- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
SylarHUN #5645 üzenetére
Sziasztok!
Mivel rendelkezem PayPal lehetőséggel és töltöttem fel 1000 Forintot a virtuális számlámra amivel a PayPal össze van kötve, valamint úgy gondoltam, hogy a sok cheater és hacker kényszerű elviselése miatt ennyi ellentételezés jár nekem, kipróbáltam a fent leírtakat.
Az eredménye az lett, hogy 823 Forinttal kevesebb lett a számlámon, viszont 50.000 Boost-al több a játékban.
Megjegyzem: még nem vásároltam Boost-ot az Interneten keresztül, csak a Starter-el jutottam még 8000 Boost-hoz, mikor megvásároltam.
Az ezzel kapcsolatos fejleményekről - ha lesznek - tájékoztatom majd a fórumot. -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #5627 üzenetére
már van, aki befizetett 800 Forintért 50 000 boostot lengyelből... Bődületesen nagy mennyiség, de a paypalhoz kéne használnom a raiffeisen számlámat, ami kb 3000 mínuszos, meg még a 800 Ft a boostért... A családi költségvetés vezetője erre nemet mondana már... Kár érte, én kihasználnám, és sok alkatrészt vennék belőle, mert elég vért okádtam már a cuccokért. Meg nem utolsósorban nitrót is vehetnék, ami már csak 500 van. A napi 100-as fogyasztás mellett... ki lehet számolni, hány multiplayerre jó még. Szóval akinek van paypalja, szerintem egy próbát megér, a world-garage.comon olvastam a hozzászólásokat, és szinte mindenki - az Eu-ból, Ázsiából is - bétás profillal is nyomkodja, úgyse lesz érte büntetés.
az ea profilunkban kell átállítani lengyelre magunkat, a world oldalán belépni, az olcsó zlotyis átutalásra menni, és a többit a paypal intézi, ott nem kell semmit tenni, csak a korábbi tranzakciókat törölni -
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #5591 üzenetére
Tegnap én is egy 17-es szintű MR2-vel birkóztam az E30-asommal ami egész jól megy de akkor is csak 3.5 másodpercet kapott tőlem pedig nem sokat hibáztam.Persze nyomkodta veszettül a poweruppokat meg 4 magnetet is rám küldött a kis nyomi.Szerintem is túl erős.Valamit elnéztek a srácok mikor T1-be tették.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #5550 üzenetére
Hinnünk kell, hogy igen. Valaki tényleg esküszik a motortérbe a kék-kék-zöld kombira, én meg azt mondok, hogy OK, de van még olyan kombináció, ami nem rossz. Ez minden autónál más és más szerintem. PL evo 10-es lancerben csak fehér tuningom van, és nagyon pozitív a kocsi, stabil, jól húz, jól fordul, de a visszajelzések alapján a mercedesben vagy a 350 z-ben halál a csak fehér.
Az imént kaptam fülest M3 E46 ügyében, Balage mondott egy motortuning-színkombit (zöld-fehér-fehér)... Ezt gondolja ő, én tesztelni nem tudom, de a piros-kék-zöld kombival is elégedett vagyok. Van egy sofőr, aki vett 5 db M3-as bmw-t, és azt mondja, hogy a full zöld tuning nagyon pozitív eredményt mutat. A minap nyert egy másik játékos egy 7-13-0 motort, és kérdezte, hogy a BMW-be jó lenne-e... Én azt mondom, ha kapok egyet, biztosan beleteszem. De hoppá, nomish azt mondja, hogy az ő kék motorja nem tetszik neki, viszont lenne egy piros (ventura pro tuned raktáron). Lehet kombinálni...
a fehér a sárga az arany egyben, ki-ki döntse el, hogy mégis milyen, szerintem fehér a menő -
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #5228 üzenetére
én egyszer 1, 5 millát dobtam ki rá anno.. 6 pro part jött ki belőle ( imp, sport , tuned is ) ,
rengeteg race és street cumó , + sok powerup ... meg jó pár ezer rugó eset még. ez nem rossz arány volt .. egy másik profilomban is megjátszottam de jó nagy bukta lett az kurv@ra nem érte meg -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #5100 üzenetére
Bizony.
Ezt én is alátámasztom.
Ma vettem egy TT RS.t Bodykit nélkül ugyebár ótvar a kanyartudása. De mihelyst ráteszed azt az IGCs kit-et amin spoiler is van máris javul a helyhez. Pedig elsőre csak a hűtőmaszt rácsát cseréli le a kit.Erre jön még a Chevellemel való helyzet. Spoilerrel jobb kanyartudás plusz ültetéssel stabilebb a cucc.
Ejnye-bejnye Devellis, nemkéne hazudni...
-
-
milomi
tag
válasz
SylarHUN #4935 üzenetére
nekem is van egy Exige Cup om mondjuk ahogy megvettem a narancssárgát 3000 ért annyi hogy másik felni és hó fehérre van festve , persze a gyári matricák még rajta vannak nekem is
Kérnék valakit aki talált már Ültetést vagy NEONT melyik pályán találta és hanyadik helyezéssel ? Kaptam már pár komoly dolgot T2 T3 T1 be is de NEON meg az ültetés engem messziről elkerül
EWING1987 játékos nevem motóba irva hogy Hungary
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #4858 üzenetére
ahham, hát ez nem mazda rx-7, ami elbír mindent, könnyű eltuningolni a kocsit. Ez a full fehér szerintem nem jó, én ugyanilyen utcai tuned cuccoknál is tudtam, hogy nem túl jó. Ennél az összetételnél tán még az is jobb, ha üres a kocsi. ha gondolod, 1 perces sprint futamokkal hamar lenullázhatod, és megérezheted. Kanyar előtt kis fék, de a kanyarban már ne, mert leesel az ívről, én legalábbis leesek, mert blokkol a piros fék is. Gázelvétel és gáz adogatása, játék vele segít betörni a kocsi elejét, aztán lehet gyorsulni. baromi nagy élmény a mercivel menni nekem. Majd a nap folyamán megmutatom, nekem mik vannak, és elmondom, miért, mit változott a gép, stb
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #4726 üzenetére
Szevasz! Én megint a mercedest választanám. Valami versenyautós festéssel, neon nélkül ez nagyon komoly lenne. Ha ilyenem lenne, a McLaren felirat még jobban mutatna rajta. Azt tudom, hogy valami bődületesen gyorsul a merci. Amint lesz az enyémre új ültetés, benyomkodok pár időt mindenhol. Egy pályát kivéve: camden & route 55 Sprint, 24-es szint csak T3. Nem enged végigmenni a játék, mert 38%-nál hibás, és lenulláz. Többen panaszkodtak a magyarok közül, de a statisztikás oldalon is írták, hogy folyamamtosan dnf-et kapnak, nem tudnak időket javítani rajta
szerk: már nézem is, Sunny
szerk: csak jó lett a link -
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #4699 üzenetére
Köszi.
Pofás kis verda ez a Corvette is, így átfestve meg pláne, alap kékben engem annyira nem fogott meg de ezzel a festéssel elég brutál, jobban kijönnek a formái.
Erősségben a rangsorban hova tennéd? Felveszi a versenyt egy GT3 RS-el vagy RTR-X-el? Kanyarodásra milyen, bálna vagy fürgén fordul?
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #4338 üzenetére
Azt a mindenségit micsoda bonus. Nálam is itt van már de még nem írtam be a kódot mert várom hátha lesz valami 25%-os boost bonus mint a múlt héten. A Valentino Balboni nekem valahogy nincs az autókereskedésben. Most láttam, hogy az aeria gamesnál is lehet már átváltani AP-t boostra de valamiért még nem sikerült, pedig ott van már azóta mióta a jó öreg PT behalt.
-
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #3954 üzenetére
Neked kedves kolléga , azt üzenném , hogy ne kölcs- pazarolj lóvét !!!
Én nem irok A csládi életemről ( prédikállok) .Van mindenkinek elég baja , Próblémája , de ez egy játék és ne keverjük össze a magánélettel ....
Amugy sajnállak , mert ha visszábbb forgatjuk az idő kerekét , már amugy is felakartad adni ( ELADNI ) a Profilodat ..
Akkor , miért isTolsz bele LÓVÉT ???
MOSMÁ megteccet mi !!! -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #3914 üzenetére
Én igyjártam ( ij-és póló ) r8 - mondom régi fajta .
Te , még hagyjám merdzsó - én nagyon csúnyán ráb@sztam r8.
MÁS : mégecccer valaki azt meri mondani , hogy köcssek , vagy tojjak bele pénzt a játékba , ESKÜSZÖM áthuzom a MONITORON naaa .
Jácccá ember , küzdjé má ... ( Jolvan na , leállok , Tutuhawernek megigértem ).
De ijjet beszólni , hogy költsek rá - akkor miért is játszasz ???? -
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3918 üzenetére
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Mentem tegnap egy ellen Campus Interchange-en. Hát szomorú hogy egy kalap kakit nem ér mert ugyanúgy megvertem a Lotusommal mint a simát csak kicsit nehezebben....(#3922) Beeerka Ha most e miatt veszik a TH 5 napos sorozatom, na akkor agyfaszt kapok.....
-
tutuhawer
őstag
-
-
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #3759 üzenetére
Honnan van az a gyönyörű MX5-ös? Szeretnék én is egy olyant, de csak is vászontetőset.
Egyébként szépek lettek a járgányok. Gratula mindhez!Más: a napokban azt vettem észre, hogy a rajt sokat számít a verseny végén.
Van egy RX-7 BE-m és az indulás után megpróbálok mindig előre kerülni. Ezt a következő néhány poweruppal érem el: slingshot + nitro + juggernaut (traffic és rammolók ellen), az utolsóval vigyázni kell kanyargós pályán, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog. Ezzel már elég jó előnyre lehet szert tenni hasonló autók ellen, mondjuk akik gyorsabban rajtolnak, azokkal pedig a lépést lehet felvenni és ha az hibázik Te ott leszel.Tegnap éppen egy erősebb autóval, de alacsonyabb szintű játékossal kerültem szembe az első helyért. Az elején nagyon otthagyta a csapatot, de végig követtem amennyire tudtam. Az utolsó 100-200 méteren viszont hibázott én leelőztem, ezt próbálta korrigálni egy mágnessel ( nem jött össze neki teljesen, de az egyik autó kissé megfogott). Amikor újra egyenesbe értem, akkor jöttek a poweruppok és elkentem a száját, pedig próbált letolni az útról.
Egy kis segítség mindenkinek, aki megfogadja, valamint a tévedés jogát minden esetben fenntartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest