- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Kis türelem! Nem hiszem, hogy kifogna rajtad a játék. Nem lehetsz olyan ember!
Tudom, hogy egy senki vagyok itt, de próbálkozz! Én tegnap egy magyar kollegával nyomtam egy Diamond-ot. Mondtam neki, hogy menjen elől, és én végig túrom, általában ilyenkor vagy neki vagy nekem ad valamit. Így is lett... Igaz nem neki dobott, hanem nekem..nem nagy szám Street Tuned part, de ismét rávilágított, hogy nem olyan véletlenszerű az a part... Gondolom sokkal nyered a versenyeket. Próbáld ki, sz@rd le a statisztikát, és túrj be valakit a célba. Természetesen nem 100% így sem az esélye a dolognak, de már legalább 5x volt olyan, hogy szándékosan túrtam be valakit, vagy épphogy nyertem, és bizony kidobta a partot..Mindössze 19 es vagyok, és legalább 20 part megjárta az Inventorimat. Kérlek ne add fel a küzdelmet! Én rengeteget játszottam annó metinen, és az megtanított, hogy nem szabad feladni, nem szabad megadni az örömet a játéknak, mert ez a célja, hogy szét idegeljen, és könnyítésként tolj bele egy kis aprót, vagy fejezd be, hiszen az ingyenes pléjereket, mint én is vagyok nem nagyon komázzák.. Nem azért csinálták, hogy ingyen nyomuljanak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest