Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller
üzenetére
én habár már 1 éve tolom, még mindig tanulok, és azt láttam, hallottam hogy:
Szina silviája régen 397-es végsebesség értékkel ment X-et, majd mivel ő megteheti, befizetett és/vagy nyert alkatrészeket, átépítette, hogy kisebb legyen az érték, és úgy is X-et megy a silviája,csak sokkal jobban gyorsul.
valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.