Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szinte már mindent kipróbáltam.
Egyszerűen nem megy át a PayPal oldalra, az előző hibát produkálja. És ami nagyon érdekes az az, hogy az unokatesómnak a saját PayPal-at adtam meg és neki minden további nélkül továbblép az oldalra.Már a world oldalon mindent kitöröltem, PayPal acc, csináltam újat, visa kártya is törölve lett.
Már csak az sms vásárlásaim látszanak, de azokat nem lehet törölni.Pedig szombaton még gond nélkül működött. Csak annyit próbálkoztam ezzel az olcsó vásárlással, hogy lehet letiltották nálam a lehetőségét.
BOSSZANTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest