címek sem tökéletesek. És lehetnének jobbak, ha nem lenne ilyen gyenge a hardver.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sgfool
tag
válasz Scarletiel #45884 üzenetére
Én már beletettem pár órát a bayonetta 3-ba és tény hogy szingularitásos dizájn okán sterilnek hat , de játszás közben abszolút hozza a szokásos menő hangulatot. Engem kicsit a nagy környezet zavar, viszont az a új játékmechanika miatt alakult így , a hatalmas megidézhető lények miatt
-
Scarletiel
senior tag
Amúgy ha már grafikánál tartunk. Most néztem meg a DF videóját a Bayonetta 3-ról és sajnos nálam pont azt érte el, hogy iszonyatosan vártam ugyan a játékot, de nem fogom megvenni, mert az 1-2-höz képest iszonyat sterilnek, és üresnek tűnik a környezet, a grafika pedig eddig sem volt combos, de most egyenesen hányásul néz ki
Sajnálom, mert ha a Xenoblade 3 tud open world-ként gyönyörűen kinézni, akkor egy arénákra osztott játéknál elvárnék jobb grafikát, tömöttebb tereket és 60fps-t...Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
addikt
Desert Strike egyik játékos csomagban sincs benne, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz taki01 #45879 üzenetére
Az a baj, hogy a két legerősebb konzolon is csak 30 FPS van. Illetve 120Hz mellett lesz 40, de azt sem tartja stabilan. Tehát ezen a gépen esélytelen lenne értékelhető módon portolni.
A látvány viszont korrekt, csak ez ugye ilyen minőségben nem igazán látszik...
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Nálunk a Lidlben lesznek akciós tws fülhallgatók. 23 euró. Ma láttam kitéve, Zelda BOTW, Animal Crossing és Mario Kart mintás is volt. Gondolom pár héten belül Magyarországon is lesz. Bocs a rossz minőségű fotókért.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Norb79
őstag
-
ldave
félisten
Akkor én jövök egy ajánlással: Signalis (trailer)
Ez egy PS1-es Resident Evil, Silent Hill korszakot idéző túlélő horror játék scifi környezetben. A játékmenet fejtörőkből, kulcskeresésből és valamennyi harcból áll. Érdemes meggondolni, hogy kit lövünk le, mert a szokásos módon a töltények számra erősen limitált. A legtöbb szoba akkora, hogy kifér egy képernyőre, szóval jó belátható minden. A nálunk lehető tárgyak száma is korlátozott, ezt is menedzselni kell, hogy mikor mit viszünk magunkkal.
3-4 órám van eddig a játékban, nem tudom milyen hosszú, de még nem érzem úgy, hogy közeledne a vége, szóval az árát szerintem bőven megéri, de akciósan mégjobb vétel lehet majd.A Slime draws near! Command?
-
addikt
válasz Scarletiel #45876 üzenetére
Mondjuk az akadozás néha még durvább, mint a kinézete. Pedig az elején nincs igazi akció sem. Amikor azért jön egy csomó patkány, vagy akár ezzel együtt még rohanni is kell...hát az biztos megkoronázza ezt a "minőséget".
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Lehet úgy voltak vele, Switch-re ez is jó lesz, mert ilyen grafika sincs rá sűrűn. Nem szép dolog az biztos.
-
30z.Samu
félisten
-
Crus
őstag
válasz koncsik #45818 üzenetére
Érthetetlen miért nem a sokkal jobb falbontók remake-jével foglalkoznak.
Az egyik a Krakout, ami csak 1 évvel később jött anno (87-ben), mint az Arkanoid, de drámaian jobb volt minden téren. A másik pedig a Ricochet Xtreme, melynek ugye 4 része volt és 2001-ben jött az első. Ezeket kellene úgy kb. mindenre újra kiadni és tarolnának vele.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
addikt
Nem tudom elképzelni, hogy ezt valaki megveszi a demó alapján...
Eljutottam odáig, hogy kivárom a betöltési időket. Amellett hogy akadozik, és alapjáraton sincs magas FPS, a játék konkrétan ocsmány. Pont a legnagyobb előnyét veszíti el. Nem számítottam nagy élményre cloud -ból, de azért ez több mint tragédia.
Sajnos ezt nem sok értelme volt kiadni Switch -re. A Plague Tale: Requiem.
-
cSuwwi
senior tag
válasz gainwardgs #45865 üzenetére
jaja, főleg az elsőt.
az első barlagvasutas részt csukott szemmel is meg tudom/tam csinálni -
addikt
Warframe
Csúszik a The Duviri Paradox.ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
Megkésve bár de törve nem végigjátszottam a Donkey Kong-ot. Az utolsó boss kb három órámba telt, de imádtam vele küzdeni. Meg összességében maga az egész játék nagyon tetszett, személy szerint én nehezebbnek találtam ezt, mint anno a Returns-t. Nem is törekedtem a KONG szó kirakására meg a puzzle-ök gyűjtögetésére egy idő után. Csak toltam a pályákat, ahogy jönnek, bár elég sokáig félre volt rakva, de most tudtam időt szánni a befejezésére. Kártyás formátumban itt van még a Kirby ill. a Pokémon Arceus is várat magára.
Sic Parvis Magna
-
szpal17
őstag
Nálunk van/lesz decemberi indulással:
Itt a táblázat: Prohardver Nintendo Online családok - Google Táblázatok -
zozek
tag
Sziasztok,
switch online + expansion pack family csoportba van esetleg valakinél hely? -
sgfool
tag
Belekezdtem a bayonetta 3. részébe. Az elején érződik, a terminátor, dr. strange, cthulhu inspiráció, de szokás szerint epikus formában tálalja. Abszolút jó féle
-
addikt
Bayonetta 3 on Switch - DF Tech Review - A Great Game With Polish & Performance Issues
Digital FoundryZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
ooooobi
senior tag
válasz z4zelda #45843 üzenetére
Még így is jobban jártál mint én. Németben sehol nem tudtam előrendelni. Saturnban pár órát volt kint aztán mind elment. MM eddig nem rakta ki, az volt hogy ma meg lehet venni, direkt néztem éjfélkor hátha de semmi. Ma meg reggel nem tudtam online lenni mostanra meg már ha ki is volt rakva már csak annyi van, hogy efogyott. Ebay meg már tele van 140 euros ajánlatokkal, annyiért kenjék a hjukra. Ennyiben jó hogy otthon nincs akkora nintendo rajongótábor, aki akar mindig tud ilyen csomagokat venni.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
morfondőr
őstag
válasz scyllafren #45852 üzenetére
Leveszed róla a Core Drive-ot és azt csatlakoztatod:
Hivatalos oldalSteam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
-
szpal17
őstag
-
morfondőr
őstag
válasz scyllafren #45842 üzenetére
Nekem nagyon bazárinak tűnik! Inkább egy kicsit "márkásabb": [link]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
cornholio002
csendes tag
válasz scyllafren #45842 üzenetére
Drága
-
Sordoran
addikt
válasz EmThor #45838 üzenetére
Még nem jött meg, de amúgy is este tudok leghamarabb ránézni.
Bár az se biztos hogy ma neki kezdek, hosszú hétvégén darálnék egy sorozatot, na meg Genshin-ben le vagyok maradva így új patch előtt. (Ebből is lesz-e valaha switch port...)
Szóval eredeti terv szerint halloween alkalmából akarok darálni benne.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
scyllafren
senior tag
Ismeri vagy hasznalta valaki ezt a hordozhato "dokkot"? Velemenyek?
Amazon UK -
ldave
félisten
válasz adalbert1 #45839 üzenetére
Német Nintendo online boltot nézem, onnan valamivel olcsóbban rendelhető (350 euró, ingyen szállítás). Annyival nem olcsóbbak itthon a használt, 1+ év garanciás gépek, szóval ekkora különbségnél már lehet inkább újat vennék.
Rákérdeztem a Gameparknál, de még nem kaptam választ a garira.A Slime draws near! Command?
-
addikt
válasz adalbert1 #45839 üzenetére
Fizikai verziónál nem tudom. Gondolom annál is, de azt nem vágom, mert nekem digitálisan van meg.
A főképernyőn lévő banner -re kell kattintani és az navigál el a megfelelő helyre eshop -ban. Más módja nincs a kedvezmény érvényesítésének.
Ahogy itt nálam is:
[ Szerkesztve ]
-
-
EmThor
addikt
Na toljátok a Bayo 3-at? Jó szórakozást, a videok alapján nagyon jó lett!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
addikt
Most egész "olcsón" meg lehet venni Switch -re, ha valaki megvette a korábbi 2 szezon valamelyikét.
Bár ugye itt annyi változás sincs, mint máshol, mivel Legacy kiadás.
Jövőre valószínű kicsit át lesz szabva, mert a FIFA akkor már nem szól bele a játék felépítésébe, de nagy csodát azért nem várnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
-
mirci18
addikt
Én úgy tekintek a Switchre hogy nekem az álom konzol.
Hozza a wii u grafikai szintjét kézben megkötések nélkül.Ahogy szokták mondani mindenki az exkluzívok miatt vegyen konzolt.
Vagyis ahol a neked fontos exkluzívok vannak oda tedd le a voksod.
Nekem öszeségében a Nintendo vonal fekszik így ennél fogok maradni.
Szerencsére a third party címekkel szépen el vagyunk látva.
Plusz nekem a "retró" vonal is bejön. Ezek olyan címek mint Witcher és a többi ami nyilván csak egy generációval régebbi de az igazi konzolosok már használhatták én meg csak most ismerkedtem meg vele.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tag
Nem volt még részem Cloud gamingben mert távol áll tőlem Inkább a fizikai kiadások, ha nincs akkor digitálisan is jó de ezt a Cloud dolgot tényleg kerültem mint a forró kását.
Igazából véletlen láttam eShopban, hogy ma jelent meg(RESIDENT EVIL VILLAGE)Előbb a Demót kell kipróbálni, hogy megvehesd (LOL )
A Demo szuperül futott, gondoltam megveszem …A játék is hibátlanul pörög. Se akadás, semmilyen probléma nem jelentkezett. Annyira meglepett a Demo, hogy hirtelen el is felejtettem, hogy “csak” egy Switch van a kezemben
Szóval grafikailag kimondottan szép a megszokott Switch játékokhoz képest.
4G-s mobilnetet megosztottam, azzal se volt “röccenés”.
Igazából ezt most csak ajánlani tudom akinek kimaradt
Abba már most biztos vagyok, hogy a Hogwarts Legacy is így lesz megoldva
[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
ldave
félisten
Külföldön vásárolt Switchek esetében is érvényesíthető itthon a garancia?
-
MODERÁTOR
Omg, must have, 30 éve az én nickem volt az első helyen a keringő verzióban… true story
19e, 22e a limited: inkabb eloszedem a floppykat meg - drive-ot
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #45811 üzenetére
Nem, OLED-et vennék. Most Lite gépem van, ezt váltaná, nagyobb, szebb kijelző lenne a lényeg. Dokkolva ritkán lenne.
-
addikt
válasz icemad #45814 üzenetére
Nem ez a probléma. Hanem az, hogy OLED -en sokkal röcögősebb az alacsony FPS. Amikor 20-30 között ingázik egy játék, az baromi zavaró rajta.
hombre[EU]:
Az biztos hogy szebb. Én is OLED -et használok, és elég ritkán dokkolok. Szóval ez nálam is szempont volt.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz hombre[EU] #45811 üzenetére
Mondjuk ha ennyi 20-30 FPS közötti játék fog érkezni ahogy az utóbbi időben, akkor lehet értelmét veszti az OLED kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Utóbbi napokban elkezdtem nézegetni aprókat OLED Switchért és hát eléggé pörög a téma. A jó áron felkerülő gépeket pillanatok alatt elviszik. Három eladó is volt, akinek az 1-2 napos hírdetése még aktív volt, de közben már eladta a gépet.
-
bwoay
nagyúr
válasz Scarletiel #45788 üzenetére
így is meg lehet közelíteni a kérdést, ha a Horival veted össze. Viszont ha mondjuk a Nyxi a viszonyítási alap, akkor az legyen kb 10 dollárral több, mint a grip, és cserébe cordless, rezeg (az intenzitás szabályozható), jobb a fogása a gyári joy-connál, több gomb van rajta, pro kontrollerként is használható, nagyobb és precízebb rajta mindkét analóg kar, és nem kell leszedni dokkoláskor. bonus RGB fények
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Tegnap megjött a Persona5 Royal, ma jött SMS, holnap jön a Bajonetta3.
Ajándék lesz, lesz öröm, az egyik Karácsonyra!
Konzolvilág rendelés.
Üdv: Karesz"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
morfondőr
őstag
válasz koncsik #45799 üzenetére
Nem gondoltam nagy dologra, gyorsan össze ütöttem egyet: [link]
Bárki szerkesztheti, én a saját családomat írtam bele, amit látok a Nintendo fiókomban. Persze ha valaki nem szeretné saját nevét egy ilyen táblázatban látni, akkor törölje, de valamivel jelezze, hogy foglalt az a hely.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest