- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Azért is írtam „annak ajánlható aki hozzá tud szokni a csuszkaláshoz” én nem szeretem, a nitroja szerintem meg a 911 GT3-hoz hasonlóan erős viszont Perersburg Damon nem tudtam vele hasonlót sem menni mint az MP4-el 2 körből sőt még az LFA-val is jobban megyek kb. 0,06s-el mint a SpecV-vel (pedig elvileg a belevaló cuccokat tettem bele). Meg sem próbáltam kanyargósabb pályán mert egy korcsolyapálya az a gép. Az LFA-t ha idom lesz felhúzom mert kíváncsi vagyok mit tud teljes tuninggal.
A kocsikat csak NOS nélkül próbálom mivel így derül ki mi a gép valós tudása ez csak egy tipp melyik jobb alapon és amelyik jobb valószínű tuninggal még jobb lehet. A N2O ereje meg kiolvasható a sebesség különbségből amit közlök. A tuningolt verzió tulajdonságait meg úgyis közli valaki hogy milyen lett pl. te.
Ha valaki tud egy tuti LFA tuningot amit próbált is szívesen veszem persze olyan érdekelne amitől a tapadása megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Padavan firmware
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest