Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Üdv!
Random fagy, belassul, nem tom mi baja van a gépnek, néha kékhalálozik.
Ntoskrnl.exe és ntfs.sys fájlokra panaszkodik a bluescreenview.
Mikkel zárjam ki a hibalehetőségeket?Amd a8-6600k, asrock fm2a88m extreme4+, gskill 2*4gb 2400mhz, ocz agility 3 120gb, +két nagy vinyó, fsp aurum 500w, winddows 7 prof 64bit.
-
-
dfdfdf
őstag
Több lehetséges forrás is létezik:
Hibás VGA
Hibás VGA driver
Meghibásodhatott a böngésződVGA hibaellenőrzés : egy 3dmark lefuttatása.
Driver : uninstallálod ami fel van rakva és letöltöd a legújabbat (ha az van fent akkor egyel régebbit) és azzal teszteled
Törlöd a böngésződ és újrarakod vagy egy másik böngészőt próbálsz ki (IE,firefox,safari,chrome,opera és a többi) -
VinoRosso
veterán
Sziaszok !
Akadt egy fura problémám. Amikor bekapcsolom a gépet nem kapcsol be a monitor, hanem ki-be kapcsolgat 2-3 mp-enként. Ez megy egészen addig míg az asztal be nem tölt utána megy minden rendben. Próbálgattam más DVI portot a VGA-n ugyanez a helyzet.
Aztán egyszer történt olyan , hogy kihúztam egy csatlakozót az egyik USB portból és utána nem jelentkezett ez a probléma, megjelent az alaplapi splash screen a POST stb szóval ment minden rendben, de a következő újraindításnál ugyanúgy elkezdett ki-be kapcsolgatni. Nem tudom, hogy az USB portnak lehetett e köze ehhez, vagy csak random épp akkor olyan kedve volt hogy jól akart működni. + a mai nap már a login screen is látszott 2 restart után is nem csak a desktopnál kapcsolódott be.Elképzelésem sincs, hogy mi lehet ez, van valami ötletetek ?
-
-
-
Csupii
tag
válasz
Máté94
üzenetére
Táp lesz a hunyó, mivel sata/ata port nem muvel ilyen dolgot. Illetőleg elmondásod szerint ez lesz a masodik ilyen elhalálozás igy azt mondom, TÁP a gyilkos!
Nem sok esély van arra, hogy 2 kulonbozo vinyo ugyan olyan formában mondja be az unalmast ugyanabba a gépbe ugy, hogy ne a táp legyen a hiba.
-
Máté94
addikt
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Chieftec GPS-450AA-101 A, most így jobban belegondolva lehet ő lesz "már" a hunyó.
Igen, már próbáltam másik ággal, ott sem volt jó. -
Máté94
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a mostani gépemben furcsán viselkednek a merevlemezek. Egy Samsung 103SJ már tele lett hibás és gyenge szektorokkal, valamit általam eddig nem tapasztalt anomáliákat is produkált, mint bekapcsolás után egy kis idő múlva szó szerint kikapcsolt maga a lemez, nem pörgött, lehetett hallani, ahogy leáll és ezután ugye befagy az egész rendszer.
Miután neki már vége, volt egy régebbi, másik HD321KJ merevelemez, ő ment a helyébe és most megint ezeket tapasztalom. Random módon kikapcsol miközben megy a gép, dolgozik az ember és ennyi. Néha, 2-3 kattanást lehet hallani, mintha próbálna újra felpörögni (ezek a kattanások akkor hallatszódnak normál körülmények között, amikor bekapcsolja az ember a gépet.)
Valami ötlet, hogy mi lehet ez? Próbáltam már másik portra átdugni, de semmi. ASUS P5Q lapról van szó.
Köszönöm, akinek van ötlete mi is ez!

-
Mardel
őstag
Sziasztok!
A VGA-m (iponnál lett véve) gyári ventije csapágyas és elég hangosan kerreg, a vga még garanciális, d emár nem gyártják.
Szerintetek garanciálisan javítják/cserélik? -
Gheldin
csendes tag
válasz
Csupii
üzenetére
Akárhogy cserélgetem nem megy, 1600MHz-et birja az alaplap, de az sem lehet magyarázat hogy azér nem látja mer ott van mellette a 1333-as mivel ha csak a 2 1600-as van benne be sem indul (elkezd beindulni és ujraindul rögtön)
Úgy is próbáltam hogy csak az egyik 2gb-osat teszem bele, de úgyse működik... -
Csupii
tag
válasz
Gheldin
üzenetére
Ha van lehetőség, akkor BIOS-ban egy " Memory Remap". Ha ez nem járja (nincs ilyen opció / csináltad), akkor vagy a Hz-ek nem stimmelnek, vagy simán nem kompatiblis az alaplappal a ram. Ceréld meg őket a slotokban, akár a csatornákon is, csak a 2x2Gb-al. Esetleg figyeld meg, mit csippan a bios (ha csippan), onnantól többet lehet mondani.
Vannak nálam okosabbak is itt, biztos lesz rá megoldás, ez csak az én felvetésem, ami így hirtelen eszembejutott.
-
Gheldin
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap: GA-EP43T-UD3L
Windows7 64 bit
Eddig volt a gépben 2x1gb DDR3 1333 MHz-es RAM, ami mellé vettem még 2x2gb DDR3 1600MHz-es ramot, amit beindítás után nem ismer fel (kiírja hogy 6gb ram de csak abból 2 használható) mi baja lehet? Extraként ha kiveszem a 2db régi 1GB-osat akkor még el sem indul a gép.
Köszi! -
Csupii
tag
válasz
djculture
üzenetére
Indulásnál kiad valami Boot-os dolgot, ott lenne 3 választási lehetőség, de csak 1et enged. És enter lenyomására már tölti is a win7-et. tehát a bill-t érzékeli
A lap sajnos nincs nálam jelenleg, így semmi konkrétumot nem tudok mondani, ugy tudom Gigabyte vagy ASrock. Bár ennyi infóval még nem leszünk előrébb, tudom én is 
-
-
Csupii
tag
válasz
djculture
üzenetére
Egy kérdésem lenne, bár nem ide vág, van rá BIOS-os topik tudom, de ott már 2hete nem hajlandó senki válaszolni, Gugliban semmi eredmény a keresésre.
Tehát: Van egy deszkám, amin UEFI van, és sehogy nem hajlandó belépni a biosba. Próbáltam az f2-t, delt, f12-t, semmi.
-
-
Azért is irtam ez lehet a megoldás de minden alaplap márkánál máshogy van. Van ahol belehet rakni mint a sata eszközöket bootnak külön, van ahol külön kapcsolóvan (mint ahogy nálad is) meg újabban divik az is hogy felkell csatlakoztatni és úgy az uefi-be megadni hogy erröl bootolj öcsém.
-
Robicsika
újonc
Hmm...
A hdd a sataII 1-re van csatlakoztatva a compatibility mód pedig sata 1,2,3,4-en van és még mindig nem jó.
De én legjobban azt furcsálom hogy ha az lba módot letiltom akkor meg miért megy tovàbb? De egyébként ha bios-ban a hdd beállításait nézem felül még mindig primary ide mastert ír. Észre vettem azt is hogy a sata II 2-re primary ide slave-t s sataII 3-ra secondary ide mastert a sataII 4-re secondary ide slave-t ha pedig be van állítva akkor az ide 1 master-re third ide mastert az ide 1 slave-re pedig third ide slave-t ír ki. -
Csupii
tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Így én is jártam már egy Codegány táppal. Első indítás, és szó szerint olyan volt a venti mint mikor s repcsi hajtóművébe berepül egy oda nem illő alkatrész, nevén szólítva: madárka.
(szerencsére amit a gari nem vitt el azt a biztosito megszamlazta) -
easy...rider
őstag
válasz
üzenetére
Holnap rápróbálok egy cseretáppal. Amúgy Corsair VX 450 van benne, de volt már ilyen típusú táppal bajom, hiába neves darab.
Amikor vettem és beépítettem, akkora pukkanással szált el az első bekapcsoláskor hogy a villanyóránál lévő fő biztosítékot is lecsapta
Aztán cserélték a boltban egy új darabra. -
42861
senior tag
Köszi az infókat. Ha hazaérek ránézek erre a biosban. De ha jól tudom az SSD lett beállítva elsődlegesnek.
Még egy kérdés. Az normális, hogy az alaplap LAN csatijának ledje folyamatosan villog akkor is, amikor ki van kapcsolva a gép? Nem lehet valahogy ezt kikapcsolni?
-
-
42861
senior tag
Sziasztok. A napokban volt egy kis gépfejlesztés. Bekerült egy Asrock H87M Pro4 alaplap, egy Intel G3420 proci, 4 giga DDR3 memória, és egy Samsung 840 EVO SSD. Minden más a régi konfigból maradt.
A gép pöpecül megy, de amint csatlakoztatom az 1 TB-os külső WD merevlemezemet, nem indul el. A bootolás megáll az alaplap logójánál, és ennyi, nem tovább. Ha már a bekapcsolt gépre dugom rá a vinyót, akkor nincs probléma, felismeri, működik.Próbáltam a gyártó oldalán a pontos típushoz drivert keresni. Volt is, de persze arra sem javult a dolog. Eszembe jutott olyan hülyeség is, hogy hátha az USB 3.0 nem tetszik neki. Átdugtam a 2.0-ba, de persze ott se volt jó. Lenne valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget. -
Csupii
tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Tehát ha jól értelmezem, a probléma a következő:
- ha a gépet kikapcsolt állapotban elindítod, pörög(nek) a rendszerventi(k) maxon. De ha biosban beállitod a samrt fan értékeket, és mentesz, utána jó, a következő kikapcsolásig? Nem jár a keksz nekem ugylátszik

-
válasz
Robicsika
üzenetére
Az a lényeg a sataII 1-nél a hdd legyen kiirva ne a cdrom. Elbszott egy biosa van ennek tudom annak idején én is kinlódtam vele. A leirás szerint az boot hdd-nek mindig az első satán a helye ha nem ott van akkor oda tedd át az adatkábelét. De ugylátom most legalább az ide kivan lőve, viszont a satán igy a cdrom van. Gondolom oda van bedugva az adatkábele.
-
-
Csupii
tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Azzal remélem tisztában vagy, hogy ha rossz tűket zársz össze a kapcsoló helytelen bekötésével, akár el is küldheted a deszkát az örök vadászmezőre?

A sysfan-ok mennek repülő módban, vagy a cpufan?
-
-
_-ORANGE-_
senior tag
Kérdeznék még valamit. Mikor bekapcsolom a gépet és túljutok az Asus Express Gate-n, csippan egyet, és a kiírásoknál megjelenik, hogy: new cpu is inserted in your device, közben maxon járatja a házam ventijét, mintha nem mentette volna el a BIOS beállításom, hogy legyen SMART Fan funkció. Olyankor F1-gyel bemegyek BIOS-ba, F2-vel meg megyek tovább egészen a logóig, stb, stb. Én ugye F1-et nyomok, mert zavar a szinte turbinahang, ezért BIOS-ban beállítom a SMART Fan-t. Utána F10, majd újrabootol, és megint jön az üzenet, de ha ilyenkor F2-t nyomsz, akkor már az előbb elmentett BIOS beáll.-okkal megy tovább, tehát jó. (Szófosás: lvl 99) Na, ha valaki ezután tud segíteni, az kap egy KEKSZET! (Egyébként ez engem csak idegesít, nem nagy hiba...)
-
-
_-ORANGE-_
senior tag
Húúú...hoooogy én mekkora hülye p*cs vagyok, basszus! Nem jó helyre dugtam a powergomb vezetékét, most vettem észre az ábrán!
Na, most már beindul, de azért köszi a segítséget, nézzétek el a nyomorékságom. 
-
-
-
Robicsika
újonc
-
-
Csupii
tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
A bekapcsoló gomb csatija 2db tűre csatlakozik a JPF1/2-es csatiknál. Ez a 2db tű a + és minusz. Ugyan igy van reset sw, hddled, piwerled. Itt a "power sw" 2 tűjét (+&-) összeérinted egy laposfejű csavarhúzóval, de csak azt a 2 tűt!! És be kell kapcsolnia ha minden ok.

Djculture mindjart megmutatja akkor, nem kezdek bele a manual keresesbe.
-
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Mindjárt leszedem a manuálját és bekarikázom hogy miröl beszélek

-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Nem, a lap alatt nincs felesleges távtartó, viszont ezt a csavarhúzós dolgot nem értem egészen, elmondanád, hogyan érintsem őket? Kösz! Az elemet is kivettem már 10 percre egyébként. Megpróbálom csavarozatlanul indítani. (Azt elfelejtettem mondani, hogy a procit - furcsa perverzióból - kivettem, és újrapasztáztam - ezt nem abból.
) -
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Előlapi bekapcsológombot egy próba erejéig kitudsz váltani egy csavarhuzó hegyével is csak össze kell érinteni a két pólust amire a power gombot dugod alapesetben. De először is tisztázd le hogy nincs e váletlen alatta rossz helyen egy fém távtartó! Minden ilyen távtartó olyan helyen legyen ahol az alaplapnak is csavarhely kivágása van.
Gyakori hiba hogy alatta marad egy fém távtartó rossz helyre csavarozva, ilyenkor jobb esetben nem indul a gép mivel érzékeli a zárlatot -
_-ORANGE-_
senior tag
Sziasztok! Lenne egy hibám, mégpedig: a lapom (Asus M3N78-EM) alapból kilazítva volt a gépembe, mert csak így volt hajlandó integrált VGA-val(nv 8300GS) képet adni. Szóval, ma megfogtam, kivettem a deszkát, és rendesen visszacsavaroztam. De persze be sem akar kapcsolni, pedig mindent, hiánytalanul visszatettem. Az előlapi bekapcsológomb vezetékére gyanakszom, mert táp fél éves, és nem szar fajta (FSP Hexa 500) A segítségetek kérném, addig is próbálkozom. Köszi!
-
válasz
Robicsika
üzenetére
Elég egyértelmű hogy smart hibás lett a vinyó ilyenkor nem engedi tovább az alaplap.. Azt kell csinálni hogy lehúzni, úgy elinditani a gépet biosba bemégy és ott a smart-ot lekell tiltani. Utána elment és kikapcsol majd vissza a vinyó és továbbfog már emnni. Viszont erröl a vinyórol mindent menthetsz kifele.
Persze az is megoldás aha a másik gépbe átrakod csak alaplaptól föggöen lehet ott is ezt fogja csinálni (asus asrock lapok-nál biztos) -
Robicsika
újonc
Sziasztok!
Van egy ASRock 775i945GZ típusú alaplapom egy Seagate ST1000DL002 Barracuda Green vinyóval.
A probléma a következő: még kedden be szerettem volna kapcsolni a gépet de az egész megállt itt
Azóta már szinte mindent próbáltam (ramokat cserélgettem,külön-külön is voltak,a VGA-t kivettem,DVD meghajtót kihúztam hátha azzal balhézik de semmi,tesóm gépébe átraktam neki simán tovább ment) ha a vinyót lehúzom akkor szépen tovább megy csakhát nincs miről bootolnia. A BIOS-ban találtam egy LBA/Large Mode opciót ha azt letiltom akkor tovább megy de akkor meg a windows dob ki egy "Hianyzó BOOTMGR" hibát próbáltam így újra telepíteni de a windows mindig hibát ír ki miszerint nincs csatlakoztatva egy CD/DVD vagy HDD meghajtó. Másik vinyóval tovább megy, csak ezt nem szereti valamiért. Az utóbbi pár napban keresgéltem neten de semmi használhatót nem találtam.Ja és hiába várok nem csinál semmi tegnap 5 órán keresztül vártam de semmi ha megnyomom az F2-t akkor kiírja, hogy ENTERING bios.... de ugyan úgy marad.
A vinyót tavaly áprilisban vettem amikor előszőr csatlakoztattam a gépbe akkor is ezt csinálta csak akkor egy ismerősöm megoldotta csak hogy mostanság nem igazán ér rá.Bocs hogy ha valahol rosszul fejeztem ki magam de még sosem volt ilyen problémám
-
-
Csupii
tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Speakert lehuztam (nem is tudom milyen indok vezetett hozza), igy azt kiprobálom. Kapcsolóbol csak reset+power van rajta meg ugye a ledek. Usb, audio (előlapi) nincs bekötve. Ez előtt egy E3300al ment, integrált vga-val ugy semmi gond nem volt. Tápot újonnan vettem, elvileg elég kéne, hogy legyen, mindenesetre azért másikkal is lepróbálom, hátha.
Djculture: Ugy emlékszem, pci-e x16 2.0 a csati a vga-n is es a lapon is de lehet hogy a lap esetében tévedek/rosszul emlékszem, de ha igazad lenne, akkor másik lap lesz, nem akarok vga-t cserélni, iszonyat hűvös a kartya a szeriajahoz viszonyitva.
-
-
dvdbackuper
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Akkor az lesz a baj...
-
Csupii
tag
válasz
csababarca
üzenetére
Egyszerűen várj vele egy 20percet, majd ujra kapcsold be. Ha akkor is resetel/kikapcsol ugyan ugy, akkor az nem túlmelegedés, bekapcsolas után 1percig nem tud felmelegedni ugy hogy kikapcsoljon. Akkor ram baj lesz, ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább szerelő. De a cuccaid "biztonságban" vanak. De elmondásodra hivatkozva hűtő lesz a ludas.
-
csababarca
őstag
Hát notebookot még sose szedtem szét,asztali gépekhez értek csak....akkor elviszem szerelőhöz. Reménykedve hogy nincs komoly baja.
Akksit is kivette,de nem oldódott meg a probléma...
Lehet túlmelegedés az oka,most bekapcsolódott,de mintha a hűtés nem menne...máskkr bekapcsnál fújja ki a levegőt rendesen,most teljesen néma.
-
törölt tag
válasz
csababarca
üzenetére
az a kérdés mennyire vagy hozzáértö.mert ha a ramot meg tudod nézni, meg a csatlakozasokat,akkor talán meglenne a hiba.de ha nem akkor marad a szerviz
-
dvdbackuper
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Akksi nélkül mit mond? A vinyót simán kiveszed és egy asztaliba beteszed, ennyi... Esetleg még túlmelegedhet, azért is kapcsolhat ki... Vagy a ram meghalt... Vagy az optika...
-
csababarca
őstag
Sziasztok. Nem tudom,hogy notebookos problémával jöhetek e ide, de hátha.
Szóval van egy asus k50ab tipusú notebook-m, ami ma hirtelen kikapcsolt. Gondoltam lemerült,adtam neki enni,bekapcs,felállt a rendszer,majd fél.perc múlva megint leállt...próbálgattam tovább, de folyamatosan leáll... már semmit nem tölt be,csak az asus logot,és bumm leáll...viszont betöltött egy hibakódot,kék képernyőn: c000021a
Utánakerestem,de nem találtam megoldást,mivel olyanokat irnak,hogy bekapcsolt állapotban mit hogy csináljak,de az enyém bekapcs után le is áll.Mi lehet a gond? Igazából attól parázok,hogy szaldolgozatom, egyetemi cuccaim mind rajta vannak, és nem mentettem át őket még máshova...nem beszélve az usa-s képeimről,stb....szóval remélem nem a merevlemez halt be véglegesen,mert ha igen,óriási bajban vagyok.
-
tornas
őstag
válasz
djculture
üzenetére
A régebbi tápokkal kapcsolatban +1...
A régi Macron belsős DTK és maga a Macron márkájú tápok is elnyűhetetlen darabok voltak és azok is a mai napig is, főleg a 12 V-on 20 A-os verziók. Gyakorlatilag csak ventikenés és kondizás kell neki és a mai napig kiszolgálhatnak irodai konfigokat a maguk +10 éves koruk ellenére is. Fikázását alaptalannak tartottam már régebben is...
De ugyanilyen jó (volt) az FSP tápok PNF sorozata is...
Ha már szóba került a Trust táp... azok zömében is Macron belső figyel.
-
törölt tag
válasz
easy...rider
üzenetére
hát vazz,ahogy itt olvasom mindenkinek egyik pillanatról a másikra krepál be a gép,és hasolóak a jelenségek
nálam is az indulással volt a gond,és kiderült hogy a táp az -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Van egy Asrock Z68 Extreme 3 Gen3 alaplapom és 3 nappal ezelőtt úgy döntött hogy nem akar felébredni alvó állapotból. Áramtalanítottam, ezután beindult de nem adott képet és a venti nem forgott a procihűtőn és a VGA hűtése sem ment. Kivettem belőle a RAM-ot és nem sípolt, ezután megmértem a venti csatlakozókat és 0V feszültség volt rajtuk.
Ezért arra gondoltam hogy az alaplap adta meg magát. Elvittem a boltba a félkonfigot (kiszereltem alaplap proci satöbbi ...) ott rápróbáltunk és beindult a gép, nem volt vele gond.
Ezután arra gondoltunk hogy a TÁP adhatta meg magát, vagy valami csatlakozó kimozdult a helyéről, vagy megszállta az ihlet és most működik. Hazahoztam, összeraktam, újratelepítettem és működik szépen kivéve egy dolgot.
Újrainduláskor kikapcsol és újra bekapcsol. Áramtalanítja magát néhány másodpercre. És újraindulás előtt lefagy kb 10 másodpercre. Ha Resetet nyomok akkor sem egyből indul újra, hanem ~10 másodperc fagyás után áramtalanít és bekapcsol újra.
Mi lehet a gond? Netán valami BIOS beállítás? De korábban sose csinálta, pedig néha volt CMOS Reset szóval nem a gyári beállításokkal kéne hogy gond legyen.
Köszi előre is a válaszokat!
-
Csupii
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:
- Adott egy konfig, amivel az a probléma, hogy van, amikor elindul, ahogy kell, és van, amikor elindul, de nem ad képet, jelet a monitornak.Táp: Chiftec CTG 500-80P
Lap: MSI G31M3F v2 (ms7529)
Proci: Intel Core2Duo E8400
Ram: 2x2GB Hynix DDR2 800Mhz
hdd: WD 500GB
odd: Samsung sataA VGA megkapja a 2x 6pin-es pcie-t, az alaplapi 12v-os 8pin-es csatit széthúztam (2x4pin), azt is megkapja az alaplap, de sajnos nem értem, mi lehet vele a probléma. BIOS-ban is próbáltam az Default vga-t PCI-E-re állítani, akkor is produkálja ezt a jelenséget. Kérlek, segítsetek! Köszönöm előre is.
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
alaplap az tutti hogy nem.nálam is ez a jelenség volt.az még ok hogy a régi alaplap behalt..na de megvettem a zsir új lapot,benne a proci,ramok és úgyanazt csinálja,annak annyi az esélye mint 3 lábú macskának a 10 sávos autópályán átmenni,azaz 0.inkább a táp lesz a ludas,nálam is az volt a gond
-
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
10 éves konfig, évek óta a szekrényben porosodik, következő a probléma:
Ahogy megkapja a gép az áramot felpörög 2 másodpercre a procihűtő és a tápventi majd leáll... Az alaplapon van egy kis zöld led, az folyamatosan világít, szóval szerintem a táppal nincs gond. Így én a processzorra gyanakodom, hogy az adta meg magát!
Szerintetek? Athlon 64 3000+Különböző memóriákkal már próbáltam, proci és táp csere még nem volt!
Tipp?
-
-
-
-
törölt tag
válasz
berzebub
üzenetére
kiderült hogy a táp halt be.volt anno egy régebbi trust 420w tápom,ami néha jó,néha nem.van hogy megy a gép vele,van hogy 2 napig semmi.na...betetem a gépbe,egyböl elindult vele,minden bejöt.mondom f*sza,bepakolom az irokat meg a nagy vinyot.erre megint rájöt a dili és nem kapcsolt be.ami meg most kimult,amit a boltba vittem vissza valami hkc vagy miylen márka,550w.most várnom kell mire az űzletbe valamit müködnek.amugy ezzel a trust tápal néztem a másik alaplapot,procit,azzal is elindult siman.szóval mkép a táppal van a gond.mivel az alaplapra meg a procira elment a pizem,most várnom kell.nem 550w akartam venni anno,csak nemvolt nagyobb mikor ezt vettem.eredetileg 750w néztem ki,árba is jó volt,csak ép elfogyott,ezt a hulladék 550w vettem meg helyete,nagy bánatomra.sajnos én Györ melelt lakok,itt nagyon nincsenek olyan űzletek mint pl. pesten.kicsi a készlet,sokat nem lehet válogatni,netröl meg nem szivesen rendelgetek.
-
válasz
tornas
üzenetére
az nforce3-as abitoknál is megvolt ez a móka..
Amúgy meg ezekben a régi megbizható tápokban max a kondik tudnak kiszáradni meg a venti szétmenni. Ezeket kicseréli/teti az ember mennek tovább sok sok évet. Mig ha vesz az ember egy újat az már 2-3 év múlva is ittfog tartani mert már az 1200w-os corsair tápok is úgy vannak tervezve hogy vegyél újat miután letelt a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Workstation / Intel Xeon E5-1620 v2 / 64GB RAM / 256GB SSD / 2TB HDD
- GAMER PC - RYZEN 5 7600/RTX 5070 12GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC - R5 7500F/RTX 5060 8GB/16GB RAM/512GB NVME
- GAMER PC RYZEN 5 5500/RTX 5060 8GB/16GB RAM/1TB NVME/600W
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/256GB SSD+2TB HDD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán cserélték a boltban egy új darabra.

Na, most már beindul, de azért köszi a segítséget, nézzétek el a nyomorékságom.