Hirdetés
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Ez a Darksiders qrvajó cucc, anno pc-n csak bele néztem és aztán feledésbe merült... hehe a switchen játszok végig végül minden általam kihagyott pc címet(is)

-
-
djozsi
senior tag
Mai pletyka, hogy eShop only címként érkezni fog a Wind Waker HD és a Twilight Princess HD a gépre. Ezekkel együtt már négy érkező Zelda játékot is pletykálnak összesen a kettő bejelentett mellett. Úgy fest a Zeldásokat eléggé el akarják kényeztetni.

-
Sanraith
aktív tag
Amióta küldi a nintendo az email értesítőket, egy kicsit könnyebb az eshop akciókat követni, de én ezt az oldalt is használom: psprices.com
RSS feedben is lehet olvasni az új akciókat, küld értesítést, stb. Így nem kell mindig az eshopot böngészni. -
adalbert1
veterán
-
Edge
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
ahh, norvég eshop a tuti most? régebben a dél afrikai volt.
-
adalbert1
veterán
Akciós topicból: 90k-ért D3 bundle
szerk.: eléggé elgondolkoztam, hogy a saját, már 2 éves gépemet cseréljem egy újra, gondolom az enyém használtam olyan 70 körül simán elmenne, esetleg a fizikai Diablo 3 példányomat is eladnám (vagy ebből a kódot), szóval 0 körüli összegért lehetne újra 2 év garis gépem. Ha pár óra múlva még lesz belőle, akkor lehet, hogy megrendelem (addig még gondolkozom rajta), ha nem, akkor meg legalább eldől magától.

Norb79: hát, jó kérdés, nem tudom - mindenesetre ez szerintem elég korrekt ár, ennyiért bf-kor szerintem csak sima gép volt. Viszont ha tényleg jön idén új rev (és esetleg erősebb hw is), akkor kérdéses, hogy mennyire éri meg ebbe beleugrani...
-
77Guba
aktív tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ok,én csak a magyarról tudok nyilatkozni.

-
77Guba
aktív tag
Lehet,hogy rosszul emlékszem,de 40€ alá még nem ment a Skyrim ára az eShopban. AAA játékokat olcsóbb használtan beszerezni,persze "kényelmesebb" az eShopból,én is szívesebben vennék onnan.
-
Edge
veterán
köszi srácok
viszont az lehet nem jött át hogy digitálisat szeretnék, úgyhogy várok még. -
Norb79
addikt
-
l.skywalker
titán
Tegnap óta a Civilization VI támogatja a cross-platform felhős mentést Steam és Nintendo Switch között
[link]Mostantól ha valaki azt mondja a gép előtt, hogy na még egy kör... akkor az még lehet vagy négy az ágyban

-
Norb79
addikt
Tegnap este toltam tovább a Skyrimet. Megvan még két-három platformra, de azokon sose jutott időm eléülni, de switchen handheldben teljesen elkapott. Sikerült is a szokásos elalvási időt két órával kitolni.

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudtam ránézni a linkre korábban, sajnos már elfogyott a Switch verzió.
Meg közben rájöttem, hogy később jelenik meg, akkor már nem leszek Fr.o.-ban... -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Franciaországban lehet kapni valahol?
-
l.skywalker
titán

Franciaországban felütötte a fejét a Mortal Kombat 11 Special Edition
Tartalma:
- a játék (PS4 v. Switch)
- Mortal Kombat Making of könyv (1992)
- 1 éves digitális előfizetés a JeuxVideo-nál
- 3 exclusive litográfia
- 1 poszter
- 1 special Collector’s dobozÁra: 69€ globális kiszállítással rendelhető: [link]
-
l.skywalker
titán
-
-
Rony949
őstag
-
l.skywalker
titán
Team Sonic Racing új Gameplay Trailer [link]
-
ayo
veterán
válasz
djozsi
üzenetére
állítólag nem kéne gyűjteni, hiszen tele van a topik ezzel mostanság, csak hát pont nem érzem én se hogy nagyon lenne bármilyen komolyabb flame, ezért se értem az egészet, mert a mostani hsz-ekre jött és nem hogy X hónapja mi volt

(#18655) koncsi: baromira remélem, hogy nem a Kirby / Yoshi téma miatt jött elő, hogy 70% szar a Switch... mert az már önmagában para
-
Lehet, hogy törlést kérek a utóbbi pár hozzászólás kivételével mindenre, így látható lesz, hogy alapvetően kedveljük a kis sviccsünket.

Azért árnyalom a képet... a Kirby még nekem is túl könnyűnek tűnik, pedig én nem vagyok egy HC SR, de ezen én is suhanok. Nyilván lehet még szépíteni, maxolni. Nem panaszként mondom ezt, örülök, hogy végre QA-zás mentes egy játék, jót tesz a lelkemnek.
-
Edge
veterán
válasz
djozsi
üzenetére
a kapcsolódó topikokban is ez megy sajna, gondolok itt a játék bejelentés hírekre, tuti van mindig pár hozzászólás ami arról szól hogy a vas úgyse fogja bírni stb. erre dehát ott a gameplay, fut szépen, aztán jön a kontra hogy akkor biztos maxon megy a venti stb.... érthetetlenek ezek a reakciók, persze olyanoktól akiknek nincs is ns-e.
-
Norb79
addikt
válasz
djozsi
üzenetére
Minden leendő vevő ezzel jön, hogy mire figyeljen, milyen hiba jöhet elő, és vki elsorolja az összeset, csak azt kellene tudni beleérteni, hogy ezekből egy jön elő millióból egyszer. Ezt már én is megjegyeztem egyszer, hogy na ez pont nem jön elő, hanem van egy tizenhúszas lista, hogy mi minden romolhat el, és az rémisztő, de ahogy topikgazdánk is írta, az ilyen fórumoknak sajátja, hogy azok mindenképpen idetalálnak, akik vmi hibába futottak, szóval a hibával kapcsolatos kommentek igen jelentős arányt képviselnek.
-
djozsi
senior tag
Szerintem senki nem fog nekiállni gyűjtést rendezni ezekből. De ha a jövőben lesz ilyen és eszembe jut, akkor írok privátot.

Nyilván a helyén kell kezelni a fenti észrevételt, nem arról van szó, hogy szó szerint a hozzászólások 70%-a betűre azt tartalmazza, hogy szar a switch, hanem azt, hogy van egy fura disszonancia aközött, hogy az illetőnek mi a tapasztalata a géppel versus itt mennyire negatív élűek a kapcsolódó beszélgetések. Nyilván ha egyszer-egyszer olvasod valamiről, hogy rossz azt másképp éled meg, mintha egy negatív echo chamberbe kerülsz, ahol aztán már a tényleg nem durva, de negatív kicsengésű állításokra is érzékenyebb leszel.Mostanában nem annyira követtem a beszélgetést, így nem tudom, most mi a helyzet, de pár hónapja tényleg szüntelenül az ment, hogy az egész gép egy tákolmány, a joyconok rosszak, a panel kiesik, a hátlap karcos, az online laggol, a játékok drágák, a portok rosszak, az indie kit érdekel, az AAAk nem jönnek, stb...
Egészen konkrétan emlékszem olyanra, aki írta, hogy a gyerek otthon nyúzza, hogy vegyen egy Switchet és hála az égnek, hogy előtte benézett ide és látta, hogy mekkora egy átverés ez a cucc...
-
Gond egy szál se
- néha úgy érzem én is, hogy ha valaki csak úgy beleolvas a topikba, téves benyomása támadhat (hogy mihez képest, azt a flame megelőzésére inkább nem jelölöm meg
)
Mivel viszonylag rendszeresen (muhahaha) olvasom a topikot, tudok olvasni a sorok között, látom a korholó megszólalásokban is a jobbító szándékot... illetve az, hogy kinek mi a vágya, szíve joga megírni (persze ha nem warez, azt máshol lehet megbeszélni)
Szóval szerintem nincs semmi baj
nem akartam megakasztani a diskurzust, csak megírtam az érzésemet.
Persze minden topikban jellemző a panaszok felvetésnek dominanciája, hiszen megoldást keresni jönnek sokan, néha jó 1-2 dicsérő szó (nem nekem, de az se baj, hihihi). -
jgrasl
csendes tag
Azt én sem mondom hogy magamból kikelve üvöltök hogy kiverte nálam a biztositékot. De azt azért meg lehet emliteni hogy unalmas ugyanattól a két három embertől ugyanazt a hozzászólást elolvasni több alkalommal. Az indie játék az szenny, az eshopban csak indie játék van, nincs elég AAA. Sztem elsőre is átjött hogy ő ezt gondolja attól hogy tizedjére olvasom ugyanattól a felhasználótól még mindig nem fog vele meggyőzni.
Mégcsak fanboy sem vagyok a konzolt sem védeném foggal körömmel mert látni kell a hibáit is a kis gépnek. De csak a hibákra és hiányosságokra koncentrálva egy terméken már rég továbbadtam volna rajta.
-
l.skywalker
titán
-
Madwe
nagyúr
válasz
jgrasl
üzenetére
De ez ugyanúgy téma néha pl ps topikban, fúj szenny indie címek szar ps+ba csak azokat a fosokat adják... persze sok indie szenny van, de sokkal több kincs mint aaa címeknél s kb ha ott indie van pluszban az mindig érdekel s leszedem míg az aaa címek kritikán aluli szarok, szerintem... sokan így látják s valóban sok indie cím van switch storeban (is, ahogy ps és xbox storeban is) s egyszerűen vkinek az egyenlő a mobilos szennyel - bár őt csak sajnálni tudom eme buta látásmód miatt

Ettől függetlenül ez a téma valóban előjött a napokban, de ez se verte ki nálam a biztosítékot, biztos velem van a baj

-
jgrasl
csendes tag
ok, gta talán régebben volt ezt a nagyszerű április 1 viccelődést megelőzve. De az hogy kevés az AAA cim és az eshop 99%a szenny konkrétan múlt héten volt ismét topic. Ami még mindig nem igaz de aki igy akarja látni az igy is fogja és felesleges ilyen sűrűn újra megbeszélni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
Ezekre emlékszem és én is részt vettem bennük, de ez nem switch fika... Vagy nem értem h lehet akkor értelmezni a mondandóját, h switch fika pedig nem switch fanboy de zavarja, ha szidnak mobil átiratokat? vagy túl könnyű/nehéz egy cím?
Ha arról szólt volna a fáma h minden switch cím egy filléres szar mobil átirat s minden switch cím rohadt egyszerű/nehéz, akkor megérteném, nade 1-1 címet nem lehet dicsérni/szidni mert az már az egész konzolra igaz
?Nem értem...
(#18644) jgrasl De ilyenek meg nem voltak manapság... ok április 1 alkalmával előjött párszor az eklúzív gta6 mint téma de kb ennyi
? -
jgrasl
csendes tag
válasz
Norb79
üzenetére
Szerintem a játékok kritikájával semmi baj nincs főleg a gyenge mobilportokkal. Viszont nekem is unalmas két naponta elolvasni hogy még mindig nem jött a gta 5 és hogy kevés az AAA cim. Ha nekem ennyire nem jönne be a konzol felhozatala eladnám és vennék valamit ami jobban kielégiti az igényem. De pl ha vennék egy xboxot nem járnék abba a topikba panaszkodni két naponta hogy nem jön rá a God of War.
-
Madwe
nagyúr
válasz
SlayerSub
üzenetére
Én alig olvastam valami panaszkodást manapság? valamiről lemaradtam
? törölni se nagyon szoktak kedves kis gazdáink, ezért nem értem... pár hónapja még naponta jött a fikahsz, de azért sztem ez már nem jellemző?(#18636) Baltazár123 persze valid, de én egy tizessel olcsóbban is tudok, itt a link és a számlaszámom:
tegnap volt április elseje így ma nem vicceskedek - hupsz -
KOHO
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem lopot, tesókám mutazsad az időt, de a telefonodon.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
vajon miért a Media Marktban fotózta le?

-
ayo
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
full valid, -50K veszteséggel szoktam én is mindent árulni

koncsik: most mi volt a gond? mert én nem nagyon olvastam ilyen nagy panaszokat a géppel kapcsolatban.
-
Baltazár123
őstag
Szerintetek ez átverés: [link] ?
50e-ért Switch? Kollégámat riadóztatom, hiába nyaral, mert már régóta akar venni és ha ez valós, akkor a legjobb ajánlat eddig.SlayerSub: Szerintem sokan többet vártak tőle és elmúlt a varázs. A Nintendo játékok pedig korrektek, bár én mostanában már úgy veszem észre, hogy kinőttem belőlük és inkább autóversenyzek, de a gyerekek még több évig jól szórakoznak majd a Switchel is. A programok drágák, de én például mostanában csak fizikai játékot veszek, azon minimális a bukó, ha eladom. Szinte ingyen játszunk így is, hogy nem okosított a cucc, csak az időm számít valamit, amit a csereberékre fordítok. Viszont már nagyon sok érdekes emberrel összefutottam játék adás-vétel közben és van hogy jókat beszélgetünk, van hogy pénz átnyújt játék idenyújt és viszlát, de ez a ritkább. Komolyan nem bánom a ráfordított időt sem a jó beszélgetések miatt, volt akivel egy sörre is beültünk.
-
djozsi
senior tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy ez nem mostanában kezdődött, de amúgy ja, én emiatt vagyok már jóval ritkábban (persze nem nagy veszteség), egyszerűen meguntam naphosszat olvasni a panaszkodást...
Érdekes módon amúgy nem arról van szó, hogy az ittlévők többsége panaszkodik, hanem arról, hogy ugyan az a pár ember teszi csak ezt, de szüntelenül. Valakiről pár hónapja még az is kiderült, hogy felváltva két accounttal csinálta. Esküszöm nem is értem... -
SlayerSub
tag
No offense, de mostanság a fórum 70% arról szól, hogy miért sz@r a switch. Nem vagyok elfogult és azt is elfogadom hogy a forum nem azt jelenti h "fanarcok" csak áradoznak, de már engem pl zavar ez a mennyiségű flame, senkit se kell hogy érdekljen csak leírtam, ahogy ti is, hogy mennyire sz@r a gép....

-
l.skywalker
titán
Jövő héten jön a Silence, ehhez is érkezett egy kis betekintés

-
l.skywalker
titán
Moto Rush GT érkezik április 19-én trailer

-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én végigtoltam több ilyen címet, többek között ezt is. Szakóca egyszerűségű, de szórakoztató cucc. Nem méltó switchre, pont az az egyszerű, minimális idő elütésére való címek ezek, mint pl az angry birds.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
0,99 eurós alapár mellett egy 90%-os akcióban teljesen oké, nekem is megvan iOSre. Meg a Roads of Rome1-2-3 is, az is korrekt ajánlat hasonló árazással. Ennél drágábban viszont rablás.
-
KOHO
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
12 Labours of Hercules’ key features:
HD graphics
Challenging puzzles and quests
Bonus levels, mini games and secret achievements
Strategic gameplay: time and resource management mechanics
Suitable for all agesHD grafika
Oké
Újabb must have játék 
-
l.skywalker
titán
-
Norb79
addikt
-
taki01
őstag
LA Noire megér 7500Ft-t?
-
djozsi
senior tag
Ezt se hagyjátok ki, szintén április 1.
-
Petreszku
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Én biztos, hogy nem. Inkább saját címeket szeretnék és nem portolt játékokat. Kezd elegem lenni a port jelenségből, nem ezért vettem SWITCH-et.

Kéretik saját véleményként kezelni. -
mike1334
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Vagy kópé a Nintendo..

Kíváncsi vagyok valamennyi igaz marad-e belőle holnapra..ha jön a Witcher 3, akkor eskü veszek egyet
Ha valaki nem látta volna, volt meglepetés direct

-
hszilard666
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem lesz burnout paradise, GTA V, meg minden AAA!

Ha a hellblade-et át tudták portolni hogy ilyen fluid legyen és szép akkor semmi sem lehetetlen... Sőt szeretnék falloutot is!
MIndet megvenném fullprice az tuti! -
Köszi, hogy a mai napi spéci híreket off-ba teszitek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugy erted 4-en?

-
3L1T3
addikt
Super Dragon Ball Heroes World Mission játék miért nincs még fent a store-ban amikor 04.05 a megjelenés World Wide?

-
KOHO
senior tag
Bejelentették a GTA V-t Switchre!!!!!!!!!!
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és egyébként DS vagy Sekiro szerintem könnyebb mint a Tropical Freeze kimaxolása

-
SlayerSub
tag
Nem tudom, én még wii u-n nyomtam végig, nem mondom hogy kiamxoltam 60% fölött végeztem, ami azt jelenti, hogy a végigvitel után pár pályán az összes betüt és puzzlet is összeszedtem. Utána már inkább a kedv ment el, mert eleget játszottam vele.
Nekem a Donkey hátán lévő Dixie elég nagy könnyedség volt, gyakorlatilag 2. chance, mert ha elvéted a "haj-propellerezéssel" javíthatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze ha jól emlékszem már rég megoldották de ne mvagyok benne 100% biztos...

ez zseniális
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)