- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sunny84
senior tag
ez most már így marad , ha mindennap összeszeded kapsz zsét lóvét ..partot.. 40 -50edik összeszedés után pro cuccokat is ad majd , én eddig csak street tuned és sportot kaptam a többi profilomban ..
a lényeg 1 napot se hagy ki mindig legyen összeszedve.., ha nincs lehetőséged akkor kérj meg valakit akiben megbízol.. hosszú távon megéri gyűjtögetni a gyémántokat , 1 napot ha kihagysz akkor kezdheted előröl ( vagy is a 0 ról , mert lenullázza a napokat ami egymás után volt addig ) ... vagy fizetsz érte és onnan folytatod ahol abba hagytad
-
gyuszito
senior tag
őőmmmmm Szerintem azért, mert mindenki csal, és csak kevesen nem
Nagyon szégyenlem, de megfordult az agyamban az a mystery card hack, de csak is más felhasználón, és csak is kipróbálni, mert a mostani profilon mindent én értem el, és már csak másfél szint és vehetem a BM et és nincs benne csalás *.*
Viszont szemétségnek tartom, hogy 405 a top speedem, mert egy nyomorék csaló seggbe túrt... fotóm is van a csalóról, meg magamról is -
vv5204
senior tag
Lehet, hogy az EU szerveren ott vannak a magyarok és lehet
dumcsizni, de akkor ez most autóverseny vagy csetszoba?
Egy ideje többet megyek az észak amerikai szerveren, ott is van csaló
a sok hozégonzález között, de kevesebb, mint a sok köcsög ruszkiktól
hemzsegő másikon.
Komolyan, külön szerver kéne a majom cirill betűseknek, azt ott öljék
egymást kedvükre. -
Beeerka
aktív tag
Én win7-en 2gb memóval játszok, semmi ilyen hibával nem találtam szemben magam, van hogy a szerver nincs szinkronban, de nagyobb baj még nem volt miatta.
Belassulást sem tapasztalok, V-Sync miatt állandó 60 fps-em van.
Egyébként win7 jobban kezeli a kevés memót mint az xp. -
nmemlekszem
csendes tag
Nem is ezekre gondoltam hibaként, win7-en 1200-on max grafon már a memó miatt is haldoklik, lapozófájlból meg nem akarok többet, mert akkor már beszaggat, xp-n meg 1600 high-on letiltva a lapozófájl és még marad kb 5% memó + játszhatóbb is lenne.Tehát ezért szeretnék xp-n játszani.
Tudom vegyek több memót, de akkor már kéne új proc is meg lap is..
A szink-re én is gondoltam, de a versenymenet az reális, tehát nem megy mondjuk a game 150-200-300% gyorsasággal, csak a betöltések, meg a visszaszámlálás hiánya.
Én már láttam ilyesmit, pl T.E-n egyből megfognak 5-10M-el a start után, nem látom ki, de egyszer csak off. Ahogy néztem vannak xp-ről akiknek semmi gond, de láttam pár hasonló "xp-s startott", eredményt amikor win7-ről voltam.
Akkor én is azt hittem, hogy csít, de később a régi UT miatt feltettem az xp-t és gondoltam az összes játékot erről tolom, akkor láttam, hogy mégsem.
Driver-re tudok csak gondolni, de fogalmam nincs, hogy melyik akad össze.Nézegettem a world fórumot is,de nem láttam ilyesmit, sőt sehol sem.
A game fájlokat még átnézem hátha.
-
odébbb
tag
Ha feladod , már te nem fogsz többbé jácccani !!!
Ez gáz... Én nagyon rosszul jáccok , de csinálom , fejlődgetek , itt TANULOK .., de a legfontosabbb , ha nemtudom eldönteni micsináljak inkábbb nem kapcsolom be a gépet kb: egy hétig ...
Persze , hogy esz az ideg ( hééé ez csak játék ) szórakozás ...
más : Töbször irtam , hogy egy vesztes vagyok ( nemtudok nyerni ) neee márrr.
Arról halani sem akarok , hogy eladod ( mi ez a ZAGYVASÁG )...
JÁTÉK ....ember ....
Ha törölni akarod a prifilodat : inkábbb kérdezz itttt , de nehogy eladd már - ez gáz... -
-
-
gyuszito
senior tag
Kis türelem! Nem hiszem, hogy kifogna rajtad a játék. Nem lehetsz olyan ember!
Tudom, hogy egy senki vagyok itt, de próbálkozz! Én tegnap egy magyar kollegával nyomtam egy Diamond-ot. Mondtam neki, hogy menjen elől, és én végig túrom, általában ilyenkor vagy neki vagy nekem ad valamit. Így is lett... Igaz nem neki dobott, hanem nekem..nem nagy szám Street Tuned part, de ismét rávilágított, hogy nem olyan véletlenszerű az a part... Gondolom sokkal nyered a versenyeket. Próbáld ki, sz@rd le a statisztikát, és túrj be valakit a célba. Természetesen nem 100% így sem az esélye a dolognak, de már legalább 5x volt olyan, hogy szándékosan túrtam be valakit, vagy épphogy nyertem, és bizony kidobta a partot..Mindössze 19 es vagyok, és legalább 20 part megjárta az Inventorimat. Kérlek ne add fel a küzdelmet! Én rengeteget játszottam annó metinen, és az megtanított, hogy nem szabad feladni, nem szabad megadni az örömet a játéknak, mert ez a célja, hogy szét idegeljen, és könnyítésként tolj bele egy kis aprót, vagy fejezd be, hiszen az ingyenes pléjereket, mint én is vagyok nem nagyon komázzák.. Nem azért csinálták, hogy ingyen nyomuljanak rajta. -
Padlás
senior tag
-
-
odébbb
tag
Jó hozzászólás !!! Versenykilóméter számit (de,unalmas tud lenni ha 20 meccsből , 20-at buksz) mármint én. Terád való tekintettel , örülj a második hejezetnek.
más : én szutyok r8 (régi). nem tudok negyedik hejnél jobbbat futni .( képzeld magad hejembe). Ugyhogy temég halgass, te jobbb vagy nálam.
Partok : nekem dobál ....( csak kicsiket ) Nemérek vele semmit.Te légy egy picit türelemmel, mert amikor kiforditja a kártyákat ( én Mindig előröl a második , hátulról a második-abba van a partom-de ez mindig igy van a Parttal) kb : 20 futambol : 2 part mindig van...Waterfrontra vonatkozik csak mert level 32 óta csak ezt nyomom.
Fel a fejjel , éngem is szétbaszottmár a gém ... csakazér is csinállom ... mosmár beérem a negyeddik hejjel is . -
-
-
-
-
-
tutuhawer
őstag
world-garage.com "in-depth performance part guide" - ezt akarom mondani, egyébként meg nem értek a tuninghoz, csak olvasgatok meg hallok ezt-azt.
egyéb: HONAP ESTÉTŐL KEZDVE MINDENKI FIGYELJE A FÓRUMOT ITT, MERT ÉN BENYOMOM IDE IS AZ AJÁNDÉK KÓDOT, AMIT HOLNAP ESTE KAPUNK ÉS HA MINDEN IGAZ, 24 ÓRÁN KERESZTÜL LEHET LEKÉRNI, ELKÖLTENI, FELHASZNÁLNI RÁÉR KÉSŐBB IS. MINÉL TÖBBEN ÍRJUK BE, ANNÁL JOBB. -
tutuhawer
őstag
érdekes a mazda összeállítása motortuning tekintetében. Az igaz, hogy a magyar nagyágyúk kék-kék-zöld motortuningra esküsznek többségében, van is benne igazság, de a külföldi tesztpilóták írásai beletetették velem a 13-7-0 motort a mazda rx7-be. Szóval érdekes a tuningolás a számokon túl, mert azokat én is első osztály óta ismerem.
-
-
-
-
tutuhawer
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Így van bozony. Pont nem rég fejtetgettük ezt a dolgot. Verseny után ha pénzt nyersz pl, akkor rögtön a verseny befejézes után a "számládon" lesz, pedig akkor még nem fordítopttál fel kártyát, elvileg nyerhetnél mást is. Rep pontokkal ugyan ez a szitu (meg minden másnál de előbbi kettőnél jól megfigyelhető).
-
-
Qru
MODERÁTOR
Pont ezért gondoltam rá, mert most sima RX7-em van, 345/350/318-as statokkal az nem olyan bika. Van most 200 rugóm, a Battle M. 300k a Lotus meg 400k. Most lvl 22 vok mire összejönne a BM-re a pénz már majdnem ott leszek, hogy a Lotust is megvehetem és azt tovább tudom húzni mint a BM-t elvileg, mert a Lotus alapból tudja azt amit a BM "gyári" tuniggal. Bár a BM-be is lehet pakolni még cuccokat.
Ha meg megveszem a BM-t akkor meg mire összekaparok megint egy Lotusra valót...A 959-es lesz a következő "álédozat" de az 1 milla az még kicsit odább van. Meg amúgy is még "pályakezdő" vagyok, szóval még van hova fejlődnöm.
Szóval Team Esc.-re nem éppen ideális a Lotus magyarul.
Beeerka: Pedig jó lenne kipróbálni mielőtt megveszem de ugye ez nem opció.
mod:
Amúgy amit linekeltem képet tegnap, jóval gyorsabb volt az a Lotus mint az én RX7-em, úgy sikerült bebőröznöm, hogy neki ment egy kocsinak a cél előtt, amit az RX7 kb fellökött volna az űrbe ő meg beragadt. Azért is örültem, mert amúgy esélyem nem lett volna a mostani RX7-el letolnom, vagy egy 100-assal jobb volt minden statja.
-
tutuhawer
őstag
örülök, hogy a motorozás jól ment, és tudom, hogy az nfs world is jól fog. Simán nyomod azokat az időket, amiket én is, nagyon sok győzelmed lesz még. Persze nem időre adják az aranyat, hanem az kapja, aki először megy át a célon, és ez teljesen más műfaj. De ha az időid megvannk - ahogyan megvannak - egy lépés az arany kártya. mire visszatérsz, előveszed ezt a hozzászólást és nyersz jó sokat jó néhány pályán. Ez fog történni.
5-os lottó következő hetek nyerőszámait PM-ben mondom ilyen tutira...
-
tutuhawer
őstag
Ez akkor eddig szar hét volt, sok vereséggel. kész. Jön következő hét, jobb sorozattal, én pl nagyon megyek manapság, amióta ültetés van a bmw-n. Újabb lelkesedés a nissan gt-r, amit holnap tesztelek majd... Közben meg nyerek futamokat is, időket javítok, és a top 300-ba is szeretnék bekerülni a stat oldalon. Minden esélyem meg is van rá... Szóval fel a fejjel, a győzelmi mutatód jobb is, mint az enyém, nem értem a panasz okát. A megszokott kedvenc pályákon kell hasítanod továbbra is, vagy ha új helyre mész, lesz vereség is, biztosan... Legyél gyorsan 50-es és stadium & chase-re jöhetsz, én azt szeretem.
-
1NST1G8R
senior tag
20 starterből azért már elég jó kocsit lehetne összerakni...
Viccet félretéve dolgoznak azért ezen, amennyire tudom az egy év alatt mióta kijött sokat fejlődött azért, legalábbis ezeket hallom vissza nagy általánosságban. Az más kérdés hogy hogyan dolgoznak, mert csinálhatnák jobban, sokkal-sokkal jobban is, ez tény (multi pakolgató finomhangolás az egyenlőség jegyében, hackerek bannolása, stb.). A pénzbeszedéssel is egyet értek, ezt szintén lehetne kevésbé pofátlan módon is csinálni, értem ez alatt pl. a nevetségesen magas aftermarket cucc és egyéb árakat, a starter pakkos kivételezést loginnál ésatöbbi.
A nagy büdös igazság (számomra legalábbis) viszont az, hogy még a tengernyi hiba ellenére is bejön a játék. A grafika rendben van, és bár nem a legújabb és nem a legcsillivillibb, nekem így is tetszik, az egésznek van egy magával ragadó hangulata. A versenyek és a cirkálás is bejön, a chat és "szociális" része is oké. A pályák kurva jól ki lettek találva, igaz lehet ez inkább a MW és a Carbon érdeme de akkor is, baromi jó hogy megvannak a kedvencek, ahol ha ezredjére is megyek nem tudom megunni, és nem is lehet mert ha begyakoroltam, ismerem minden zugát, az enyémnek érzem, ahol én vagyok az úr és alázok rajta mindenkit, és ez az érzés felbecsülhetetlen.
Egyszóval az egésznek van egy olyan hangulata amit semmilyen más játék nem tud megadni, és ettől különleges, ezért szeretjük.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz! Ütközni a most wanteden szerintem jobb, mint az R8. Általában véve meg, nagyon hasonló időket lehet menni a 2 kocsival, de tök különböző stílusban. Legyen elég annyi, hogy a hangját megítélni nem tudom, de a hobbi kategóriába jelenleg simán belefér. Nekem, mondom, negyedszerre is megérte. Na jóéjt!
-
tutuhawer
őstag
Örülök, hogy segítettem mindkettőtöknek!
Ma mentem viccből camden and route 55 pályán privátot, mondván menjünk már egyet ott, erre harmadszor fordult elő velem a bő egy éves pályafutásom alatt, hogy átmentem a célvonalon. Érdekesség, hogy csak ezen a pályán történt velem ilyen, és csak t3-as autóval. Tehát ha behívtak subaruval, jó volt.Érdekes a dolog... vagy vicces...
szerk: noxwillnek is kszönjük meg, hogy a saját hibáját képekben bemutatta és mind használhatjuk segítségként a 2201-es hozzászólását! -
tutuhawer
őstag
én most offline leszek, de estig írd meg, mi a gond pontosan, és reagálok, amint hazaérek. Fenn a fej, csaló nem győzhet, ingyenesen is lehet nyerni, ezek a sablon szövegeim. Nem az autó nyer,hanem a sofőr, bármilyen autó győzhet bármi ellen, mert a sofőr számít, ez csiles dumája, ezeket felhasználva folytassa mindenki a játékot. Élvezzük, én élvezem, hogy nem csalok, és játszom, a csalókat leszarom. kész. Aki bósztos, nyomja, az se veszi el a kedvem, csak bánt, hogy erősebbek az autói. De fenn a fej, és 11-es győzelmi sorozatot nyomok, ha jól tudom. Bárki nyerhet, csak jól kell menni. Engem le se ütköznek, mert odafigyelek. sokat mentem... Menjen mindenki sokat, és nem lesz gondja. ezek az okosságaim, és küldeném nfree-nek és mindenkinek, aki szereti. Fenn a fej! Előre néz!
-
NFree
addikt
Lekésted ma már nem él , tegnap még jó volt ha csak már fel nem használtad.
(#2355) V.Dave
ezért lenne fontos , hogy min 40lvl s lehetőleg nem egy kategoriáas kocsik hanem tipus azonos legyen , mert baromira nem mindegy , hogy mivel mész ugye , hogy ne kerüljön sokba , mondjuk egy toyota corolla lenne az auto ugy 20000 pénzt ki lehet birni s hogy egyforma legyen a dolog , csak a boltban kapható fejlesztésekből lehessen gazdálkodni.
Itt a vezetési tudásra meg a szerencsére alapoznánk (trafik és a szinkronizálási hibák miatti ütközések), nem hogy kinek mien verdája van. -
-
-
vv5204
senior tag
Érdekes tegnap én is találkoztam egy ilyen csítes Scirocco-val.
3-an indultunk a másik srác egy full 300 statos Silviával, rajt után a
VW az első kanyar után eltűnt a térképről.Szerk:
Hiába nézed vissza az IP-jét, ha dinamikus, akkor csak újraindítja a
router-t azt csá. Bannolni kell nemcsak a profilját, hanem az emailes
regisztrációját is.
Igaz azt is csinál újat... -
SylarHUN
senior tag
Brutális a mazda.
Bár volt olyan Silvia ami levert, de nem jellemző. Még a T3-as enyhén tuningolt kocsikat is megeszi egy kanyargósabb pályán. Persze sofőr függő.
Tutu-val mentünk egy párat, bár akkor még stock volt a verda, na ő T2-vel is lenyomott.
Azóta viszont, beficcent a szekérbe néhány pro cuccos. -
werevolf593
tag
Üsgündür!
Van egyszerűbb, csak időigényes!
Jó sok sörrel, meg sajtostallérral "bebúsztolod" magad egy légkondis szobába, kényelmes forgó fotelba pár hétig, és nyomod a multikat...Aztán csak gyüvik valami...
Bocsesz ezt igazából az #1708-ra akartam válaszolni....
Csak kezd kiújulni a KronenBourg szindrómám... -
1NST1G8R
senior tag
En az utobbira tippelnek, vagyis hogy a szamoknak semmi koze a valosaghoz. A 240SX-em 190/164/168-as (es ezek mar tuningos ertekek) de kb. csak 300 koruli Silviak tudnak megfogni, azok viszont durvan.
Persze ilyenkor azt is kell nezni hogy az ellenfel hanyas szintu es hogy o is tiszta koroket megy-e, azt viszont nemigazan lehet ellenorizni hogy nem utkoztek-e. Abban meg esetleg lehet valami hogy minel egyenlobbek az ertekek, annal jobb. Szoval probalgatni kell, az a tuti. En a Nissannal kb. 70%-ban el tudok huzni mar a startnal es ha nem hibazok meg is van az elso hely, a maradek 30%-ban benazok, jobb az ellenfel tuningja, vagy csal.
Megosztanek veletek meg egy tippet amit nemreg fedeztem fel: ha powerup hiany van keresni kell egy helyet ahol van lerombolhato tereptargy (esetleg tobb is), a kozeleben belerongyolni egy rendorbe, aztan tereptargyba, igy rogton le tudod koptatni (kb 1perc az egesz muvelet) es ugyan sok repet meg zset nem kapsz, power upot viszont igen. Egy ora alatt osszejott nekem 0-rol 20 nitro, egy rakas traffic magnet, juggernaut meg miegyeb. Versenyen ritkan kapok nitrot, igy viszont gyakran dobalja szoval mar csak ezert is erdemes igy gyujtogetni.
-
tutuhawer
őstag
én örülök, mert így legalább nagykontúrjaiban tiszta a leszorítós témakör. Meg nekem sem rossz teszt, ha direkt leszorításokat elemzünk, jó tudni, mi hogyan történik majd versenyhelyzetben. Persze én tudok sokat, de mindig tanul az ember. A lényeg, hogy nem mindig tankkal jön az ellenfél, de ha mégis, azt is kikerülhetjük, ahogy a nagy laggot is...
-
NFree
addikt
Ja és még annyi Külön köszönet Tutu-Nak a mai okításér s persze hogy időt szakított rám.
(#1431) tutuhawer
Ja egyébként nem volt ma iesmire szükség mert ha elmentem a rajtnál már nem értek utólPersze tudom van olyan hogy gyengébb elenfeleket dob a gép biztos ien volt.
Na kellemes gémezést mindenkinek én most 2 hétre lelépek persze nem nyaralni, csak azért írom nehogy irigykedjetek na csácsá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged