- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazul73
csendes tag
válasz
tornas #25630 üzenetére
Másik videokártyával is csinálta ugyanezt, azt kizárnám. Viszont kisakkoztam, hogy mi van a képernyőn egér működött, de ugyanolyan sokfelé volt szakadva, mint a kép, újra lett telepítve és minden oké. Viszont, ha berakom most a lemezt, mintha javítani vagy telepíteni akarnék, ugyanolyan szétesett a kép. De csak a lemezzel.
-
htc07
addikt
válasz
tornas #25424 üzenetére
szerintem elég lesz a paszta is, ha belegondolok jó két éve már hogy pasztázva lett..
A ventivel meg szerintem semmi baj nincs, ugyanolyan fordulatszámon pörög mint mindig, csak gondolom ez a hőhullám mostanság sok neki. Kibír még egy pár hónapot, aztán úgyis érett már egy teljes
felújításcsere. -
Ribi
nagyúr
válasz
tornas #25087 üzenetére
Akkor kuka az egész?
Mert ez így most nem sok infó.
Én 1 táp miatt meghalt és egy általam rövidrezárt winyón cseréltem elektronikát, mondjuk ezek tényleg elektronika oldalról kapott jóság miatt haltak be, de mind2-ről visszanyertem az adatokat.
Szóval emiatt kérdeztem, hogy valakinek volt-e olyan tapasztalata, hogy indításnál ilyet csinált, akkor mit tett vele és mi lett az eredménye.
Ugyanilyen elektronikának kb ugyanilynek az adatai, szóval nagy valószínűséggel ha az a gond akkor megy, de a kérdés az-e a gond. -
IdiotElf
csendes tag
-
markusz5
csendes tag
válasz
tornas #24763 üzenetére
1-2 játékom van DVD-n ami nem az. Amúgy ez a jelenség azóta van (4-5 nap) mióta beraktam ezt az ATI kártyát. De viszont hogy visszaraktam a régit és ugyan azt csinálja nem értem mivan .
Nem néztem még az eseménynaplót, majd ha melóból hazaértem meglesem. Tegnap este már lefuttattam a memtest-et , 0 error, HD sentinel 100% minden. -
djculture
félisten
válasz
tornas #24498 üzenetére
az nforce3-as abitoknál is megvolt ez a móka..
Amúgy meg ezekben a régi megbizható tápokban max a kondik tudnak kiszáradni meg a venti szétmenni. Ezeket kicseréli/teti az ember mennek tovább sok sok évet. Mig ha vesz az ember egy újat az már 2-3 év múlva is ittfog tartani mert már az 1200w-os corsair tápok is úgy vannak tervezve hogy vegyél újat miután letelt a garancia.
-
Dollface
tag
válasz
tornas #24235 üzenetére
Biztos hogy nem monitor hiba egyébként, a gépnél/oprendszernél van valami gond, mert az üdvözlőképernyő MINDIG(!!) normál fényerőn jön be.
Aztán ugyebár normális módon egy másodpercre elsötétül a kép, eltűnik az üdvözlő képernyő, betölti a felhasználói fiókot, és amikor bejön az asztal akkor már nem emeli vissza a fényerőt a megfelelő szintre.
-
jack474
tag
válasz
tornas #23990 üzenetére
Nincs diszkrét VGA a gépben, tehát valóban integrált videókártyát használok. Ebben az esetben az alaplap úgy néz ki, hogy a processzortól nézve "kifelé" van egy fekete, egy szürke egy fekete és még1 szürke slot. Az alaplapon be is vannak számozva a slotok 4-2-3-1 sorrendben. Én a két "külsőbe" tettem a két memóriát, tehát az 1-3-ba, a biosban is azt írja, hogy az 1-esben és a 3-asban vannak a memórák.
-
quailstorm
félisten
válasz
tornas #22973 üzenetére
Nembaj ebben SD van
Nem úgy kell érteni hogy most leül mellé 3 órán keresztül, hanem HVGA meg QVGA mobil helyett azon néz meg egy két átlag weboldalt. Friss FF meg chrome még elmegy rajta úgyis.
Az a durva hogy az Athlon XP gépem, ami most 1,9-es de előtte 1,4-es volt, 1,5GB DDR400-zal, meg 4200ti-vel XP-n és Linuxon sem vészes. De azért döcög. Viszont a mostani svchost rohamokkal, meg a tönkrement vinyó miatti megmaradt 40-es miatt repült az XP. -
-
freelanced
addikt
válasz
tornas #22556 üzenetére
Üdv! Az a vicc, hogy igazából semmit sem ír meg ilyen 70 megákat írt a fájlokra, és max pár száz mega jönne össze, még egy giga se mégis megy mint atom.
Most meg még a cpu is bepörgött, 100-ra ilyen még nem volt lefagyott a gép, az üzi is alig ment el. Lehet, hogy épp néz egy kis hacker, és gyorsan próbált lekapcsolni nehogy megoldjam. Már kezd idegesítő lenni a dolog.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
tornas #22264 üzenetére
Ráraktam DVI-HDMI-vel TV-re, de nincs kép. Kiszedtem a VGA-t, kicsit megtisztítottam, semmi... Átpakolásztam megint mind a 4 foglalatba az 1 db. RAM-ot, semmi...
Vagy 10 áramtalanítás/indítás, aztán most meg elindult. Kapott megint jópár újraindítást és tökéletesen indul. Teljes mértékben nem értem a dolgot.Most meg újratelepítést nem tudok indítani, mert CD-ről bootolna, kéri hogy nyomjak egy gombot, de nem érzékeli az USB-s bill.-t. (persze BIOS-ba beenged)
-
TrollBalint
addikt
válasz
tornas #22221 üzenetére
Hello,
Megpróbáltam letesztelni kölcsöntápokkal. Az egyik egyikkel el sem indult, de még a táp se, mikor elhoztam, akkor még jó volt a táp. Nem tudom nálam ment-e tönkre, vagy ez már a jelenség része. A másik kölcsöntápot meg rá se tudtam dugni az alaplapra
Ezzel sajnos ki is merültek a kölcsöntáp lehetőségeim, abba maradtam magammal, veszek egy új tápot, és meglátjuk mi lesz a végeredmény. Te milyet ajánlasz? Első körben a megbízhatóság a fontos. Aztán jön csak az ár. -
_András_
tag
válasz
tornas #21911 üzenetére
Szia köszi a válaszod
kipróbáltan úgy is. Mindent kiszedtem csak proci val meg igp vel meg memoriával is ugyan az történik.
Én tápra gyanakodtam. Mert már egy ideje nem képes elindítani a külső vinyómat se még alaplapi usbn se. Igaz előtte is csak alaplapi + 10 cm es kábellal ment.
Van rá esetleg valami módszer hogy kiderítsem hogy most mi is a konkrét hiba okozó? -
Gstyler
senior tag
válasz
tornas #21889 üzenetére
Az elemet még nem cseréltem! 1 éves kb, nem hiszem, h merülne, de meg fogom próbálni ezt is!
kjani18: a RAMok teljesen automata beállítással mennek, az 1600-os memória 1333-al fut csak.
Egyébként az jutott eszembe, hogy múlt héten a procihűtőt (Macho) le kellett szednem. Lehet, hogy rosszul tettem vissza (?) és amiatt vannak problémák?
-
Intel fan11
őstag
-
quailstorm
félisten
válasz
tornas #21598 üzenetére
Minek a rézpor? Letörlöd zsepivel, jó az állaga, csak mentolszagod fúj a venti
(#21599) tson_: igazság szerint ez nem olyan, ami miatt érdemes a neten kutakodni. Bemész a legközelebbi PC-s boltba, és kérsz egyet. Majd mondják hogy van zacskós, meg fecskendős, és kéred a fecskendőset. Az kb 20+ adag. Meg van kupakja. Fehér legyen és rost meg pormentes.
kb 500HUF
-
quailstorm
félisten
válasz
tornas #21593 üzenetére
két hónap elég lesz? Ideiglenesnek jó az...
(#21594) tson_: viszonylag sok, én nem mernék nekiereszteni egy komoly terhelést, az én LGA775-ösöm nem forrósodik így. Nálam az idle maghő 41, a kupak 32°c.
-
tson_
csendes tag
válasz
tornas #21580 üzenetére
Hát annyira nem érett csak picit, bírni fogja sztem... am dj szerintem az por mert rátettem az újjam és olyan állaga volt meg éreztem is, jött volna le sztem ha megtisztitom csak nem akartam valamiért.. van okom aggódni? ezen a képen jól látszik, hogy középen letört az a szar:
http://kepfeltoltes.hu/130929/IMG_20130929_135431_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
meg 2 oldalt van az a cucc azokba bele akasztottam és lefogattam picit a karnál.. remélem érthető xd -
Bloodaxe
aktív tag
válasz
tornas #21545 üzenetére
Én is az osztott ágra gondolnék, mert az 500 W még 80%hatásfok ellenére is elég kéne legyen. Igazából a heaven, és crysis3, vmint arma 2 alatt teszteltem eddig, ezek képesek voltak 100%-on hajtani. Azonban ekkor rövid időn belül újraindult.
Köszönöm a tanácsot!rendszergazd: Meglesem, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Mac mini (2023 with M2)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest