Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Nem emlékszem arra, hogy bármikor is elakartam volna adni az accomat.
Szerintem nagyon összekeversz valakivel.A családi történetet azért írtam le (voltam ilyen kedves és csak a te kedvedért tettem) mert megakartam előzni azt a támadásod "mert te gazdag vagy és megteheted".
És még annyit, én bizony az első béta teszt óta játszom ezt a játékot. Azóta töretlenül, nagy szeretettel és kedvel.
Ui:
Akkor is fogok rá költeni, ha neked ez nem is tetszik.
Részemről lezárva.
-
callmeakos
veterán
Kedves odébb!
Legyél kedves visszavenni az arcodból. Senki az ég világon nem mondta, hogy költeni kell a pénzt a játékra. Sőt.
Minősíthetetlen az, ahogy kezeled azokat (jelen esetben SylarHUNt) akik pénzt költenek a játékra. Tudtommal te voltál az, aki itt nyavajgott hogy elkúrtad az egyik profilodat mert R8at vettél. Hát tudd meg hogy a T3as szekcióban ugyan vannak autók, de azok közül a használható az a 959 és az M3. És hidd el azt, hogy az M3ra összegyűjteni az 1.200.000$ plusz még a partokat ami további 100.000$ nagyon nehéz, még lvl50 közelében is (tapasztalat). Valóban ingyenes a játék ezt senki nem vitatja, de azonban különleges extra autókat kizárólag boostért veheted meg. Ha akarod azoket meg kell venni, ha nem így jártál. Nem vagy itt túl régóta, és nem vagy olyan helyzetben hogy itt másokat savazzál csak azért mert költenek a játékra.
Úgyhogy ha megoldható vegyél vissza egy kicsit.
Köszönöm!jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne....
Új hozzászólás Aktív témák

- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi