Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buci21
addikt
válasz
tailor74
üzenetére
lutri, lehet proci is, lap is.
megoldás: vegyél egy lapot, online, és van 3 nap elállási időd. azaz kipróbálod, és ha nem oldja meg, elállsz a vásártól.
(#22593) sanyek2 :
a rapid start egy optimalizált hibernáció, csökkenti a használatban lévőnek jelölt memória mennyiségét mielőtt hibernálna, így kevesebb aatot kell kinyomni a merevlemezre, így gyorsabb is visszatölteni. -
sanyek2
senior tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
A Intel Visualisatoin Technology be olt kapcsolva. Azt hittem pedig, hogy kilőttem...

Na mindegy, most kikapcsolva, plusz megtaláltam miért nem megy fel a Rapid Start drivel. Disabled az UEFI-ben.
Tulajdonképpen mire is hivatott a technológia? Nem tudok angolul, ezért kell egy kis help
Másik kérdésre a válaszon nem. Nincs húzva sem a proci, sem a vga, habár utóbbinál a gyári OC "talán" annak számít
De szerintem azzal nincs gond. 
Buci21: Ha ma éjjel lemegy a prime, és minden ok, akkor megy fel a win7. A hőfokok rendben voltak mindezidáig. CPU 50, VGA 62°C-os volt max. -
tailor74
addikt
válasz
Buci21
üzenetére
Köszönöm a segítséged ,lehet valóban elkel a szerencse is...
reménykedtem benne ,hogy van itt olyan ,aki találkozott már ilyen hibával ,és ha szűrhetnénk ,hogy lap ,vagy proci ,akkor a megfelelőből vennék egyet ,míg a garanciáztatás tart,hogy ne maradjak gép nélkül....Sajnos mindkét komponensből másikat venni most nincs keret...
-
tailor74
addikt
-
tailor74
addikt
Sziasztok!
Ide is be írom ,mert a saját topikjában nem tudnak tanácsot adni
Adott a következő gép:
Giga F2A88XM -D3H lap
A10-5800k proci
Windows8.1 op. rendszer
Eddig direkt vga-val használtam a gépet ,amit eladtam ,és gondoltam ,amíg megjön az új ,használom az apu igp-jét ,hisz azért van ...
D-sub csatlakozót használok ,mert ilyen bemenet van a monitoron... Külső vga-val tökéletes a kép a kábelen ,tehát az biztos jó..
De az alaplapi D-sub csatlakozót használva ez fogad:
Ha elindítom a gépet ,és be lépek a biosba ,egy szétcsúszott bios kép fogad...
Ha windowst indítok ,a boot-olás alatt a windows logo is szét van csúszva ,de utána a kezdő képernyő már rendesen jelenik meg..... csak: 1920x1080-ban hiányoznak a képernyő szélei (tálca ,szélső ikonok stb.) , 1600x1050-ben fér el minden a képernyőn...
A biosban igd van beállítva , forced módban 512Mb memóriával ,minden más "optimized default" állapotban van ,mert tegnap már clear cmos-t is végrehajtottam...
A magam esze szerint ez az alaplapi vga csatlakozó hibája lehet,hiszen ha a proci igp része ment volna tönkre ,semmilyen képet nem adna...
Érdekelne a véleményetek ,mert mindkét alkatrész garanciás ,de melyiket küldjem el egy 3-4 hetes üdülésre (gariztatás) ??
-
Krakesz27
tag
valaki tudna segíteni????? Van egy ősrégi gép nálam és az a baja. hogy nem ad képet. Mindent kifújtam megint, hogy hátha kontakt hiba de az sem. A videókártya sem mai darab inno 3d meg a lap is öreg. Valakinek valami ötlete van vagy tippje?????
-
-
gerolka
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A nővéremék gépe megadta magát, táphibára gondoltam, (mercuri 350W
) beleraktam az én régi tartalék gépemből a tápot(noname 400W), ezzel működött, igaz csak kb 5 percig járattam.
Vettem bele nekik egy használt Chieftec 360W-ost, beleraktam és olyat produkál, hogy elindul egy pillanatra aztán megáll, következő indításnál már tovább jutott, de boot közben leállt, a következő próbálkozásnál már rendesen elindult, win betölt, majd fél perc múlva leállt, aztán így tovább!Vissza raktam az én noname tápom, de most ezzel is ezt csinálja!
Gondoltam letesztelem azért azt a Chieftec tápot ezért beleraktam az én régi gépembe, de azzal tökéletesen működik.
Szóval tanácstalan vagyok, próbálgattam, hogy lehúztam róla a HDD-t meg az ODD-t, de nem jutottam előbbre. Egyébként egy több éves egyszerű P4-es gépről van szó.
Bármilyen javaslatra, ötletre, tippre vevő vagyok!
-
sanyek2
senior tag
válasz
Buci21
üzenetére
A memtest nem jutott eszembe, ezt lenyomom, az SSD rendben van, a prime 95 ma fog lefutni, amikor dolgozom (éccaka) Eddig azért nem futtattam utóbbit, mert feltételeztem, rendben kell lennie, hisz minden ami számít gyári értéken van. Most már ugye a turbo boost-ot tiltottam. 400MHz ide vagy oda, a helyzet változatlan.
-
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
sanyek2
üzenetére
Milyen VGA drivert telepítesz te? i5 IGP-hez valót vagy mi a szösz? Egy combos ATI/AMD VGA mellé mi a ráknak kell az intel féle igp? Tiltsd le.
-----------
Lepróbálhatnád a vasat Win7 x64-gyel, ha az stabil, akkor egy időre hanyagolni kéne a 8.1-et, mert az lesz instabil és nem a vas. -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Alaplapom fórumán, azonnali kérdések órája topikban, és win8, 8.1 topikban is jártam már a problémáimmal, amik most már redukálódtak szerencsére, de még mindíg nagy a baj.Új konfigot állítottam össze
Asrock Z87 Extreme4
i5 4670K
2x4GB Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9
Sapphire Vapor-X R9 280X 3GB
XFX Pro 550
Samsung 830 128GB 97% kondíció
Samung 1TB HDD 100% kondíció
DVD író (látja a win, nem kellett utólag felismertetni, de win telepítésnél rá volt dugva, viszont egyéb HDD nem.)
Internetre egy NETGEAR WNA3100 N300 Wireless USB adapterrel csatlakozom.
Procin egy Corsair H100i szürcsöli a vizet. Drivert nem tettem fel hozzá, de az alaplap vezérli a szivattyút, a szivattyú pedig a ventiket.
A gépháznak külön mechanikus ventiszabályzó rendszere van, tudtommal nincs szükség illesztőprogira, de az UEFI betötéséig inaktív.
Kuckó NZXT Phantom Big Tower.A felsoroltakból kizárólag az SSD költözött a régi gépből.
Először újratelepítés nélkül pár napig használtam a gépet, majd újratettem, mert az eszközkezelőben volt két sárga háromszög, felkiáltójellel,azaz ismeretlen eszköz.
Win újrarakása (8.1) után szintúgy ott voltak a felkiáltó jelek, illetve az ismeretlen eszköz.
Az alaplap drivereit letöltöttem a gyártótól, de az Intel Rapid Start és a VGA driver telepítés indításánál azt írja, hogy "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek"
Ennek ellenére az IME telepítése után az utolsó sárga háromszög is eltűnt.
Az energiaellátást teljesítménycentrikusra állítottam, és az UEFI-ben kikapcsoltam az Intel BOOST technológiáját, de változatlan a helyzet.
(Természetesen Win 8.1-et jelöltem meg, mikor a drivereket kerestem.)
VGA tesztprogik (Valley, és 3D mark 11) egyszerűen kinyiffannak, de csak véletlenszerűen "A program működése leállt" címszóval. Többnyire még a netet is kiüti, azaz, le kell választanom a stick-et, és újra visszadugni, mert nem észleli a rendszer.
Játék közben is ugyan úgy leáll az adott játék, és minden egyes alkalommal csak néhány percet bír ki, viszont vga teszteknél van hogy lefut az egész folyamat, de van hogy a végén nem hajlandó megjeleníteni az eredményeket, és a progi lefagy.
Ha tippelnem kéne?
-UEFI
-Táp
-USB net stick
Amúgy passzolok!Hőfokok rendeben vannak izzadás alatt a CPU 50, míg a VGA 62 max fokkal verejtékezett.
További jelenség, hogy a gép szabályos leállítása után néhány másodperccel a gép újraindul.
A számítógép szünetmentes tápegységre van kötve. Áramingadozás kizárt!
Az UEFI-ben átállítottam, hogy ha feszt kap a táp, auto induljon el a gép, de a jelenség már ez előtt is csinálta ezt. Azonban ez a jelenség is heurisztikus.Azt hiszem mindent leírtam.
Egyszerűen már kiborulok, mikor bekapcsolom a gépet, és egyből nyitom meg az eszközkezelőt, van-e háromszög (nincs azóta sincs).PCI-E VGA drivere fent van (legújabb, de előttel a legutolsó WHQL-el póbálkoztam, kevés volt, mert az OpenGL túl öreg volt)
LÉGYSZI SEGÍTSETEEEEEK!!!!

-
qwe155
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy elindul a számítógép de nem jön ki kép. Mikor sokáig nincs bekapcsolva elindul és kép is van de egy idő után leáll. cseréltem videokártyát de ugyan ez a gond! A processzora gyanakszok, szerintetek? -
Buci21
addikt
válasz
LonelyMaster
üzenetére
szerintem a processzorhűtő vezérlését beállította neked automatára, így hőmérsékletfüggő a cucc. hőmérsékleteket nézz AIDA-ban, vagy bármiben terhelés alatt (furmark és cinebench vagy prime 95 alatt), aztán screenshot ide
(#22566) quailstorm:
interferencia a tápellátásban, húzd ki azt jóccakát, semmi bajt nem csinál. ezek a csipogók am is csak troubleshootingra valók, szerintem semmi teteje úgy amblock xD -
quailstorm
félisten
Hali!
Vettem egy HP dc5850-et. A PC speaker magas frekvencián halkan sípol a CPU terhelésétől függően (idle-n jobban hallható).
Ez jelent valami bajt vagy elég hogy kihúztam oszt cső?XP pro alatt
-
Buci21
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
contact hiba
szerencsés vagy -
Buci21
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
de ha villog, az nem jó jel, pláne ha venti sem megy
szerintem gariztasd, ha garis, vagy keress szakszervizt, ha nem az. -
Buci21
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
pirosan villog? mintha a pumpa nem tudna elindulni...
(#22559) iszilard:
ha venti nem forog, akkor ez gari -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
h100i vel lenne problémám:
Villog rajta a corsair logó... (lehet hogy ki/be kapcsolgat?)
Valaki találkozott hasonlóval?
Most nézem, nem is forognak a ventik:/ -
Buci21
addikt
válasz
Trumpek
üzenetére
nah ez lehet interferencia az analóg jelben, és lehet simán kártyahiba is (GPU, BGA, tudjahalál), szóval ha ki tudod próbálni, akkor próbáld ki digitálissal (DVI/HDMI), vagy állítgass felbontást. Így legalább kiderül, más felbontáson is reprodukálható-e a hiba pl ha gariztatod.
(#22557) freelanced:
a kis hackerest nem hiszem, viszont hardverhibára indíts pendriveról/live-cd-ről egy ubuntu/kubuntu vagy egyéb debianszármazékot, és a live-cd tud bootolni memtestet, azt csapasd neki. A hiba 99% szoftveres. Merevlemezt milyen sebességgel tudod olvasni? printscreent a feladatkezelő teljesítmény ablakáról kaphatunk? -
freelanced
addikt
válasz
tornas
üzenetére
Üdv! Az a vicc, hogy igazából semmit sem ír meg ilyen 70 megákat írt a fájlokra, és max pár száz mega jönne össze, még egy giga se mégis megy mint atom.
Most meg még a cpu is bepörgött, 100-ra ilyen még nem volt lefagyott a gép, az üzi is alig ment el. Lehet, hogy épp néz egy kis hacker, és gyorsan próbált lekapcsolni nehogy megoldjam. Már kezd idegesítő lenni a dolog.
-
tornas
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Hali!
Én megnézném, hogy a feladatkezelőben milyen program fut, ami miatt a RAM és / vagy a CPU kihasználtság az egekben van.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Adott egy számítógép. A következő paraméterekkel:
i5 2500
HD 6870
4GB Ram
Hitachi merevlemez, avagy turbina ahogy tetszikIgazából semmi sem fut, ami sokat fogyasztana és a ramom terhelése az egekbe szökik, most épp olyan 90-96% körül mozog, átlagban is olyan 60-70% úgy, hogy nem csinálok nagyon semmit.
A Windows eredeti rajta, számszerint a nyolcas.
Már jó ideje szinte használhatatlanul lassú a gép, a víruskereső nem mutat semmit, a HDSentinel szerint jó a vinyó is.
Mi lehet a gond, mit tegyek? Lassan már idegölő ez az egész, itt a karácsony, ha kell beruházok valamibe, csak legyen már jó.
Véleményem szerint vagy a ram megy tönkre benne, vagy csak egyszerűen kevés. Illetve még gyanakszom a HDD-re is nagyon nem szeretem, SATA II-es, meg ilyesmi, de amúgy nincs vele gond bár arra gondolok, hogy emiatt is lassú a gép.
Mit lehet tenni, szerintetek mi a hiba?
-
djdaniel
senior tag
válasz
LonelyMaster
üzenetére
Szia!
az a legegyszerűbb ha leveszed az oldalát, és nézd meg hogy megy-e az összes ventilátor. -
Trumpek
tag
Nem úgy csíkoz, mintha meg lennének rajta halva a memória modulok, hanem mintha vízszintesen remegne a kép, mint pl. egy régi tévénél.
-
Trumpek
tag
Sajnos még mindig nem jó. Kipróbáltam az apu-ban lévő integráltal(8570D) és azzal játék közben nem remeg a monitor/nem csíkoz vízszintesen. Viszont azzal meg asztalon nem volt "tiszta" a kép. Teljesen elvagyok veszve, hogy mi lehet a gond.
-
Trumpek
tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
13.9-es catalyst van fent, a 13.10-11 az már r7-r9 szériához van, nekem 7850-es kártyám van.
-
Trumpek
tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Én azt értem. De most már azt is észre vettem, hogy játék közben lerakom asztalra, akkor asztalon is ugyan ez megy. És pl: Crysis 3 közben "SHADING" graf beállításánál ha Highon van, akkor a fal egy idő után ha rá nézek, pixelesedik. Árnyéknál meg ha highon van akkor "vibrál". Viszont ha Very High-ra veszem őket akkor semmi ilyen nincs. Nem értem már, a kártyával lenne valami?
-
-
Xaels
félisten
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Gyakorlatilag az AX750-es egy Seasonic táp átmatricázva, azzal nincs is gond. Tehát a Corsair nem gyárt tápot, ők csak veszik ettől-attól és nem mindig a legjobb forrás kerül a matrica mögé így nem lehet kijelenteni, hogy az összes Corsair táp jó. Akik saját tápot gyártanak az a Seasonic, Enermax, FSP.
-
-
Krakesz27
tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
legelső gondolatom az volt, hogy esetleg tápra is utalhat a jelenség de az meg ritka szerintem

De ha valami no name tápja van akkor érdemesebb Thermaltake vagy Corsair, Gigabyte-ra cserélni ezek jók
-
-
Phaser77
csendes tag
Sziasztok!
Éjjel áramszünet volt nálunk, arra ébredtem, hogy az áram többször elmegy és visszajön. Kikapcsoltam az elosztókat, majd reggel mikor felkeltem volt már áram. Megpróbáltam bekapcsolni a számitógépet, de miután bootolásnál kiirta a szokásos dolgokat, volt 3 rövid csippanás és ezt irta ki: CMOS cheksum bad, CMOS Date/Time not set, Overclocking failed
Beléptem a bios setupba, de minden jó volt benne. Save, exit után gép ujraindul, de most csak a boot logóig jutott és onnan nem ment tovább. Billentyűzet sem működött, a táp áramtalanitása sem segitett. Kivettem az elemet aza alaplapból és visszaraktam, akkor ugyanaz történt mint először. Most nem léptem be a biosba, hanem azt választottam, hogy load default settings és folytatás. Most elkezdte tölteni a windowst, de amint betöltött, le is fagyott a gép, sak a táp lekapcsolása segitett. Inditásnál megint csak a boot logóigés megáll, se bilentyűzet se semmi, tehát még a setupba senm tudok belépni.Elem ki-be, most elindul de ugyanugy a meghajtók listázása után 3 csippanás és megint kiirja ugyanazt. Gyári cd ről ujaraktam BIOS-t, nem segitett. Ha a hibajelzésnél belépek biosba és ujraindul mindig megáll a logónál, és csak elem ki-be tán megy tovb a hibaüzenetig. Ha nem épek be hanem folytatást nyomok akkor meg már el sem jut a windowsig hanem szétesik a kep igy :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_14_1hayuczvrk.jpg
Mi lehet a gond? a széteső kép miatt a videokártyára gyanakszom, hogy az szállt el de nem tudom az okozhatja-e indulásnál a hibákat. Vagy eseteg az alaplappal van baj? (remélem nem halt meg mindkettő)Elnézést hgy hosszú lett és a helyesirási hibákért is de mbilról nehéz irni.
Előre is köszönöm a segitséget.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Úgy néz ki tárgytalan.
-
Trumpek
tag
Sziasztok!
Arra valaki tud magyarázatot adni, hogy játék közben miért vibrál/remeg a kép? Csak játék közben csinálja ezt a jelenséget. 1600x900 60herc dvi->d-sub átalakítóval, szóval a monitorba d-sub megy.
7850-es vga, és egy Fujitsu L20T-4 S26361-K1430-V169 monitor.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bjørgersson
félisten
Előbb nyomtam egy bios resetet és azóta a Windows bootolása után csak egy fekete képernyőt kapok az egérrel a közepén. Semmire nem reagál, de a kepernyőkímélő azért működik. Próbáltam csökkentett módból rendszer-visszaállítani is, de az sem segít, amikor újra belépek a csökkentett módba azt írja "A rendszer-visszaállítás nem tudta kibontani a(z) C:\ fájlt a visszaállítási pontból. Ismeretlen hiba lépett fel a rendszer visszaállítása közben. (0x8000ffff)". Próbáltam több ponttal is, minddel ezt csinálja.
Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
kislaki92
senior tag
sziasztok! a dram led bekapcsoláskor kettőt villan,most meg láttam,hogy kikapcsoláskor is egy de a gépemben semmi rendellenes viselkedést,dolgot nem tapasztaltam...mi lehet ennek az oka?vagy,hogy miért csinálja ezt...arra is gondoltam,hogy ez egy jelzés,mert a windows meghajtóján alig volt hely...felszabadítottam sok helyet de most is ezt csinálja...válaszotokat előre is köszönöm!
-
Trumpek
tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Köszi!
-
tkesy
őstag
válasz
laca000
üzenetére
Meg kellene várni mit mondanak a 2. helyen, ahol másik lapba kerül, hogy ott megy-e olyan lapban, ami már felismeri bios szinten, illetve azért csak ki kellene próbálni, hogy amit mond a volt tulaj... De ha ezek sem vezetnek eredményre, és egyik lapban és semilyen beállításokkal nem akar működni a cpu, akkor....

Amúgy a konkrét kérdésedre: igen, megfelelő bios mellett a load setup default után működnie kellene, de ez a számítástechnika...
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Trumpek
üzenetére
Problémám pedig az lenne, hogy működés közben -böngésző, vagy akármi nyitva is van- mintha a "kijelöltség" lemenne róla. Olyan jelenség mintha félre kattintanék. Játék közben pedig dobnál asztalra.
Egér hibája is okozhatja,vagy virusos a géped.
Nézd át virusirtoval feltétlenül. -
tkesy
őstag
válasz
Jmedve
üzenetére
Amúgy kellene vmi Sandy Bridge-E-s procit kölcsönbe szerezni, meg első körben csak 1 pár memóriával probálkozni, mert ha a táp / ram / vga ment az elöző konfigban (ha jól vettem ki szavaidból) valamit több lap és ugyanolyan Ivy-Bridge-E-s proci is ki lett próbálva és nem ment, akkor tényleg igen nagy az esélye annak, hogy olyan bios van gyárilag a lapokon, hogy nem ismerik fel a cpu-t.
Vagy cseréled egy másik gyártó hasonló lapjára...
-
laca000
őstag
Vettem itt, prohardveren egy 3930k-t.
Beletettem az MSI-X79A- GD65-ös lapomba, előzöleg egy 3820-as ment benne, hibátlanul, jól.
A problémám az, hogy a vásárolt 3930k-t ugyan látja a bios, viszont a bios-t alaphelyzetre állítva sem tudtam újrahúzni a Win 7 64bit-et, többször próbálkoztam, állandóan kékhalállal, még a telepítés megkezdése előtt lefagy, nem jutok vele semmire.
Bevittem egy szakszervízbe, ahol azt állítják, ha a 6 magból 4 le van tiltva, telepíthető a Win, viszont a magok bekapcsolásakor azonnal meghal az oprendszer, szintén kékhalállal.
Most átvittem egy másikba, hogy másik alaplapban próbálják ki.
A processzor eladója arról próbál megggyőzni, hogy "alapon" nem fog menni a processzor, a bios beállításokon kell babrálni: "Be kell állítani a feszt. a BCLK-t Ramokat időzítést és a megfelelő feszt."
De én ezt nem értem, és nem hiszem, miért kellene?
Ramok eleve 1600mhz-esek.
Kizárt dolognak tartom, hogy egy "load setup defaults" után ne menjen a proci.
Bios frissítés már történt, a helyzet változatlan.
Ötletek? -
FIREBLADE78
addikt
Táp volt a rossz, pedig alaplapról lehúzva szépen ment.

-
Trumpek
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Adott egy gép:
ASRock FM2A75 Pro4 lap
AMD A8 6600k APU-s proci
Cooler Master Thunder 600W táp
Sapphire HD7850 2GB GDR5 OC vidikari
2x2 GB Kingston HyperX Genesis ramProblémám pedig az lenne, hogy működés közben -böngésző, vagy akármi nyitva is van- mintha a "kijelöltség" lemenne róla. Olyan jelenség mintha félre kattintanék. Játék közben pedig dobnál asztalra.
Ez mitől lehet? Mert már megőrülök, egy ideje már ez megy.
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
somasz
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Beraktam másik ssd-t a gépbe, volt rajta egy windows 8, felismert majdnem mindent, leirtottam róla a régi drivereket, felraktam az alaplapomhoz való chipset drivert és az integrált hd4250 driverét.
Meghatározhatatlan időközönként kifagy, csak az újraindítás segít.
Én arra gyanakszom, hogy az alaplap halódik, de legalábbis az integrált vga része. Hogyan bizonyosodhatnék meg róla? Memtesttel esetleg a memóriát ki tudom zárni, ha itt tudom hagyni a gépet hosszabb időre. -
Jmedve
tag
válasz
XNX1992
üzenetére
Köszönöm mindenre kiterjedő hathatós segítségedet
! De ugye azért ezt nem gondolod komolyan!Ez már a 4. Gigabyte alaplap, nálunk (ez most a fiam gépében ketyegne) de ezt leszámítva, soha semmilyen problémám nem volt a márkával.
Az enyémben most egy ASUS Sabertooth + AMD 8350 ketyeg, de előtte nekem is 2x is Giga volt hosszú évekig, minden hiba nélkül, igaz, mindegyik AMD procival. Sőt régebben még a celeron-os időben, megfordult nálam 2 Asrock is. Most váltott volna a fiam, AMD-ről Intel-re, mert nagy játékos, ezért kell neki az izom a számítógépbe, csak hát így jártunk. Mondtam is neki, hogy szerintem ez az AMD bosszúja, mert átnyergelt Intelre
! -
-
Krakesz27
tag
Olyan kérdésem van, hogy egy ismerősömnek az a gondja a géppel, hogy tegnap még működött de ma már nem és képet se ad csak a ventilátor hangját hallani. Mi lehet a gond?
-
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
gerolka
üzenetére
Windows Update... Esetleg az energiagazdálkodásnál nézz körül, hogy a win nem állítja-e le a vinyót.
Külső HDD "élesztése" is időigényes, HDD-től is függhet, de általában 10-20 másodpercen belül kéne lennie. (Itt meg az USB-s energiaellátást nézd meg, hátha az bohóckodik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De szerintem azzal nincs gond. 

szerencsés vagy
mindent kihúztam aztán újra bedugtam
Nekem is volt Giga lapom 1 évig tovább is adtam, mert még a ramjaimat se kezelte 1600-on áll kilódtam vele ebbe a fos Asrockba egyből 1600-on mentek és gyorsabb is mint a Csigabyte