- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6239 üzenetére
Komolyan mondom valami design stúdióba kéne dolgoznod (mondjuk a BMW-nél) ha persze már nem ott dolgozol, mindenesetre nagyon tetszenek a műveid.
Az MP4-be az a sok piros futómű cucc nem teszi csúszóssá a gépet?(#6256) MetalTegla
Az a kalkulátor csak összead kivon stb. (én is azt hittem használható de nem) a kocsi karakterisztikájához megvannak a megfelelő cuccok a "kifullozással" nagyon el lehet rontani az autót (nekem sikerült is) a tuning nagy mestere amúgy TUTUHAWER (+ még egy páran tesztelgetnek) tehát ő a te embered.
De látom itt alattam meg is jött a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő