- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
bozont #10588 üzenetére
a DNF egy bug szerintem a plusz körben. Persze lehet csalás is, de nem tudom, mit tud ezen a téren a csaló program. Igazából szerintem aki csal, annak ez a funkció plusz feltűnés, ezért gondolom a bugot főleg.
NFree: tudod, igazad van. Nem kommentálok minden pontot külön, a játékélmény szinte nulla. Privátozni eddig is tudtam, ez után is tudok, egyéb dolog nekem nincs, nulla, semmi. 1 Skillt még megnyerek , akkor még megyek pár futamot. A patch előtt is az a skill kellett, most meg főleg szeretném.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
bozont #10457 üzenetére
Nalam ez ugy megy hogy en is hallom az auto hangjat load screen alatt, es baszott sokat tolt, de aztan mindig elindul a verseny, a vegen meg 0 0-t ir de felul latom hogy hozzaadja a cash-t a totalhoz, szoval valszeg a lucky draw-ot is megkapod csak gyozzed kinyomozni mit nyertel.
Patch elott is lassult be neha a jatek, szerver hiba lehet. Ujrainditas nekem nem segitett, egy ido mulva megjavult magatol. Ez is egy affele anomalia amit a nagytudasu szakemberek keptelenek voltak orvosolni 2 ev alatt...
1millio dollaros kerdes Tutunak (vagy aki tudja
): mi lesz az NFS-S-el? Megint nullazzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest