Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz koncsik #16598 üzenetére
Egyszer csak lefekszenek aludni, akkor eljön a te időd.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
MODERÁTOR
Az mitől lehet, hogy ha gyermekeim elkezdenek Fortnite-ozni handheld mode-ban, most az egyik JoyCon
Pro Controllermindig bekapcsolódik magától és végig zizeg (a fiókban), amíg a gyerek játszik? (2 JoyCon handheld mode-ban, és a harmadik rezeg és 1. számú JoyCon-nak mutatja a pöttysor)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dinostaRR
tag
Splatoonról nem találtam beszélgetést. Jövőhéten tervezem beszerezni, valamelyikőtök játszik vele?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
ViharVadász
őstag
válasz Bazsi1987 #16586 üzenetére
Én mindig megpróbálok összegyűjteni valami olyat amivel tudom védeni magamat hátulról, de az a gond, hogy többnyire csak Coin-t kapok 2. helyeknél. Emiatt is néha megtudok bolondulni, hogy sehogy se tudom utolérni az elsőt mert nem ad se gombát se tekit.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Sirandrish
Topikgazda
Én mindegyik CC-n végigtoltam mielőtt eladtam a játékot. Legalább megismertem a pályákat mire benehezedett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
Mario kartban hányas CCn érdemes menni?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Bazsi1987
őstag
válasz ViharVadász #16584 üzenetére
Nagyon sokat toltam, egy jó taktikám volt másodiknak kellet lenni a vége előtt aztán jött a kék gomba és első is voltam 💪😁
-
dud998
őstag
válasz ViharVadász #16584 üzenetére
Még nem játszottam online. Egyenlőre kiismerem a dolgot aztán belevágok. Ilyen semmiből érkező támadásokba már volt részem, de a játék az játék. 😃
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ViharVadász
őstag
válasz dud998 #16583 üzenetére
Nem tudom Online e játszod, de ott készülj, mert nagyon erős idegrendszerre lesz szükséged. Én néha majdnem eldobom a kontrollert, mert egyik pillanatban még 2. vagyok például, másik pillanatban már utolsó vagyok. És ez általában a 3. kör céljában történik.
-
dud998
őstag
válasz ViharVadász #16582 üzenetére
Köszönöm! Annyira mókás és aranyos, hogy hihetetlen.
-
dud998
őstag
Én a Labo kormányon gondolkozom.
-
dud998
őstag
Majd bepótolom.
-
dud998
őstag
Skacok! Ez a Mario Kart 8 valami eszméletlen király! A grafika, a játék és az élmény. Mintha megint gyerek lennék. Asszem függő leszek.
-
ayo
veterán
válasz PitkyePadvan #16571 üzenetére
állítólag lesz belőle PAL verzió is, de még nem tudni semmit - bejelentés volt, csak dátum nem.
régiózár nincs, viszont US régióba kell majd venned hozzá DLC-ét. az menni fog EU fiókkal is, de ott nem tudsz hozzá venni. én is várok erre a játékra, mert pont emiatt jobb lenne PAL, ha már úgy is lesz.
http://jateknaplo.blog.hu
-
hj79
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült csatlakozni egy diablo-s csomaggal
Most még tölt, meg frissül minden..., meg szedi a játékot.- Ha megjön a memória kártyám akkor csak átmásolom a gyári kártyáról a letöltött tartalmakat az újra és annyi?
- Valamint alapból pin kódos bejelentkezést lehet bekapcsolni a rajta lévő 2 fiókhoz mint PS4-en?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem hogy ti vártok-e esetlegesen megjelenő switch kiadást (ahol a konzolnak van valamilyen skin-je) ?illetve ha beszerezném a switch-emet én terveztem venni egy játékot:
Salt and Sanctuary Drowned Tome Edition Nintendo Switch . Korábban már kérdeztem de biztosra akarok menni:
fórumon azt írják hogy ez egy NTSC vagyis amerikai verzió. Itt azt mondtátok hogy nincs switch-en régiókorlát, viszont valaki azt írta hogy a későbbiekben megjelenő DLC-khez US nintendo account kell. (bár mondjuk nem hiszem hogy jön ki rá dlc).Most fizikailag nincs régiókorlát az oké, de digitálisan? van olyan játék ahol egy régióhoz kell tartoznia az accountodnak hogy játsszál vele/ digitális tartalmat töltsél le hozzá? mikor elkészítem a nintendo accountomat ki kell választanom egy régiót és azt már nem lehet felülírni mint 3ds esetében?
Üdv: László
-
Baltazár123
senior tag
válasz petymek #16566 üzenetére
A képernyőt cserélhetik mert azt nagyon lehúzták minden tesztben meg tényleg az elérhető legolcsóbbnál maximum 1 fokozattal jobbat raktak bele. Meg még meg a belső tárhelyet, meg néhány ráncfelvarrás.
Ahogy olvasgatom, mindenki azt mondja, hogy ugyanez a teljesítmény lesz, ahhoz nem nyúlnak, mert abból parasztlázadás lenne, hogy 2 év után vegyél újat. Mondjuk a Nintendo azt szeretné mindig is, hogy egy családban legyen több switch is. Biztosan sokan azt csinálják majd Japánban meg a gazdagabb országokban, hogy akkor lesz új is meg régi is, de nálunk nem hiszem, hogy ez gyakori lesz. Ráadásul olyankor minden játékot minden konzolra külön meg kéne venni ugyebár, mert home funkció itt nincs, nice try Nintendo. -
petymek
senior tag
Ilyenkor üt vissza, az "olcsó" hús?. 576-ban vette. Tapasztalat, ez a kereskedő saját tájékoztatása alapján, maga intézi a gart., hivatalos szervízbe nem adható a túlük vett switch. A gar is csupán 1 év.
Oka lehet, hogy nem hivatalos import.
Az, hogy egy irányító hibával beadja a komplett csdomagot, gépet, a saját tudatlansága megint, butasága.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
dud998
őstag
Megvettem a szuper akció keretében én is Mario Kart-ot. Jeeee!
-
Baltazár123
senior tag
Jó tudni, hogy nincs vele gond. A raspberryhez akarok majd egy 64gb kártyát, amire az emulátorokat rakom fel, oda gondoltam sandisket jó áron. A switchez én Samsungot vettem, mert arról tudom biztosan, hogy nagyon gyorsak és hibamentesek (a hamisítványok ) mert vannak nagy programok, amik sokat töltenek.
A smash például teljesen korrekt, sokat tölt, de bőven az ingerküszöb alatt van, elég gyors az sd kártya.
Egy YT videóban mondta a srác, hogy az információi alapján, amit a nézőktől kapott és összesített, az Amazonon az sd kártyák kb fele hamisítvány. Ha ebből indulunk ki, akkor az Alin vajon mi lehet a helyzet? Biztos, hogy nem jobb ennél
Szerintem inkább bele kell nyugodni, hogy jó áron tuti biztosra hamisítványt fog venni az ember, mert csodák nincsenek, csak vannak jobb minőségű hamisítványok.
Én sem félek venni jó áras SD kártyát, mert ahogy én látom, egy-egy eladónak ugyanaz a forrása és hasonló minőséget árul. Tehát ha valaki már belevett és a kártya sebessége rendben van és nincsenek hibák, akkor már sokkal kisebb a kockázat.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Nagyon szuper írás volt, élmény lehetett minden perce az ottlétnek. Köszönjük!
-
ayo
veterán
ja majdnem elfelejtettem a kis reklámot: elkészült a Japán beszámolóm első része: Kanszai régió, a videojátékok bölcsője címmel tele Nintendo cuccal és érdekességgel
-
ayo
veterán
válasz djozsi #16550 üzenetére
ha biztosra akart volna menni, akkor nem Kínából rendel
amúgy megjött a joy-conom, úgyhogy hétvégén Overcooked 2-t nyomjuk. Nyár eleje óta azt hiszem most van a pillanat, hogy mindkét stick 100% működik, remélem ez így is marad egy jó ideig.
FB-n pedig kb. 1 órája írt valaki megint posztot pont erről a stick hibáról, neki az egész gépet be kellett adni...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz SityiSXT #16554 üzenetére
Windowsos gépekről beszélünk, akkor persze, tök jó az ntfs a maga permissionös meg egyéb hiányosságaival hálózatba, de amint egy NORMÁLIS rendszert behozol a képbe előjönnek a hibái ... Pl sok sikert nfs-t használni ntfs-es rendszeren De ez tényleg nagyon off itt
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
válasz lanszelot #16552 üzenetére
Másként gondoljuk, mi mire jó. Az NTFS-sel kapcsolatban pedig tévedsz - jól használható az hálózati megosztásra. Hagyjuk, peace!
@djozsi: A rámásolás jó eséllyel sikerülni fog - a trükk ott van, hogy visszaolvasni nem fogja tudni. A H2testw pont arra jó, hogy a hamis pendrive-okat, SD kártyákat letesztelje, hogy tényleg azt tudja-e, amit állítanak róla.
Szerk.:
@dinostaRR: Ennyire félreérthető voltam? Nem mondtam, hogy baj lesz az ExFAT-tel. Azt se mondtam, hogy az rossz lenne, még írtam is, hogy jó. Annyit jegyeztem meg csupán, hogy jelenleg nem indokolt a használata, mert a gép nem használja ki az ExFAT tudását, és elég lenne a FAT32.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz SityiSXT #16549 üzenetére
A végén ott volt a mosoly. Semmi agresszió.
Nem vitaztam, csak beszelgettem.
Azert ismetlem, mert leirtam. Exfat adat hordozasra szolgal.
Nem tarolasra, nem online megosztasra, se más.
Betesz, masol, fizikalisan atvisz, masol, tadaam.
Pl ha van egy 40Tb -os videod, azt online atkuldeni igen hosszadalmas lenne, pláne ha több gépre kell vinni.
Router : halozati megosztas. Nem adat hordozas. Ezert nem tudja, semmi értelme. Ntfs se halozati megosztásra való, azert nem jó oda.
Itt jön a mosoly jel[ Szerkesztve ]
-
-
SityiSXT
őstag
válasz lanszelot #16547 üzenetére
Nem értem az agressziódat velem szemben. Nem szóltam le hőn imádott fájlrendszeredet, csupán megjegyeztem, hogy jelenleg Switchen fölösleges használni, mivel semmi olyat nem tud, amiből profitálni lehetne.
Sok router, amin van USB port, tud médiaszerverként is funkcionálni. Oda például sok lenne az NTFS, hiszen hozzáférési jogosultságok ahhoz nem kellenek, viszont sanszos, hogy nagy fájlok lennének nagy partíciókon. Oda például az ExFAT bőven elég lenne.
De mindegy, hagyjuk a témát - ha csak ismételni tudod magad, az azt jelenti, hogy nem vagy rugalmas vitapartner. Plusz ez már nem a Nintendo Switch-hez tartozik. -
TomBennet
tag
válasz Baltazár123 #16540 üzenetére
Valamit elnéztél, az Octo bővítmény 20$ volt újkorában is. Valószínű az alapjátékkal együtt kerül annyiba, amennyit láttál.
Egyébként igen, megéri. -
SityiSXT
őstag
válasz lanszelot #16542 üzenetére
OSX már nincs, MacOS van. Az kezeli, Linux alatt viszont régebben bűvészkedni kellett (linuxos mércével nézve nem volt bonyolult telepíteni a szükséges cuccokat, de egységsugarú átlagfelhasználó nem boldogult volna vele) - lehet, hogy most már helyből tudják a jobbféle disztribúciók. A FAT32 még több cég által kidolgozott szabvány volt, az ExFAT-ot a Microsoft egyedül fejlesztette ki, és régebben még hallottam olyanról, hogy licenszdíjat kér a használatáért (lehet, ez azóta változott). Elavultnak a D-Link routeremet nem nevezném, de az például nem kezeli, az előtte használt ASUS sem barátolta. Szóval óvatosan azzal az "elavult" kifejezéssel...
Technikailag nem indokolja semmi, hogy Switchen ezt használja bárki is, hiszen a fájlméret sosem lépi át a 2 GB-ot (legalábbis amiket a Switch maga hoz létre), a 2 TB-os microSD kártya pedig még a jövő zenéje. -
ldave
félisten
válasz Baltazár123 #16534 üzenetére
Egy gyors teszt alapján teljesen jó a kártya, nem tűnik hamisítványnak.
A Slime draws near! Command?
-
lanszelot
addikt
válasz Baltazár123 #16536 üzenetére
Sandisk: youtube on van a 2 majom vmi hyper vagy mi a nevuk. Sandisk- kingston videojukat nezd meg. Nekik komoly hasznalat mellett se volt gond a sandisk -el adat téren.
Ui: mielott barki szolna, mobilrol nyomom, és ahogy olvasom vissza idobe telik, és mar nem szerkesztheto az előző.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz Baltazár123 #16540 üzenetére
Snipperclips nekem meg van, a gond vele, hogy monoton, és hamar rá lehet unni. Parommal toltuk, kb 30 pálya után már meh. Kiismered a jatek mechanikat és semmi kihívás. Egyhangú, egyaltalan nem valtozatos. Elég hamar elfogyott az 5let, és a nehezseget azzal probaltak meg novelni, hogy pl ugra bugralva lufikat lyukasztgass. Szerintem nem éri meg.
-
lanszelot
addikt
válasz SityiSXT #16496 üzenetére
Exfat -ot azért jóval tobb dolog kezeli. Csak az elavult rendszerek nem.
Osx, linux is kezeli minden féle gond nélkül.
Mig az Ntfs- t osx nem kezeli /szandekosan/ Viszont az exfat ot csak és kizarolag adatok hordozasara tervezték. Tehát nagyon be van korlátozva. Nem jó pl rendszer futtatasara. Tehát nagyon is jó, csak tudni kell mire való. -
Bazsi1987
őstag
Szerintetek a Brawl stars kijöhet switchre?😊
-
Baltazár123
senior tag
válasz consono #16537 üzenetére
A snipperclips nekem is jöhet majd, de már csak fizetés után, mert azt mondta pénztárcám, hogy nem ad többet addig
Jó hír, hogy akcióznak folyamatosan. Maradjon meg ez a jó szokásuk. Lehet, hogy végre észhez tér a Nintendo, hogy online sokat el lehet adni, mert kényelmes és sokan szeretik, de legyenek akciók és a fizikai példány alá kell(ene) beárazni.A splatoon2-höz ez az Octo bővítmény mennyire éri meg az árát? Teljes játék áron adják, még leakciózva is 10e pénz, sokallom egy bővítményért. A snipperclippershez is teljes játék áron van a bővítmény, igaz az is akciós most.
-
consono
nagyúr
Van pár új akció az e-shopon, 1st party címek is, pl. Mario Kart 8. Én a Snippperclipset fogom behúzni
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Baltazár123
senior tag
Nyilván, csak hamis-hamis között is van különbség és leginkább az alapján lehet biztosra menni, ha valaki belevesz és kipróbálja. Vettem még a Raspberry Pi-be pont egy tutira hamis Sandisket, igaz olcsón, de kibírhatatlan boot idők voltak vele. Most egy pendriveban jól használható, de a Switchnél szerintem fontos a sebesség, mert vannak nagy méretű programok, amik sokat töltenek pl a smash.
A Samsung SD kártyát család és ismerősök meg én is vettek eddig hetet összesen. Mindegyik jó sebességű és hibás szektor mentes, tehát az egy ajánlható hamisitvány Valószínűleg hamis, mert ennyiért eredeti Samut nem lehet adni, még kínai nagykernek sem (a sandisk is hasonló történet, azok is hamisitványok szinte tutira). Hacsak nem a kamionról esett le
Ha már többen belevettek és nincs vele gond, akkor nyugodtabban lehet venni az eladótól, ezért jó ha az infót megosztja az ember. -
g@bo
nagyúr
válasz Baltazár123 #16534 üzenetére
szerintem több a hamis kari mint az eredeti, van róluk vidijó -hogy ismerd fel- a jútyúbon, de gyanítom a fake gyártók a hibákat azóta korrigálták.
gondolom 5000 forint árelőnyért megéri beszívni valami kínai gagyit...
-
Baltazár123
senior tag
Ezekkel a Sandiskekkel nincs teljesítménygond vagy hibás szektor? Sajnos elég sok a kamu SD kártya, főleg a jóárasítottak az Alin mondjuk úgy kockázatosak. Egyszer láttam erről videót, egy srác tesztelt egy kupac hamis SD kártyát és ugye lassabb az olvasás de főleg az írás része, mint egy eredetinek de ez még talán belefér, nem volt annyira vészes a különbség (kivéve pár nagyon gagyi kártyát, azok döglassúak voltak, de azokról még én is megmondanám, hogy hamisak, ha csak rájuk nézek). Az igazi gond velük, hogy tele voltak hibás szektorokkal, amit valahogy blokkolt a formázásnál, de azért elgondolkodtató.
Én a Samu SD kártyát rendeltem inkább, az több ismerősnek is van és ha nem is merném az életemet feltenni rá, hogy eredeti, de az írás-olvasás sebessége rendben van, megegyezik az eredetivel és hibás szektor mentesek. Szóval ami úgy néz ki, mint egy kacsa és hápog is, togyog is, akkor az egy kacsa, legalábbis remélem A 128gb viszont én is kinövöm idén biztosan és váltanom kell, de azt hiszem maradok a Samunál. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pletyka: Nintendo Direct január 10-én. [link]
Live-Die-Respawn
-
tl-x
őstag
válasz maximilian4 #16523 üzenetére
Rendeltem ma én is egy Zeldás bal Joy-Con-t. Neked bevált?
-
adalbert1
veterán
válasz maximilian4 #16518 üzenetére
Szerintem az is számít, hogy milyen routere van az embernek, nekem valamilyen 3 antennás TP link volt, de PS4-en a BF1 multiban rengetegszer előfordult, hogy időszakosan felugrott párszázra a pingem, miután lecseréltem egy Asus rt-ac66u b1-re, azóta semmi gond.
-
-
remusz13
tag
Milyen tapasztalaitok vannak az usb ethernet átalakítóval? Valaki használ itt olyat? Tegnap publicoltam diabloban, és valami szörnyű élmény volt
-
MODERÁTOR
Super Smash Bros. Stunt Tribute YT video
thx@brownusEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tl-x
őstag
válasz ViharVadász #16514 üzenetére
Köszi. Ezeket ismertem.
-
ViharVadász
őstag
Gold coin-t maximum úgy tudsz szerezni ha digitális veszel játékot (a játék adatlapján jelzi is, hogy mennyi coin-t kapsz ha megveszed), illetve dobozosan kapsz Gold Coin-t. Szóval játékon belül nem tudsz ilyen költőpénzt szerezni.
-
maximilian4
addikt
Ilyet be lehet Európán belül szerezni? Polcon szépen mutatna.
Maxi
-
tl-x
őstag
válasz ViharVadász #16510 üzenetére
Köszi. Melyik játékokkal lehet?
-
tl-x
őstag
Mario Kartban nyert coin-okat nem lehet az eShopban felhasználni?
-
ViharVadász
őstag
válasz TazLeacher #16507 üzenetére
Jó szórakozást hozzájuk!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ViharVadász #16505 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
ViharVadász
őstag
válasz TazLeacher #16504 üzenetére
Szia!
Menüben az új játékok ikonján nyomsz egy + gombot, majd My Nintendo Rewards opció, és ott a Redeem gomb adja hozzá a profilodhoz a gold coin-t. Az Online tagságot meg az eShop-ban tudod meglesni, az eShop jobb felső sarkában rámész a profilképedre majd Your subscriptions menüpont alatt jelzi, hogy meddig él az előfizetésed.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Lenne két kérdésem: az arany coin-okat hogy tudom megszerezni? Vettem 5 fóliás, zsír új játékot, játszottam vele (sőt a M&R-ban volt DLC kód is, amit aktiváltam az accountomon), de nincs egy fia arany coinom se. A másik kérdésem azt hol tudom leellenőrizni, hogy nintendo online előfizető vagyok-e és ha igen, akkor meddig? Mert ellőttem a trialt, és mintha ott azt írta volna, hogy automatikusan megújul (akárcsak a PS Plus) 30 napos verzióként...de elvileg lejárt az 1 hét, nem vont le összeget, de nem is szeretném, így lemondanám...
Más: most tudtam meg, hogy Mario Partynak csak ilyen ótvar kamu online része van...ez így elég nagy szégyen egy 2018-as játéktól. Mondhatnám, hogy ku*va gáz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest