Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wikings2
őstag
Sosem volt aktuális "trendet" követő atom gépem, és csak a dota2-vel játszok amihez ez a gép bőven elég volt a hdd-vel. Csak a betöltési időket akartam redukálni egy ssd-vel. ez sikerült is csak ahogy említettem random újraindulgat a gép ahci módban és lövésem sincs mi okozhatja. most 2 meccs is lement ide módban szóval közel 4 órája stabil a gép.
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új ssd-t, amit a bios-ban achi módban beállítva felhúztam rá a windows 7-et. Tök jó 13-15 másodperces bootolásokat produkált minden szuper, azonban:
Felraktam egy játékot (dota2), és 2 perc játék után újraindult a gép mindenféle hibaüzenet/bdos nélkül, mintha a reset gombot megnyomtam volna. Ezek után beadja hogy a windows váratlanul ált le, csökkentet/normál módban indítom-e. Ha az asztalt betöltötte akkor néha 1-2 perc után néha 20-30 perc után de ugyan úgy újraindul a gép, a játékon belül azonban hamarabb jelentkezik az újraindulás. Teljesen megvagyok lőve, hogy mi okozhatja ezt.
Most ide módban közel 1 órája fut rendesen, de nem azért vettem ezt a cuccot hogy ne tudjam kihasználni, de ez így katasztrófa.konfig:
gigabyte ga-ma78gm-s2h v1
amd phenom x4 quad-core 9950
2gb ram
Kingston HyperX 3K SSD 120GB
wd 500gb hdd (le van húzva a gépről mióta beraktam az ssd-t)
500W chieftech tápKöszi bárminemű segítséget előre is!
-
csutkaa
senior tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ismerősnek összeraktam egy gépet. Minden alkatrész vadi új dobozos. A probléma a következő: gép megfelelően működik AMÍG nem indít rajta játékot vagy nem futtat 3D markot... akkor azonban elmegy a kép... fekete lesz és lefagy a gép. Nos a tápot megnéztem teljesen jó neki mert az én tápommal ami egy Corsair TX 650es azzal ugyan ezt produkálta a gépe. Proci jó, ráadásul egy cooler master T4es hűtő van rajta.
Ami még érdekes, hogy az integrált vgaval tökéletesen megy a játék és a 3D mark is. Memóriákat megnéztük azok is jók másik gépbe. Vga is jól működött egy másik gépbe. Szóval alaplapra gyanakszom, hogy a PCI-E csatija szar.
valakinek más ötlet???? nagyon köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődök, röviden vázolnám.
Adott egy Dell Optiplex 755 USFF, DVI kimenettel. Ha rákötöm a 22"-os Full HD monitoromra DVI-DSUB átalakítóval, minden probléma nélkül megy 1920*1080-as felbontásban. Viszont, ha az lcd tv-mre kötöm rá, akkor a kép összeugrik, és a tévén felén van csak. Szóval mintha összehúzódna, de nem lehet sehogy se beállítani, viszont ha ugyan arra a kábelre a laptopomat dugom rá, tökéletes a kép a tévén.
Szóval:
Dell + 22" monitor = 1920*1080, szép kép.
Laptop + Lcd TV = 1920*1080, szép kép.
Dell + Lcd TV = 1920*1080-as felbontáson, a kép összecsúszva, féloldalasan jelenik meg, semmilyen beállítás sem segít.
Dell + Lcd TV alacsonyabb felbontáson = Nem éles a kép, mert nem natív felbontáson üzemel, viszont az egész területet felhasználja, nem féloldalas.
Kicseréltem már a DVI-DSUB átalakítót, már legalább 3-at próbáltam, kicseréltem a kábelt amivel a gépet és a tévét kötöm össze, a tv natív felbontása full hd, és eddig bármilyen gépet, laptopot dugtam rá, szépen ment, mint egy nagy monitor. Újra telepítettem már a windowst úgy, hogy az elejétől a tv legyen csak rádugva, de ha a felbontás a fullhd-ra állítom, máris összeugrik a kép.
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm a választ előre is!

Üdv. Viktor
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
Miért nem mennek a ramok 800mhz-en?
-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Hát ugye biztos csak akkor lenne az ember ha kitesztelne mindent, de amit leirtál folyamatot abból az alaplap hiba tűnik esélyesnek.
-
hegegabi80
addikt
-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nemkell hozzá nyúlni elég ha megszakad egy hiba miatt.. De ha gari van rá akkor nagy probléma nincs, mehet vissza és majd ők szenvednek vele egy kört mire visszaflashelik a biost

-
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ismerve a gigabyte dual biosát tuti meglett szakitva a bios visszatöltés mert akkor csinál ilyet.
-
hegegabi80
addikt
Volna egy kis problémám, vagy is lehet nagy az.
A gépről:
Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 deszka
A6-6400K prockóval
2x2 gb 1600 Mhz Geil Value plus memóriával
320Gb-o s Samsung HDDMinden jól működött (tunning nincs), egyszer csak egyik napról a másikra egyre nehezebben indult el/kapcsolódott be a gép, míg aztán 1-2 nap múlva el se indul.
Vagy is ha bekapcsolom, proci és táp venti pörög, de képet nem ad. És semmi led nem világít, se hdd se töltés jelző. Szerintetek mi lehet a gond?Ez a munkatársam gépe és mondta, hogy az egyik bekapcsolásnál kiírt valami biosos dolgot, aztán továbblépve elkezdett menni felfelé a százalék. Mintha a bios-ba történt volna valami, és vissza akarná tölteni az eredetit. Természetesen bios nem lett piszkálva rajta. Mikor ezzel végzett win belépésnél kiírta, hogy valami hiba volt indításnál, elkezdte helyreállítani, aztán betöltött a win7. Majd később gép kikapcs, és többé már be sem kapcsolódott, csak a ventik pörögnek.
Vga nincs csak IGP. Ami eddig tesztelve lett: táp régebbi gépben kipróbálva, minden ok. HDD szintén ok.
Majd valamikor memót is megnézem pl az én gépembe, meg az enyémet beteszem övébe. De ettől szerintem biosba még be kéne tudni lépni. Van egy régebbi dVGA, majd még megnézem azzal is.Szerintem vagy alaplap vagy proci, de én inkább előbbire tippelnék. KB 2 hetes a cucc, tehát van rá gari PCX-nél.
-
800.henrik
senior tag
Van egy ilyen gépem:
Asrock G41C-GS
Intel Core 2 Duo E6400
Geil 2x1GB DDR2 800Mhz
VGA nincs, az IGP-t használom...A ramok 800mhz-sek, de 800mhz-n az IGP-vel csíkos a kép, és a Windows induláskor lefagy. 666mhz-en, 2.10V-on mennek a ramok, de így is sokszor lefagy a gép, ha újraindítom, nincs kép, cmos reset kell neki
A memtest, prime95 nem ír hibát, win újratelepítés volt... Mi a baja, miért nem mennek a ramok 800mhz-n? 1-2 hete kezdte, előtte ment 800mhz-n, 1.8V-on.. -
berzebub
aktív tag
Akkor driver csek,ha a legújabb van fent akkor tedd fel az eggyel-kettővel előzőt.Csinálj stress tesztet,ha bírja a masina akkor memtest.
-
milan18
aktív tag
Sziasztok
Valami gáz van a gépemmel! Minden játék szaggat rajta pedig most raktam emiatt újra a win-7et de a hiba továbbra is fent áll.
Gtx 660 ti
phenom 965 3.4
4 giga ramCounter strike szinte játszhatatlan mi lehet a baj?
-
yamaha26
csendes tag
Sziasztok!
Van egy G41M-P33 Combo alaplap amelyet nemrég vettem, mivel a régi alalplap tönkrement. A processzor egy Intel Pentium D940, amely első indításkor 100%-on megy. Ha újraindítom a gépet, akkor beáll normál 2-3%-ra. Mitől lehet ez? Az alaplap kompatibilis a processzorral a gyártó adatai alapján. -
Davetim
aktív tag
Sziasztok!
Adva van egy intel D945GCLF2 alaplap (atom procis mini itx). A minap bekapcsolásra ventik, vinyók felpörögtek, de képet nem adott, bill ledek se reagáltak. Próbáltam CMOS cleart, maradt a hiba. Tettem bele egy másik ramot, és máris működött ahogy kell. Aztán visszaraktam a régi ramot, úgy is működött, azóta is megy. Van valakinek tippje hogy ez most mi? Talán lényeges infó lehet, hogy a lapban egy ram már tönkrement.
-
guftabi96
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
addig-addig kutakodtam hogy az egyik szekrényben találtam egy régi kubuntut

nagy kő esett le a szívemről az biztos..
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Kb fél órával ezelőtt sikerült csinálnom egy elég buta hibát, így visszagondolva nem is tudom, hogy ezt így hogy gondoltoam... A helyzet az, hogy két oprendszer volt a gépemen (Win7, Kubuntu). Nagyon hely szűkében voltam a Windows részlegen, így jött egy hirtelen ötlet, hogy formázzam le a Kubuntu 100gb-s partícióját, és használjam azt is Windows alatt. Már amikor vége lett a formázásnak, akkor bevillant, hogy ''
b...meg'' a GRUB... Újra indítottam a gépet, természetesen nem is tudott elindulni, ahogy arra számítottam. Elkezdtem kutakodni neten, mindenhol azt írták, hogy rakjam be a Win7 dvd-jét és számítógép helyreállításon belül a parancssorba írjak be pár ott leírt parancsot, és minden klappolni fog. Hát mondanom sem kell, hogy a rendszer ugyanúgy nem indul el, és most már grub hiba sincs, szimplán fekete képernyőn annyi szöveg, hogy loading operating system és itt vége a történetnek. Próbáltam a helyreállításon belül azt is, hogy indítási helyreállítás, vagy valami ilyesmi (az első lehetőség), de ugyanúgy semmi. Sajnos nincs lehetőségem rá, hogy egy Linuxot feldobjak a gépre, mert nincs itthon egy sem, illetve így most letölteni sem tudok egyet sem, viszont a gép nagyon kellene, így ha valaki tud még segíteni, hogy mit tudnék csinálni ennek, akkor azért nagyon hálás lennék. Újratelepítést nem szeretnék csinálni. Válaszokat előre is köszönöm.Ui.: Mentségemre szóljon, hogy rettenetesen fáradt vagyok, azt se tudom merre van jobbra

-
markusz5
csendes tag
Próbálgattam a gépet, nézegettem az eseménynaplót.Újraraktam az előbb, friss driverekkel fent áll még mindig a fagyás. Játékot nem is próbáltam most, csak videóval próbáltam. Nagyobb felbontásnál lefagy a youtube, VLC-ben 1080P-s film lefagy 2 másodperc múlva. Ez lehet RAM vagy a VGA?
Eseménynapló -
Krisz2127
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a gépem ma gondolt egyet és saját magától újraindult. Viszont mielőtt el kezdte volna betölteni az xp-t megakadt, és kiírt egy üzenetet, hogy:
Boot Failure from Previous Device..
Searching for Boot record from Floppy.. Not Found
Searching for Boot record from CDROM.. Not Found
Searching for Boot record from SCSI.. Not FoundBoot Failure
Insert BOOT diskette in A:
press any key when readyKikapcsoltam majd be, és utána betöltötte az xp-t, de ha nem használom folyamatosan a gépet, akkor kb. 10 perc után újraindul és újra ezt az üzenetet írja ki. Tudna valaki nekem segíteni. Előre is köszönöm.
-
dfdfdf
őstag
válasz
markusz5
üzenetére
Próbáld ki szerintem prime95 blend tesztel közben a aida-val figyeld a cpu hőfokot és a lap hőmérsékleteit.
Ezután egy kis furmarkot futtatnék persze hőmérséklet figyeléssel.
Ha ezek lefutottak akkor a 2őt egyszerre indítanám el így a tápról is képet kaphatunk egy kicsit. -
markusz5
csendes tag
válasz
tornas
üzenetére
1-2 játékom van DVD-n ami nem az. Amúgy ez a jelenség azóta van (4-5 nap) mióta beraktam ezt az ATI kártyát. De viszont hogy visszaraktam a régit és ugyan azt csinálja nem értem mivan .
Nem néztem még az eseménynaplót, majd ha melóból hazaértem meglesem. Tegnap este már lefuttattam a memtest-et , 0 error, HD sentinel 100% minden.
-
markusz5
csendes tag
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni! Tanácstalan vagyok már... Adott ez a gép :
MB: Asus M5A97 EVO R2.0
Táp: FSP Raider 550W
Winyó: Western Digital Caviar black 7200Rpm 1Tb
Ram: Kingston HyperX 2x4Gb
VGA: Sapphire Radeon HD7970 3Gb
CPU: AMD FX 8350Problémám:Minden játéknál lefagy a gép. Csak játéknál. Most pl erről a gépről írok és semmi gond nincs. A fagyás annyi hogy kép megáll, hang nincs, nem indul újra a gép. A hőmérsékletet én már kilőttem mert bekapcsolt hideg gépnél egyből indítom a játékot és mikor töltené be a mentést a loading screen-nél puff. Játékok pl: Just Cause 2, Crysis 3 , NFS Rivals ehhez hasonló kaliberű játékok. A VGA-ról tudni kell hogy próbára van nálam, 1,5-2 éves, előtte egy Nvidia GTX 460 volt benne. Driverekkel nem lehet probléma szerintem mert előtte újratettem a gépet, teljesen szüzen telepítettem mindent, alaplapi driverek is a legfrissebbek.
(ÉS van "olyanja" a gépnek hogy nem fagy le
és órákat lehet játszani) Mérgemben utána újraraktam a gépet mégegyszer és a régi VGA-val is fagy . Ezért vagyok tanácstalan. Mi lehet ez ? Miért van ez?Előre is köszi!

-
MaTpr0F
senior tag
Sziasztok!
A gépem a következő hibákat produkálja. Vagy játék alatt beakad a hang és a kép és újra kell indítani, vagy ha éppen lépek ki belőle és rá pár másodpercre kifagy a kép és szintén újra kell indítani.
Konfig:
4670k
Gigabyte GTX780OC
Gigabyte Z87P-D3
Seasonic G650
6gb 1333 ram
840Evo ssd
Win 8.1Minden alap órajelen üzemel. Driverek/frimware/bios a legfrissebb.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
mAtThIaN
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/140527/CAM00109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
E szerint a kép szerint 7-7-7-20 as időzítésben vannak a memóriák? Ez jó vagy rossz? Vigyem őket lejjebb?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
timebandit95
üzenetére
Ha boot közben sem jó, akkor a driver sem fogja rendbehozni....
-
timebandit95
csendes tag
Sziasztok! Akadt egy kis problémám egy másik konfiggal. Nost vettem egy új videókártyát. Az a gondom vele ,hogy első használatnál túl világos illetve fura színben ad képet, boot menüben is. Ez a kártya egy ASUS R7 260X-es kártya. Elképzelhető ,hogy minden az illesztőprogram miatt van? Ugyanis nem tudtam még feltelepíteni mert nem látom a képernyőn a tennivalókat a telepítőjében.
-
Fancy-boy
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de szerettem volna rendszer visszaállítás csinálni, erre ezt az üzenetet kapom:
[link]Megpróbáltam egy másik pontot választani, de szintén ez az üzenet.
Windows 8.1 alatt...
Pár hónapos SSD van a gépben...
-
-
mAtThIaN
csendes tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
1db 2GB Micron (kb. több mint 3 éves) meg 1db 4GB Kingston 1333as RAM...
A kingstont kb. februárban vettem, ha esetleg az lenne szar, arra még van garim..
De érdekes, mert az előző CPU nál nem volt kék halál..
Bár most egy ideje nem produkálja, megy már egy ideje a gép és eddig semmi, mióta felraktam a VGA drivert is
-
dfdfdf
őstag
válasz
powerray
üzenetére
Nincs fent véletlen valami vírus féreg kémprogram lópikula?
Most leírok pár tesztet,beállítást amit én megnéznék ha hardverhibára gyanakszok :
1
Memtest86 ot futtatnék (bootidőben pl pendrivera telepítve).
2
Biosban a RAM órajelét picit vissza venném hogy történik-e ilyen hiba
3
VGA hiba is lehet akár. BIOSban tiltsd le az integrált VGA-t. Utána uninstalláld az nVIdia videókártya drivert és restart majd tedd fel a legújabbat most jött ki.
4
Tölts le egy furmarkot és futtasd kicsit ügyelve hogy ne főjön le a VGA (a progi monitorozza a hőmérsékletet).
5
Utána hőmérséklet monitorozása mellett egy prime95 : blend teszt futtatást 30-60 percig (közben ne használd a konfigod semmire csak had fusson a képernyőkímélőt is kapcsold ki.6?
De lehet egy friss win telepítés alaplapi driverek nélkül megoldaná a problémát...Ha furmark vagy prime95 alatt túlmelegedne a gép akkor a tesztet azonnal kapcsold le.Aida 64el is monitorozhatod a hőmérsékleteket.
-
mAtThIaN
csendes tag
válasz
berzebub
üzenetére
Akkor táp kilőve.. mondom majd akkor holnap megpróbálom a mostani procival egyesével a ramokat, megpróbálom a régi procival, aztán valamelyik csak jó lesz.. csak ne a vga legyen az.. nincs kedvem és nem is szeretnék rá költeni..
De most játszottam is és már legalább 1,5órája nem volt semmilyen blue screen, jó lenne ha magától helyre jönne.. minden driver friss, windows update volt.. reménykedem -
mAtThIaN
csendes tag
-
-
mAtThIaN
csendes tag
válasz
berzebub
üzenetére
Az a gond, hogy avast nélkül is ott volt az az ntoskrnl.exe..
Gondolkozom, hogy egy bios downgrade helyre rakhatja?
2007es proci én meg raktam rá egy '10es biost..
Viszont a "régi" biossal is volt kékhalál, szóval nem vagyok előrébb.. lehet a proci okozza?
A régivel nem volt kékhalál... (E3400) -
-
mAtThIaN
csendes tag
Sziasztok!
A gépem :
Mobo : Asus P5G41T-M LX
CPU : Intel Core 2 Duo E6550
VGA : VTX HD5670 GD5 512
6GB DDR3-1333 RAM
400W Chieftec táp..Csináltam pár képet a problémákról..
http://kepfeltoltes.hu/view/140526/CAM00108_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140526/CAM00107_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140526/CAM00106_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz egyik kékhalálnál ntoskrnl.exe, másiknál pedig az avast driverénél "sírt" ez a mocskos..
És egyszerűen nem tudom megállapítani, hogy mi baja is lehet.. RAM, CPU esetleg más?A fehér csíkos képnél pedig passz, hogy mi okozta..
Ma raktam fel a windowst, alig van fent valami.. csak a driverek meg az avast..
Az előző CPU val pedig nem voltak ilyen gondok, de ettől még nem pont a cpu lehet a hibás.. (bár ki tudnám cserélni), viszont már az előző cpuval is volt már olyan, mint az első képen lévőn..Én még arra is gondoltam, hogy talán szar az a windows típus, amit felraktam.. (Windows 7 64bit)
Előre is köszi a segítségeket..

-
xavix13
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Azt láttam hogy bele van csavarozva de nem kitört hanem, beletört. Nem is babrálom, elég lenne kiszedni inkább nem kínlódok vele.
Driverbe hol? Most hogy belenéztem a Catalystba alig van benne valami. Mintha régen több menü pont lett volna. Ez így normális? Kép Beállításokban sincs semmi érdemleges.
-
válasz
xavix13
üzenetére
Ja azt hittem azon már túlvagy, írtam nemrég hogy mindig azzal kell kezdeni hogy sűrített levegővel vagy kompresszorral kitakaritja az ember

A pöcök meg csavarozva van átlehet tenni egy másik kártyáról is akár. Nem nagyon láttam még kitörtet olyat annál inkább hogy kicsavarodott és olyankor a dvi dugaszon szokott lógni. Ha elsődlegesnek van beállitva már az egyik kimenet a windowsban akkor a másik kimenet egyböl nemfog működni driverbe kell beállitani.
-
xavix13
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Elkeseredésemben mondom megpróbálom még a legkézenfekvőbb megoldást, úgyhogy megint szétkaptam, kivittem a garázsba és átfúvattam az egészet kompresszorral, és láss csodát működik. Pedig nem olyan rég volt takarítva de úgy látszik a por miatt mégsem érintkezett jól. Hál istennek most megy. Kopp-kopp
Amúgy még egy kérdés ha már itt tartunk.
A vga-n ugye 2 db DVI port van, amiből az egyiket használom egy DVI-VGA adapterrel. Ha átdugom a másikba akkor ugyan úgy mennie kéne minden babrálás nélkül nem? Csak mert nekem az nem ad képet. De ez már nem mostani probléma, csak nem foglalkoztam vele, használom a másikat. Arról viszont letörtek a kis tartó csavarok. (Mondjuk ez nem akkora probléma, csak esztétikai) Itt egy link hogy mikről beszélek: Kép Gondolom így már gari se volna rá, ha véletlen úgy alakulna. (Bár nem tudom van-e még rá, lehet már amúgy sincs)Illetve, sokszor első indításkor fekete kép jön be, valami hiba üzenettel, nem megfelelő Hz-kről magyaráz és 15mp múlva készenlétbe áll a monitor. ( Pontosan most nem tudom idézni, de megnézhetem majd) Ilyenkor kábel ki, majd vissza és jó. Ez mitől lehet?
-
-
-
xavix13
őstag
Udv! Alig 2 perce tortent, hogy meghalt a gepem. Eppen jatszottam amikor beakadt a hang, osszefolyt a kep majd elkezdett sipolni. Azota bekapcsolas utan folyamatosan 8mp-ig sipol majd ujra. Kep semmi nem jon be csak sipol. Otlet?

-
-
-
anytime
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

főleg ha játszol mellette.

valakinek más ötlet???? nagyon köszönöm.

A memtest, prime95 nem ír hibát, win újratelepítés volt... Mi a baja, miért nem mennek a ramok 800mhz-n? 1-2 hete kezdte, előtte ment 800mhz-n, 1.8V-on..