Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
77Guba
üzenetére
ahh ez is bejön, be fogom zsákolni thx
annyi cucc van nehéz kiválogatni mi ami jó, persze ismertebbeket vágom, nekem pixelesek is jók, celeste, omensight, owlboy, steamworld dig2, axiom verge ezeket most megvettem, még a the messenger-en godolkodom.consono: már megvan thx

-
ayo
veterán
válasz
djozsi
üzenetére
nem nagyon fog tudni mit csinálni, mivel mindig online van a játék - ez egyébként még mindig gond Switch-nél, mert egy Home gomb benyomása azonnal megszakítja a kapcsolatot.
engem majd az érdekel, hogy mennyi online játékost talál, mert állítólag nagyon nem megy Switch-en az alap, nem hogy a többi mód :/
szerk.: most olvasom, hogy ez még csak az a patch, amit konzolosok is megkaptak 1-2 hete. Azóta jött egy másik, de akkor gondolom eggyel le van maradva a Switch. hm és ez megint 6.5GB? Aszem a Day 1 is ennyi volt meg ugye 16 GB-ot alapból le kell szedni...kellemes lesz akkor a péntek amíg mind ez lejön (remélem elfér).
-
petymek
senior tag
-
válasz
petymek
üzenetére
Azért ezzel is megvan a lehetőség, hogy a konzolodat és Nintendo Account-odat letiltják, főleg online jelenlét esetén.
Ha valaki így járna a javaslatod alapján, fordulhat hozzád?
Ha nem, akkor kérlek, ne buzdíts erre senkit.
Ha igen, akkor privátban tegyétek.
Sokadszorra is nagyon köszönöm a megértésed és együttműködésed előre is.
+ Kérlek, ne nyiss vitát róla, hogy ez hack vagy nem. -
bwoay
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
4310 mAh, ha 2A-es töltőre dugod, akkor kb 2.5 óra.
más:
elhangzott, hogy az Inside nagyon jó. hát én azt a játékot kötelezővé tenném. meg a Limbot is. állítom, hogy ezek új stílust teremtettek. mindkettő nagy élmény volt, de az Inside nekem olyan, mint az a film, amin még utána hetekig agyalsz. -
SityiSXT
őstag
Eleinte könnyebb, de aztán bedurvul. Az új receptek finomítják kicsit a játékmechanikát, szóval több van benne ilyen szempontból, mint az 1-ben. De az tény, hogy mindkét rész kötelező darab!
És ha már itt tartunk, tudom ajánlani a filléres szekcióból a NotNotot. Nagyon jó kis agyfacsaró cucc, a traileréből átjön a lényeg, de játszva még röhejesebb. Ennyit meg bőven megér.
-
Norb79
addikt
Nem vagyok nagy Final Fantasy rajongó, de szeretem az rpg-ket, szóval egy ponton tuti belevágok majd a sorozatba, de most elbizonytalanodtam a VII-el kapcsolatban. Most megy a nagy felhajtás, hogy jön grafikailag felújítva PS4re, de közben mintha azt látnám a switch storeban, hogy ott már kapható ez a rész pár hete. Ez ugyanaz? Szóval switchre hamarabb jött a grafikailag feltuningolt verzió, vagy PS4re egy még ennél is felújítottabb jön? Magyarul ugyanaz a kettő, kvázi egyik a másiknak a portja, vagy sem? Képben van vki a Final Fantasy-kkal?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Shade45
üzenetére
az vélhetően a Huawei turpissága lesz, de jogos az észrevétel, köszönöm! az általad mondottakon nekibuzdulva az imént 4 különböző töltővel próbáltam, ezek mind régi, kutyaközönséges darabok 0.7-től 2A áramerősségig (Samsung, Sony, Blackberry, SonyEricsson) és mindegyik töltötte. a kábel egy olcsó Blitzwolf. el nem tudom képzelni, hogy a Huawei mit mókol, mert a gyorstöltés egy opció arra az esetre, ha a fogadó eszköz ezzel kompatibilis , máskülönben a töltőnek teljesen hagyományos módon kellene működnie. Eddig úgy tudtam, hogy a Switch csak a dokkolóban finnyás a töltőáramra, ott a nagyobb áramfelvétel miatt viszont érthető, hogy vannak kritériumok. (ilyen téren nincsenek tapasztalataim, a dokkolót ki sem vettem a dobozból)
-
Egyébként ez a töltés mizéria nagyon érdekes a számomra. Abszolút nem értek sem az áramhoz, sem a kábelekhez, de én is sokszor lepődtem már meg más eszközök kapcsán is.
A PS3 kontrolleremet például úgy vettem észre, hogy bármilyen mini USB kábel tölti, de csak akkor, ha a PS3-ba van dugva. Ha egy USB-s hálózati adapterbe dugom a kábelt, akkor már nem tölti, pedig a lakásban lévő összeset kipróbáltam.
A PS4 kontrollert főleg a PS4-hez adott kábellel tudtam eddig tölteni, de azt mindegy, hogy a konzol USB foglalatában van-e a vége vagy a mobilom adapterében. A barátnőm telefonjához adott töltőkábellel jól töltött, de az enyémhez adottal (más típus, de mindkettő Xiaomi) már nem. Volt egy narancssárga JBL kábelünk, ami egyszer töltötte, egyszer meg nem, abszolút hektikus volt a dolog.
A Switchet még nem próbáltam mással tölteni, de van otthon két mobilos USB-C kábelem, ha nem felejtem el, este kipróbálom. Az egyik egy Xiaomi telefonhoz volt, a másikat pedig Aliexpressről rendeltem, kíváncsi vagyok az eredményre.
-
77Guba
aktív tag
Bastion most 6,24€,akinek nem volt még meg érdemes egy pillantást vetni rá!
djozsi: Köszi!
-
djozsi
senior tag
Ha megbeszélünk egy találkozót mutatok neked forradalmi, drift nélküli joycont hatot is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyi bejelentett exkluzív játék van idénre, hogy én már annak is örülni fogok, ha legfeljebb kettőről derül ki, hogy áttolták jövőre.
Teljesen új bejelentés címén legfeljebb 1 Wii U portot tudok elképzelni. Sose voltak még ilyen alacsonyak az elvárásaim egy Direct kapcsán. Aztán lehet, hogy 1 hónap alatt felpörög bennem a hype, de jelenleg tényleg úgy vagyok vele, hogy idénre már csak annyit várok, hogy mondják meg melyik játékért mikor lehet utalni a pénzt. 
-
tl-x
addikt
Ma hívtak, a konzol studioból, hogy megjött az MK11. Holnap megyek érte.
-
djozsi
senior tag
*Nintendo
Már nem tudom editálni, természetesen az ebben a threadben releváns részére gondoltám.

Na persze ebben sincs igazam, mert azért várható a többi konferencián is Switch bejelentés (persze csak 20 éves játékok portjai vagy ha mégis mai játék, akkor értékelhetetlen lesz a minősége!
). -
djozsi
senior tag
E3-as Direct június 11-én 18:00-kor. Itt a teljes E3-as menetrend:

-
-
tboldi
nagyúr
Május 7-étől kezdve eltűnt egy csomó Telltale játék az eShopból, úgyhogy gyorsan megvettem a Minecraft Story Mode-ot kártyán, amíg még ilyen formában létezik.

Szégyen vagy sem, én kedvelem.

szerk.: dunc: Én viszonylag friss Switch tulaj vagyok, szinte ugyanezeket a köröket futottam le én is. Ha hazaértem, leírom a tapasztalataimat.

Telefonon most nem szeretnék annyit pötyögni.
-
dunc
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi mindenkinek, ahogy látom egy ilyen kiadással elég jól járnék!
+memória, fólia, és egy Zelda. A fenti pakk, ha nincs dokkolva, látom kitámasztható! -
1,Van egy új kiadás, mire figyeljek, szériaszám, stb.
nincs, de a pletykák szerint az újabb kütyük JoyCon kontrollere kissé masszívabb
2, Milyen memóriakártya jó bele, a gyári Swicth memória elég drága.
ÖF-ból:
Ajánlott SD kártya lelőhelyek:
1
2
Jók a tapasztalatok itt is:
Samsung Digital Store
3, Szeretnék rá fóliát, melyiket vegyem?
Én mindenknéppen üvegfóliát javasolnék, de jó tapasztalatok vannak, majf írnak a többiek.
4, Hordozva, hogy tudom tölteni, a gépet, és a kontrollerét, milyen töltőt vegyek hozzá?
Xiaomi Powerbank-kel vannak jó tapasztalatok, többiek még ajánlanak majd.
5, A Zeldát, meg lehet e venni valahol olcsóbban?
Harverdapró, ritkán akciós, talán most alzán?
6, Hordtoknál mire érdemes figyelni.
Én a keményet szeretem utazáshoz.
7, Mennyire jó minőségűek a külön vásárolt Hori gamepadok? (pro padot egyenlőre nem fogok venni)
Többiek véleményét kérjük
Lehet korrigálni, ha hülyeséget írtam.

-
dunc
nagyúr
Sziasztok tervezek venni egy ilyen játékkonzolt.
Néhány kérdésem van, elnézést ha már többször kérdezték.1,Van egy új kiadás, mire figyeljek, szériaszám, stb.
2, Milyen memóriakártya jó bele, a gyári Swicth memória elég drága.
3, Szeretnék rá fóliát, melyiket vegyem?
4, Hordozva, hogy tudom tölteni, a gépet, és a kontrollerét, milyen töltőt vegyek hozzá?
5, A Zeldát, meg lehet e venni valahol olcsóbban?
6, Hordtoknál mire érdemes figyelni.
7, Mennyire jó minőségűek a külön vásárolt Hori gamepadok? (pro padot egyenlőre nem fogok venni)Köszönöm a válaszokat.
-
tl-x
addikt
Tudtok valami jó tokot ajánlani hozzá amiből nem kell kivenni handheld módban? Próbáltam már Zeldás műanyag tokot, szilikon tokot egyik se vált be. Olyasmi kellene ami az egész hátlapot lefedi a joy-conokkal együtt. Dokkolás nem szempont. Ha lehet ne fényes műanyag legyen. Köszönöm
-
Edge
veterán
válasz
SlayerSub
üzenetére
A Victor Vran-t is érdemes kipróbálni, szép a graf, gördülékeny a játékmenet akció orientált, kicsit le van egyszerűsítve minden, de nem tufa mód és nagyon hangulatos cucc. Egyetlen hátránya viszont van nagyon pici handheld módban a karakter meg a mobok, de meg lehet szokni.
(ja beálldoztam a pontjaim érte így volt 5k, full áron ami 12k azért erőssen elgondolkodtató hogy megéri-e, tipikusan ha akciós akkor érdemes lecsapni rá) -
FuRiONight
addikt
Hali!
Itt a fórumon belül szoktatok csere-berèlni, kölcsön adni jàtèkokat?
Illetve szoktatok együtt multizni?Előre is köszönöm
-
Imilenni
addikt
Nemsokára megyek megnézni egy ~1 éves gépet.
Mit nézzek meg rajta?
Gondolom a Joy-conocat főleg, de azokat hogyan? -
Norb79
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jelen. Nekem megvan a fullos skyrim vagy 3-4 platformra, mégis csak a switches verzió tudott rávenni, hogy komolyan nekiüljek.
Risen/gothic esetén meg nálam is az lenne amit írsz.
-
Baltazár123
őstag
Én már a Skyrim esetében is néztem, hogy ki az aki nem játszotta ki keresztbe meg hosszába korábban és mégis eladtak 1 milliót belőle, tippre olyan 30-40m EUR (akciók hatását csak tippelni lehet) bevétel mellett. Hatalmas siker nekik, anyagilag is.
Ráadásul az az első fecske volt a portolások között, azóta biztosan több tapasztalat van és olcsóbb/hatékonyabb a portolás.
Simán el tudom képzelni, hogy 80-100e eladott darab mellett (3-4m EUR bevétel az N-nek) már megérheti nekik a port, afelett meg jön a haszon is.
40m konzol mellett meg eladni 100e játékot nem nehéz, akármilyen minőségű és régi is a játék.
Ezen tudom, hogy sokan vitatkoznak, de mégis a Switchre jóval soványabb a kínálat, mint a másik kettő konzolra viszont specifikusabb. Nade aki kijátszotta az aktuális N címet és vár a következőre az egy porttal vagy indie játékkal tölti ki az időt. Magamon tudom, hogy behúztam korábban olyan címeket, pl earthlock, amivel elvoltam és tetszett, nade csak azért vettem mert éppen nem volt 50-60e forintom N játékokra és inkább olcsó indieket vettem. Ráadásul XO-n megkaptam volna töredék áron. Többet ilyen hibát nem követek el. Csak azért nem veszek meg valamit a Switchre, mert éppen nincs jobb játék és várni kell a következő N címre vagy mert csak erre van most éppen pénzem.
Viszont ha kiadnák a Risen1-2-3-t vagy a Gothic sorozat, az mekkorát ütne a Switchen, előrendelném azonnal és éjjel, amikor már alszanak a gyerekek, eljönne az én időm és újra játszanám őket. -
77Guba
aktív tag
válasz
Norb79
üzenetére
En is beleléptem a nosztalgiába,azonnal vettem az Onimushat,gondolván régen PS2-n mennyire szerettem.Aztán hogy úgy adták ki,hogy semmit sem változtattak rajta csalódtam kissé,még úgy is,hogy handheld még sosem Onimushaztam.Viszont a Resik,amik fel lettek újítva(0,1),megállják a helyük.Kérdés a DMC átesik valami ráncfelvarráson,vagy egy az egyben dobják át.
-
djozsi
senior tag
Szerintem ha ez sikeres lesz, akkor jönni fog a többi is. Abba, hogy egyesével hozzák magas áron (bár az árazást még nem ismerjük) nyilván belejátszik az, hogy handheld-hibrid élményként egy picit mást nyújt a játék, mint a többi platformon, illetve Nintendo platformon most először érhető el, ezért egy viszonylag nagy célközönség számára teljesen új élményt jelent. Lásd hasonló példa a Microsoft kiadja a Halo játékokat Steamre egyesével.
-
Norb79
addikt
Xbox one egyik legfontosabb tulajdonsága a visszafele kompatibilitás, és a PS5 esetén is nagy hangsúlyt fektetnek erre, hogy azon majd a PS4 címek is menni fognak. Igenis egy létező igény a nosztalgia kiszolgálása. Emellett persze jönnek az új gémer generációk, akiknek már csak a korukból fakadóan is kimaradt jó pár korábbi nagy klasszikus, ők is célpiaca a feldolgozásoknak, meg persze vannak a platformváltók, akiknek kimaradt a wii meg a wiiu, nekik is jó egy remake az ottani címekből.
Szóval ez egy létező, jól fizető piaci szegmens, akit le kell fedni, és ezzel a hw erővel le is lehet fedni.
Ezzel szemben a currens címek tömeges portolására nincs meg a hw erő, azt a szegmenst akik ilyesmit várnak csak módjával lehet kiszolgálni.
Ezek egyszerűen adottságok, amin a szándék nem sokat változtat. -
djozsi
senior tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Miért zavar az titeket, ha kiadnak egy játékot a gépre? Valaki örül neki, valakit hidegen hagy, ez teljesen érthető, de hogy valakit kifejezetten zavar az, ha kijön egy játék a gépre, mert az régi, tényleg nem értem ezt a reakciót. Ráadásul úgy tudom, hogy ez az első DMC megjelenés Nintendo konzolra, tehát a Nintendo only közönség számára egy eddig garantáltan ismeretlen játékról van szó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Imilenni
addikt
Esetleg tudtok arról hogy az Oxygen Not Included megjelenik-e a konzolra?

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk olyan lassan tölti, hogy max este fogok belenézni egy kicsit 

Nem túl gyakori helyzet, nyaralás esetén volt tavaly... de max 3 óra volt szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).
Sirandrish