Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..
Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra
erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment
nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud
25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest