-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Mr Bond 007 #33150 üzenetére
+1. A néhány gigás játékokat is másfél-2 óra alatt húzza le közvetlen a router mellett. (+ugye én be is szívtam, az első gépem meghalt egy az egyben wifibajjal...)
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Az, hogy mi van a papirra irva, mindegy, a valosagban szutyok a Switch wifije. En a Smash online miatt vettem ethernet kabel adaptert, es az update-ek pillanatok alatt lejonnek kabelen, wifin meg percekig szenved vele, ugy, hogy a modem mellett allok.
-
MasterMark
titán
válasz
Nem tud 300-at ahogy néztem. Sőt mintha csak 1 antennás lenne.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Lehet, hogy hivatalosan annyit tud, mégis csomo cikk, vagy forumbejegyzés van a neten ami a wifiproblámáról szól. Valszeg ez is keltette életre a kifejezetten switchre átcimkézett usb-lan adaptereket. Ha nem keresne senki ilyet nem is árulnák.
-
mike1334
veterán
válasz
Mr Bond 007 #25518 üzenetére
De nem is a jövőről beszéltünk
-
mike1334
veterán
válasz
Mr Bond 007 #25513 üzenetére
Nem önámítás...a dobozon feltünteti, hogy kell-e hozzá letölteni pluszban vagy sem, innentől még látod, hogy mit veszel. Nyilván update nem lesz a kártyán, de a nintendo általában használható formában adja ki a játékait, ritka a day 1 vágy későbbi nagyobb patch.
-
maximilian4
addikt
válasz
Mr Bond 007 #25365 üzenetére
Meg azért gyorsabb is a kábelös net. Nagyon lassú a switch wifije.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #25306 üzenetére
Mondjuk ehhez akkor vagy az eShopot kell profillal cserélni, vagy el kell boltolnom a Smasht
Valszeg utóbbi lesz, mert ez a US verzió piaci áron alul van.
-
dunc
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #19543 üzenetére
Köszi mindenkinek, ahogy látom egy ilyen kiadással elég jól járnék!
+memória, fólia, és egy Zelda. A fenti pakk, ha nincs dokkolva, látom kitámasztható! -
Darth_Revan
veterán
válasz
Mr Bond 007 #18814 üzenetére
Pont hogy a Lego City portja egy hulladék és tele van fps droppal és akadassal...
-
válasz
Mr Bond 007 #18707 üzenetére
Kis képernyőn eltűnt a not számomra (szemüveget a bírónak!). Viszont továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem sok értelme volt, mivel semmit nem árult el arról, hogy mit jelent a VR. A Mario esetében legalább megtudtuk.
-
Edge
veterán
válasz
Mr Bond 007 #18687 üzenetére
ahh, norvég eshop a tuti most? régebben a dél afrikai volt.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #18683 üzenetére
Ok,én csak a magyarról tudok nyilatkozni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #18587 üzenetére
Igen, de egyrészt a túl sok lehetőség tehet erről (azért én gyerekkoromban a sneshez 1 játékot kaptam s 1 évig csak az volt (Donkey kong, meglepő gondolom) s elég lassan bővült a lista. De eleve az elérhető játékok listája se volt annyi... Ma pedig van egy átlag gyereknek 6 eszköze amin játszani tud, naponta 100 új cím jelenik meg ami érdekli s ingyenes, le is köti, bármikor tud váltogatni közöttük. Ennek sok előnye s hátráyna is van
De egyébként igen, egy tipikusan nehéz sneses játékot ma odaadnál egy gyermek kezébe kiváncsi vagyok meddig jutna vele (anno még az átiratok is nehezek voltak - persze nyilván akkori skillsetem is bénább volt, ma már könnyebben menne, de pl emlékszem h azért egy lion king, alladin, smurfs se volt az a joyride
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #18587 üzenetére
Ezt nem keverném ide, mert ahogy írtam feljebb Nintendo nagyon jó, ha a nehézségi szintről van szó, simán lehetne itt is olyasmi, mint Odyssey-ben. Ha akarnák, de nem akarják.
(#18586) Baltazár123: lehet, de Kirby ára se ment le nagyon :/
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #18580 üzenetére
Milyen érdekes, hogy egyazon időpillanatban az internet egyik felén arra panaszkodnak, hogy a Sekiro túl nehéz, a másik felén pedig arra, hogy a Yoshi túl könnyű.
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #18467 üzenetére
teljesen igaz, legyen mondjuk 80%
egyébként pont ez a gond mobilnál is (de ott meg Madwe sarkított ;D), vannak jó játékok, csak egyszerűen nem látod a szenny miatt. nyilván minden boltnak az a jó, ha tele van minden szarral és vesznek az emberek mindent, de mint vevő már lassan egyik digitális boltot se nézem, mert mindegyik átláthatatlan a sok szeméttől.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Mr Bond 007 #18301 üzenetére
A javát már láttam párszor, de mindig jó látni ilyeneket
-
Polllen
félisten
válasz
Mr Bond 007 #18093 üzenetére
A sony most tarol, esze ágában sincs másokkal társulni. Az Ms meg húz egy merészet és megtolja a streamet.
-
Norb79
őstag
válasz
Mr Bond 007 #18093 üzenetére
Ha minden igaz a Microsoft erre indul, a Sony szerintem nem fog. Szerintem nekik most elég nagy különálló piacuk van, azt védik.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #18018 üzenetére
Vicces dolog ez, mert a Let's Go kevés innovációja is rögtön két háborúzó félre osztotta a játék rajongóit.
Valamelyik review videóban hallottam, hogy a Pokémon a RPG-k FIFÁja: aki szereti, az úgy is megveszi a legújabb verziót, a kívülállók meg nem értik hogy miért.
-
ldave
félisten
válasz
Mr Bond 007 #18018 üzenetére
Akkor majd lépnek. 22 éve működik ez a recept. Biztos vagyok benne, hogy amint csökkenek az eladások, változtatni fognak rajta.
-
30z.Samu
titán
válasz
Mr Bond 007 #17990 üzenetére
Ősszel jön.
-
maximilian4
addikt
válasz
Mr Bond 007 #14061 üzenetére
Köszi mindenkinek. Hát akkor meg is van az esti program. Mondjuk utáljára xbox one-on játszottam controllerrel mikor megjelent a game, azóta pc-n nyomom, controllerrel még ilyen horizon 4-et, crash-t és hasonló játékot játszok, de fps/tps leginkább egér+bill. kombó. Biztos jó béna leszek controllerrel, de a lényeg hogy nem ezért a játékért vettem a switch-et.
Inkább mario, donkey, zelda stb., de azért jó hogy ilyen címek is elérhetők rá. Amúgy 90%-van handheld-ként lesz használva.
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #14054 üzenetére
Köszi az infót, legalább olcsóbban meg fogom úszni.
-
Norb79
őstag
válasz
Mr Bond 007 #13889 üzenetére
Ha egyedül játszol akkor is csak 1 joycont hagy használni.
-
woros
őstag
válasz
Mr Bond 007 #13889 üzenetére
Elég a bal és a jobb.
-
petymek
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #13567 üzenetére
Tetszhalotti állapotba került a gép, amit kisebb tanácstalanság követett. Keresgélni kezdtem, és több helyen írnak problémákról. Úgy tűnik 6.0 bug.
Angol nyelve pl. itt: https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/9j9xne/warning_switch_sleep_mode_issue_possibly_related/ -
boost
veterán
válasz
Mr Bond 007 #13555 üzenetére
Ezzel egyetértek. Ráadáasul amit lehet, még most is csak elrontanak. Pl nincs Forzán kívül idén egy sikeres játékuk, ami miatt úgy éreznéd, ha nincs XBoxod, akkor kimaradsz valamiből.
-
mike1334
veterán
válasz
Ja, persze.
-
djozsi
senior tag
válasz
Az amerikai számok alapján amúgy rettentő sokat erősödött idénre az xbox, szinte minden hónapban vagy másfélszer annyi fogy belőle, mint előző évben. Ráadásul többségében One X fogy, miközben PS4 esetén a Pro egyáltalán nem mondható sikerterméknek.
Az igazán durva ebben az, hogy ezzel a nagy növekménnyel együtt is a legrosszabban fogyó konzol maradt a piacon. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Mr Bond 007 #13280 üzenetére
Hatalmas játék, esélyes, hogy a generáció legjobb jrpg-je (lesz) főleg, hogy nagy megjelenés már nem is nagyon várható. Még csak 10 órát tettem bele, de lenyűgöző minden porcikája.
Csak engem idegesített ebben a review-ban, hogy a csávónak minden második mondata arról szól, hogy japánban élt, és hogy minden mennyivel jobb japánul meg japán meg japán meg japán. Meg hogy ő lenémította az angol szinkront (mert már 3x végigvitte japánul, ahogy minden más játékot is japánul), mert annyival jobb volt, hogy a japán verzióban nem volt szinkron... wtf?
Szeritem meg annyira fasza az angol, sokszor dialektusos, tájszólásos rednek szinkron!
Viszont gáz, hogy a nyugati kiadásból kimaradt a szimfónikus zene. Csak a prüntyögős maradt. Erről k.rvára leszokhatna már a (szkver)Enix.
-
ldave
félisten
válasz
30 óránál vagyok, csodálatos egy játék, minden percét, pixelét imádom.
-
válasz
Szerintem csak a PS4 topic-ban, ennek hatására vettem meg...
(+RangerFox kommentjei
)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Mr Bond 007 #13211 üzenetére
Mindkét cég elvesztette a maga ikonikus vezetőjét. Iwata halála után a Nintendo sem igazán talál magára. Egyelőre újrahasznosítanak amit tudnak és próbálkoznak többféle dologgal, de jellemzően a legkisebb ellenállás felé haladnak még mindig.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #13131 üzenetére
Én a RIVE: Ultimate Edition egyik pályáján váltottam át pro kontrollerre. Eddig még más játéknál nem volt példa erre. De itt is csak az egyik pálya szakaszon.
-
boost
veterán
válasz
Mr Bond 007 #13131 üzenetére
Pl a Shovel Knight ilyen, ott tényleg észrevehető a normális D-pad helyén levő gombok hiánya. Persze, ha karokkal játszod, akkor nem gáz. A pro kontroller gombjaival szerintem jobban játszható.
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #12770 üzenetére
Minekutána, érdemben nemigen szóltál hozzá, így voltaképp ez nem hiszem, hogy a Te dolgod lenne.
ayo
Néztem az előbb ezt is. -
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #12386 üzenetére
Ja, nagyon megy most a Switch, ki is használja rendesen a Nintendo, mikor az árakat szabja
Épp most vettem meg az Inside-t, meg a Limbo-t, £8-ért Steam alá, Switcre meg kb a triplája.
Akkora különbségek vannak, hogy ahol lehet, én PC-re veszem a cuccot.
Mondjuk, én nem hordom semerre, talán csak reggeli trónoláshozAmúgy TV-re van kötve, ahogy a PC is.
Egyedül azt sajnálom, hogy a Pro kontroller nem PC kompatibilis. -
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #12334 üzenetére
Ahogy néztem fiókhoz van kötve a dolog, szóval több fiók esetén kellemetlen lehet a dolog. Persze majd élesben gondolom hamar ki fog derülni.
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #12203 üzenetére
Ebay aránylag megbízható. Kismillió dolgot vettem már, meg adtam is el. Persze nem új regisztrációtól kell Zeldat venni 25 fontért
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #12203 üzenetére
Konzol nem megy és most írta valaki, hogy csak a dumpot bannolják, persze ez még kevés a tutira, mert nagyon frissek az infók. mondjuk én nagyon kétlem, hogy meg tudják különbözteti a kártyát és a dumpot, de az már tök jó lenne.
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #12199 üzenetére
Azért léteznek megbízható források. Ráadásul, annyira nincs is elterjedve ez a hack. Én pl most hallottam róla először.
Vagy talán pár napja posztolt valaki egy kütyüt FB csoportban, de fogalmam sem volt róla, hogy mi az. Rákérdeztem, de aztán törölve lett a poszt, így csak sejtem, hogy a tárgyeszköz lehetett a témában. -
peternac
tag
válasz
Mr Bond 007 #12191 üzenetére
kövezzetek meg, de én már a sötét oldalon nyomom
amiért megvettem a switch-et anno: Zelda BOTW
már csak ezért megérte a gép+játék ára együtt
amiért azóta átálltam a sötét oldalra (pro):
- a multi/online rész engem nem érdekel, csak a single+couch coop (ha bannolnak sem esek majd kétségbe, de elővigyázatos vagyok), csak tudjak offline játszani
- a kedves Nintendo alig áraz le 1st party/exkluzív NSW játékot, ha igen, akkor is minimális a kedvezmény, szvsz nagyon sok játék nem éri meg a teljes árát náluk
- jelenleg egy fél játék áráért tied az egész NSW library, igaz csak offline mókáraamiért kontra:
- a backup loader jelenleg licenszhez kötött, meg kell venni (kb. akasztják a hóhért, vagy hogy mondjam)
- online funkciók kiesnek, bannolhatnak stb., azaz kockázatos ilyen szempontbólamúgy ha PlayStation vagy PC (Steam, HumbleBundle és egyéb store-ok) szintű leárazások lennének, akkor biztosan nem térek át
PS-en és PC-n pont emiatt manapság már szinte nem éri meg w@rezolni -
válasz
Mr Bond 007 #12095 üzenetére
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #12001 üzenetére
A demóban láthatod, hogy nagyjából milyen egy pálya, ezekből van benne 82 3 fő és 1 bónuszfejezetre osztva. Végigrohanva talán olyan 9-10 óra, maxolva 15-20.
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #11952 üzenetére
Na, az IRC az megvan, TS-hez is volt szerencsém. Kb ilyesmire gondoltam én is
-
ooooobi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11784 üzenetére
Amíg marad akár 1 cent is addig nem tudsz visszaváltani. Amit hosszas levelezés áraán töröltethetsz a nintendoval és akkor már válthatsz. En végül gold pontokból kiokoskodtam, hogy ne maradjon semmi és visszajöttem eu-ba. A mexikóit még kipróbálnám, ott azért vannak jó árak viszont oda még nem láttam gift cardot.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #11782 üzenetére
Psre is hasonló a menet. Amazonon árulnak ilyeneket, s az amugy megeszi a magyar bankkártyákat is, azaz kb 2 kattintással több csak így vásárolni kint
-
válasz
Mr Bond 007 #11780 üzenetére
Sajna ennyi
-
válasz
Mr Bond 007 #11777 üzenetére
Összefoglaló:
Más fiókok játszhatnak a játékaimmal az aktív Switch konzolon?
Minden felhasználói fiók játszhat az aktív Switch konzolon a hozzá tartozó N Account-tal (amelyiken aktív) vásárolt játékokkal.
Gyakorlatban azt láttam egy nagyon közeli ismerősömnél, hogy a gépen 6 fiók volt, legyen A, B, C, valamint A-Russia, A-Japán, A-USA - mindegyik 1-1 N Account-tal összekapcsolva. A konzol az "A" N Account aktivált konzolja.
Az "A" betűk különböző régiókhoz tartoznak: "A" UK-hez, a többi a nevének megfelelőhöz. A UK, USA és Russia eShop-ban simán lehetett fizetni dombornyomott OTP MasterCard-dal (virtuálissal is).
UPDATE: Utolsó tapasztalatok szerint sajnos csak digital Gift Card használható az USA eShop-ban.
Az így megvásárolt és a gépre töltött játékokkal az összes, mind a 6 fiók tud játszani, a Switch régiómentes. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #11764 üzenetére
Végülis nem gond, mert PS-en meg annyi a jó játék, ami érdekel, hogy nem is, hogy pénzzel, idővel nem lehet már ezt győzni
Ės még igyekszem elég “komolyan” szűrni is
pitepeti: ha esetleg nem gond, én a Mario Odysseyt nagyon tudom ajánlani, fantasztikus játéknak tartom, elképesztő mennyiségű tartalommal megtömve
Szerintem nem nagyon lehet vele mellé lőni
-
válasz
Mr Bond 007 #11737 üzenetére
és djozsi:
ennek örülni fognak a gyerekek, végre lesz értelme, mi a f@&#-nak van meg minden platformra...
-
válasz
Mr Bond 007 #11734 üzenetére
Minek sima MC a SV után?
-
taki01
őstag
válasz
Mr Bond 007 #11710 üzenetére
Most már nekem is.
-
taki01
őstag
válasz
Mr Bond 007 #11703 üzenetére
A magyarban sincs még fent.
-
válasz
Mr Bond 007 #11647 üzenetére
Várom az info-kat, elkezdem a listát
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #11535 üzenetére
jaja, netet nézik, nem az IP-t. amúgy 5-6 nyelv van benne, szóval simán tolható angolul is az egész.
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr Bond 007 #11501 üzenetére
Oké, tegyük fel a dokkoló, a hdmi kábel, és a joycon grip tényleg felesleges, de azért számomra nem túl életszerű, hogy 2 gép van a családban 1 töltővel - tegyük fel az egyikkel inkább a tv-n játszik a család/szülők/nagyobb testvér, akkor ha tölteni akarod a másik gépet, megmondod neki, hogy addig cseréljünk, és te játszol akksiról handheld módban? Persze lehet, hogy egy másik kultúrában ezt tényleg máshogy látják, ezért írtam, hogy európai szemmel nézve azért számomra furcsa (főleg, hogy csak a töltő 10k magában, kb. ennyivel olcsóbb ez a csomag, ha már azt megveszed mellé, ott vagy, mintha egy komplettet vettél volna, és akkor abból a felesleges dolgokat még mindig eladhatnád).
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11363 üzenetére
magyar
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11296 üzenetére
Ha jól értem akkor ha összebeszél 8 ember, akkor fejenként kevesebb, mint 5 dollárra jön ki a teljes szolgáltatás 1 évre.
Kiemelem ide, itt a bejelentett 10 játék listája (ahol nincs multi ott shareplay lehetőség lesz):
Balloon Fight
Dr. Mario
Super Mario Bros. 3
Donkey Kong
Ice Climber
The Legend of Zelda
Mario Bros.
Soccer
Super Mario Bros.
TennisIlletve launchkor összesen 20 játék lesz, a maradék 10-et később jelentik be.
Egyetlen féligmeddig fájó pont, hogy marad a telefonos voice chat (vagyis lényegileg továbbra sincs voice chat - van olyan ember, aki azt használta?), de ez azért igencsak korrekt ajánlat évi 20-ért (pláne, ha jó akciók jönnek mellé), aki pedig sokallja annak ott a family play-es megoldás, egész biztos vagyok benne, hogy szerte a neten szerveződni fognak erre csoportok.
Azért mindent egybevetve fura, hogy ez a szolgáltatáscsomag miért kellett, hogy ennyit csússzon. Illetve nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire kapnak rá az emberek, eléggé szomorú lennék, ha emiatt kihalna mondjuk az ARMS multiplayer. Jelenleg EU régióban Party Crash alatt 10ezres nagyságrendre szokott felpörögni a játékosok mennyisége.
-
petymek
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11224 üzenetére
Nincs mit megérteni. Jóval a megjelenés előtt elérhető volt a kiadóknak, így let volna idő fejleszteni.
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11244 üzenetére
Lehet általában meccset találni? Eléggé elgondolkodtam rajta, amikor bevezették a gyro controlt, de tartottam tőle, hogy úgyse lehet már meccset találni.
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #11069 üzenetére
Köszi, direkt csekkoltam, hogy jó-e, de nálam nyilván az volt, mert már becache-elte...
-
mike1334
veterán
válasz
Mr Bond 007 #11050 üzenetére
Havi 2-3 3DS játékért már megérné az a pár ezer forint
-
mike1334
veterán
válasz
Mr Bond 007 #11047 üzenetére
Tényleg, lesz a multin kívül valami plusz az előfizetésükben? Pl havi egy játék, vagy valami, mint az Xboxnál a Goldban?
-
mike1334
veterán
válasz
Mr Bond 007 #10962 üzenetére
Áh inkább a nagy számok törvénye alapján..eladnak belőle több ezret Magyarországon, ebből óhatatlan, hogy lesznek rossz példányok is. Persze sok a vacak is, elismerem
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #10871 üzenetére
Minden, azaz minden játék, ami megjelent Xbox 360-ra vagy PS3-ra, az minden további nélkül elfutna Switchen ugyan azon vagy jobb minőségben. Példának ott az L.A. Noire, grafikailag a 360-as verzió felett van (leginkább a nagyobb felbontás miatt dokkolva), ha a Rockstar neki is ül komolyabban, szebb és jobb lehetne. De nem ez az első játék, aminek a remastere jön.
LEGO City Undercower, Payday 2, Okami, Dark Souls, Skyrim, L.A. Noire, Bayonetta 1-2, a Zelda és a MarioKart is Wii U-ról lett átlökve, érkezik szintén Wii U-ról a Hyrule Warriors, Donkey Kong Country: Tropical Freeze és a Captain Toad is.
Ha hozzávesszük, hogy tisztességesen meg lett írva a Doom és a Wolfenstein is, ami jelen generációs játékok, akkor a tendencia alapján az alábbi játékoknak el kell futnia a Switchen:
- GTA V
- Diablo III
- Overwatch
- Mass Effect Trilogy
- Burnout Paradise
- Darksiders
- Devil May Cry 4 remaster és DmC
- Tropico 5 -
n000rbi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10831 üzenetére
Szépnek szép a hardverhez képest, de a mozgalmasabb jeleneteknél azért messze van az élvezhetőtől. Megjelenésig remélhetőleg kalapálnak rajta annyit, hogy legalább úgy fusson, mint a Doom.
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10831 üzenetére
Látszik, hogy egyre jobban megy a portolás a Panic Button fejlesztőinek. Ez a videó után (persze azért várjuk ki a review-kat) én úgy gondolom, hogy szinte bármit át tudnának ültetni élvezhető formában a gépre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #10800 üzenetére
nem, de nagyon jó, ha szereted a sztori alapú cuccokat, a párbeszédek nagyon jók és én a látványvilágot is nagyon szerettem.
az egyetlen gond, hogy most ezt is el akarják majd adni újra teljes áron, miközben PC-n már bundleszökevény
-
válasz
Mr Bond 007 #10800 üzenetére
Nem hosszú, de jó
(PS4 alapján)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Mr Bond 007 #10650 üzenetére
A kislány máris gépezik?
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr Bond 007 #10624 üzenetére
Én az alábbiakon gondolkozom: Bomberman, Steamworld Heist és Steamworld Dig 2 - viszont a Bombermannél jobb lenne egy dobozos kiadás, de sehol nem akarják túlzottan akciózni a nyakukon maradt készleteket
.
-
petymek
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10490 üzenetére
Mennyire inkorrekt hozzáállás ez is a nintendótol ....
-
ooooobi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10522 üzenetére
Amazon.com-on vehetsz Nintendo eShop Gift Card-ot 20,35,50 dollárost. Azzal vásárolhatsz usa boltjukban.
(jé most látom van fent octopath demo, próbálta valaki, milyen?)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #10522 üzenetére
Az a 3800 a magyar áfával inkább 5000 legyen 4100 helyett
(#10521) fogtunder Mindenki így számol, idegesítő, tudom, dehát eu mindig is erős volt ilyen téren, akiknek a polgárai torkán ezt simán le lehet tolni, mert fogyaszt rendesen a piac így is. Erre jön még a világbajnok áfánk. Ettől függetlenül az áfaelkerülést nem kell szerintem népszerűsíteni, van az amazon, könnyű ott külfödli feltöltőkártyát venni magyar kártyával, szerintem itt meg is állhat a tanácsadás
-
vamisten
csendes tag
válasz
Mr Bond 007 #10505 üzenetére
Mindenre van megoldás, én itt szoktam vásárolni különféle “feltöltökártyát” (szigorúan paypallal fizetve, shield birtokában), elsősorban az angol PS profilomhoz, de ha megnézed, akkor elég jó áron lehet hozzájutni nintis feltöltőkhöz is mondjuk USA storehoz.
https://www.g2a.com/hu-hu/nintendo-eshop-card-nintendo-canada-20-cad-i10000006097020
Kár, hogy így kell trükközni, ha már eltörölték a régiózárat, igazán lehetne egységes digitális piac a nagy globalizáció jegyében...álom álom
-
válasz
Mr Bond 007 #10374 üzenetére
Melyik módszerrel vetted meg? Külön orosz account vagy lokalizáció változtatás?
Update: akkor megvan a probéma oka, berakom az öf-ba.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007 #10374 üzenetére
Közben rájöttem hogy csak a bank rá foglalt a pénzre. Bankkártyás vásárlásnál szokták. 1-2 nap és leveszik maguktól. Amiért csalóka hogy a fizetés előtt a kártya adatok megadása után teszik ezt meg, én meg azt hittem már kész is vagyunk. Közben meg még nem történt meg a vásárlás. Most vissza mentem és végig csináltam (nem tudok oroszul ezért nem esett le) és most már ott a game a konzolon. (igaz a rá foglalást megint megcsinálták, úgyhogy most 3k le van foglalva 1-2 napig a számlámon) Ha valaki kártyával vásárol eshopból erre figyeljen!
-
KOHO
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10262 üzenetére
Én is vágyom a GTA V-re, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a hardver elég legyen hozzá. Az LA Noire sem tudja hozni a stabil 30 fps-t, a látótávolság borzasztóan alacsony, amikor autóval kell menni, akkor szerintem max 20 fps körül mozog a játék. A GTA ennél sokkal komplexebb játék, gondoljatok bele, hogy hogy nézne ki a víz a Switchen?
-
sirdond
őstag
válasz
Mr Bond 007 #10262 üzenetére
Én csak virtual console bejelentésnek tudnék örülni úgy igazából, a többi az .. meh
-
[Ixub]
tag
válasz
Mr Bond 007 #10189 üzenetére
Kipróbáltuk a demót, a gyerekeket kilóra megvette.
-
bladex73
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #10186 üzenetére
ok. Köszönöm a választ.
-
djozsi
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #10105 üzenetére
Nem sokat mentem most vele. Perfektnek még nem mondanám, de bőven az oké kategóriába esik. Szerintem ez tökéletes sose lesz, semmilyen platformon nem az, egyszerűen ilyen a motor alatta. Ha érdekel a játék és nem vágsz eret 1-2 fps droptól, akkor bőven jól fogsz vele szórakozni.
Azt persze fenntartom, hogy pont egy olyan pályaszakaszon vagyok, ahol sokat javult a helyzet és máshol problémás maradt, szóval ne engem vegyél elő, ha megveszed és megbánod. Egy biztos, hogy én így már bátran végig fogom vinni. Az alap verzió után vártam, hisz ígérték, hogy lesz patch és az tényleg elég rossz volt. -
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #9485 üzenetére
Igazad a Xeno kimaradt a listából. Tehát 4. Még valami?
Nem kell személyeskedni "vergődni". Ezzel csak azt erősíted te is amit nem csak én kifogásolok.Az eladásokba azért számold bele azt is, ami itt tabu téma, attól még létezik, és sokan pl. ezért vették.
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #9483 üzenetére
Tehát meg tudod cáfolni? Monjuk úgy, hosszú távra terveztem, és nem csak a N támaszkodom
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #9481 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem tudsz fel sorolni többet te sem. Mert nincs.
Cáfold meg, ha tudod.
európában abszolut nem szárnyalnak. Egyébként annak jó, akinek első konzol. -
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #9474 üzenetére
Biztosan nem vesezem meg. Miután Wii U-n megvan, azt is tudom, hogy wiimote nélkül, a pici joy-al az irányítás egy kínlódás az ilyen játékoknál.
Egy közel 100ezres konzol kiadójától pedig azt várom én is, ha már pénzt adtam érte akkor kapjak is rá új tartalmat.
Az egy év alatt megjelent 3 valamire való saját játék (Splatoon, Arms, Mario O.), amiből sokakat nem is érdekel mind, az kevés. -
petymek
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #9437 üzenetére
Bele olvasva a Wii U fórumba ezekről szó nincs. Éppen ellenkezőleg, működik minden mint eddig. Új játékok is érkeztek rá, és még fognak is (még ha nem is a N-tól).
Egyébként ha egyszer be is következik, online rengeteg embert nem izgat, de ezek a címek egyébként sem azok. -
petymek
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #9435 üzenetére
Akinek kimaradt, akkor is jobban jár ha meg veszi Wii U-ra, akár géppel együtt töredékkért.
Ez egyszerű pénz lehúzós. Viszont amíg van rá kereslet addig biztos kihasználják. Minek az új, ha jó a régi is, sokkal nagyobb haszonnal. -
Madwe
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #9429 üzenetére
Úgy emlékszem rögtön elkezdi tölteni a joyconokat is, ha áram alatt van, akkor is, ha közben használod.
(#9430) mike1334 szerintem egy dekát nem változott az ára, s ameddig ekkora rá a kereslet, s alig bírják legyártani kellő mennyiségben, addig nem hiszem, h nagyon akcióznák... Black fridaykor usaban benne volt a top5 vagy mennyi elektronikai termékben úgy, h nem volt rá akció
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Mr Bond 007 #9390 üzenetére
Én is!!! Ezt vártam végre nekem ez lesz a best!!
-
ayo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #8237 üzenetére
technikai bravúr vs játékélmény
-
grosy
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #8234 üzenetére
Hát én nem vagyok szaksajtó, de tv-én nézve elég homályos a kép, minden életlen stb.
-
fityere
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #8173 üzenetére
Nokia 520 van ott kvaliti
Nem fogok Spoilerezni, de nagyon szep a jatek, es a hangulata is teljesen rendben van. Nagyon nem merültem meg bele.
-
Aki21
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #8054 üzenetére
Az a baj nem tudom az előző tulaj elérhetőségét mert nem kéz alól vettem hanem konzol boltból
-
boost
veterán
válasz
Mr Bond 007 #6912 üzenetére
Kb 20 óra lehet.
A W1 (világ 1) és a W2 megvolt egy-egy nap (ágyban betegen fekvős), a W3 nekem szenvedősen lett meg, vagy 3 hét alatt (nehéz is volt, kicsit túl is toltam a W1 és W2-t), aztán kaptam pár tippet a játékhoz karakterfejelsztéssel és választással kapcsolatban és utána azért meglett. A W4 megint örömjáték volt, kb egy nap alatt, reggeltől estig mikor volt rá egy kis időm, toltam.
A W4 nagyon jó lett, nagyon tetszettek a de nem szeretnék spoilerezni. Most kinyílt egy rakás minden, titkos pályák, 40 kihívás ( x kör alatt eltenni y ellenfelet láb alól), koop, dlc jön, de nekem most ennyi elég.
Golf Storyn gondolkodtam, hogy az lesz a következő, de jövő héten Mario, most addig "koplalok". Esetleg egy kis Stardew Valley-t tolok majd, hogy meglegyen a tél is.
-
planbmokus
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #6778 üzenetére
Az elvileg már a megjelenés hetétől úgy készül, csak a korábban leszállított darabokban nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest