- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #7058 üzenetére
van egy chargerem nekem is. Legendás gép még 2010 november előtti idők miatt, és már fel is építettem. Ha a nitrója erős vagy inkább brutális lenne, azzal versenyeznék A chevelle nekem nem tetszett, mert tapad kicsit. Nem tapadjon az izomautó, de gyorsuljon, mint az ökör.
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #7056 üzenetére
jó a lista, de azt kell venni, amit szeretünk. Sablon duma, sokan át is vették, akik a legutolsó autót is megvették, ugyanezt nyomják. De én a magam példáját tudom elővenni: soha senki nem ajánlott nekem autót. Jól is néznénk ki, ha bárki megmondaná mit kell megvenni.
Amit akarok, azt. Jó a lista, lehet látni, mi merre, de aki fizetős , annak is azt mondom: "ha fizetek, legalább a kedvencemet, az Istent vegyem pénzért" Van olyan ismerősöm, aki a béta óta super bee chargerrel megy, nagyon régóta izomautó fan, és nem lehet eltántorítani. A sedan imprezával is lehet jókat menni, ha ismeri az ember. Ültetés is jár hozzá és elvileg jó ellenfeleket is sorsol a gép többnyire. Amit szeretünk, az kell, ennyi a tuti
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #6901 üzenetére
Szevasz, éppen nem fellelhető, pár nap és a húdenagyon friss verziómat átnyomják PDF formátumba. Az egyik legnagyobb nfs worlddel foglalkozó oldalon, a TCM-en (tcm.mconline.hu) biztosan fenn lesz, hamarosan frissítik az oldalukat. Az sg.hu fórumban is van nfs world, és ott remgeteg fontos dolog ki van emelve még, azt nézd meg 1X mindenképen... Elbaszni nagyon csak 1 dolgot lehet, amit javítani utólag szinte lehetetlen: a szintlépéseknél a sofőrképesség-pontokat lehet elbaszni, ezt külön linkelem, nézegesd:
[link]
Minden más javítható kisebb-nagyobb erőbefektetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest