- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál
Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra
erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment
nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud
25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..