- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
s.malacka #2263 üzenetére
Na! Ezekkel a programokkal csak annyit érsz el, hogy megszerzik a felhasználóneved és a jelszavad. A több pénz reményében szépen megadod a tolvajnak minden adatod és aztán megy a csodálkozás, hogy nem tudsz belépni a játékba. Uram isten, mennyien lettek ennek áldozatai.
Gyakorlatilag kiadod az EA accod egy harmadik félnek.
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz
s.malacka #2110 üzenetére
ha az aston martint kaptuk volna 40. szintes játékpénzes autónak, még én is megvettem volna, pedig tény, hogy nem vagyok oda a brit gépekért... A japánokért annál inkább, tuningoltam is a Skyline-t egy 4-4-13-as kerékkel, amit tegnap az esti "Spot the devs" játék közben a groupommal versenyezve nyertem. Brutálisan érezhető a tapadásbeli javulás, naná. Kényelmes.
-
NFree
addikt
válasz
s.malacka #2077 üzenetére
1 kódot , s kész . Ha starter packot veszel akkor kapsz 8000 boost pontot , bmw z4, porsche cayman, s toyota supra-t amit ugymond 0 boost ert elérhetővé tesz számodra a jaték , ugye az autókkal garást is kapsz +ba ami megint nem elhanyagolható.
(#2078) SylarHUN
egyre több az ien de inkább a tank modot használják egyre többen . amit nem értek , nagyon sok a játékban a fullos kocsi , én meg amióta játszom 1 et nem tudtam összerakni, na mind1 pedig 4starterpackot vertem el. -
tutuhawer
őstag
válasz
s.malacka #2027 üzenetére
az baj, mert már bő egy éve nem béta, folyamatosan jönnek a patchek. És teljesen igyenes is, bárki bármit mond/panaszkodik
szerk: több, mint 350 magyar játszik is, a 3-as csatornában nyomjuk, amihez a csetbe beírod, hogy /join 3. A jelszó beírásakor meg EU servert kell választani, és akkor összefuthatsz velünk a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged