- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Massmurderer #29191 üzenetére
Az 500W nem kevés, hanem inkább sok oda.
-
heindrich95
csendes tag
válasz
Massmurderer #29191 üzenetére
ugyanolyan 500W. na de most akkor ennyire gyenge lenne mind a 2 táp? nem valami erőigényes alkatrészek voltak, jó tudom max a videokari ami egy picit többet bezabált. Gondoltam én is rá,hogy kiszedjem a lapot stb, ez megtörtént de hiába ugyan úgy nem indult el. se memóriával se nélküle hdd-optikai meghajtó nélkül is.
Lényeg az ,hogy mindjárt jön érte a futár és elviszi, ott majd megállapítják mi a gond remélem.Én nekem nagyon erős a gyanúm ,hogy ez bizony a régi alaplapom átka lesz. -
berzebub
aktív tag
válasz
Massmurderer #27963 üzenetére
Utoljára 2011-ben forgalmazták,azaz minimum 4 éves táp, de inkább több lesz szerintem. Lehet,h 2008-ban jónak számított, de ma én nem raknék ilyet a gépembe, főleg ha zörög. Persze ez személyes vélemény csak, lehet csak egy ventit kell cserélni és elmegy még pár évig.
-
RVR400
veterán
válasz
Massmurderer #27951 üzenetére
A leírt hibajelenség nem zárja ki a ventillátorproblémát, mivel simán lehet, hogy második indításnál már nem zörög. Mi lenne, ha megpróbálnád közelről meghallgatni, hogy mi zöröghet? Nehezen tudom elképzelni, hogy az alkatrészek ugrálnak a panelen, amíg nem kapnak még egy löketet.
-
berzebub
aktív tag
válasz
Massmurderer #27951 üzenetére
Ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám: Dobd ki és vegyél egy normális tápot! Igazából nem egy ajánlott darab, gondolom használtan vetted. Itt tudnak bővebb felvilágosítást adni.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #26426 üzenetére
Elszállhat túláram miatt az egér, ezt okozhatja a tápegység hibája (bár akkor más is problémákat jelezne), okozhatja az alaplapi USB vezérlő is, illetve az is lehet, hogy csak az egereket kéne leselejtezned.
Próbáld más gépből áttenni az egeret, próbáld aze egeret máshol, tápegység cserélgetés. Ha nincs erre lehetőséged, akkor szerviz.
Ranger26: Ha nem tudsz másik VGA-t szerezni, akkor vidd el szervizbe, vagy tedd másik gépbe a VGA-d. A túlmelegedés az, ami megöli a VGA-t, nem a tápegység, gondoskodj megfelelő szellőztetésről, a 76 fok rengeteg, akkor is, ha a gyártó mást ír. Hűtsd, ahogyan csak bírod. Játékhoz szerelj be plussz ventiket a házba s kapcsolóval indítsd. Szimplán megsült csendesen a kártyád.
Ochocinco46: VGA hibád van. Próbáld eltávolítani a driverét. Elvileg úgy el fog indulni. Netezéshez jó lehet, hibás VGA-t használtam sokáig driver nélkül, nem volt pixeles a kép. Ha úőgy is pixeles lesz, akkor szerviz, vagy alkatrésznek eladod. -
törölt tag
válasz
Massmurderer #26423 üzenetére
Ne reménkedj. Vagy alaplapi USB vezérlő, vagy tápegységről kap túl sokat, vagy az OPrendszered hibás.
-
easy...rider
őstag
válasz
Massmurderer #24515 üzenetére
Holnap rápróbálok egy cseretáppal. Amúgy Corsair VX 450 van benne, de volt már ilyen típusú táppal bajom, hiába neves darab.
Amikor vettem és beépítettem, akkora pukkanással szált el az első bekapcsoláskor hogy a villanyóránál lévő fő biztosítékot is lecsaptaAztán cserélték a boltban egy új darabra.
-
djculture
félisten
válasz
Massmurderer #24506 üzenetére
Trust az még egy viszonylag alsó kategóriás de minőségi olyan mint a chicony. A hkc ennél fényévekkel gagyibb
-
djculture
félisten
válasz
Massmurderer #24504 üzenetére
Tápegységen nem szabad spórolni mert ilyen gagyisztán tápokkal szétmegy a géped hamar, főleg a hdd ssd meghajtók készülnek ki meg az alaplap. Amúgy tudom interneten kell rendelni egy 400w-os fsp-t mert vidéken kiskerekben csak a gány npowerek codegányok hkc van..
-
djculture
félisten
válasz
Massmurderer #24502 üzenetére
De minek veszel ilyen rossz minőségű tápokat? Az a hkc is annyit se tud mint egy 400w-os fsp. Az meg egy 10-es és több évig nem lesz gondod tápegység ügyben.
-
berzebub
aktív tag
válasz
Massmurderer #24491 üzenetére
Szerezz egy kölcsön procit,(tápot) és ellenőrizd,mert sanszos,hogy az a hunyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest