- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
Nos látom nem igazán állsz a helyzet magaslatán szövegértelmezésben: "(#6844) vzso válasza Moleman (#6843) üzenetére", egyszóval nem neked válaszoltam.
Akkor "a híd" itt található a térképen.
Ide kellene állni. Utána be a házba és ki. Ez lesz belőle.
(Szerk: Csak megjegyzem, a Lanciat kellene nézni, nem engem,)
-
vzso
aktív tag
A vitát nem én nyitottam, te szólsz bele olyan dolgokba amiről fogalmad sincs, de olyan módon mint ha értenél is hozzá.
1. A pályán lehet hogy annyi a legnagyobb sebesség (én 412 Km/h hoztam ki és nem véletlenül húztam alá a pályát).
2. Nem neked szolt a válasz (nem értem miért szólsz bele, ha nem érted megkérdezed, szívesen válaszolok, habár ezek után, ..)
3. Azért mert jó ismerősöm az illető és nem szeretem ha valaki olyanokat állít / mond ami közel sem fedi a valóságot, ráadásul olyan dolgokban nyílvánit véleményt amihez lila gőze sincs.
És elnézést ha kicsit nyers voltam, de én ezt nem tudom tolerálni. -
vzso
aktív tag
Hát, nem tudom miért van ez de látom igazán értesz a játékhoz ("hogy készült a kép") de az észt azt osztod.
Elárulom neked két helyen ki lehet menni a játékból, azaz a pályáról és lebegsz a víz és város fölött. Na így is lehet ilyen képet készíteni, de ez egyáltalán nem hack, ez egy bug (hiba) a játékban. Viszont ha olvasnád is amit leírtak (6791), nem csak a képeket nézegetnéd, tudhatnád hogy ebben az esetben nem ez történt. -
RootRulez
félisten
Nos az úgy történt, hogy már start után belém szállt tudatosan az első kanyarban, innentől presztizsre ment a dolog. Bár ugye be se értünk, mert az első átcsalta magát a pályán fél perc alatt.
- Miért jó az, ha beleszáll a másikba.
Én még ha a veszélye is fennáll, inkább húzódok kicsit... De amúgy lehet én csinálom szarul.
- Azt szeretem, amikor belém akar szállni (pl, mikor előzném), én padlófékkel visszalassítok, keresztbe megy előttem, felkenődik a falra, én meg vígan továbbgurulok.
Milyen ideges lehet olyankor... -
milomi
tag
Hali Próbáld ki a CCX et ami nekem van tuningal kicsit sem orr tolós
és úgy veszi a kanyart is mint a parancsolat , Veloci motor, veloci turbó, Ursa váltó, Ventura futómű , ventura fék és Veloci Gumi ezzel fűvön is elég jól kezelhető lesz majd
én ezzel a tuningal megyek Petersburgon dam en Power up ok nélkül 1:19.5 - 1:22 közt.. Nitróval meg a rekodom 1:16 szerintem ez már nem rossz idő
-
tutuhawer
őstag
én ugyan nem nyomok rá... eddig se tettem. Ezzel az üzenettel tovább is léptem. Azért csináltam a balhét, hogy egy kis támogatást szerezzek az ügyhöz. Hogy mindenki lássa, mennyire nem tettünk semmit eddig, és csak egy kis összefogás kell, nem az idióta report gomb nyomogatása
-
gyuszito
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Sokan szarozzák a CCX-et, legalábbis az ára miatt.
De könyörgöm, nem azért annyira drága mert a legjobb autó a játékban, Hanem, mert ELITE verda.Olyan mint az életben a Rolys Rolls! Az sem azért olyan drága mert annyira gyors és szuper kanyarokban. Hanem mert iszonyat luxus van benne, meg minden kézzel készül hozzá.
Éppen ilyen ELITE verda a CCX is, és ezért kerül 25.000 boost-ba, és nem azért mert a leggyorsabb és a legjobban kanyarodó. -
milomi
tag
Erre annyit mondok hogy a CCX szerinted csak egyenesekben jó, tévedsz.. Route 55 mi tarja a rekordot ? 2:26 CCX
ismerem is az illetőt összesitésbe 300 körüli helyen mozog és van amelyik pályán rossz ideje van de nem is érdekli hogy javitson, az én CCX emet ritka az az autó ami elveri. szinte az összes T3 as autóm megvan de a CCX sokkal jobb időket tudok menni mint az MP4 el vagy akármelyikkel nállam a legjobbak CCX , GT3 RS, RTR-X , M3 GTS ezek a legjobbak nállam mindenben de kedvencem a CCX és az is marad
Jó tuningal úgy megy ahogy a képzeleted !
-
tutuhawer
őstag
a bivaly erős nitró nekem arra (is) kell, kellene, hogy tudjak reagálni a többiek nitrójára, és nagy ívben leszarhassam a végsebességemet, meg hogy mikor érem el. Ez a fekete pont a nissannak egyelőre, de rajta leszek, hogy kihozzam a maximumot. Garden blvd egész jó pályának tűnik, esetleg stad. chase is. Chase végén egészen jól közelítettem pár ellenfélre, privát és multi futamokban is, ami biztató. Tényleg full gázon, nagyon fasza kezelhetőséggel, precízen lehetett vele menni. A piros rugó kell bele - szerintem nagyon, a komoly sárga gumival és szuper vas lesz
-
tutuhawer
őstag
szerinted a nitrója olyan erős? szerintem meg nem. Lehet eltérő véleményünk, neked vagy nekem ez vagy az a gép jobban tetszik, a másik pálya jobban fekszik nekem vagy az autónak, ilyen van, de a nitró???? Nem akartam ezt írni , de a többiekhez képest egyelőre kutyafasza erősségű a nitróm A belevaló cuccok mik, mert én eddig csak beletettem, ami megmaradt még régről...
szerk: +30-at tesz rá a nitró, erre is reagálok: Audi R8 4.2 362+30=392 nekem. hulladék a nitrója szegény autómnak, nem is azzal nyertem a futamokat, hanem a hibátlan vezethetőségével. -
janihunk
senior tag
-
tutuhawer
őstag
biztosan... a világranglista viszont egyet ismer, a nyerőt, szerintem... Meg kell nézni, miféle porschékkal nyomják a világranglistán a top50-ben az időket, és láthatjuk a tuningot az atóikban. Aki tudja kezelni, mert van, aki tudja, annak nem lehet rossz a 3 kék és 3 piros. Van ilyen ismerősöm, aki ott szeretne lenni elöl, befizetett már nagyon sokat, variálta nagyon sokat, nem bohóckodik, és 3 kék 3 piros esetleg fehér gumi összeállítással indul
én is belemagyarázom, mibe mit teszek, de az ismerősöm jobbat megy a mclarenben 3kék 3pirossal, míg én alig tudtam kezelni azt. Aki tehát ügyes, annak jó kell, legyen. Én nem vagyok olyan jó, variálnom kell , hogy kényelmes legyen a gép -
tutuhawer
őstag
de honnan veszed azokat a beállításokat?
szerk: mert amikor a little italyn mentem azt a rekordomat, piros volt benne, és a hwy 99 and state-en is, meg előtte utána nagyon sokáig...
szerk: Tutu: nem titok, ez a world-garage performance guide-ból van, ami szerintem fals. meggyőződésem, hogy van, amit belemagyaráznak csak -
tutuhawer
őstag
jó, hogy felhoztad az slr mercedest. Ugyanis: emgvettem a coervette-et, és pár perc vezetés után eladtam. nem csúszott a chevy, hanem tapadt az úthoz, és úgy volt vezethető. A mercedes midnden szögben marha jól driftel, és ha akarom, tapad. Az érzésben óriási a különbség a 2 autó közt, szerintem csoda a mercedes, imádom vezetni azt a gépemet, és nagyon jó befektetés volt.
( Ellenben a chevy corvette 3*850 000 nem annyira. A nissan GT-R is kiváló befektetés volt 4*600 000 + bodykitek. A porsche 959 1*1 000 000 viszont hiba volt. Kicsit hülye a hozzáállásom a játékhoz, de én már csak ilyen vagyok
)
szerk: most festek majd, de előtte belépek a pályára, hátha van most bennem pár másodperc. van benne a kocsiban, az tény, én vagyok a kérdéses faktor. -
NFree
addikt
Az az igazság tegnap anyira csúszkáltam , nem az idővel voltam elfoglalva ,a nitró gondolatátol is megpördültem kanyarba jaj.
De ha összedobtok egy csokor pályát, szivesen meglátogatom mindet.
pl route 55 vagy ami ennek megfelel , amikor vettem a járgányt akkor mentem ott egy 1.38 körüli dőt , most meg , nem bírok végigmenni a pályán mert csúszik mászik a kocsi s azzal vook elfoglalva hogy összeszedjem, ugyan ez a waterfronton , mentem 4.08 körül most nem tudok menni 4.15 alá mert ha nitrózok , felkenődök valahova. nevetséges, de ugyan igy jártam a golfommal Union hollins 2.16 os idő , most nem megy semivel 2.20 alá , ha agyon nitrózom akkor sem . -
Balller
tag
Porshe 911 GT3-hoz ugyan azt a tuningot használom mint a murcihoz. Azaz: Z,Z,K,Z,P,S
A porshén széles karosszéria, 3as ültetés és 21es BBS felni van. Nagyon stabil a vas! Nem csúszkál,könnyen irányítható. napokban összemértem egy hasonló tuningal lévő porshéval,amibe Z,Z,K,P,P,S volt az összeállítás...a srác nem hitte el hogy jobb Zöld rugóval.
5ből 5ször startolttam le 2 kocsihossznyival -
UFO1
senior tag
Kiegészítés: a széles kasznitól és a 3-as ültetéstől ill. a 21 colos keréktől stabilabb lehet nekem 2 MP4-em van és előbbi cuccokkal stabilabb az alapnál a kereket meg az SLR-nél vettem észre a 3-an ültetett közül a sün verzió jobban csúszik mivel kevésbé peres a gumija pedig amúgy egyforma statra de próba cseresznye.
-
Norwich
tag
"Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).
Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.) "Ezt írja az oldalon. Nekem a bankártya adatok megadása után valami 1500HUF - ot írt. Oo
"If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee."Ezt hogy csináljam meg? >> "Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját"
Bekell menni a bankba? -
NFree
addikt
Elősször is köszönöm szépen mindenkinek
és tudom a neheze még csak most jön, de csak egészség legyen a többit összehozzuk valahogy.
Majd akkor rákeresek , csak szerintem az én bankkártyám nem jó iesmihez, nincs még ijen számlám , de félek tőlle nagyon az a baj.
Starter packot már vettem sokat , de az nem számít bele gondolom. Meg kell lépjem ezt a lengyeles dolgot gyerekek , mert a játék is izgat , de a lové is kevés , s pont most akartam megint rendelni de akkor , megpróbálom valahogy meglépni előbb ezt a dolgot.
Esetleg ha van valakinek fél óra szabad ideje + skype akkor neki ugranék Nick: n-freee(#6187) SylarHUN
Ma átböngészem ujra az irományod , de kb mennyibe is fáj akkor mondjuk 1000, boost??
Esetleg te is foglalatoskodhatsz velem ha vannak idegeid . -
-
gyuszito
senior tag
Ha csak belegondolsz...
Mi euróban vehetjük...a rettentő sz@r forint árfolyam miatt ilyen drága nálunk...
Egy átlag német megkeres 1500 2000 Eurót...abból kijön 15-20 darab 100 eurós csomag.
egy magyar keres átlag 100 000 Ft ot...amiből kijön 3-4 62500as SB csomag....
Remélem érted amit mondokHidd el, hogy a rossz forint miatt ilyen drága nálunk
Szerk.:a mondanivaló leamaradt
Valóban az lenne a hivatalos normális ára...Nem kell parázni sem a bann miatt..ha euróban vehetsz...(márpedig forint alapút csak SMS ben láttam..) akkor Zlatyiban is
-
SylarHUN
senior tag
Én úgy hagyom rajta az eredeti festést, hogy húzok rá egy olyan vinylt, ami teljesen lefedi az eredetit.
Utána már azt festesz amit akarsz. Ha vannak rajta feliratok és azokat szeretném használni, egyszerűen a letakarás fölé léptetem.
Sajnos az autókon megjelenő feliratok, nem rakhatók át a többi autóra.Amiket meg még is azok valamelyik boost csomaghoz jártak.
Betűket elég macerás alkotni.
Abban, tutuhawer az isten. -
tutuhawer
őstag
nekem az autóhoz adja az ellenfelet alegtöbb pályán. Bármivel indulok el, reális esélyem van a győzelemre a futamok 80%-ában. A maradék 20-ban nincs. A 80%-ban vannak a csalók, őket nem mindig lehet legyőzni, így jön ki az 50%-os mutató. Szerintem jól adja a gép az ellenfelet, ha ad.
Közben egy új afestés, régen festettem már akármit is: -
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..
Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra
erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment
nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud
25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be
-
geentleeman
csendes tag
-
tutuhawer
őstag
nem kell technikai tuning team... elég ha van 1 oldal, aminek van külön, ezzel foglalkozó része. A qwqw-n volt ilyen, a TCM pedig éppen épül és lesz ilyen, legalábbis én kértem.Kultúrált környezet kell, ahol lehet beszélgetni, szerintem ennyi De mondom, a TCM hamarosan kész
-
sunny84
senior tag
-
tutuhawer
őstag
a calculator azért ennyire nem jó. Mitől milyen lesz az autó... hááát, a calculator a négy alapműveletet tduja, azon kívül mást nem. Azt nem mutatja meg, mitől milyen lesz az autó szerintem.
Az, hogy a top autókat módjávalvagy sehogy sem tuningolnád... Őszintén szólva érdekes. Nekem nincs kész se a bmw-m, se a murci, amit mégiscsak megvettem, de ha egy módjával tuningolt ellenféllel megyek, akár a bmw-vel is... legalábbis kérdéses a futam kimenetele. Ezek komoly dolgok, amiket írtál. A játékban milyen néven hasítasz, megtudhatom? Ilyen kiváló pilótákat keresek minden nap, akikkel lehet versenyezni.
-
SylarHUN
senior tag
ITT most több emberkének is válaszolok!
Photoshop-ban kivagdostam és egy képre tettem.
Ahhoz, hogy ne látszódjon a hud, nem kell mást tenned, mit hogy kimész free drive-ba, és ott nyomsz egy bal ALT + F11 kombót majd a H billentyűvel visszamész a garázsba és nyomod a print screent.
Köszönöm az elismerő szavakat, egészen elpirultam.
Igen viszonylag messze van még a full tuningtól, de már minden PRO benne.
-
-
tutuhawer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest