- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hát pedig nállam anno hejreált , mondom , 0 val indított , be is voltam szarva , hogy oda a sok boost os járgány, de amikor nem engedte megvenni a sylvit az elején akkor már gyanus volt a dolog, s másnapra hejreált. próbáld máshonnan a belépést másik gépről , ha nem megy akkor tedd ujra a gamét hátha.
Meg tudod most shard ot kell választani vagy mi ott legyen apex eu-n mindenki azon van. -
Crowent
tag
Sziasztok!
Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, tegnap léptem a 7. szintre. Nem igazán értem a játékot a sima Mazda autóval megyek, próbálom tuningolni, de ahogy észre vettem nagyon korlátozott az ingyenes játék... Szerettem volna új autót vásárolni, de csak Fizetős pénzért tudok venni 1-1 napra autókat. Most nem igazán értem ezt az egészet, ha jól tudom már ingyenesen is elérhető az 50? szint... De jelenleg nem tudok semmit se csinálni, se autót venni, se ilyesmi... Bár a Mazdát sikerült kicsit felhúznom de jó lenne másik kocsi. Valaki el magyarázná nekem az egész játékot hogy hogy vagy merre?
Láttam itt pár játékosnál hogy van Lamborghinije... Nekem ez a kedvenc autóm, szeretnék is egyet majd, de ez elérhetővé válik egyáltalán úgy, hogy nem költök a játékra 1 fillért sem? Persze nem azt mondom hogy adj uram mindent de rögtön, csak azért jó lenne tudni hogy előbb utóbb sikerül-e elérnem amiért el kezdtem játszani... Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
HOZZÁTESZEM: HA ESETLEG LENNE VALAKI AKI ELJÁTSZANA VELEM HÉTVÉGÉN AZ A KINYIRLAKTITEKET SKYPE CÍMEMEN MEGTALÁL. BÁR BESZÉLNI NEM IGEN TUDOK DE AZT HISZEM ÍGY IS JÓL EL LESZÜNK, FŐLEG HA TE IS KEZDŐ VAGY. JÓL ELBÉNÁZUNK
-
callmeakos
veterán
Túl sok választásom nincs. R8 Royal Purple 700.000 ért, Gallardo/GT-R 600.000-ért vagy még a Corvette Z06 850.000-ért, vagy az M3 1.200.000-ért. Most van 490.000-em és egész nap arra vagyok kárhosztatva hogy Team Escape-ezzek, mert hétköznap nem tok World-özni és a Starter pakkot sem tom most megvenni mert vagy starter pakk vagy Paintball az osztállyal
És ki*aszottul kell már egy T3as verda
-
-
NFree
addikt
Akkor t1 escape all in orvérzésig, minnél nagyobb szintű társakkal, megnyomják a lovét , meg a napi gem begyüjtése sem elhanyagolható.
1 probléma van csak igy partot amugy sem osztogat sürün a gép, de igy azt felejsd el , meg ugye a rengeteg rutin pályaismeret is hiányos lessz s ott találod magad 40 szinten s nem tudsz labdába rúgni. ugyhogy azért nyomjál pár versenyt is néha , hátha nem árt -
NFree
addikt
ahol ugy érzed jól, mész a többi vak szerencse, pl normális partot nem nyertem mióta vettem starter pakkot , azota léptem vagy 20 szintet upsz , teljesen random az egész szerintem .
Más
Észre vettétek hogy escape ben keményebbek s többen lettek a zsaruk??
Mazda rx7 valamit elszartak vele mert nem kanyarodik
A lotus elise a játékpénzér megvehető legjobb kocsi szerintem, csak meg kell tanulni vele kanyarodni és pont se z4 se rx7 se semmi nem ér a nyomába .(#2055) kaoszamigó
az szép ettől kaptam én is agyvérzést hogy a hülye ott pörgött valahol mindig mert azt sem tudta merre van az előre de mikor megtalálta akkor elhuzott egybőlIsmét más
Szerintem a gaméba ha van ien nagyon sokan használnak valami pajzs csalásrt , mert amikor összejön egy ütősebb brigád , úgy repkednen a kocsik mint az állat és érdekes , hogy csak én akadok bele mindig , de mind1 .
Van ien csalás szerintetek????? -
tutuhawer
őstag
Akkor én kenem-vágom.
szept eleje, aug. vége óta tolom, a bétában csak regisztráltam, de nem vettem részt. és azóta is megvagyok, de szűkös a garázs nagyon
szerk:
közben ide is benyomom, mert itt még nem volt látható mind:
http://www4.picturepush.com/photo/a/5798057/img/5798057.jpg Tic Tac
És a korábbiak:
http://www3.picturepush.com/photo/a/5598151/img/5598151.jpg HP
http://www3.picturepush.com/photo/a/5598156/img/5598156.jpg Nismo
http://www5.picturepush.com/photo/a/5596713/img/5596713.jpg Szuperdod -
-
tutuhawer
őstag
tényleg gyorsan jön a pénz, főleg ha gyorsan megy az ember a rövid pályákon, meg a társak se a lefele gombot nyomják(EU játékosok azt nyomják). A T1 all-in pályán a TUTUHAWER003 profillal 3:50 alatt, az outlaws pályán kb 4:20 alatt tépek végig, így ez az optimális, nem pedig a hosszabb pályák. Kár, hogyha én így megyek végig, akkor max 1 ember ér még be, még ha 20. szinten van, akkor is -> gyökér külföldiek
az én pénzemmel játszanak
-
tutuhawer
őstag
Íme egy gyenge másolat, és egy jó darabig marad is, mert nincs más ötletem. Mindegyik géphez a negatív kommentárokat is várom, főleg azokat
[link]
Ezenkívül valamelyikőtök árulja el, hogy a picturpushról hogy a rákba teszem be azokat a jól mutató kattintható előnézeteket. Köszi -
Necroman_Mk2
őstag
A 8000 Boost stimmel, de kocsi nem teljesen: a vásárlás helyétől függően kapsz egy T1-es kocsit ingyen:
EA Store - Toyota Corolla
Direct2Drive - Nissan Silvia (én innen vettem)
Impulse - Mazda Mazdaspeed 3
Game Stop - Volkswagen SciroccoE mellé kapsz még egy rakat powerupot (de csak új játékbeli profil esetén íródik jóvá!), valamint régebben ugye 10-es szint felett versenyezhettél.
Extra helyet nem kaptál, viszont ennyi Boostból lehet vásárolni. -
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW. -
Necroman_Mk2
őstag
Elég idióta dolog ez a sorshúzásos történet, bár tény, hogy így a fizetősök se tudnak egyértelműen előnyt szerezni. De szerintem ezt még meg fogják buherálni, azaz lehet magasabb szintűeket is majd SB-ért venni.
Nálam ez így nézne ki az ideális:
Improved: a kocsid vásárlási szintjén meg tudod $-ért venni;
Sport: a kocsid vásárlási szintjétől 5-tel feljebb tudod $-ért venni;
Tuned: csak SB-ért vehető a kocsid vásárlási szintjétől;
Elite: csak kártyákból szerezhető meg;(#464) creed13 Ő, mire akartál ezzel utalni? Egy ideje már elérhető szinte minden régió
-
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem olvastam, de erős a gyanúm, hogy ez vagy valami hasonló lesz: elvégre nincs ingyen ebéd. (Aztán ha az ember kifizet rá 10 €-t, még nem dől össze a világ...)
(#337) Sonja A játékbeli $-t a Safe Houseban (H) a kocsid teljesítmény és optikai tuningolására használhatod, valamint ebből vehetsz majd új kocsikat is, feltéve, ha elérted az adott szintet. SB-vel azonban akármilyen szinten vásárolhatsz.
-
Sonja
nagyúr
Nem, már sikerült!
Profilom! Vegyetek fel, bár még csak tegnap este kezdtem el.
Egyébként a pénz, amit kapok a versenyek után dollárban, azt mire tudom elkölteni?
Nem láttam semmit, amire elkölthettem volna.
Szerk.: Ahogy a profilomon is látszik, a WELCOME TO OKTOBERFEST pályát még nem teljesítettem. Kerestem a térképen, de ilyen versenyt nem is találtam?!
Valaki tudja, hol találom?
-
-
creed13
tag
Tier 4?Eléggé feleslegesnek tűnek, pláne ha azt nézem, h így is egy vagyon egy tier 3-as autó.Még régebben mintha valahol olvastam volna, h anno a world demójába vagy prezentációjában több autó volt, mint a véglegesen megjelent verzióban.Gondolom belepakolják szépen lassan azokat is meg + járgányokat...Ha úgy vesszük akkor ez így reális, h mindig legyen új felhozatal és az emberek ne unjanak annyira bele, legyen miért versenyezni és moneyt gyűjteni.Csak ha belegondolok milyen idegesítő ha mondjuk az ember kidob xy pénzt és rá 2 napra betesznek mondjuk 5 új autót és azok között van egy olyan amivel szívesebben ment volna....Na az szívás...
TheChos3nOne
Most nekem is volt 3 nap úgymond leállásom a gameval, főleg a multit nézve, mert engem is idegesített a sok kis csíra akik poénból a falnak vágnak, úgyh rendőröztem csak.De tegnap toltunk haverral private köröket és nagyon jó volt, és nem skilleztünk, pláne oltári volt.
-
Azaz, a sárga izé = Booster.
Megvan az ára mindennek:
http://world.needforspeed.com/store/powerupsHmmm.. hogy lehet nyerni 1500-at?
Ha jól értem, a Starter packhoz jár 8ezer Booster:
http://world.needforspeed.com/starterpackHát ha ezen múlik a játékélmény, beruházok.
-
-
sanzi89
addikt
Ha elkezdessz a rajtnál kanyarogni akkor a plusz majdnem elvesztetted azokkal szemben akik tök egyenesen mennek. A másik, hogy szerinted Te találtad fel a langyosvizet? Mindenki húzódik össze-vissza, sose lehet tudni kit trafálsz el hátulról. De 5-6 emberen nem tudod úgy átverekedni magad bárhogy helyezkedj, hogy valakit ne kapj el. Akkor meg már ott is hagyott mindenki.
@SylarHUN
Erről beszéltem. Aki fizet előnnyel indul. Fizess...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged