- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler #5010 üzenetére
-
válasz
SylarHUN autói az egyik legszebbek, ha visszakeresed a hsz-eit a fórumban, akkor lesz miből szemezgetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gúgli a brátod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
madehutler #5002 üzenetére
/join gn 3 a magyar csatorna parancsa.
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #1007 üzenetére
Emiatt ne idegeskedj, mert felesleges. Én idegskedhetek, te nem. Nekem is pont olyan ritkán ad alkatrészt, mint neked, sőt! A napokban igaz kaptam egy pro sport fehér kereket, asszem4-4-9 adatokkal, de a 002-es profilba, még csak nem is az igaziba. Beerkával mentem akkor, a rosewood & lyons dobta, ha minden igaz. az autót meg minden befolyásolja és semmi sem, ne foglalkozzazzal, hogy ténylegesen nem gyorsult, emrt valamiben biztos jobb lett. Mondom az én esetemet: 0-0-12-es fék is növelte a végsebességemet 5 Km/h-val.
Köszi a dodókacsa féle dicséretet! Igyekeztem nagyon, mert láttam, hogy egyre ügyesebbek a magyar festőműhelyek, és rátettem egy lapáttal, persze jager87-től elmaradok szerintem, mert ő nagy király. -
SylarHUN
senior tag
válasz
madehutler #957 üzenetére
Nagyon 1xű. Oda még semmit.
-
sunny84
senior tag
válasz
madehutler #893 üzenetére
szevasz .. mi a nicked komám felveszlek azt hívlak jó magas szintű mapokra és hamarabb fejlődsz
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #891 üzenetére
én még mindig úgy tudom, hogy nem igazán. írd be ide a world nicked, és majd felveszlek ismerősnek, aztán úgyis szoktam szervezni privát versenyeket, ahol több cucc esik, hátha beférsz majd valamelyik gruppenbe... Legyen majd valami magyar szöveg a mottódban, hogy tudjam, hogy magyar vagy, különben "lemégsézem" a baráti felkérést, ha te veszel fel engem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged