- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
dvdbackuper #50871 üzenetére
Nem mindegyik.
-
Kingcold
aktív tag
válasz
dvdbackuper #49987 üzenetére
Megnézem, köszi.
Ebbe is CR2032 es elem passzol?
-
Kingcold
aktív tag
válasz
dvdbackuper #49983 üzenetére
Nem szoktam.
-
pumilecs
kezdő
válasz
dvdbackuper #46185 üzenetére
Fogalmam sincs, ahogy a dobozból vettük ki, úgy szereltük össze. nem is tudtam, hogy lehet ilyet állítani, az alapján hogy nem adnak hozzá csak magyar/EU(?) szabványú kábelt, fel sem merült bennem, hogy ezzel foglalkozni kéne.
-
Formaster
addikt
válasz
dvdbackuper #36773 üzenetére
Nem, írta, hogy ugyanazokkal az eszközökkel a hálózati munkatársnak hibátlanul jött a gigabit. Alaplapi, vagy OP rendszeri korlátozásról van szó.
-
Formaster
addikt
válasz
dvdbackuper #36761 üzenetére
A gigabites nettel 100MByte-al kéne töltsön és nem 100Mbit-el. A kettő között
egy 10-es a szorzó.
-
2ndaccount2
csendes tag
válasz
dvdbackuper #36368 üzenetére
Igen USB-s.
Néztem semelyik USB-ben nincs áram, rádugtam telefonom és sehol sem töltött.
PS2-esem egerem billentyűm nincs. -
törölt tag
válasz
dvdbackuper #36359 üzenetére
Az a jelenség van, hogy ha a plusz videókártyát berakom akkor nem hajlandó még az integrálton sem kiadni a jelet, amint eltávolítom már kiadja...
-
IstvánLászló
őstag
válasz
dvdbackuper #32951 üzenetére
Igen jumpert kell átdugni az alaplapon ha van.
A lényeg ujjbab típusú lapokon már nincsen jumper, én mostanában ilyen alaplapokat láttam.
Az én alaplapomon is így oldották meg. -
Dzsee326
tag
válasz
dvdbackuper #32811 üzenetére
Miért teszi tönkre a kapcsolgatás? Főleg, hogy nem 5 másodpercenként kapcsolgatok, ami valóban káros lenne, hanem naponta/2 naponta. Most nem azért, hogy jobban tudjam, csak érdekelne a dolog miértje.
Egyébként a tápot lehetne valahogy tesztelni, anélkül, hogy szétszedném a gépet, mert nem nagyon van időm, meg egyelőre másikat sem tudtam szerezni.
Egyébként azért szoktam lekapcsolni, mert idegesít a tv/hifi/egér, ha éjszaka világít, és a töltőimet sem szoktam kihúzni, úgyhogy az is fölöslegesen fogyasztana. -
Poe82
csendes tag
válasz
dvdbackuper #32805 üzenetére
De három is? Igaz, van a próbáltak között gagyi KiK-es elem, de elvileg minőségi fajta is...
-
Ubran
tag
válasz
dvdbackuper #28923 üzenetére
Mint irtam, az uj tappal is ugyanaz a helyzet, mint a regivel. Tehat egy tapcseren mar tulvagyok, nem tudom egy haramdik tap mennyivel lenne jobb
-
SRII
őstag
válasz
dvdbackuper #28731 üzenetére
fogalmam nincs! de attól lehetnek a fent említett anomáliák?(eddig nem volt gond, csak az új gépnél)
-
stanagovic
tag
válasz
dvdbackuper #28674 üzenetére
Szia!
Erre már gondoltam én is. Átnéztem az elemtartót nagyítóval. Nincs benne rövidzár. Ráadásul az elem teszi is a dolgát, mindaddig, amíg teljesen nem áramtalanítom a gépet.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
dvdbackuper #28540 üzenetére
Word, Power Point, Winrar...
-
idegen lény
addikt
válasz
dvdbackuper #27738 üzenetére
Igazán büszkévé tettél ezen kijelentéseddel, miszerint csak miattunk van még meg a Picipuha... Nem is sejted, mekkora igazságot mondtál ki ezzel, hátha még tudnád azt is, hogy Bill egy gyíkember, vagyis közülünk való, elég csak ránézni... A helyzet az, hogy a kalóz termékeknek már a puszta tulajdonlásáért is igen kemény büntetéseket szabhatnának ki ránk bármikor csak a magyar törvények szerint is, amit erről a kormányról ne lehetne elképzelni... (csak nézz utána a jogszabályoknak!) ...Mikrobi amúgy jogos kártérítési igényeiről nem is beszélve. És a húszezer feletti lopás már bűncselekménynek minősül. Lopni meg nem túl etikus viselkedés amúgy sem.
-
Tibroo
aktív tag
válasz
dvdbackuper #27678 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor ennyi volt! -
rmartin94
aktív tag
válasz
dvdbackuper #26965 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
pestisz
csendes tag
válasz
dvdbackuper #26949 üzenetére
Köszi, igazad volt, így már elindult. Viszont, ha át akarom állítani a felbontást akár csak 1024x768-ra, egyből no signal. Pedig elvileg bírja a monitorom 1280x1024-ig.
-
alexride
csendes tag
válasz
dvdbackuper #26639 üzenetére
Észre sem vettem, de lehetséges
Akkor viszont lehet meg van mi kavart be az indulásba, pont tegnap csináltam meg mert már lejárt, és én meg mindig lusta vagyok újratelepítés után egyből aztán kimegy a fejemből.
-
mixwaves955
csendes tag
válasz
dvdbackuper #26616 üzenetére
Jól van, köszi! A tápra már gondoltam, de mindenképp újrakenem a dolgokat.
-
trancemusic
senior tag
válasz
dvdbackuper #26618 üzenetére
Uh!
De gyors!
Megelőztél! -
Gaborka30
aktív tag
válasz
dvdbackuper #26126 üzenetére
Hát.. most alapon van és így is random fagy... Most kikapcsoltam minden ilyet és meglátjuk
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
dvdbackuper #26124 üzenetére
Írtam, hogy benne vannak a microcode-ok
Akitől a procit vettem, elkészítette nekem a friss biost is
Azt meg köszönném, ha megnéznéd ezt az energiagazdálkodási izét. A procid tuningolva van egyébként? Esetelg tudsz ötletek adni ebben is? -
konyok
tag
válasz
dvdbackuper #25971 üzenetére
Igen, SATA. Ez a lap már nem is támogatja az IDE csatlakozást
-
drdyego
újonc
válasz
dvdbackuper #25926 üzenetére
Sajnos ezzel kapcsolatban csak annyit,hogy a badszektorokat meglestem,és nincs rajta....
És ha nem muszáj nem dobnék ki semmit,hanem szerettem volna valami olyan választ kapni,ami biztosabb,és nem csak találgatásokon alapszik,de köszönöm szépen! -
guftabi96
addikt
válasz
dvdbackuper #25675 üzenetére
Igen próbáltam, mindenhogy ezt csinálja, csökkentett módban is.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dvdbackuper #25502 üzenetére
A vége valóban "Szilárdos" lett.
Hát... A Microsoft körülírta. Mind1. A lényeg kivehető egy kis logikával.
-
crysis88
tag
válasz
dvdbackuper #25450 üzenetére
Nem hiszem.
1. A régi phenomom (húzva volt) többet evett mint az i5 de nem voltak soha ilyen problémáim.
2. Az MSI GTX 560 TI Hawk próba kártya többet eszik mint a GTX 660 és mégsem fagyott.
3. A tápomnak egyben van a 12V-os ága es 48A-t tud rajta leadni. -
szaki1221
csendes tag
válasz
dvdbackuper #25187 üzenetére
Na akkor ujra ugyanott jarunk :S egyeb otletek akkor esetleg, mi lehet a baj?
-
vitya81
tag
válasz
dvdbackuper #24920 üzenetére
megnéztem, de mi a megoldás? kapcsoljam ki, default settings?
-
Gabbo
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24906 üzenetére
A hűtés megfelelő. A ház is szellőzik három 8cm és egy 12cm ventivel, a procit meg egy Blizzard T2 hűti.
Aida és bios szerint is rendben van a hőfok.
-
Normi™
őstag
válasz
dvdbackuper #24852 üzenetére
Köszi a választ!
-
csab1
csendes tag
válasz
dvdbackuper #24816 üzenetére
Azt hol tudom megnézni?
Ruszki: Köszi
-
djculture
félisten
válasz
dvdbackuper #24632 üzenetére
A aima windows8-al semmi baj csak hozzá kell szokni, a 8.1-el van rengeteg baj. Azt tényleg foltozzák össze vissza, nemsokára start menü is kerül bele újra ..
-
vagabor
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24631 üzenetére
Szerintem nem kaptam a laphoz csipogót, kerestem. A dobozában de nem találtam. Fél éves sincs a gép, normálisan összerakva, nem volt hajtva sem, erre egyik naprol a masikra nem indul
-
válasz
dvdbackuper #24632 üzenetére
Nekem speciel a 7-el soha semmi bajom nem akadt.
-
válasz
dvdbackuper #24615 üzenetére
Elhiszem en csak furcsalltam, mivel nem ertek hozza
-
válasz
dvdbackuper #24609 üzenetére
Vga tesztet is rakuldtem ami maxon hajtotta es akkor nem csinalt hibat. Ezert nem ertem... Jatekok alatt sincs semmi pedig crysis 3 alatt is 98%-os terheles. Nem fagy ki - semmi para. Ez lehet tap problema?
-
Máté94
addikt
válasz
dvdbackuper #24583 üzenetére
Chieftec GPS-450AA-101 A, most így jobban belegondolva lehet ő lesz "már" a hunyó.
Igen, már próbáltam másik ággal, ott sem volt jó. -
Csupii
tag
válasz
dvdbackuper #24525 üzenetére
Speakert lehuztam (nem is tudom milyen indok vezetett hozza), igy azt kiprobálom. Kapcsolóbol csak reset+power van rajta meg ugye a ledek. Usb, audio (előlapi) nincs bekötve. Ez előtt egy E3300al ment, integrált vga-val ugy semmi gond nem volt. Tápot újonnan vettem, elvileg elég kéne, hogy legyen, mindenesetre azért másikkal is lepróbálom, hátha.
Djculture: Ugy emlékszem, pci-e x16 2.0 a csati a vga-n is es a lapon is de lehet hogy a lap esetében tévedek/rosszul emlékszem, de ha igazad lenne, akkor másik lap lesz, nem akarok vga-t cserélni, iszonyat hűvös a kartya a szeriajahoz viszonyitva.
-
válasz
dvdbackuper #24482 üzenetére
Igen, csak most megint le kell tölteni.
-
chipesz
őstag
válasz
dvdbackuper #24452 üzenetére
Akkor jó, mert mindkettő csatlakoztatva volt.
-
ronaldu98
tag
válasz
dvdbackuper #24442 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24442 üzenetére
Érdekes... mondjuk az én 500gigás WD Blue-m is kattan néha, mindig azt gondolom, na most vége, lefagy minden és dobhatom ki, de eddig még semmilyen hibajelenséget nem produkált a rendszerben, a HDS is 100asra írja. Azért biztos ami biztos, ha megjön a Black, azonnal megy át rá a rendszer.
-
hash99
senior tag
válasz
dvdbackuper #24412 üzenetére
Valahogy ki tudom deríteni a nélkül hogy beraknék egy másik tápot? Szoftveresen valami tesztprogival vagy esetleg szét is szedhetem. Mert ha most veszek egy tápot 30k-ért és kiderül hogy nem is azzal van baj az úgy nem lenne túl költséghatékony.
-
d@minator
addikt
válasz
dvdbackuper #24396 üzenetére
Most hogy kicseréltem a kondikat a tápban 10-ből 10-szer bejött a windows. Ha így marad akkor vagy ez a táp volt a baja vagy a gép szétszedése és újbóli összerakása segített.
-
d@minator
addikt
válasz
dvdbackuper #24396 üzenetére
Igen. Többször be is jön a rendszer és rendesen működik. Kevesebbszer nem.
Most szétszedtem a gépet meg a tápot is. A tápban van pár púpos kondenzátor. Lehet az lesz a gond. De lehet, hogy nem. :-) -
Zolii44
tag
válasz
dvdbackuper #24378 üzenetére
10 indításból csak 1szer jön be a sípolás.
De 2x2GB rammal nincs sípolás, se le állás. -
juve600
nagyúr
válasz
dvdbackuper #24355 üzenetére
valamit benéztél..........
-
törölt tag
válasz
dvdbackuper #24352 üzenetére
Vagy éppen semmit, félre tette volna alaplapra a pénzt, mert lehet az is cserés...
-
Zhewarr
csendes tag
válasz
dvdbackuper #24307 üzenetére
nem.
Annyit változott a helyzet, hogy nem táp felkapcsolásra, hanem power gomb nyomásra csinálja... -
Zhewarr
csendes tag
válasz
dvdbackuper #24305 üzenetére
Igen, igen
Nem az átalakítót okolom, csak leírtam mint információt, biztos ami biztos alapon. -
tornas
őstag
válasz
dvdbackuper #24291 üzenetére
...de lehet az alaplap is...
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24277 üzenetére
Igen ezt is átnéztem, csak ott van a gond, hogy a telepítő nem jut el a kezdő képernyőig sem. Az ugye nem megoldható, hogy a jelenlegi Win7 alól javítom a Win8as rendszert? Úgy értem, pl ha most a Win7ről indítanám a fixboot-ot (vagy hasonlót), akkor az valószínűleg a jelenlegi rendszert próbálná javítani.
Azt hiszem holnap megpróbálom úgy, hogy valami indítólemezzel, pl Hirens Boot CD-vel csinálok parancssort, utána kicserélem a Win8 Cdre, és úgy indítom a boot javítást. -
drunkyboy
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24275 üzenetére
Köszi jó ötlet. Nézem! Ahhoz viszont jó lenne, ha a parancssorig el tudnék jutni a telepítő CDvel.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
dvdbackuper #24273 üzenetére
Ha jól látom csak egy lehetőségem maradt (már megint, pár hónapja vírusom volt): adatok lementése, lemez formázás és tiszta telepítés. Van esetleg más lehetőség, amire nem gondoltam
?
-
Maximow
tag
válasz
dvdbackuper #24195 üzenetére
Hát ettől félek én is, csak az a bajom, hogy másfél hónapig gariztatták a kártyát, ha most visszaküldöm, akkor kitudja mikor kapok végre egy működőt.
Esetleg ha valaki találkozott hasonló problémával, és lehet megoldása, akkor írjon.
Másik gépben ma sajnos nem tudom kipróbálni.
-
törölt tag
válasz
dvdbackuper #24185 üzenetére
Bocsánat, de ezen felröhögtem...tényleg bocsánat!
-
spici
tag
válasz
dvdbackuper #24002 üzenetére
Jelenleg egy FSP 350W-os van benne, de már teszteltem egy USP3430 430W-os táppal, sőt még egy Corsair CX430M-el ami pár hónapos és ugyanolyan szar, de ezzel sem volt jó.
-
dellfanboy
őstag
válasz
dvdbackuper #23955 üzenetére
köszi
-
wilderten
csendes tag
válasz
dvdbackuper #23946 üzenetére
Megnéztem. Nem tudom mi számít melegnek,de az ujjam rajta tudtam tartani, arra tippelek 40-45 Celsius fok körül lehet.
-
Petyeka
csendes tag
válasz
dvdbackuper #23912 üzenetére
Amúgy ha le lenne merülve az elem akkor a biosig még eldöcögne nem?
Mert nekem totális sötétség kerekedik amikor elsőre nem indul el.
Szóval:
1. Bekapcs, táp, winyó, proci, cd meghajtó felpörög, aztán pörögnek tovább....csipogás visszajelzés nincs.
Ha várok semmi nem történik, csak pörögnek üresbe és sötét képernyő Tehát ezután hosszan nyomvatartom a bekapcsgombot, amíg leáll minden.
2. vagy 3. 4. Bekapcsolás: Ugyan úgy felpörög minden, csak erőteljesebben hallom valamelyik ventillátort (nem egyértelmű hogy a procié vagy a tápé) pittyeg és betölt indul minden, a következő indításig vagy resetig. Azán ugyan az mint az elsőnél. A tápot kizártam mint hibás, mert fél éves sincs. (bár attol még lehet de ezért kérdezlek titeket)
Ha a proci ventillátorja a hibás akkor már elfüstölt volna a proci és eleve be se kapcsolna sehogy.
Segítsetek légyszi mert fölöslegesen nem akarok új tápot venni, tesztápot most jelenleg nem tudok szerezni, csak 1 honap mulva, addigra lehet beáll a winyó a sok leállítgatástól.
Amúgy kb 2007-óta megy a lap és benne az elem. -
Petyeka
csendes tag
válasz
Tápegység fél éve volt cserélve, mert a gyári, titokzatos körülmények között elhalálozott.
Előző nap jó volt utánna már nem.
Lehet összefüggés azon hogy tv re van rákötve a gép s-videón keresztül? -
Petyeka
csendes tag
válasz
Nem tudom. De mondom előző nap a takarítás elött még jó volt és azóta is használom, csak 2-3-ra indul el.
Gondolom tetszhet a módszer a winyónak az agresszív leállítás után az ujraimdulás. -
pepe62
aktív tag
válasz
dvdbackuper #23876 üzenetére
Igen, a táppal volt gond. Visszavittem, kicserélték. Beszereltem, tökéletes....köszönöm a hozzászólásod!
-
Ace owner
addikt
válasz
dvdbackuper #23898 üzenetére
Na egye fene szetkapom az egeszet. Procit is operaljam ki?
-
Ace owner
addikt
válasz
dvdbackuper #23896 üzenetére
Ha kihuzom a power gombot higy kapcsoljam be?
-
Ace owner
addikt
válasz
dvdbackuper #23886 üzenetére
Rendben holnap megprobalok szerezni egyet. Koszi.
-
Ace owner
addikt
válasz
dvdbackuper #23880 üzenetére
Ja csak nincs oda valo kanoc sztem..
-
Ace owner
addikt
válasz
dvdbackuper #23878 üzenetére
nem sipol speakert hol nézzem?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dvdbackuper #23139 üzenetére
Kézrátéttel.
-
djdaniel
senior tag
válasz
dvdbackuper #23108 üzenetére
alaplap hibánál is fagyhat...
-
SirKero
őstag
válasz
dvdbackuper #23108 üzenetére
(#23109) Eupalaestrus
Köszönöm a segítséget.
Ha táphiba akkor nem az lenne a jellemző,hogy amikor nagyobb terhelést kap pld. játék alatt akkor adja meg magát? -
4264adam
veterán
válasz
dvdbackuper #22783 üzenetére
Szerintem nem értjük egymást! Én azt szeretném ha 5 perce vagy 1 perce elugrok valahova és alvó állapotba állítanám a gépet, nem a leállítás-t akarom, illetve tegnapig működött az alvó mód most mirt nem ?
-
asus1996
csendes tag
válasz
dvdbackuper #22740 üzenetére
alaplap: Asus M4A7tD EVO
Proci: AMD Athlon II x3 445 AM3 BOX
Memória: 2x2 Gb Ram 1333 Kingmax
winyó: 500 GB HDD 7200 32M WD SATA2
VGA: Gainward Geforce GTX460 768 MB DDR5Tegnap egyszer sikerült rendesen bekapcsolni. DE a játékokat nem engedte elindítani, a videókártyára hivatkozott. A Film is szaggatott. én a videókártyára gondolok hogy az ment ki belőle. Szerinted? A segítséget pedig köszönöm!
-
csaksike
csendes tag
válasz
dvdbackuper #20505 üzenetére
köszi
-
válasz
dvdbackuper #20505 üzenetére
+ meg is kellene formázni
-
kilam1132
csendes tag
válasz
dvdbackuper #20486 üzenetére
Nem mondtam, hogy szakértője vagyok. Gondoltam itt kapok segítséget egy teljesen alap kérdésre, és nem a bunkózást.
-
Dénes87
csendes tag
válasz
dvdbackuper #20252 üzenetére
Nem. Közben megoldódott minden. Köszönöm!
-
menjapipaba
tag
válasz
dvdbackuper #20245 üzenetére
A vga jó kell hogy legyen, másik lappal működött.
A monitor meg jó. -
Kellta
csendes tag
válasz
dvdbackuper #20226 üzenetére
A vga az egy msi 7870 hasznaltan vettem, de akkor probalkozok majd egy tappal, koszonom a tippeket.
-
cuko
aktív tag
válasz
dvdbackuper #20231 üzenetére
Nem, többfajtával.
Samsung/Kingston/nem tudom milyen márka, mindhármat próbáltam, hogy egyedül berakva megjavul-e.
(azt vettem észre, hogy ha csak 1 slotban van ram, talán kicsit több idő, mire újra csinálja a hibát, de ezt elég kevés megfigyelés alapján mondom...)Lehet memóriahiba a kiváltó ok?
-
mrcrnl
tag
válasz
dvdbackuper #19934 üzenetére
Odaírtam a kékhalált: stop:0x0A
-
MTomi
csendes tag
válasz
dvdbackuper #19907 üzenetére
Csippan, de nem megy.
2 kimenetes, régi VGA meg DVI van rajta.
Ha sima VGA-kábelel kötöm a monitorra, akkor a monitor a no signal input feliratot mutatja. -
syberia
veterán
válasz
dvdbackuper #19817 üzenetére
A Furmark maximális terhelésére lekapcsol a gép...logikus következtetés hogy a táp nem bírja, pedig a ctg-500 megbízható darab, másik táppal kéne tesztelni a gépet
-
Poctar
senior tag
válasz
dvdbackuper #19779 üzenetére
A tápot már kicseréltem teljesen újra.
A kábelekre gondoltam elsőnek, ezért lehúztam őket az alaplapról és sajnos úgy is leáll a gép random szerűen.
-
syberia
veterán
válasz
dvdbackuper #19758 üzenetére
+1 bár azzal a lappal nem nagyon lehet húzni a K-s procit.
-
kickboxko
tag
válasz
dvdbackuper #19688 üzenetére
Be quiet 700 W
-
Matej
tag
válasz
dvdbackuper #19683 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Bekapcsoltam az alaplapi proci hőmérséklet figyelést, hogy sipítson, de nem jelzett.
Olvastam a neten, hogy az Agility 3 is okozhat ilyen fagyásokat. Sajnos ezzel kapcsolatban teljesen tanácstalan vagyok.Viszont lenne egy másik kérdésem is.
Másik konfig.
Időnként mikro akadások jelentkeznek, (böngészés, játék, másolás közben 1-2 mp-re leáll a gép, majd megy tovább minden rendesen).
Gondolom, hogy valami beállítás para lehet, csak nem tudom mi.
Van ötletetek?Sziasztok
-
Akos.-
csendes tag
válasz
dvdbackuper #19650 üzenetére
Egy 6 PINes PCIE csatlakozója van még a tápnak, beleíllik. Nem fogom tönkre vágni?
-
törölt tag
válasz
dvdbackuper #19533 üzenetére
Lehúztam, fél perc múlva felébred az alvó módból még mindig.
Elképzelhető, hogy valami nagyon sunyi vírus/féreg, amit nem talál meg se vírusirtó, se anti-malware progi?
-
rayoliviero
veterán
válasz
dvdbackuper #19299 üzenetére
Enermax Modu 425
Kontakthiba nem hiszem. Tegnap este meg tokeletesen mukodott, hozza sem lett nyulva es ma reggel nincs kep. Emelett az alkatreszek szinte ujak.
Kabeleket azt lehuztam, meg egeret is, de semmi valtozas.De egyszer miert indult el, azt nem ertem...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
dvdbackuper #19088 üzenetére
pasztázás. illeszkedés, meg egy ventit rácsatolni a vidikarira...Űahogyan előttem is szólottak a kollégák
-
syberia
veterán
válasz
dvdbackuper #19086 üzenetére
...vagy egy halk ventit gyorskötözővel a forrófejű kártyára
-
include777
aktív tag
válasz
dvdbackuper #19033 üzenetére
Sajnos nem memória, cserélve, szindróma ua.
viszont ha lekapcsolom a tápot, lehúzom az alaplapról a 24 tűs csatit, akkor 5 mp alatt elveszti a töltést, és már be lehet rendesen kapcsolni. úgyhogy passz mi lehet a baja, ha más nem, próbálok 1 másik am2-es alaplapot. -
havri1
félisten
válasz
dvdbackuper #19007 üzenetére
Geillel nekem sosem volt szerencsém. Támogatási listában weben benne van?
-
havri1
félisten
válasz
dvdbackuper #19004 üzenetére
Mivel régen volt, így csak feltételes módban írom.
Nekem is van egy p5b lapom, és úgy emlékszem, annak volt már olyan biosa, ami dual vagy milyen fantázia néven futott. Nekem azt játszotta, hogy az első éles indítás, az az aktuális BIOS beállításokkal indult. Ha ez nem jött össze, akkor a resettel indította a második, azaz a default beállításokkal, és így indult. Ha jól emlékszem, még bioson belül lehetett tuning profilokat is megadni. Nem lehet, hogy ott is ez a gond?
Én mondjuk lefüstöltem pikk pakk a lapot. Win alól frissítettem biost, és belefagyott... Sajnos nagyon instabil volt, floppy meg sehol. -
Tuccciii
csendes tag
válasz
dvdbackuper #18358 üzenetére
Próbáltam a 12.10-et, illetve a 12.8-asat ugyan azon eredménnyel. Aida szerint jelenleg 28 fokos, úgy hogy a hátsó venti és az első 2 (mindegyik 12cm) ki van kapcsolva, de természetesen terhelés alatt feltekerem őket. A kártyán a gyári 92mm venti van (ha jól tudom a méretét).
-
speedydb23
senior tag
válasz
dvdbackuper #18352 üzenetére
Igen stabil a win8, és kijelenthetem, hogy az eddigi legjobb windows amivel én eddig foglalkoztam...
Csak azért merem ezt állítani, mert eddig nem volt gondom, csak az új kártyával!
Driver hibát se nagyon hinném, mert akkor egyéb hiba is lenne, meg kékhalál is szerintem...
De van egy XP-m is csak az Pata winyón, ha kell kipróbálom azt is! Minden segítséget örömmel fogadok, most is tesztelés alatt van a konfig...
Viszont most egy újabb érdekes dologgal szembesültem, ha feltekerem Ati Catalyst-ban a ventilátort 100%-os fordulatra akkor nem indul újra, eddig legalábbis még nem restartolt pedig GTAIV-el izzasztottam kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Legkomolyabb PC - Asus Z97-AR - i7 4770 - HD 7970 - 8GB RAM - 128GB SSD - 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest