- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Elősször is köszönöm szépen mindenkinek
és tudom a neheze még csak most jön, de csak egészség legyen a többit összehozzuk valahogy.Majd akkor rákeresek , csak szerintem az én bankkártyám nem jó iesmihez, nincs még ijen számlám , de félek tőlle nagyon az a baj.
Starter packot már vettem sokat , de az nem számít bele gondolom. Meg kell lépjem ezt a lengyeles dolgot gyerekek , mert a játék is izgat , de a lové is kevés , s pont most akartam megint rendelni de akkor , megpróbálom valahogy meglépni előbb ezt a dolgot.
Esetleg ha van valakinek fél óra szabad ideje + skype akkor neki ugranék Nick: n-freee(#6187) SylarHUN
Ma átböngészem ujra az irományod , de kb mennyibe is fáj akkor mondjuk 1000, boost??
Esetleg te is foglalatoskodhatsz velem ha vannak idegeid .
Új hozzászólás Aktív témák

- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő