- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra
erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment
nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud
25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be

Új hozzászólás Aktív témák

- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..