Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
bozont
üzenetére
a DNF egy bug szerintem a plusz körben. Persze lehet csalás is, de nem tudom, mit tud ezen a téren a csaló program. Igazából szerintem aki csal, annak ez a funkció plusz feltűnés, ezért gondolom a bugot főleg.
NFree: tudod, igazad van. Nem kommentálok minden pontot külön, a játékélmény szinte nulla. Privátozni eddig is tudtam, ez után is tudok, egyéb dolog nekem nincs, nulla, semmi. 1 Skillt még megnyerek , akkor még megyek pár futamot. A patch előtt is az a skill kellett, most meg főleg szeretném.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
bozont
üzenetére
Nalam ez ugy megy hogy en is hallom az auto hangjat load screen alatt, es baszott sokat tolt, de aztan mindig elindul a verseny, a vegen meg 0 0-t ir de felul latom hogy hozzaadja a cash-t a totalhoz, szoval valszeg a lucky draw-ot is megkapod csak gyozzed kinyomozni mit nyertel.
Patch elott is lassult be neha a jatek, szerver hiba lehet. Ujrainditas nekem nem segitett, egy ido mulva megjavult magatol. Ez is egy affele anomalia amit a nagytudasu szakemberek keptelenek voltak orvosolni 2 ev alatt...

1millio dollaros kerdes Tutunak (vagy aki tudja
): mi lesz az NFS-S-el? Megint nullazzak?
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

): mi lesz az NFS-S-el? Megint nullazzak?